Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 8:17:04
|
|
|
|
krtkova
|
Punce - mislite na MM!!! Jst sm pa dons spala!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 8:37:24
|
|
|
|
marjanaj
|
Punce - mislite na MM!!! kaj pa dogaja?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 8:40:31
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj Punce - mislite na MM!!! kaj pa dogaja? dogaja!!!!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 9:18:52
|
|
|
|
amazonka3
|
Ulala.... Zdaj pa držimo pesti, da ji mine hitro, brez komplikacij in da rodi lepega korenjaka (pa brez trganja, rezanja in podobnega sranja) Go MM
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 9:24:35
|
|
|
|
marjanaj
|
sem vesela, da smo bile še včeraj na kavici
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 9:51:55
|
|
|
|
mkbk
|
O jezus marička...dejmo MM Js sm pa tud mislna ob 2, da mi je voda odtekla, sm klicala v P in vse to...pa je bila verjetno samo svečka, da mi je iztekla, ker ni bilo pol nobene poplave...pokazat pa se zato ne upam it... ne še...pa še una ta ful zoprna dohtarca je bla... Go MM!!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 9:55:14
|
|
|
|
pupa*81
|
jeee, dejmo MM ja, če mi pa tokrat ne uspe na srečanje prit bo pa pol se lahko sam izpišem iz kluba ja bi blo fajn da je plac za vozičke... svakinja z njenimi srakami hodi k žabarju, baje da imajo dober sladoled, ne vem pa kako je s placom, najbolj pa bi bla vesela da je dovolj parkplaca. krtkova super za pregled ja petrca, k si napisala je bla rižota že v mleku uh mufinov pa že 100 let nism delala, bo treba kej spet čez vikend... če ne bom spet peglala mkbk teh receptov s šparglji je toooolk divji so najbolš meni kar surovi v solati (če ti ne preveč grenko), pol maš frtaljo (=debela palačinka z zelišči) s šparglji, pa šparglje s pršutom in parmezanom v pečici (te še nisem delala), najbolj enostavno mi je še zmeri rižota: šparglje narežeš na 1cm koščke, vršičke daš posebej in jih dodaš tik pred koncem, ker so mehkejši. popražiš čebulo na olju, dodaš riž da postekleni (=rata prozoren), dodaš šparglje in zelenjavo po želji, zaliješ z vodo (jušna osnova če si super-mama in maš cajt ). soliš, začiniš po želji - meni sicer k špargljem ne paše nobena začimba ko je kuhan riž, daš na krožnik in OBILNO nastrgaš gor parmezan. njami njami škoda k nimam več špargljev jah demonstracije, sploh no comment! sej sploh protestirajo proti napačnim babyphone mislim da imajo ene dost poceni v ikei, ampak sam v avstrijski, v italjanski ga ne najdem upam da ni preveč škrt, mi bomo verjetno kar tega vzeli. grem, krof čaka
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 10:55:01
|
|
|
|
Masha_M
|
Držim pesti za MM! Prav hudo, da bomo dobili še en nov podmladek. :) Svežepečene mamice pa itak razturate. Jaz samo berem in se čudim kako se fajn znajdete in se lepo pedenate. ;)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 11:42:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Nic ne morem napisati, ker sem tako zivcna ze od 8 zjutraj, ko cakam na MM. Kot da ne bi bila pred 3 tedni (jeej, tocno 3 tedne bo Zoja starejsa od Gala. Tako kot je Tibor od Zoje ) sama v porodni in bi vedela, da to ne gre tako hitro (no, razen pri Cojki ) Ampak res, zivcna sem bolj kot takrat ko sem sama rojevala. Ko bo Krti v porodni bom se kadit zacela nazaj MM ... push, push!! Drugace pa zaenkrat se nic ne bom napisala, ker z Zojo (ki ocitno ne more vec spati, ker je spet spala 12 ur z dvema vmesnima mini hranjenjema) gledava posnetke vcerajsnjih "demonstracij" in sem spet cist jezna. Aaaa, jaz si cist prevec to k srcu zenem. Za usesa bi jih domov odvlekla pa nap**izdila starse kaksne delikvente vzgajajo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 12:08:12
|
|
|
|
Masha_M
|
Aglaia: Jaz imam zadnje dni tudi silne izbruhe togote, ko berem o današnji mladini in njihovih starših in se sprašujem v kakšen svet bom rodila sinčka. ves čas tuhtam, kako bi se lahko na kup dobili common sense starši, taki ki se zavedajo da so otroci otroci, jim pustijo da se plazijo po tleh, se sami zmenijo med sabo, se kdaj tudi popraskajo, jih slišijo ko zafrknejo in hvalijo, ko so pridni, učijo otroke tudi dolžnosti, ne samo pravic... In tako berem o tej golazni pred parlamentom, ki ji je važno samo da imajo frej dan in se ga napijejo. In berem zapise učiteljice, ki je res srčna in predana svojemu delu in se čudim nepripravljenosti današnjih otrok na življenje: http://polnaglava.blog.siol.net/2010/01/25/zamenjati-moram-desetletje-ce-ne-stoletje/, še bolj pa se čudim potem raznim izbruhom pod postom, ki kažejo funkcionalno nepismenost odraslih in težnjo po zavijanju otrok v vato. In berem, da danes po zakonu domače naloge NISO več obvezne (http://tinamalina.blog.siol.net/2007/11/21/drago-ministrstvo-domace-naloge-so-obvezne/), motečega 1 učenca, ki ostalim 29 onemogoča normalen pouk se ne sme postaviti iz razreda, ker mu s tem kratiš pravico do izobrazbe (ker on jo pa ostalim 29 ne krati al kako?!?!?) itd. In berem o starših, ki pri otrocih podpihujejo nasilje (http://www.vecer.com/blog/burja?id=28001), od učitelja zahtevajo, da otroku ne vpiše cveka od kontrolke, ker oni vendar vedo, da vse zna itd. Mnjah, boljše da neham... Ni glih konstruktiven tale moj mood.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 12:52:37
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj sem vesela, da smo bile še včeraj na kavici Joj men je pa ful žal, da je nism vidla še 2v1... A se je že kej dogajal, al je šlo tko ful na hitro? Kje pa je krtkova...tud v porodni??!
< Sporočilo je popravil mkbk -- 20.5.2010 12:59:37 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 13:03:39
|
|
|
|
krtkova
|
Pri MM zaenkrat še nič novega!! Vsaj ne da bi jaz vedela. Ful mislim nanjo!!! Sam sm mal skregana z njo, ker se ni držala najinih planov (stiskanje na vratih, pica, deljenje sobe....). Jaz sem bila pri frizerju!! Po enem letu nekega poizkušanja temnejše barve, sem zdaj spet blond!!! Zelo sem si všeč, priznam. IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Ko bo Krti v porodni bom se kadit zacela nazaj a misliš, da bodo mene vmes spustil ven na enga???? Sej bi ga na hitro!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 13:35:05
|
|
|
|
krtkova
|
Medtem, ko čakam na novice od MM, dobim sms, da je še ena frendica, ki je imela rok drugi teden, rodila!!Kaj pa jaz??????????
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 13:36:15
|
|
|
|
marjanaj
|
krti, če te bodo spustili ven na enega, takoj prideva z aglaio in spartizanimo enega za živčke
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 13:40:52
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj krti, če te bodo spustili ven na enega, takoj prideva z aglaio in spartizanimo enega za živčke pa dostavita še kaj tekočega. sam, da nas ne bo pol prijel kakšna okna razbijat.
< Sporočilo je popravil krtkova -- 20.5.2010 13:41:15 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 14:02:13
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Medtem, ko čakam na novice od MM, dobim sms, da je še ena frendica, ki je imela rok drugi teden, rodila!!Kaj pa jaz?????????? Ti boš pa kr skoz ... a ni fajn
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 14:03:22
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Jaz sem bila pri frizerju!! Po enem letu nekega poizkušanja temnejše barve, sem zdaj spet blond!!! Zelo sem si všeč, priznam. Sej bi rada rekla, sej sm ti rekla, sam nočm bit taka Ej, a pr teb še čist nč ne dogaja????
< Sporočilo je popravil mkbk -- 20.5.2010 14:04:03 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 14:06:30
|
|
|
|
mkbk
|
Pupa...hvala za nasvete glede špargljev!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 14:49:01
|
|
|
|
anajrim
|
O MM tudi jaz držim pesti da se čim prej konča in pestvaš... dajmo!!! Krti - sej boš tudi ti boš videla...ko boš najmanj pričakovala...do takrat pa le drži skupaj noge....
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 15:59:51
|
|
|
|
krtkova
|
Mkbk - včeri sm mela ctg in pregled. Črta popadkov je tok ravna, kot dravsko polje. Me je pa tud pregledal vaginalno in pravi, da je vraz že mal zmehčan, ampak da dogaja se pa še nič ne. Tko, da........sam da me nauš slučajno še ti prehitela!!! o MM še nič novic!! Upam, da aglaia ni že začela kaditi!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 16:11:52
|
|
|
|
pupa*81
|
jooooj kaki tension k čakaš dobro da sem imela obiske k čene bi skoz čekirala če že imamo novega žabončka ja, en dim bi pa res pasal pa kej tekočega tud, sam kaj k gre pol vse v joške/mleko k že misliš da boš abstiniral do poroda... ja pa jade, moreš še počakat da nehaš dojit krtkova tist na ctgju nč ne pomeni... jst sm imela že tolk prej hribčke na ctg, dogajalo pa se konkretno nč ni (ok, 1cm sm bla odprta). ena k je rodila k jst je imela še prejšnji dan dravsko polje, drug dan je pa rodila... se pa strinjam: kar lepo po vrsti punce - nč prehitevat! go MM, go!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 16:21:24
|
|
|
|
petrca2507
|
MM je postala srečna mamica. ČESTITKE "Mamici in očiju sem pripravil prijetno presenečenje, ko sem se odločil priti prej na svet. Ime mi je Gal, velik sem 51cm in 3430g težak. Zdaj se cartam pri očiju, ker sem mamico pošteno namatral."
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 16:22:32
|
|
|
|
krtkova
|
MM sporoča: Mamici in očiju sem pripravil prijetno presenečenje, ko sem se odločil priti prej na svet. Ime mi je Gal, velik sem 51 cm in 3430g težak. Zdaj se cartam pri očiju, ker sem mamico pošteno namatral" Končno!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 16:23:50
|
|
|
|
krtkova
|
ha ha ha ha, a je bla tole igra; "hitri prsti"??????? Sem mogla prej pico dol pogoltnit, pa roke umit, da sm lahko napisala post. Tko, da me je petrca zato prehitela.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 20.5.2010 16:26:39
|
|
|
|
petrca2507
|
Od zjutraj nisem bila nič na RR, ker sem skoz nekje okrog skakala. Potem pa ob 16h pridem domov, peljem pse en krog, se usedem pred računalnik in berem, da se pri MM dogaja. Glih pridem do konca, hočem nekaj napisat, pa SMS od MM prileti. Tko da je bla po mojem velika sreča, da sem te prehitela.
< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 20.5.2010 16:27:17 >
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?