Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.5.2010 21:47:48
|
|
|
|
anajrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: anajrim ko so one nas rojevale je bilo to 25 let nazaj hvala, ker si me toooook pomlajšala in sem se mogla kr orenk nasmehnit!! Saj sem sebe tudi pomladila...hehehe
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.5.2010 21:52:11
|
|
|
|
anajrim
|
Mala se je spet pokakala do vratu, tako da bomo nehali uporabljati enko plenice (2-5 kg) in presli na dvojko (al pa kar na trojko direkt, da bo cela notri zavita user posted image ) hehehehe sem se nasmejala!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2010 22:02:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.5.2010 22:10:09
|
|
|
|
anajrim
|
Še 13 postov in bodo
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.5.2010 22:10:33
|
|
|
|
anajrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim Še 13 postov in bodo Ups 16
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.5.2010 23:00:54
|
|
|
|
marjanaj
|
e so ciki in jeger ko ga rabis? Badmama! Jest bi tut. aglaia o kako je meni to znano: do vratu bit pokakan. Mi smo tako rekoč ze od drugega tedna na plenicah št. 2, ker so se mi zdele prejšnje plenice čisto premajhne. Me je pa danes moj dragi sine uspel uspešno pokakat! Gospodu lepo očistim ritko, namažem, dam čisto pleničko, takrat pa prdne na polno in se usuje cel rafal iz njega in leti vsepovsod Bravo! Umazal vse kar je bilo naokoli, mene, sebe, previjalno. In hop vse v stroj. Jao jao. krti te nasveti so pa ja zelo pametni! Glej, da si jih boš zapisala, ne pa da boš potem tukaj po forumu iskala, kdaj si nam jih zaupala. cojka odklopi se od gorenjske raje nam zaupaj, pa ti bo lažje. anajrim vidiš, kako zvezdice kar letijo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.5.2010 23:02:56
|
|
|
|
marjanaj
|
joj sem pozabila neko_noč pozdravit! Full dobr, da uživate! In da je ta starejši lumpi zdaj lepo sprejel malega lumpija! Kdaj se kaj vidimo?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.5.2010 23:22:29
|
|
|
|
krtkova
|
Kako človeku polepšati dan? Imej enourni telefonski pogovor z aglaio in ugotovil boš,da nimaš samo ti težav s familijo!! HVala ti!! Mene pa dons tko noge od kolen dol bolijo, kot da bi bila na Triglavu. Drugače pa nič novega, psihično se pripravljam na spanje. Vsakič imam upanje, da bo tokratna noč boljša. Upanje vendar umre zadnje, mar ne?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 2:31:42
|
|
|
|
marjanaj
|
krti kolk si ti pridna.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 3:40:05
|
|
|
|
krtkova
|
a ne? ga že dolgo nismo imele!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 7:28:46
|
|
|
|
petrca2507
|
Dobro jutro Ko sem se že glih veselila, da spet lepo spim, se je moj spalni sistem podrl. Celo noč sem se zbujala, na koncu pa mal čez 6 vstala in šla ven na sprehod. Tko da sem zdej čist zbujena in bom verjetno pičila proti Gradcu. NN...lepo, da si se oglasila. Super, da je Luka sprejel Žaka. Pa bogi Lukec, ki ima angino. Se mi zdi, da je letos tega ogromno. Pa nax se je tud oglasila. Pa živa, cojka in sasa. Glede vozička, a nima tud marjanaj Implast-a? nax...Kaj je bilo tokrat narobe? krtkova...dons se mi je pa o teb sanjal. In sicer, da sem spet živela v našem starem stanovanju in da je bilo to stanovanje nasproti tvojega (v sosednjem bloku). Ti si bila v 3. nadstropju, jaz v 1., in sva se preko balkona pogovarjali.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 7:49:06
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 krtkova...dons se mi je pa o teb sanjal. In sicer, da sem spet živela v našem starem stanovanju in da je bilo to stanovanje nasproti tvojega (v sosednjem bloku). Ti si bila v 3. nadstropju, jaz v 1., in sva se preko balkona pogovarjali. jst sm res v 3.!! Po mojem se ti je o men sanjal zato, ker sm te tok okupirala z željami, kaj vse rabim iz Ikee. Jst sm pa dons spala od 5.15 do 7.20!! no comment Vse me neki tiščalo, špikalo, bolelo. Trebuh mi je otrdeval na 5 min. Potem sem pa še našla na forumu, da je to to otrdevanje v bistvu lažni poapdki in da jih ne sme biti več kot 10 na dan. No, pri meni jih je blo sam ponoč več kot 20!!!! kr neki noooo
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 8:25:07
|
|
|
|
anajrim
|
Ojla! Jaz dans prvi dan doma...moram reči da je občutek fenomenalen...imam ogromno stvari za nsrediti...likanje, sesanje, pucanje...grrrr...se moram kar spravit k delu...da bo vse poštimano do prihoda pikija... lep dan vsem...danes imamo sonce naužijte se ga!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 8:26:29
|
|
|
|
andrazk
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Vse me neki tiščalo, špikalo, bolelo. Trebuh mi je otrdeval na 5 min. Potem sem pa še našla na forumu, da je to to otrdevanje v bistvu lažni poapdki in da jih ne sme biti več kot 10 na dan. No, pri meni jih je blo sam ponoč več kot 20!!!! kr neki noooo Potem čisto veš, kako se je nama z Masho dogajalo, le da cca 1900 km od tu. 12 popadkov v eni sami uri... Sem klical kar v P, pa je G rekel, da ne glede na vzrok ali počutje ali hrano ali... se je dobro pokazat v P. Idealno, da si počitnice v Španiji podaljšaš za 4 dni. ;)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 8:27:42
|
|
|
|
anajrim
|
Joj petrca ti pa pičiš v shopping...bi šla kar s tabo... Uživaj Krti - upam da se to tvoje nočno življenje kmalu konča...in boš boste res kaj spali Cojka - le v ljubljano da se boš bolje počutila Nax - mene tudi zanima kaj je narobe z Implastom, namreč ena kolegica ga ravno kupuje in vsaka info prav pride...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 8:56:59
|
|
|
|
MaliMišek
|
krtkova za seznam!Si si ga ogledala? Nikamor brez mene ! A zdej pa spiš? Kje je pa mkbk...a jo je zalil na morju? Petrca gre pa v šoping ! Aja, pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 9:23:47
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim ...imam ogromno stvari za nsrediti...likanje, sesanje, pucanje...grrrr...se moram kar spravit k delu...da bo vse poštimano do prihoda pikija... a nimaš ti PDP šele enkrat julija....a do takrat pa ne boš več likala, sesala in pucala ?!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 10:15:26
|
|
|
|
anajrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: anajrim ...imam ogromno stvari za nsrediti...likanje, sesanje, pucanje...grrrr...se moram kar spravit k delu...da bo vse poštimano do prihoda pikija... a nimaš ti PDP šele enkrat julija....a do takrat pa ne boš več likala, sesala in pucala ?! hahaha...seveda samo sem sedaj čakala za te tekoče stvari...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 10:54:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej punce. Danes je koncno sonce! Ampak me mala nekaj heca ze od 7 zjutraj in spi na mini obroke in se mi ne da na sprehod. Je pa spet ponoci spala skoraj 6 ur skupaj. Ti otroci. Nic mi ni jasno. Samo to, da veliko kaka Bravo marjana in Tibor. To je to cesar se jaz pri fantkih bojim. Zdaj me pa res zanima kaj se potem s puncami dogaja, da je amazonka tako srecna, da bodo imeli fanticka ... Petrca, lepo nakupuj. Kaj pa sploh se rabis? No ja, za Ikeo je vedno primeren trenutek Anajrim, le pocasi pucaj. Da si cesa ne sprozis. Krti, kot da nisem ze vceraj dovolj fuflala (?!?). Meni je trebuh otrdeval tisockrat na dan pa ni blo nic. Sem pa skoz mislila, da so to popadki in se veselila kdaj se bodo okrepili in postali redni in boleci ... bla bla bla ... the rest is history Ce se ti pa da pa se seveda pojdi pokazat v P. Ampak daj okoli 12, ker zdaj je ziher se guzva v triazi, ker so sprejemi od 8 ali 9 zjutraj. Ce lahko pocakas. Ce te pa boli (ali pa skrbi) pa pojdi zdaj. Pa javi! MM, kako si ti? Pa D? Predihava? Cojka, matervola, sem ti ze hotela sms pisati in skrbeti kje si spet. Lepo, da si se javila. Pridi v LJ. Gorenjska je shit In vedno pozabim NN. Saj sem ti ze po telefonu rekla. Luka je moj mali heroj! Upam, da se hitro pozdravi in Nax, kdaj imate krst? Mkbk, kje si? Rojevas? Prehitevas vrsto? Grem malo spat. Al bi sla rajsi peglat? Hahahaha, sama sebe sem v dobro voljo spravila!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 11:58:10
|
|
|
|
krtkova
|
Brez skrbi punce, ponoč vse stvari bolj grozno zgledajo. V nobeno P se ne bom šla kazat, vsaj zaenkrat še ne. No panic!! Jutri imam itak pregled, pa bom povedala. Glede na to, da mi trdi trebuh že nekaj časa, in da do včeraj nism vedla, da so to lažni popadki, mislim, da ne bo problem, če še en dan počakam. Če bi bilo kaj resnega, bi oz. bo bolelo precej bolj. Aglaia - petrci smo dale takoooo dolg seznam, da mora zarad nas v Ikeo s kombijem!! Mkbk - ja, kje pa si????????????????? Se morava tud za slikanje zmenit!! JAvi se kaj!!! MM - ja, sm vidla seznam!! Ne skrbi, jaz še kar čakam na svoj termin. Se mi ne mudi, ker tud novega avta še nimam!! So dans rekli, da pride v ponedeljek, sem vprašala, kater mesec!!! Zdej grem pa eno impro-torto pečt, ker pride zvečer brat s svojo in da mam vsaj neki za na mizo dati. Sem do zadnjega upala, da bo kaj jabolčne pite ostalo....ja, seveda!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 12:56:19
|
|
|
|
sasa1975
|
OJLA, Evo mene, KRTKOVA držim pesti da lažni popadki čimprej minejo AGLAJA blagor vam da spite ponoči mi nismo še nikoli dlje od 4 ur... MALI MIŠEK blagor tebi k ob 9.00 zjutraj napišeš dobro jutro joj kje so že ti časi ŽIVA a ste že kej boljše? imamo pa danes ful krče tko da je res bogica ful bi spala pa ne more... lep pozdravček vsem mamicam in nosečkam... p.s. čakam taveliko hči da pride iz šole da se bomo učile ful je še nekih spraševanj in kontolnih ker gre šolsko leto h koncu... MAMICE ali vaši dojenčki tudi kolcajo po hranjenju?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 13:10:58
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975 MAMICE ali vaši dojenčki tudi kolcajo po hranjenju? Emi se kolca še pred rojstvom non stop!!! pa čaj malinovih listov povzroča nenormalno zgago!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 14:29:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975 MAMICE ali vaši dojenčki tudi kolcajo po hranjenju? Jap. Ze v trebuhu se jim kolca, potem pa se bolj. Nasa kolca kdaj tudi kar tako, najveckrat pa po hranjenju. V spanju. Vcasih tako zelo, da sama sebe zbudi. Vcasih pa tudi bruhne malo mleka. In spet sama sebe zbudi. Frikica mala
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 14:30:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, Krti za zero panike!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?