|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
19.5.2010 12:18:32   
pupa*81
krtkova ni patetično - sam not prnašaš vnaprej... pol tko ne bo cajta user posted image

nax pa kaj unmu od vozičkov ni jasno?! nam je tudi rihtal reklamacijo 3 tedne user posted image kaj ti pa tam v garanciji piše glede nadomestnega vozička... mogoče bi kar z kakim inšpektoratom alpa uradom za potrošnike zagrozila? user posted image če bo sila si pa pri kaki nosečki vozek sposodiš user posted image no upam da porihtaš!

u saša, fajn urnik user posted image na morje bi pa sam košaro vzela, no pa lupinco za v avtu... se bomo pa na 1 uro ustavljali user posted image

pleničke naša je 1ko prerasla pri cca 1 mescu. smo pa par dni imeli tudi mi situacijo vmesne številke še dobro da takrat ni tolk kakala user posted image

ajd, grem kuhat, rižota s šparglji, mmm user posted image

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
19.5.2010 13:06:54   
MaliMišek
Hojla srakice!

Kako ste kej?

Mkbk
vi pa res niste imeli sreče z vremenom....se mi zdi da v Lj pa ni toliko padalo...no al pa je...sej se itak ne spomnim user posted image . Sem mela kao ene popadke, ki so trajal ene tri ure, potem se je pa itak vse skupaj umirilo in nič od nič user posted image .

Krtkova
ne pobegnt iz rr....že tko skor nobene ni gor. Sem pa ugotovila, da sem bila danes ob isti uri kot ti pokonci, ampak sem bila 100% da ti že spiš user posted image . Kako je bilo pri slavnem G user posted image ?

Nax ampak tale tvoj voziček je pa res kr neki user posted image user posted image user posted image ...no comment!

Pupa rižota s šparglji...mmmm...fajn se sliši....se mi kar sline cedijo user posted image !

Cojka
kaj je zdej....so te na Bledu zadržal?

Aglaia
kaj pa ti štrajkaš? Al Zoja štrajka?

No mene je danes po tem ko sem ta drugič zaspala zbudila kr močna bolečina, sem upala da se bo začelo kaj dogajat pa spet nič user posted image . Smo se potem s Petrco in marjanaj (+Tibor user posted image ) dobile na kavici in smo se malo martinčkale. Je bilo pav lušno!

Nič grem kuhat kosilo (čeprav sem šele dobro pojedla zajtrk user posted image ).

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
19.5.2010 13:30:10   
krtkova
Jst sm rekordno hitro opravila s pregledom pri t.i. famoznem dr. Pušenjaku, v 1h sem bila fertig z laboratorijem, Ctg-jem in vaginalnim pregledom!!!!user posted image user posted image  Povsod so sam name čakal, tud ostale čakalnice so bile ful prazne.user posted image  Je pa tko, da mam že mal zrahljan maternični vrat (očitno malinin čaj pomagauser posted image ), dogaja se pa še popolnoma NIČ!!!!user posted image  Tko, da MM ne skrbi, po mojem boš ti precej pred mano rodila.

Je pa rekel, da je otrdevanje trebuha čist OK in da ni nobena panika in da sam enkrat bo pa iz tega popadek nastal. Me je pa zelo opozoril na simfizo, da nobenih ostrih gibov (no, sunkovitih), ker mi lahko poči kost!!!user posted image user posted image  Tako, da bom res nehala avto vozit.

MM - jst bom šla jutri k frizerju z busom, a bi ti lohk pol res pome prišla kr tja?

Drugače je pa dr. P zelo prijazen, korekten, nič posebnega. Sem bila zadovoljna s pregledom.user posted image So bile pa sestre danes povsod ekstremno prijazne!!user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
19.5.2010 14:24:01   
anajrim
No, vidim da bomo počasi vse na dopustih in porodniški. Anajrim, je fino ne? Paše biti doma. Saj boš imela hitro vse zrihtano, v parih dneh, potem ti bo pa dolgčasuser posted image

Ej super je doma biti in ne misliti na službo...res pa je da moram jutri za pol ure spet tja!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
19.5.2010 14:24:48   
anajrim
BTW, to pa je namenjeno vsem, ali je katera še za kakšno druženje???? Predlogi??

jaz sem za glede na to da vas še ne poznam!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3780
19.5.2010 14:51:59   
petrca2507
A je katera za srečanje naslednji teden? Napovedujejo sonček in toplo. user posted image   Bi se dobile nekje, kjer imajo sladko (tortice, sladoled, ...) in se lahko zunaj sedi.

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
19.5.2010 14:53:22   
MaliMišek
Krtkova user posted image za tvoj rekorno opravljeni pregled! Sestre so se te pa verjetno še od zadnjič bale user posted image . Mah sej tud pr men bolj slabo kaže user posted image , bolj hodm po stopnicah, manj kaže da bom šla rodit user posted image .
Prevoz - veš da te pridem iskat, tud peljem te tja, da slučajno ne rodiš na busu user posted image . Kje pa je to? Kolk časa si pa ti ponavadi pri frizerju? A boš zdej že blond?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
19.5.2010 14:53:32   
anajrim
Jaz sem za! Če me sprejmete!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
19.5.2010 14:54:55   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

A je katera za srečanje naslednji teden? Napovedujejo sonček in toplo. user posted image   Bi se dobile nekje, kjer imajo sladko (tortice, sladoled, ...) in se lahko zunaj sedi.

Jst sm za, če se bom dobro počutila in če vmes ne rodim user posted image . Edino 27. ne morem!

Neposredna povezava do sporočila: 3784
19.5.2010 15:01:20   
petrca2507
MM...sej če ti res ne bi blo treba po stopnicah hodit, bi ti rekla, da se raj z dvigalom vozi, ker hoja itak ne pomaga. Ampak nimate dvigala, a ne. user posted image

Današnja kavica na sončku in s klepetom je bila super.

krtkova...super za hiter pregled. user posted image   Sedaj lahko vidiš, kako potekajo normalni pregledi, brez celodnevnega čakanja.

nax...tole z vozičkom je pa vedno bolj nevarno. Midva sva najprej o Implast Bolderju 3 razmišljala, pa sem si potem premislila in vzela Jane slalom.

pupa...veselo kuhaj (oz. je zdej verjetno že kuhano). Jst se zdejle spravlam delat in sestavljat musako. Potem pa mogoč še mufine spečem, če se mi bo dalo.

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
19.5.2010 15:02:10   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Jst sm za, če se bom dobro počutila in če vmes ne rodim user posted image . Edino 27. ne morem!

Kaj pa če se kar takoj v začetku tedna dobimo?

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3786
19.5.2010 15:24:39   
mkbk

Mkbk vi pa res niste imeli sreče z vremenom....se mi zdi da v Lj pa ni toliko padalo...no al pa je...sej se itak ne spomnim user posted image . Sem mela kao ene popadke, ki so trajal ene tri ure, potem se je pa itak vse skupaj umirilo in nič od nič user posted image .

MM A ti bi že šla rodit, al zakaj žalosten smajli? Jst sm bla vsa vesela, ko sem ugotovila, da niso popadki, ampak da gremsam na cw user posted image

Krti...kako bova glede fotkanja...nujno morva pohitet, drugače nama bojo lahko samo špeh fotkal user posted image user posted image Aja, kam hodiš k frizerju..js grem itak vsakič drugam, pa morm zdej predn grem rodit še to opravit!

Pupa...js mam tud šparglje doma (divje sicer), a maš kak fajn recept tud za to? user posted image Se priporočam čimprej, da mi ne zgnijejo, tko kot večin stvari v mojem hladilniku.

< Sporočilo je popravil mkbk -- 19.5.2010 15:27:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 3787
19.5.2010 15:52:38   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

MM A ti bi že šla rodit, al zakaj žalosten smajli? Jst sm bla vsa vesela, ko sem ugotovila, da niso popadki, ampak da gremsam na cw user posted image

Odvisno kdaj me vprašaš user posted image . Takrat ko me vse tišči in boli bi šla takoj, samo da se rešim tega, takrat ko se počutim pa dobro in me nič ne boli (zadnje čase bolj redko user posted image ) se mi pa še nikamor ne mudi. Vsekakor bi pa rada rodila kak dan prej kot je PDP, ker bom verjetno na koncu že čisto napsihirana in tečna user posted image .

Mkbk
a ti se kul počutiš?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
19.5.2010 16:18:59   
krtkova
mkbk - če se strinjaš, bi poklicala jaz fotografa v začetku drugega tedna. Frizer - po 15 letih sem se vrnila k Janiju Maliju v Šiški. Priporočam!! Jst se počasi spet vračam na blond (je lažje življenje user posted image user posted image )

Sm pa se mal ulegla na kavč in za pol ure zakinkala in sm zdej k en zombi.user posted image  Pa na mamin rd moram iti. No, vsaj jedli bomo.user posted image  Boli me pa vse tko, da sam upam, da ne razpadem od pasu navzdol. Me je dons ginič mal prestrašil, ko je rekel, da mi lahko poči kost.user posted image

Sej sm zihr kej pozabla pokomentirat, sam sm čist munjena.

Neposredna povezava do sporočila: 3789
19.5.2010 20:58:14   
anajrim
Hej hej!

jaz sem pa danes malo zapravljala in končno kaj kupila za našega novega člana...

Jutri pa imam pregled in v petek še UZ!

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
19.5.2010 21:14:15   
Anonimen
Jaz vas pa samo pozdravim. Vas ze cel dan berem in skoz razmisljam, da morem kaj napisati (ceprav nimam nic pametnega za povedati).

Je bila na obisku moja mami. Danes je bila zelo dovzetna za nov nacin vzgoje in predvsem za moj nacin. Brez silnega ugovarjanja je naredila tri (3!!!) stvari proti svoji volji in misljenju. Pozitivno me je presenetila. Bravo mati.
Ceprav jo imam malo na sumu, da je to bilo danes vse malo drugace, ker je na poti k meni v garazni hisi popraskala nov (in zelo zelo drag) avto in takrat se ni povedala svojemu mozu in je bila malo v soku user posted image user posted image

Sem pa drugace zdaj tako zelo slabe volje zaradi nasih glupih studentov! user posted image user posted image
Demonstracije my ass. Tako jamo so si skopali danes, da se bodo se nasi vnuki ven vlekli. Katastrofa. Se obnasajo, kot da so sufrazetke ali pa partizani, da vse z nasiljem resujejo. Pa tista punca, ki je v kamero vpila "Pahor, jebi si mater"... user posted image Joooj, sem si predstavljala da bi bila to Zoja. Ubila bi jo!! Evo me, tipicno materinsko se razburjam nad mladino. Ampak mi res nismo bli takii!! user posted image user posted image

Grem dihat na balkon user posted image

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 3791
19.5.2010 21:17:32   
anajrim
Aglaia - jaz se strinjam s teboj...to kar so študentje danes počeli nima nobenega opravičila...naj jim vse vzamejo...oz. naj uvedejo šolnine pa ne bo takih budal na cesti kot so bile danes...ker itak ne bodo študirali!!! user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
19.5.2010 21:18:35   
mkbk
Joooj krti, to s kostjo se pa ful grozno sliši...daj pazi nase, čimbolj, no! Za fotkanje sem pa za tko kot si predlagala!user posted image

MM saj pri men je podobno, sam je pa res vse manj časa, ko bi se človek dobro počutu. Še zlasti, ko sem utrujena!

Pa ful nam babyfon nagaja..ponoči vsaj 2x zgubi link in pol tuli do n eba. Ga moram dat popravit, pa res ne vem kam, na en Philips servis, tam pa pravijo, da ne vejo če se splača[sm=zmeden.gif

Petrca, sm te hotla vprašat kam hodiš na nohte, jst sm včasih hodilatja zraven MAxija in je blo ful dobr, pa še res je 2 uri komot klepetaš z manikerko in je prav prijetno user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
19.5.2010 21:58:30   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Kaj pa če se kar takoj v začetku tedna dobimo?

Kaj pa če bi se dobile res na začetku tedna, pa v Črnučah - da malo Sašo razveselimo????

Neposredna povezava do sporočila: 3794
19.5.2010 22:15:57   
amazonka3
No, da se vam še jaz malo javim.

Študenti - res nimam pojma kaj počnejo, ker sem popolnoma zamudila poročila, bom pa na odmevih pogledala, ampak verjamem, da se danes obnašajo veliko bolj nestrpno do okolice, kot smo se v rosnih letih mi sami. Prihaja generacija Y. Sicer ne vem, kaj to pomeni, ampak glede na teo, da so le kakšno desetletje mlajši, so lahko to otroci naših staršev in mi ni jasno, od kod takšne razlike...
Morda so od skrbi čisto sfuclaniuser posted image
Aja, evo zdajle gledam....tole je bil pa res podn od podna.

Krtkova in MM, vajin ticker, mah kaj naj rečem....scary.user posted image

Petrca a si opazla, še Krtkova je rekla da STA SI podobni.....user posted image user posted image  

No, danes sem pa jaz vesela, bivši avtoček se je prodal takoj, v 1 dnevu. Ne morem verjet. Zdaj imam pa s svojim busom še toliko dela....no danes sem spoznala radosti busa. Naša tavelka je praznovala v ZOO in domov se nas je res peljalo 7 (mi 4 in razpeljali smo še 3 otroke domov) - moj dragi in 6 bab. prav luštno je bilo....user posted image  Ampak nisem ziher da bi 5 otrok imelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
19.5.2010 22:24:57   
marjanaj
moj dan se je začel super že zjutraj kavica na sončku in v dobri družbi user posted image Spet sta dve urci minile kot bi mignil user posted image

nax joj ti imaš pa res smolo z vozičkom user posted image   a ti bodo tega zdaj popravili ali boš dobila čisto novega? Ja, imam zdaj na previjalni kar podlogo za enokratno uporabo in ko jo pokaka jo enostavno vrzem stran. No ja, saj to ni pogosto HB.

sasa po moje bomo mi julija vzeli na morje kar sportni del vozicka, ker gre pri našem športni del skoraj čisto vodoravno. Takrat bo itak mali star že tri mesece, pa bo lažje. Drugače pa ga jaz zdaj pustim kar dlje časa v lupinici. Sem jo itak podložila z dekco, tako, da je bolj ravna. Mali je skoraj v istem položaju, kot če bi ga dala v ležalnik. In ni tako zelo zvit in polomljen.

joj krti a tvoja simfiza je pa prevladala nad vožnjo avta? user posted image šment. A si sestre kaj podkupila, da so bile tako prijazne ali se enostavno tolik slinijo, če delajo s tem G? user posted image Al pa se strinjam z MM, da si jih zadnjič dobro nakurila. user posted image

srečanje
jest sem tudi za, ampak lokacija naj bo taka, da se da tudi z vozičkom dobro zraven priti. Oziroma z več vozički. 27.5. se mi zdi pa čaroben dan. Tri izmed vas imajo pregled pri Pediatru, MM tudi ne more user posted image , tako, da ta datum vsekakor odpade. Bajsike, pa da ne bi šla slučajno katera prej rodit!

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
19.5.2010 22:35:12   
krtkova
evo, začel se je pozni večer, my time!!user posted image

sem nazaj iz praznovanja rd moje mame, najedena. Smo bili pri Kovaču v Tomačevem. Hm kaj pa vem, bilo je dobro, a malo pod njihovim nivojem. Že nekaj let se mi zdi, da jim mal peša zadeva. No, kakorkoli, bilo je luštno.

Moja simfiza me tkoo boli, da sm že sama ugotovila, da težko vozim. Tko, da bom zdej ful trpela, ker si bom skoz kakšne šoferje iskala. To je men čist mimo, sem raje samostojna.user posted image  No, sej, če bo nujno bom šla jasno s svojim avtom.

Srečanje; men je vseeno, sam v sredo ne morem, pa v ponedeljek mam tud enkrat (ne vem kdaj) brazilsko. A ma šiptar v Črnučah vrt?

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
19.5.2010 23:10:11   
mkbk
ma vrt sam ne vem če je zadost placa za vozičke...čeprav dopoldne po moe ne bi smelo bit neki ful hude gužve...je pa tam naprej še tista Havana, al karkoli, pa se mi zdi, da majo mal več placa, ampak nism 100%

Jst se še vedno ne upam na brazilsko...

Krti, kaj ti je pa ctg kaj pokazal?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
19.5.2010 23:29:19   
mkbk
A vete kaj tle je čisto mrtvilo. Grem spat!!!!user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
20.5.2010 7:21:04   
petrca2507
Dobro jutro

Jst sm pa očitno bolj jutranji tip. Kljub temu, da sem šla včeraj spat mal čez 23, sem se zbudila mal čez 6. In potem sem si spet privoščila sprehod, zdej čakam, da se zajtrk do konca skuha, potem grem pa mogoče mal nazaj ležat.

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
Petrca, sm te hotla vprašat kam hodiš na nohte, jst sm včasih hodilatja zraven MAxija in je blo ful dobr, pa še res je 2 uri komot klepetaš z manikerko in je prav prijetno user posted image

Jst hodim v Mim-grede (to je zraven Maxija, kjer je polno majnih trgovinc). Ker nisem več v službi in sta lastnika tudi doma odprla salon, zdaj hodim v Gameljne. Imajo pred hišo parkirišče in komot pridem z avtom. Nazadnje sem kar vse naenkrat opravila: striženje + nohte.

IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3
Petrca a si opazla, še Krtkova je rekla da STA SI podobni.....user posted image user posted image   

Sem opazila. user posted image   Bomo vidl, kaj bo. Moj dragi itak pravi, da je fantek, ker on že ve, kaj je naredu. user posted image

amazonka...vidim, da si navdušena nad novim avtobusom. Midva sva pred kratkim gledala Sharan-a, Galaxy-ja in Grandis-a. Od teh večjih enoprostorcev je men ful Voyager všeč, ampak ima slabe ocene za trke. user posted image

študentje...kar se je včeraj dogajal, sploh niso več demonstracije. Me prav zanima, kater priden in redni študent lahko še po 8 ur dela zraven. Jst v času študija nisem mogla.

srečanje...meni je vseeno kdaj in kje se dobimo. Se bom prilagodila ostalim. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?