Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 21:28:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj masha in anajrim a vidve imata tut fantiče? Potem imamo pa res malo punc, samo pupa, saša in aglaia imata princeske, krtkova in mkbk pa jih še čakata? Nehaj nabirati punce za Tiborja. 1 mesec je star! Madona, kaj sele bo, ko bo 18
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 21:28:50
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj masha in anajrim a vidve imata tut fantiče? Potem imamo pa res malo punc, samo pupa, saša in aglaia imata princeske, krtkova in mkbk pa jih še čakata? To bojo bejbe važne, k bojo mele tok fantov okol sebe aaah
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 21:32:06
|
|
|
|
petrca2507
|
Sputnik v pon. ob 12.30 - sem ZA. Masha...v Septumu sem dala za 3D + morfologijo 85 EUR. Men se ni dal neki ful okrog vozit in sem se potem kar med službo zmenila. mkbk...lokacija Sputnika: Tržaška 128. Za kaj več pa klikni lokacija Sputnika
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 21:33:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Mkbk, a zdaj ves kje je Sputnik? Po trzaski se peljes mimo gimnazije vic proti dolgemu mostu in gres pri avtohisi malgaj desno (avtohisa je za kriziscem) in potem levo na koncu ulice. Potem pa se peljes malo naravnost in spet zavijes levo. Je pa zelo velika tabla Sputnik, svetovna kavarna al nekaj taksnega. Se bolj easy pa je, da gres se naprej proti dolgemu mostu in zavijes na Petrolovo pumpo (na desno). Tam parkiras (ne na pumpi, pred pumpo je parkirisce) in gres skozi grmicek (mislim da je potka) in prides direkt na teraso od Sputnika.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 21:37:30
|
|
|
|
Masha_M
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Masha...v Septumu sem dala za 3D + morfologijo 85 EUR. Men se ni dal neki ful okrog vozit in sem se potem kar med službo zmenila. Pol pa cool. Ko sem se jaz po mailu informirala, so mi poslali cene paketov 85 € kao običen 3D, 110 al neki takega pa 3D z morfologijo.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 21:42:55
|
|
|
|
amazonka3
|
Kva čem pa jez zdej?? Bi prišla, pa boste z vozički, jaz mam pa tamalo doma (ker ma sovrtičkarje na taboru pred vstopom v šolo). A sprejmete še eno 5 letnico v paketu??
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 21:43:30
|
|
|
|
neka_noč
|
Aglaia Luka tokrat ne bom pripeljala s seboj - bo v vrtcu. Gre ravno v pon. prvič po bolezni, takrat imajo tudi kosilo in mi tako ne bo treba skrbet še za kosilo zanj, ker bo tako jedel tam. Če bi imele dogovorjeno kasnejšo uro, bi ga prej vzela ven iz vrtca in bi tako spoznal tebe in tvojo ZOJO - a ti lobiraš zanjo? Veš, glede na starost, bi bila ona ravno prava zanj. Kaj misliš, da bo ona gledala te naše ravnokar rojene srakoperčke? Veš, da jo bodo zanimali starejši! Luka je/bo ravno pravi!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 21:45:55
|
|
|
|
neka_noč
|
Matr sem ko "šipci" .... že kar rihtam neki....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 21:47:58
|
|
|
|
marjanaj
|
no no neka_noč kr v vrsto Tibor in Tian sta že v vrsti pred Lukom sta se že prej pofočkala. Bo mogla aglaia Zoji kar un deviški pas kupit . Sicer pa bo princeska sigurno zbirčna in ji naši smrkavci ne bodo všeč. Bo v Ameriko - obljubljeno deželo pobegnila, a ne aglaia?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 21:51:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Hahahaha!!! Sipci gor al dol, samo da Zoja ne bo sama ostala Zdaj jo grem pa res budit pa nahranit. Ji bom o potencialnih razlagala. Hvalabogu, da njen foter spi, drugace bi se mu ze zdelo, da nadlegujem njegovo hcerkico ...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 21:52:54
|
|
|
|
anajrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj masha in anajrim a vidve imata tut fantiče? Potem imamo pa res malo punc, samo pupa, saša in aglaia imata princeske, krtkova in mkbk pa jih še čakata? Fantek fantek ja ...se bo treba naseldnjič bolj potrudit!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 21:53:52
|
|
|
|
neka_noč
|
Veš kaj Marjanaj Tibor in Tian sta premlada... Sorči. Sej tud Žak izpade ven. Vrsta gor, vrsta dol. Bo imel Luka do takrat več izkušenj in starejši je.... Pa Žak/Luka (beri mami) smo jo že podkupoval. Ha ha... Zadnjo besedo bo imela itak Zoja - če bo zbirčna po mamici bo mogla res v Ameriko.. Pa Luka že ima bejbo - nič bat.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 21:59:15
|
|
|
|
neka_noč
|
Bejbe uživajte, moram pod tuš, dokler še spi. Zdaj imamo take krče, da je joj. Upam, da bo v pon. ok. Bom samo na kruhu in vodi. Sem mislila, da bom delala še kokos torto, pa je očitno tudi moj zaspal... Pa jutri. Bom pa knjigo brala. (Izjemni otroci; Stanley I.Greenspan, dr. med. - ODLIČNA knj. - kupila pa na PTT - žepna knjiga, cena; 10,90€ - PRIPOROČAM) nočko..
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 21:59:39
|
|
|
|
anajrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj masha in anajrim a vidve imata tut fantiče? Potem imamo pa res malo punc, samo pupa, saša in aglaia imata princeske, krtkova in mkbk pa jih še čakata? Hehe se mi zdi da smo tko k uni arabci...ki izberejo nevesto oz. ženina svojim otrokom še predno se rodijo...hahaha
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 22:03:00
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj masha in anajrim a vidve imata tut fantiče? Potem imamo pa res malo punc, samo pupa, saša in aglaia imata princeske, krtkova in mkbk pa jih še čakata? Hehe se mi zdi da smo tko k uni arabci...ki izberejo nevesto oz. ženina svojim otrokom še predno se rodijo...hahaha A ne?! Škoda, da nimaš še ti punčke - bi ji takoj kakšnega "zrihtal". Veš, mi imamo dva "fanta pri hiši" . Zdaj pa res grem...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 22:26:34
|
|
|
|
pupa*81
|
masha in anajrim super za preglede marjanaj a vidva pa kr letos v grčijo (un smajli k se klanja) svaka čast... jst bi tudiiiiii (smeško k cepeta) no sej pravim da sm prpa mkbk a ti mi misliš resno nalepke vračat dej ne ga sračkat no, k jih na konc zmeri stran mečem... tle pr nas na vas' imamo sam mečkator in tuš tako da je večina futra iz M... pri zdajšnjem apetitu se nalepke hitro nabirajo. ja na srečanje mi bo uspelo prit po zaslugi možeka k ima drug teden dopust in se bo taksista špilal aja pa btw. da se pohvalim da smo postali mesto: zdej imamo svojo tržnico aglaia naša je zdej popoldne tudi skoz spala k je fotr doma me and mybad carma ja ja, čez en mesc jih ima 30, mene pa drugo leto čakajo... mater sm stara, sm se zdej kar zamislila jah, bol star bol nor in JA, seveda moraš nujno priti! amazonka itak pripelji tamalo, se bomo tamlade mamice mal pripravle kaj nas čaka jaaa, dogovorjene poroke so pa tako super upam da ne bojo naši otroci kdaj brali teh forumov nč, grem izležavat, imam občutek da bo še doooolgaaa noč nočko srakice!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.5.2010 22:55:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse ste se poslovile ... nasa dva spita, zdaj gre pa mati xbox igrat. Herija Poterja bom sesula!! Jah nic, potem bom pa res vse naredila, da se cez vikend nakuliram in se v ponedeljek prikazem. Ceprav sem se prej spomnila, da sem v ponedeljek zmenjena s patronazno, da se slisiva, da bi prisla malo koncno skopat. 100 let je imela tisti roseci popek al kaj je ze. Zdaj je pa ze 3 dni mir in je rekla patronazna, da je koncno cas za kopanje. Ji bom rekla, da naj pride v torek. Ce je lahko 3 tedne cakala, bo pa se en dan
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.5.2010 0:18:03
|
|
|
|
krtkova
|
aglaia- jst v pondelk verjetno ne bom potrebovala prevoza ker sem se spomnila, da moram itak prej iti na brazilko. Torej v upanju, da ne bo nič počilo, pridem kr sama. Sem zdejle gledala en film, k je moj reku, da je o nosečnici, umetni oploditvi,.... pozabil pa dodati, da je tud grozljivka mal zraven!! No, sam sm preživela. Ker je blo še kr neumno. Zdej grem pa počasi (probat) spat.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.5.2010 0:18:48
|
|
|
|
krtkova
|
aja, pri tickerju sem pa prišla na enomestno številko. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.5.2010 9:48:00
|
|
|
|
neka_noč
|
Dober dan! Krti vem, te kar stisne, a ne? Držim pestke - zdaj zdaj boš cartala. Edino do ponedeljka naj še zdrži notri, da se vidimo. Upam, da si uspela spat... Aglaia jaz sem tudi takrat svojo patronažno prestavila (sem najprej jaz njo čakala, potem sva pa prestavili za 2 dni kopanje), ker smo imeli plan it v Portorož... Ti jo kar prestavi. Se moramo videt z našimi malimi srakoperčki. Pupa lepo, da prideš - po dolgem času in še s svojo bejbo. Zunaj je čudovit dan, gremo v ZOO po letno karto (darilo) za Lukovo prijateljico, ki ga je povabila na roj. dan. Praznujemo danes in upam, da tako vreme tudi obstane. Pred tem imamo ene obiske iz Nemčije. Rada bi naredila (končno) kokosovo torto, ki je odlična zadeva za nenapovedane obiske - imaš jo zmrznjeno v skrinji in jo nato samo odtajaš in postrežeš. Candy? Veš kaj imam v mislih, ne?! Aja, pa dva dni nazaj sem naredila špansko pito in je odlična. Tudi za nenapovedane obiske oz. ker jo lahko ješ toplo, hladno, naslednji dan - najboljše pri vsem pa je, da Žaka po njej ne črviči in je vsaj nekaj novega kar lahko jem! V bistvu vam nimam kaj za povedat, bolj vam težim (čeprav ni nobene tuki ), ker imam ravno čas - čakam da odidemo - moj se tušira...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.5.2010 13:38:44
|
|
|
|
krtkova
|
NN - lepo je videti, da se spet javljaš tukaj!! Smo te zelo pogrešali! Te bom pa tudi jaz povabila kdaj na rd, ker vidim, da kupuješ super darila!! Zaspala sem pa šele ob pol 4h in pol do 8h, ko sem se zbudila lačna kot volk in potem šla nazaj spat do 11h, ko sem zamenjala dneve v tednu in se ustrašila, da je že nedelja in da moram ob 11.20 pobrat brata in njegovo na želežniški postaji. Sej ta panika je trajala 2 sekundi (ko sem ugotovila, da je šele sobota), ampak je bilo dovolj, da sm se čist zbudila. Aglaia - avgusta fuzbal na stadionu velja!! Treba se bo edino zagrebsti za karte!! Moramo pogruntati kakšne veze. Mkbk - za ponedeljek; jaz imam kozmetičarko čist bliz tebe, kaj pa če jaz pol pridem do tebe in greva skupaj (če se le da, bi ti vozila, če ne pa bom jaz) potem v Sputnik?? Moj je šel spet nekam rekreirat se (mislim, da na Polhograjsko grmado), jaz pa perem žehto za žehto, potem pripravim kosilo in nato greva tukaj na en "piknik". Komaj čakam, moram malo med ljudi!!! Drugače pa nič novega, nobenih mini znamenj, da bi se lahko kaj dogajalo, zato sploh ne razmišljam več o kakšnem prehitevanju PDP-ja. Petrca - sem ti čisto pozabila povedati/napisati, da je vse iz Ikee super!!!! Hvala hvala hvala!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.5.2010 14:45:46
|
|
|
|
neka_noč
|
.... tako.... ... vreme je totalno zmešano... ko smo šli v ZOO je deževalo, ko smo prispeli tja je bilo sončno in ful vroče ; jaz pa v dolgih rokavih bundi brez rokav in brez očal. Doma sem se preoblekla, zdaj pa dež, mrzel veter in čez slabe pol ure praznovanje roj. dne. Krasno! Najbolje, da s seboj vzamemo vse od konbinezona do kopalk. Žak spi - po neskončnih krčkih. Kplj. so pomagale. HB! Zdaj čakamo , da se vsaj malo naspi, nato dojenje in odhod... Ja, takle mamo. Krti ti kar povabi - na tvoj ali roj. dan? Ha ha.... Saj vem...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.5.2010 14:48:35
|
|
|
|
neka_noč
|
Joj, sem se spomnila na Ikeo - a še katera kaj gre? Jaz bi ene navadne velike (beri ogromne) kozarce... Imamo vse "zgonene" od pomivalca in me je že sram jih dajat na mizo ko kdo pride. So čisti a izgledajo ko za v Karitas.. A gre katera? Bi dala vzorc "zgonenega" kozarca. No, mislim resno - da rabim kozarce....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.5.2010 16:39:15
|
|
|
|
mkbk
|
Neka_ noč : če boš še kej tuki, če ne mi lahko pa v pon odgovoriš: Kaj je to španska pita in katere kplj. dajete Žakcu?Jst se pol najbolj bojim teh krčkov, ki se mi zdi, da se bi znali vlečt čez celo poletje in pa prečutih noči... Ja jst sm planirala it v ikeo, pa ne vem če mi bo še zneslo, če mi bo ti pa javim, ok? Krtkova, ja itak, ni panike, bom jst pelala...ti sam prlet do mene...na brazilko greš a ne... a mislš, da bi mene tud vzel, mogoče se ne bi scagala, če bi imela tam kakšno podporo (v stilu štrika za tovorne ladje privezat al pa mogoče bi se pred tabo sramovala tulit in pa bežat ...mah sej kr neki brenčim itak ne vem, če bi se upala it, da mi kaj ne sprož od strahu al pa bolečin. Prid ti do mene, srce, pa se odpeljeva na lepše!)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.5.2010 16:41:15
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova aja, pri tickerju sem pa prišla na enomestno številko. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............................
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?