|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
21.5.2010 21:28:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

masha in anajrim a vidve imata tut fantiče? Potem imamo pa res malo punc, samo pupa, saša in aglaia imata princeske, krtkova in mkbk pa jih še čakata?

Nehaj nabirati punce za Tiborja. 1 mesec je star! Madona, kaj sele bo, ko bo 18 user posted image

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 3876
21.5.2010 21:28:50   
mkbk

masha in anajrim a vidve imata tut fantiče? Potem imamo pa res malo punc, samo pupa, saša in aglaia imata princeske, krtkova in mkbk pa jih še čakata?

To bojo bejbe važne, k bojo mele tok fantov okol sebe aaahuser posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
21.5.2010 21:32:06   
petrca2507
Sputnik v pon. ob 12.30 - sem ZA.

Masha...v Septumu sem dala za 3D + morfologijo 85 EUR. Men se ni dal neki ful okrog vozit in sem se potem kar med službo zmenila. user posted image

mkbk...lokacija Sputnika: Tržaška 128. Za kaj več pa klikni lokacija Sputnika

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
21.5.2010 21:33:12   
Anonimen
Mkbk, a zdaj ves kje je Sputnik?

Po trzaski se peljes mimo gimnazije vic proti dolgemu mostu in gres pri avtohisi malgaj desno (avtohisa je za kriziscem) in potem levo na koncu ulice. Potem pa se peljes malo naravnost in spet zavijes levo. Je pa zelo velika tabla Sputnik, svetovna kavarna al nekaj taksnega.

Se bolj easy pa je, da gres se naprej proti dolgemu mostu in zavijes na Petrolovo pumpo (na desno). Tam parkiras (ne na pumpi, pred pumpo je parkirisce) in gres skozi grmicek (mislim da je potka) in prides direkt na teraso od Sputnika.

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3879
21.5.2010 21:37:30   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Masha...v Septumu sem dala za 3D + morfologijo 85 EUR. Men se ni dal neki ful okrog vozit in sem se potem kar med službo zmenila. user posted image
Pol pa cool. Ko sem se jaz po mailu informirala, so mi poslali cene paketov 85 € kao običen 3D, 110 al neki takega pa 3D z morfologijo.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
21.5.2010 21:42:55   
amazonka3
Kva čem pa jez zdej??user posted image user posted image user posted image
Bi prišla, pa boste z vozički, jaz mam pa tamalo doma (ker ma sovrtičkarje na taboru pred vstopom v šolo). A sprejmete še eno 5 letnico v paketu??

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
21.5.2010 21:43:30   
neka_noč
Aglaia Luka tokrat ne bom pripeljala s seboj - bo v vrtcu. Gre ravno v pon. prvič po bolezni, takrat imajo tudi kosilo in mi tako ne bo treba skrbet še za kosilo zanj, ker bo tako jedel tam. Če bi imele dogovorjeno kasnejšo uro, bi ga prej vzela ven iz vrtca in bi tako spoznal tebe in tvojo ZOJO -  a ti lobiraš zanjo? Veš, glede na starost, bi bila ona ravno prava zanj. Kaj misliš, da bo ona gledala te naše ravnokar rojene srakoperčke? Veš, da jo bodo zanimali starejši! user posted image Luka je/bo ravno pravi! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
21.5.2010 21:45:55   
neka_noč
Matr sem ko "šipci" .... že kar rihtam neki.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
21.5.2010 21:47:58   
marjanaj
no no neka_noč kr v vrsto user posted image Tibor in Tian sta že v vrsti pred Lukom user posted image sta se že prej pofočkala. Bo mogla aglaia Zoji kar un deviški pas kupit user posted image . Sicer pa bo princeska sigurno zbirčna in ji naši smrkavci ne bodo všeč. Bo v Ameriko - obljubljeno deželo pobegnila, a ne aglaia? 

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
21.5.2010 21:51:18   
Anonimen
Hahahaha!!! Sipci gor al dol, samo da Zoja ne bo sama ostala user posted image user posted image
Zdaj jo grem pa res budit pa nahranit. Ji bom o potencialnih razlagala. Hvalabogu, da njen foter spi, drugace bi se mu ze zdelo, da nadlegujem njegovo hcerkico ... user posted image

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 3885
21.5.2010 21:52:54   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

Fantek fantek ja ...se bo treba naseldnjič bolj potrudit!!! user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
21.5.2010 21:53:52   
neka_noč
Veš kaj Marjanaj Tibor in Tian sta premlada... Sorči. Sej tud Žak izpade ven. Vrsta gor, vrsta dol. Bo imel Luka do takrat več izkušenj in starejši je.... Pa Žak/Luka (beri mami) smo jo že podkupoval. user posted image

Ha ha... Zadnjo besedo bo imela itak Zoja - če bo zbirčna  po mamici bo mogla res v Ameriko.. user posted image Pa Luka že ima bejbo - nič bat. user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
21.5.2010 21:59:15   
neka_noč
Bejbe uživajte, moram pod tuš, dokler še spi. Zdaj imamo take krče, da je joj. Upam, da bo v pon. ok. Bom samo na kruhu in vodi. user posted image
Sem mislila, da bom delala še kokos torto, pa je očitno tudi moj zaspal... Pa jutri. Bom pa knjigo brala. (Izjemni otroci; Stanley I.Greenspan, dr. med. - ODLIČNA knj. - kupila pa na PTT - žepna knjiga, cena; 10,90€  - PRIPOROČAM)

nočko..

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
21.5.2010 21:59:39   
anajrim

Hehe se mi zdi da smo tko k uni arabci...ki izberejo nevesto oz. ženina svojim otrokom še predno se rodijo...hahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
21.5.2010 22:03:00   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Hehe se mi zdi da smo tko k uni arabci...ki izberejo nevesto oz. ženina svojim otrokom še predno se rodijo...hahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ne?! Škoda, da nimaš še ti punčke - bi ji takoj kakšnega "zrihtal". Veš, mi imamo dva "fanta pri hiši" . user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res grem... 

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
21.5.2010 22:26:34   
pupa*81
masha in anajrim super za preglede user posted image

marjanaj a vidva pa kr letos v grčijo user posted image (un smajli k se klanja) svaka čast... jst bi tudiiiiii (smeško k cepeta) user posted image no sej pravim da sm prpa user posted image

mkbk a ti mi misliš resno nalepke vračat user posted image dej ne ga sračkat no, k jih na konc zmeri stran mečem... tle pr nas na vas' imamo sam mečkator in tuš tako da je večina futra iz M... pri zdajšnjem apetitu se nalepke hitro nabirajo. ja na srečanje mi bo uspelo prit po zaslugi možeka k ima drug teden dopust in se bo taksista špilal user posted image

aja pa btw. da se pohvalim da smo postali mesto: zdej imamo svojo tržnico user posted image user posted image user posted image

aglaia naša je zdej popoldne tudi skoz spala k je fotr doma user posted image me and mybad carma user posted image ja ja, čez en mesc jih ima 30, mene pa drugo leto čakajo... mater sm stara, sm se zdej kar zamislila user posted image jah, bol star bol nor user posted image in JA, seveda moraš nujno priti!

amazonka itak pripelji tamalo, se bomo tamlade mamice mal pripravle kaj nas čaka user posted image

jaaa, dogovorjene poroke so pa tako super user posted image upam da ne bojo naši otroci kdaj brali teh forumov user posted image

nč, grem izležavat, imam občutek da bo še doooolgaaa noč user posted image

nočko srakice!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
21.5.2010 22:55:58   
Anonimen
Vse ste se poslovile ... nasa dva spita, zdaj gre pa mati xbox igrat. Herija Poterja bom sesula!! user posted image user posted image

Jah nic, potem bom pa res vse naredila, da se cez vikend nakuliram in se v ponedeljek prikazem. Ceprav sem se prej spomnila, da sem v ponedeljek zmenjena s patronazno, da se slisiva, da bi prisla malo koncno skopat. 100 let je imela tisti roseci popek al kaj je ze. Zdaj je pa ze 3 dni mir in je rekla patronazna, da je koncno cas za kopanje. Ji bom rekla, da naj pride v torek. Ce je lahko 3 tedne cakala, bo pa se en dan user posted image

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3892
22.5.2010 0:18:03   
krtkova
aglaia- jst v pondelk verjetno ne bom potrebovala prevoza ker sem se spomnila, da moram itak prej iti na brazilko. Torej v upanju, da ne bo nič počilo, pridem kr sama.

Sem zdejle gledala en film, k je moj reku, da je o nosečnici, umetni oploditvi,.... pozabil pa dodati, da je tud grozljivka mal zraven!!user posted image user posted image user posted image   No, sam sm preživela. Ker je blo še kr neumno.

Zdej grem pa počasi (probat) spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
22.5.2010 0:18:48   
krtkova
aja, pri tickerju sem pa prišla na enomestno številko. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
22.5.2010 9:48:00   
neka_noč
Dober dan!

Krti vem, te kar stisne, a ne? Držim pestke - zdaj zdaj boš cartala. user posted image Edino do ponedeljka naj še zdrži notri, da se vidimo. user posted image
Upam, da si uspela spat...

Aglaia jaz sem tudi takrat svojo patronažno prestavila (sem najprej jaz njo čakala, potem sva pa prestavili za 2 dni kopanje), ker smo imeli plan it v Portorož... Ti jo kar prestavi. Se moramo videt z našimi malimi srakoperčki. user posted image

Pupa lepo, da prideš - po dolgem času in še s svojo bejbo. user posted image

Zunaj je čudovit dan, gremo v ZOO po letno karto (darilo) za Lukovo prijateljico, ki ga je povabila na roj. dan. Praznujemo danes in upam, da tako vreme tudi obstane.
Pred tem imamo ene obiske iz Nemčije. Rada bi naredila (končno) kokosovo torto, ki je odlična zadeva za nenapovedane obiske - imaš jo zmrznjeno v skrinji in jo nato samo odtajaš in postrežeš. Candy? user posted image Veš kaj imam v mislih, ne?!
Aja, pa dva dni nazaj sem naredila špansko pito in je odlična. Tudi za nenapovedane obiske oz. ker jo lahko ješ toplo, hladno, naslednji dan - najboljše pri vsem pa je, da Žaka po njej ne črviči in je vsaj nekaj novega kar lahko jem! user posted image

V bistvu vam nimam kaj za povedat, bolj vam težim (čeprav ni nobene tukiuser posted image ), ker imam ravno čas - čakam da odidemo - moj se tušira...  

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
22.5.2010 13:38:44   
krtkova
NN - lepo je videti, da se spet javljaš tukaj!! Smo te zelo pogrešali!user posted image user posted image
Te bom pa tudi jaz povabila kdaj na rd, ker vidim, da kupuješ super darila!!user posted image user posted image

Zaspala sem pa šele ob pol 4h in pol do 8h, ko sem se zbudila lačna kot volk in potem šla nazaj spat do 11h, ko sem zamenjala dneve v tednu in se ustrašila, da je že nedelja in da moram ob 11.20 pobrat brata in njegovo na želežniški postaji. Sej ta panika je trajala 2 sekundi (ko sem ugotovila, da je šele sobota), ampak je bilo dovolj, da sm se čist zbudila.

Aglaia - avgusta fuzbal na stadionu velja!! user posted image user posted image  Treba se bo edino zagrebsti za karte!! Moramo pogruntati kakšne veze. user posted image

Mkbk - za ponedeljek; jaz imam kozmetičarko čist bliz tebe, kaj pa če jaz pol pridem do tebe in greva skupaj (če se le da, bi ti vozila, če ne pa bom jaz) potem v Sputnik??

Moj je šel spet nekam rekreirat se (mislim, da na Polhograjsko grmado), jaz pa perem žehto za žehto, potem pripravim kosilo in nato greva tukaj na en "piknik". Komaj čakam, moram malo med ljudi!!!

Drugače pa nič novega, nobenih mini znamenj, da bi se lahko kaj dogajalo, zato sploh ne razmišljam več o kakšnem prehitevanju PDP-ja. user posted image

Petrca - sem ti čisto pozabila povedati/napisati, da je vse iz Ikee super!!!! Hvala hvala hvala!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
22.5.2010 14:45:46   
neka_noč
.... tako.... user posted image

... vreme je totalno zmešano... ko smo šli v ZOO je deževalo, ko smo prispeli tja je bilo sončno in ful vroče ; jaz pa v dolgih rokavih bundi brez rokav in brez očal. user posted image   Doma sem se preoblekla, zdaj pa dež, mrzel veter in čez slabe pol ure praznovanje roj. dne. Krasno! Najbolje, da s seboj vzamemo vse od konbinezona do kopalk.
Žak spi - po neskončnih krčkih. Kplj. so pomagale. HB! Zdaj čakamo , da se vsaj malo naspi, nato dojenje in odhod...  
Ja, takle mamo.

Krti ti kar povabi - na tvoj ali user posted image roj. dan? Ha ha.... Saj vem... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
22.5.2010 14:48:35   
neka_noč
Joj, sem se spomnila na Ikeo - a še katera kaj gre? user posted image Jaz bi ene navadne velike (beri ogromne) kozarce... user posted image Imamo vse "zgonene" od pomivalca in me je že sram jih dajat na mizo ko kdo pride. So čisti a izgledajo ko za v Karitas..
A gre katera? user posted image Bi dala vzorc "zgonenega" kozarca. user posted image No, mislim resno - da rabim kozarce....

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
22.5.2010 16:39:15   
mkbk
Neka_ noč : če boš še kej tuki, če ne mi lahko pa v pon odgovoriš: Kaj je to španska pita in katere kplj. dajete Žakcu?Jst se pol najbolj bojim teh krčkov, ki se mi zdi, da se bi znali vlečt čez celo poletje in pa prečutih noči...

Ja jst sm planirala it v ikeo, pa ne vem če mi bo še zneslo, če mi bo ti pa javim, ok?

Krtkova, ja itak, ni panike, bom jst pelala...ti sam prlet do mene...na brazilko greš a ne... a mislš, da bi mene tud vzel, mogoče se ne bi scagala, če bi imela tam kakšno podporo (v stilu štrika za tovorne ladje privezat al pa mogoče bi se pred tabo sramovala tulit in pa bežat user posted image ...mah sej kr neki brenčim itak ne vem, če bi se upala it, da mi kaj ne sprož od strahu al pa bolečin. Prid ti do mene, srce, pa se odpeljeva na lepše!)

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
22.5.2010 16:41:15   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

aja, pri tickerju sem pa prišla na enomestno številko. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............................

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?