|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
20.5.2010 8:17:04   
krtkova
Punce - mislite na MM!!! user posted image user posted image

Jst sm pa dons spala!!!user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
20.5.2010 8:37:24   
marjanaj
Punce - mislite na MM!!!

kaj pa dogaja?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
20.5.2010 8:40:31   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

Punce - mislite na MM!!!

kaj pa dogaja?

dogaja!!!!!!user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
20.5.2010 9:18:52   
amazonka3
Ulala....user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa držimo pesti, da ji mine hitro, brez komplikacij in da rodi lepega korenjaka (pa brez trganja, rezanja in podobnega sranja)

Go MM

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
20.5.2010 9:24:35   
marjanaj
user posted image sem vesela, da smo bile še včeraj na kavici user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
20.5.2010 9:51:55   
mkbk
O jezus marička...dejmo MM

Js sm pa tud mislna ob 2, da mi je voda odtekla, sm klicala v P in vse to...pa je bila verjetno samo svečka, da mi je iztekla, ker ni bilo pol nobene poplave...pokazat pa se zato ne upam it... ne še...pa še una ta ful zoprna dohtarca je bla...

Go MM!!!!

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
20.5.2010 9:55:14   
pupa*81
jeee, dejmo MM user posted image

ja, če mi pa tokrat ne uspe na srečanje prit bo pa user posted image pol se lahko sam izpišem iz kluba user posted image ja bi blo fajn da je plac za vozičke... svakinja z njenimi srakami hodi k žabarju, baje da imajo dober sladoled, ne vem pa kako je s placom, najbolj pa bi bla vesela da je dovolj parkplaca.

krtkova super za pregled user posted image

ja petrca, k si napisala je bla rižota že v mleku user posted image user posted image user posted image uh mufinov pa že 100 let nism delala, bo treba kej spet čez vikend... če ne bom spet peglala user posted image

mkbk teh receptov s šparglji je toooolk user posted image divji so najbolš meni kar surovi v solati (če ti ne preveč grenko), pol maš frtaljo (=debela palačinka z zelišči) s šparglji, pa šparglje s pršutom in parmezanom v pečici (te še nisem delala), najbolj enostavno mi je še zmeri rižota: šparglje narežeš na 1cm koščke, vršičke daš posebej in jih dodaš tik pred koncem, ker so mehkejši. popražiš čebulo na olju, dodaš riž da postekleni (=rata prozoren), dodaš šparglje in zelenjavo po želji, zaliješ z vodo (jušna osnova če si super-mama in maš cajt user posted image ). soliš, začiniš po želji - meni sicer k špargljem ne paše nobena začimba user posted image ko je kuhan riž, daš na krožnik in OBILNO nastrgaš gor parmezan. njami njami user posted image škoda k nimam več špargljev user posted image

jah demonstracije, sploh no comment! sej sploh protestirajo proti napačnim user posted image

babyphone mislim da imajo ene dost poceni v ikei, ampak sam v avstrijski, v italjanski ga ne najdem user posted image upam da ni preveč škrt, mi bomo verjetno kar tega vzeli.

grem, krof čaka user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
20.5.2010 10:55:01   
Masha_M
Držim pesti za MM! user posted image user posted image user posted image Prav hudo, da bomo dobili še en nov podmladek. :)

Svežepečene mamice pa itak razturate. Jaz samo berem in se čudim kako se fajn znajdete in se lepo pedenate. ;)

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
20.5.2010 11:42:35   
Anonimen
Nic ne morem napisati, ker sem tako zivcna ze od 8 zjutraj, ko cakam na MM. Kot da ne bi bila pred 3 tedni (jeej, tocno 3 tedne bo Zoja starejsa od Gala. Tako kot je Tibor od Zoje user posted image ) sama v porodni in bi vedela, da to ne gre tako hitro (no, razen pri Cojki user posted image ) Ampak res, zivcna sem bolj kot takrat ko sem sama rojevala. Ko bo Krti v porodni bom se kadit zacela nazaj user posted image

MM ... push, push!! user posted image

Drugace pa zaenkrat se nic ne bom napisala, ker z Zojo (ki ocitno ne more vec spati, ker je spet spala 12 ur z dvema vmesnima mini hranjenjema) gledava posnetke vcerajsnjih "demonstracij" in sem spet cist jezna. Aaaa, jaz si cist prevec to k srcu zenem. Za usesa bi jih domov odvlekla pa nap**izdila starse kaksne delikvente vzgajajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 3809
20.5.2010 12:08:12   
Masha_M
Aglaia: Jaz imam zadnje dni tudi silne izbruhe togote, ko berem o današnji mladini in njihovih starših in se sprašujem v kakšen svet bom rodila sinčka. user posted image ves čas tuhtam, kako bi se lahko na kup dobili common sense starši, taki ki se zavedajo da so otroci otroci, jim pustijo da se plazijo po tleh, se sami zmenijo med sabo, se kdaj tudi popraskajo, jih slišijo ko zafrknejo in hvalijo, ko so pridni, učijo otroke tudi dolžnosti, ne samo pravic...

In tako berem o tej golazni pred parlamentom, ki ji je važno samo da imajo frej dan in se ga napijejo. user posted image

In berem zapise učiteljice, ki je res srčna in predana svojemu delu in se čudim nepripravljenosti današnjih otrok na življenje: http://polnaglava.blog.siol.net/2010/01/25/zamenjati-moram-desetletje-ce-ne-stoletje/, še bolj pa se čudim potem raznim izbruhom pod postom, ki kažejo funkcionalno nepismenost odraslih in težnjo po zavijanju otrok v vato.

In berem, da danes po zakonu domače naloge NISO več obvezne (http://tinamalina.blog.siol.net/2007/11/21/drago-ministrstvo-domace-naloge-so-obvezne/), motečega 1 učenca, ki ostalim 29 onemogoča normalen pouk se ne sme postaviti iz razreda, ker mu s tem kratiš pravico do izobrazbe (ker on jo pa ostalim 29 ne krati al kako?!?!?) itd.

In berem o starših, ki pri otrocih podpihujejo nasilje (http://www.vecer.com/blog/burja?id=28001), od učitelja zahtevajo, da otroku ne vpiše cveka od kontrolke, ker oni vendar vedo, da vse zna itd.

Mnjah, boljše da neham... Ni glih konstruktiven tale moj mood. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
20.5.2010 12:52:37   
mkbk

user posted image sem vesela, da smo bile še včeraj na kavici user posted image

Joj men je pa ful žal, da je nism vidla še 2v1...user posted image

A se je že kej dogajal, al je šlo tko ful na hitro?user posted image

Kje pa je krtkova...tud v porodni??!

< Sporočilo je popravil mkbk -- 20.5.2010 12:59:37 >

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
20.5.2010 13:03:39   
krtkova
Pri MM zaenkrat še nič novega!! Vsaj ne da bi jaz vedela. Ful mislim nanjo!!! Sam sm mal skregana z njo, ker se ni držala najinih planov (stiskanje na vratih, pica, deljenje sobe....).user posted image

Jaz sem bila pri frizerju!!user posted image user posted image  Po enem letu nekega poizkušanja temnejše barve, sem zdaj spet blond!!!user posted image user posted image  Zelo sem si všeč, priznam.user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Ko bo Krti v porodni bom se kadit zacela nazaj user posted image

a misliš, da bodo mene vmes spustil ven na enga???? Sej bi ga na hitro!!user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
20.5.2010 13:35:05   
krtkova
Medtem, ko čakam na novice od MM, dobim sms, da je še ena frendica, ki je imela rok drugi teden, rodila!!Kaj pa jaz??????????user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
20.5.2010 13:36:15   
marjanaj
krti, če te bodo spustili ven na enega, takoj prideva z aglaio in spartizanimo enega za živčke user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
20.5.2010 13:40:52   
krtkova

krti, če te bodo spustili ven na enega, takoj prideva z aglaio in spartizanimo enega za živčke user posted image

pa dostavita še kaj tekočega. user posted image user posted image

sam, da nas ne bo pol prijel kakšna okna razbijat.user posted image

< Sporočilo je popravil krtkova -- 20.5.2010 13:41:15 >

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
20.5.2010 14:02:13   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Medtem, ko čakam na novice od MM, dobim sms, da je še ena frendica, ki je imela rok drugi teden, rodila!!Kaj pa jaz??????????user posted image user posted image

Ti boš pa kr skoz user posted image ... a ni fajn user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
20.5.2010 14:03:22   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Jaz sem bila pri frizerju!!user posted image user posted image  Po enem letu nekega poizkušanja temnejše barve, sem zdaj spet blond!!!user posted image user posted image  Zelo sem si všeč, priznam.user posted image user posted image

Sej bi rada rekla, sej sm ti rekla, sam nočm bit taka user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, a pr teb še čist nč ne dogaja????

< Sporočilo je popravil mkbk -- 20.5.2010 14:04:03 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
20.5.2010 14:06:30   
mkbk
Pupa...hvala za nasvete glede špargljev!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
20.5.2010 14:49:01   
anajrim
O MM tudi jaz držim pesti da se čim prej konča in pestvaš... dajmo!!!

Krti - sej boš tudi ti boš videla...ko boš najmanj pričakovala...do takrat pa le drži skupaj noge....user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
20.5.2010 15:59:51   
krtkova
Mkbk - včeri sm mela ctg in pregled. Črta popadkov je tok ravna, kot dravsko polje. Me je pa tud pregledal vaginalno in pravi, da je vraz že mal zmehčan, ampak da dogaja se pa še nič ne. Tko, da........sam da me nauš slučajno še ti prehitela!!!user posted image

o MM še nič novic!! Upam, da aglaia ni že začela kaditi!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
20.5.2010 16:11:52   
pupa*81
jooooj kaki tension k čakaš user posted image dobro da sem imela obiske k čene bi skoz čekirala če že imamo novega žabončka user posted image

ja, en dim bi pa res pasal user posted image pa kej tekočega tud, sam kaj k gre pol vse v joške/mleko user posted image k že misliš da boš abstiniral do poroda... ja pa jade, moreš še počakat da nehaš dojit user posted image

krtkova tist na ctgju nč ne pomeni... jst sm imela že tolk prej hribčke na ctg, dogajalo pa se konkretno nč ni (ok, 1cm sm bla odprta). ena k je rodila k jst je imela še prejšnji dan dravsko polje, drug dan je pa rodila... se pa strinjam: kar lepo po vrsti punce - nč prehitevat! user posted image

go MM, go!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
20.5.2010 16:21:24   
petrca2507
MM je postala srečna mamica. user posted image  ČESTITKE user posted image

"Mamici in očiju sem pripravil prijetno presenečenje, ko sem se odločil priti prej na svet. Ime mi je Gal, velik sem 51cm in 3430g težak. Zdaj se cartam pri očiju, ker sem mamico pošteno namatral."

www.petrca.net

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
20.5.2010 16:22:32   
krtkova
MM sporoča:

Mamici in očiju sem pripravil prijetno presenečenje, ko sem se odločil priti prej na svet. Ime mi je Gal, velik sem 51 cm in 3430g težak. Zdaj se cartam pri očiju, ker sem mamico pošteno namatral"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno!!!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
20.5.2010 16:23:50   
krtkova
ha ha ha ha, a je bla tole igra; "hitri prsti"???????
Sem mogla prej pico dol pogoltnit, pa roke umit, da sm lahko napisala post. Tko, da me je petrca zato prehitela.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
20.5.2010 16:26:39   
petrca2507
Od zjutraj nisem bila nič na RR, ker sem skoz nekje okrog skakala. Potem pa ob 16h pridem domov, peljem pse en krog, se usedem pred računalnik in berem, da se pri MM dogaja. Glih pridem do konca, hočem nekaj napisat, pa SMS od MM prileti. user posted image   Tko da je bla po mojem velika sreča, da sem te prehitela.

< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 20.5.2010 16:27:17 >

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?