|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
17.5.2010 21:47:48   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

ko so one nas rojevale je bilo to 25 let nazaj

user posted image user posted image hvala, ker si me toooook pomlajšala in sem se mogla kr orenk nasmehnit!!user posted image user posted image

Saj sem sebe tudi pomladila...hehehe

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
17.5.2010 21:52:11   
anajrim
Mala se je spet pokakala do vratu, tako da bomo nehali uporabljati enko plenice (2-5 kg) in presli na dvojko (al pa kar na trojko direkt, da bo cela notri zavita user posted image )

hehehehe sem se nasmejala!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
   [Brisano sporočilo]
17.5.2010 22:02:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 3728
17.5.2010 22:10:09   
anajrim
Še 13 postov in bodo user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
17.5.2010 22:10:33   
anajrim

Še 13 postov in bodo user posted image user posted image user posted image

Ups 16

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
17.5.2010 23:00:54   
marjanaj
e so ciki in jeger ko ga rabis?

Badmama! user posted image Jest bi tut. user posted image

aglaia o kako je meni to znano: do vratu bit pokakan. Mi smo tako rekoč ze od drugega tedna na plenicah št. 2, ker so se mi zdele prejšnje plenice čisto premajhne. Me je pa danes moj dragi sine uspel uspešno pokakat! user posted image Gospodu lepo očistim ritko, namažem, dam čisto pleničko, takrat pa prdne na polno in se usuje cel rafal iz njega in leti vsepovsod user posted image Bravo! Umazal vse kar je bilo naokoli, mene, sebe, previjalno. In hop vse v stroj. Jao jao. user posted image

krti te nasveti so pa ja zelo pametni! Glej, da si jih boš zapisala, ne pa da boš potem tukaj po forumu iskala, kdaj si nam jih zaupala. user posted image

cojka odklopi se od gorenjske user posted image raje nam zaupaj, pa ti bo lažje.

anajrim vidiš, kako zvezdice kar letijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
17.5.2010 23:02:56   
marjanaj
joj sem pozabila neko_noč pozdravit!

Full dobr, da uživate! In da je ta starejši lumpi zdaj lepo sprejel malega lumpija!
Kdaj se kaj vidimo?

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
17.5.2010 23:22:29   
krtkova
Kako človeku polepšati dan? Imej enourni telefonski pogovor z aglaio in ugotovil boš,da nimaš samo ti težav s familijo!!user posted image user posted image user posted image user posted image  HVala ti!!

Mene pa dons tko noge od kolen dol bolijo, kot da bi bila na Triglavu.user posted image user posted image

Drugače pa nič novega, psihično se pripravljam na spanje. Vsakič imam upanje, da bo tokratna noč boljša. Upanje vendar umre zadnje, mar ne?user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
18.5.2010 2:09:08   
krtkova

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske srake*  user posted image

...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.   Ime: datum rojstva  Spol

18.02.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image      Vid: 24.02.2010       

03.03.2010
user posted image    LaMay (35)                3.user posted image 2.user posted image                  ???               user posted image  
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image      Urban: 28.01.2010   

17.03.2010
user posted image    lorelaj* (28)            1.user posted image 0.user posted image     Mina: 03.03.2010    

18.03.2010
user posted image    Pikapolonica80 (29)1.user posted image 0.user posted image     Alja: 20.03.2010     

21.03.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image       Lan: 22.03.2010        

24.03.2010
user posted image   Zvezdici (21)          1.user posted image 0.user posted image       Tija: 26.03.2010          

03.04.2010

user posted image    pupa81 (28)         1.user posted image 0.user posted image       Tarja: 26.03.2010      

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)          3.user posted image 1.user posted image      Žak: 02.04.2010      

16.04.2010
user posted image    marjanaj (31)           1.user posted image 0.user posted image    Tibor: 08.04.2010  

17.04.2010

user posted image   tanika1 (26)               1.user posted image 0.user posted image      Peter: 23. 04. 2010
user posted image    nax05 (25)              1.user posted image 0.user posted image      Tai: 27.02.2010        

21.04.2010

user posted image   Aglaia (27)                 1.user posted image 0.user posted image       Zoja Sofia 29.04.2010
user posted image   NATAŠA35 (35)       4.user posted image 3.user posted image       Simon: 21.04.2010                                 

25.04.2010
user posted image     sasa1975                2.user posted image 1.user posted image        Nika: 25.4.2010 

29.04.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image       Tian: 25.4.2010

02.05.2010
user posted image    živa (32)                   3.user posted image 2.user posted image      Jaka 26.04.2010                              

22.05.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.05.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image                                      user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

26.05.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image    bubolin (25)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

30.05.2010
user posted image     MaliMišek (29)          1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

31.05.2010
user posted image    krtkova (35)              1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

04.06.2010
user posted image     mkbk                         2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

10.06.2010
user posted image    Majček28                   2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

11.06.2010
user posted image      majkl (31)                2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image            

18.06.2010
user posted image      bcljka (24)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image     

23.06.2010
user posted image       amazonka3             3.user posted image 2.user posted image                                     user posted image

02.07.2010
user posted image     polhec (25)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image           

03.07.2010
user posted image     candy24 (24)             2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image          

05.07.2010
user posted image       Kat09 (31)               1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image                            

08.07.2010

user posted image     anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image        

25.7.2010
user posted image     petrca2507 (29)       1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image    

11.8.2010
user posted image      Masha_M (28)          1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

18.08.2010
user posted image      hermy1 (44),           5.user posted image 3.user posted image                                      user posted image      

26.08.2010
user posted image       lumpa6 (37)           7.user posted image 5.user posted image                                       user posted image       
user posted image       ninci                       3.user posted image 2.user posted image                                      user posted image                    

27.08.2010
user posted image      tinkatonka              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

10.09.2010
user posted image       katrinka                 2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image  

14.09.2010
user posted image      Božička09 (27)       1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image   

30.09.2010
user posted image  
      Tinaaleks               2.user posted image 1.user posted image

15.12.2010
user posted image
      Loona (24)               1.user posted image 0.user posted image

user posted image Da bomo lažje vodile seznamček vas prosim, da podatke za seznam obarvate z drugačno barv
o, da bo razvidno od ostalega teksta.user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
18.5.2010 2:31:42   
marjanaj
krti kolk si ti pridna. 

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
18.5.2010 3:40:05   
krtkova
a ne?user posted image  ga že dolgo nismo imele!!

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
18.5.2010 7:28:46   
petrca2507
Dobro jutro

Ko sem se že glih veselila, da spet lepo spim, se je moj spalni sistem podrl. user posted image   Celo noč sem se zbujala, na koncu pa mal čez 6 vstala in šla ven na sprehod. Tko da sem zdej čist zbujena in bom verjetno pičila proti Gradcu.

NN...lepo, da si se oglasila.  Super, da je Luka sprejel Žaka. user posted image   Pa bogi Lukec, ki ima angino. Se mi zdi, da je letos tega ogromno. user posted image

Pa nax se je tud oglasila. Pa živa, cojka in sasa.  user posted image  

Glede vozička, a nima tud marjanaj Implast-a? nax...Kaj je bilo tokrat narobe?

krtkova...dons se mi je pa o teb sanjal. user posted image   In sicer, da sem spet živela v našem starem stanovanju in da je bilo to stanovanje nasproti tvojega (v sosednjem bloku). Ti si bila v 3. nadstropju, jaz v 1., in sva se preko balkona pogovarjali. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
18.5.2010 7:49:06   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

krtkova...dons se mi je pa o teb sanjal. user posted image   In sicer, da sem spet živela v našem starem stanovanju in da je bilo to stanovanje nasproti tvojega (v sosednjem bloku). Ti si bila v 3. nadstropju, jaz v 1., in sva se preko balkona pogovarjali. user posted image

user posted image user posted image  jst sm res v 3.!!
Po mojem se ti je o men sanjal zato, ker sm te tok okupirala z željami, kaj vse rabim iz Ikee.user posted image

Jst sm pa dons spala od 5.15 do 7.20!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no comment Vse me neki tiščalo, špikalo, bolelo. Trebuh mi je otrdeval na 5 min. Potem sem pa še našla na forumu, da je to to otrdevanje v bistvu lažni poapdki in da jih ne sme biti več kot 10 na dan. No, pri meni jih je blo sam ponoč več kot 20!!!! kr neki noooo

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
18.5.2010 8:25:07   
anajrim
Ojla!

Jaz dans prvi dan doma...moram reči da je občutek fenomenalen...imam ogromno stvari za nsrediti...likanje, sesanje, pucanje...grrrr...se moram kar spravit k delu...da bo vse poštimano do prihoda pikija...

lep dan vsem...danes imamo sonce naužijte se ga!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
18.5.2010 8:26:29   
andrazk
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Vse me neki tiščalo, špikalo, bolelo. Trebuh mi je otrdeval na 5 min. Potem sem pa še našla na forumu, da je to to otrdevanje v bistvu lažni poapdki in da jih ne sme biti več kot 10 na dan. No, pri meni jih je blo sam ponoč več kot 20!!!! kr neki noooo

Potem čisto veš, kako se je nama z Masho dogajalo, le da cca 1900 km od tu. 12 popadkov v eni sami uri...
Sem klical kar v P, pa je G rekel, da ne glede na vzrok ali počutje ali hrano ali... se je dobro pokazat v P.

Idealno, da si počitnice v Španiji podaljšaš za 4 dni. ;)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
18.5.2010 8:27:42   
anajrim
Joj petrca ti pa pičiš v shopping...bi šla kar s tabo...user posted image Uživaj

Krti - upam da se to tvoje nočno življenje kmalu konča...in boš boste res kaj spaliuser posted image

Cojka - le v ljubljano da se boš bolje počutila

Nax - mene tudi zanima kaj je narobe z Implastom, namreč ena kolegica ga ravno kupuje in vsaka info prav pride...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
18.5.2010 8:56:59   
MaliMišek
user posted image krtkova za seznam!Si si ga ogledala? Nikamor brez mene user posted image ! A zdej pa spiš?

Kje je pa mkbk...a jo je zalil na morju?

Petrca gre pa v šoping user posted image !

Aja, pa dobro jutro user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
18.5.2010 9:23:47   
MaliMišek

...imam ogromno stvari za nsrediti...likanje, sesanje, pucanje...grrrr...se moram kar spravit k delu...da bo vse poštimano do prihoda pikija...

user posted image a nimaš ti PDP šele enkrat julija....a do takrat pa ne boš več likala, sesala in pucala user posted image ?!

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
18.5.2010 10:15:26   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

...imam ogromno stvari za nsrediti...likanje, sesanje, pucanje...grrrr...se moram kar spravit k delu...da bo vse poštimano do prihoda pikija...

user posted image a nimaš ti PDP šele enkrat julija....a do takrat pa ne boš več likala, sesala in pucala user posted image ?!

hahaha...seveda samo sem sedaj čakala za te tekoče stvari...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
18.5.2010 10:54:27   
Anonimen
Hej punce.

Danes je koncno sonce! Ampak me mala nekaj heca ze od 7 zjutraj in spi na mini obroke in se mi ne da na sprehod. Je pa spet ponoci spala skoraj 6 ur skupaj. Ti otroci. Nic mi ni jasno. Samo to, da veliko kaka user posted image

Bravo marjana in Tibor. To je to cesar se jaz pri fantkih bojim. Zdaj me pa res zanima kaj se potem s puncami dogaja, da je amazonka tako srecna, da bodo imeli fanticka ... user posted image

Petrca, lepo nakupuj. Kaj pa sploh se rabis? No ja, za Ikeo je vedno primeren trenutek user posted image

Anajrim, le pocasi pucaj. Da si cesa ne sprozis. user posted image

Krti, kot da nisem ze vceraj dovolj fuflala (?!?). Meni je trebuh otrdeval tisockrat na dan pa ni blo nic. Sem pa skoz mislila, da so to popadki in se veselila kdaj se bodo okrepili in postali redni in boleci ... bla bla bla ... the rest is history user posted image
Ce se ti pa da pa se seveda pojdi pokazat v P. Ampak daj okoli 12, ker zdaj je ziher se guzva v triazi, ker so sprejemi od 8 ali 9 zjutraj. Ce lahko pocakas. Ce te pa boli (ali pa skrbi) pa pojdi zdaj. Pa javi!

MM, kako si ti? Pa D? Predihava? user posted image user posted image

Cojka, matervola, sem ti ze hotela sms pisati in skrbeti kje si spet. Lepo, da si se javila. Pridi v LJ. Gorenjska je shit user posted image

In vedno pozabim NN. Saj sem ti ze po telefonu rekla. Luka je moj mali heroj! Upam, da se hitro pozdravi in

Nax, kdaj imate krst?

Mkbk, kje si? Rojevas? Prehitevas vrsto? user posted image

Grem malo spat. Al bi sla rajsi peglat? Hahahaha, sama sebe sem v dobro voljo spravila!! user posted image

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 3745
18.5.2010 11:58:10   
krtkova
Brez skrbi punce, ponoč vse stvari bolj grozno zgledajo. V nobeno P se ne bom šla kazat, vsaj zaenkrat še ne. No panic!! Jutri imam itak pregled, pa bom povedala.
Glede na to, da mi trdi trebuh že nekaj časa, in da do včeraj nism vedla, da so to lažni popadki, mislim, da ne bo problem, če še en dan počakam.user posted image user posted image  Če bi bilo kaj resnega, bi oz. bo bolelo precej bolj.user posted image

Aglaia - petrci smo dale takoooo dolg seznam, da mora zarad nas v Ikeo s kombijem!!user posted image user posted image user posted image

Mkbk - ja, kje user posted image  pa si????????????????? Se morava tud za slikanje zmenit!! JAvi se kaj!!!

MM - ja, sm vidla seznam!! Ne skrbi, jaz še kar čakam na svoj termin. Se mi ne mudi, ker tud novega avta še nimam!! So dans rekli, da pride v ponedeljek, sem vprašala, kater mesec!!!user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa eno impro-torto pečt, ker pride zvečer brat s svojo in da mam vsaj neki za na mizo dati. Sem do zadnjega upala, da bo kaj jabolčne pite ostalo....ja, seveda!!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
18.5.2010 12:56:19   
sasa1975
OJLA,

Evo mene,
KRTKOVA držim pesti da lažni popadki čimprej minejo
AGLAJA blagor vam da spite ponoči mi nismo še nikoli dlje od 4 ur...
MALI MIŠEK blagor tebi k ob 9.00 zjutraj napišeš dobro jutro joj kje so že ti časiuser posted image
ŽIVA a ste že kej boljše?
imamo pa danes ful krče tko da je res bogica ful bi spala pa ne more...

lep pozdravček vsem mamicam in nosečkam...
p.s. čakam taveliko hči da pride iz šole da se bomo učile ful je še nekih spraševanj in kontolnih ker gre šolsko leto h koncu...

MAMICE ali vaši dojenčki tudi kolcajo po hranjenju?

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
18.5.2010 13:10:58   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975

Emi se kolca še pred rojstvom non stop!!!user posted image user posted image user posted image

pa čaj malinovih listov povzroča nenormalno zgago!!!user posted image user posted image

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
18.5.2010 14:29:56   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975

Jap. Ze v trebuhu se jim kolca, potem pa se bolj. Nasa kolca kdaj tudi kar tako, najveckrat pa po hranjenju. V spanju. Vcasih tako zelo, da sama sebe zbudi. Vcasih pa tudi bruhne malo mleka. In spet sama sebe zbudi. Frikica mala user posted image

(odgovor članu sasa1975)
  Neposredna povezava do sporočila: 3749
18.5.2010 14:30:38   
Anonimen
Aja, user posted image user posted image Krti za zero panike!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?