|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
8.5.2010 15:12:13   
Aninchy
Mmmm, ja, čeprav nism ljubitelj alkoholnih pijač, bi pa men tut kak koktajlček pasu.user posted image

Sicer sem pa parkrat ko sva šla na pico, obvezno mogla en mali pir spit!! (al pa da sva vsak pol)user posted image Ne vem, nikol mi ni pasu, zdej bi ga pa kr žulla.user posted image Ampak sam zravn pice, samega ne..user posted image Kake nosečniške tegobe mam.user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
8.5.2010 15:29:31   
milabe
no jst sem pa res žurala včeri :) babji večer v kitajski, bla doma že ob 24.00 je pasalo.... komi čakam da bom tud js jedla kilo tatarca, pa vodka s sokom user posted image njaaaami

korošice: tud js sem za kavico na koroškem, po možnosti dopoldan, popoldan se mi vedno kej dogaja, pa še dipl.pišem popoldan... povabimo še ostale iz koroškega foruma...

danes bom oprala vse za zibko... čez 14 dni dobim previjalno - takrat bom pa cote za user posted image ... pa notranji del za voziček, pa MC jajčko...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
8.5.2010 17:15:16   
bridget3
Ženske, ki omenjate CUBA LIBRE - NEHAAAAJTE!!! Meni se ta pijača lušta že VSO NOSEČNOST!!! Možno, da zato, ker sem na začetku nosečnosti bila na čagi, kjer smo to pili (ko še nisem vedela, da sem noseča) in mi je ostal okus :) MMMMmmm, cuba libre ... user posted image Ampak žal še nekaj časa ne ...

Srečanje v MB -Sprememba (da bi lahko vse prišle)
Qlandija, sreda ob 12h?

Vam to vsem odgovarja? (upam, da nisem kakšno izpustila, sem malo razštelana te dni, imamo obiske ...)
- Anadami
- Tukaj
- Naraščaj
- Bubika

Dajte samo poudarjeno z rdečo napisat, če ste za ali proti user posted image (tista, ki je "proti", naj predlaga drug termin; jaz se načeloma lahko prilagodim in pridem prej, če tudi ostalim tako paše)

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
8.5.2010 17:20:46   
Aninchy
Ijooj, men so vsa ta srečanja čiist predaleč...user posted image
Je nekdo mojga nasral, da zadnji mesec nosečnica ne sme vozit in zdaj bog ne daj da grem samo 1 meter dlje ko do trgovine!user posted image No, pa sej lepo, da ga skrbi...user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
8.5.2010 17:34:01   
Inika84
Testiranje za streptokok B je pri moji G brezplacen.

Milabe meni tudi pase dopoldan, lahko bi drug teden, kje v SG-ju?

Men se pa bandidosa lusta!!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
8.5.2010 19:45:07   
anadami
Čisto hitro bom napisala, da ne bo preveč štajerskega čveka user posted image
Glede na to, da sta 2 za MARIBOR - Qlandijo, predlagam, da se dobimo tam. LAHKO SREDA OB 14H? Javite oz. predlagajte uro in dan.
IZVIRNO SPOROČILO: bridget3

sem za!!!!!! 

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
8.5.2010 19:45:44   
anadami
joj, ko ne znam citirat: skratka za srečanje v MB sem za, ura pa mi je tudi ok,. 

(odgovor članu anadami)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
8.5.2010 23:14:14   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: Inika84

Testiranje za streptokok B je pri moji G brezplacen.

tudi pri moji! user posted image

evo, jst sm pa nazaj z obletnice valete... sm bla zihr da bom samo do ene 20h... pa sm bla 3 ure dalj user posted image sm pila vodo z okusom... sm skor en gintonik naročila... pa sm se pol premisnla... sicer en ne bi škodu... ampak bi se težko zadržala pr enem tko da sm ostala raj na dani - hruška! user posted image

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
9.5.2010 0:16:55   
bcljka

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, user posted image , Že imamo user posted image , Pričakujemo user posted image /user posted image

24.05.2010
user posted image  Anadami, 2user posted image

01.06.2010
user posted image  Slovenka, 2user posted image ,user posted image
user posted image  krtkova, 34 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image
user posted image   bubica14 2user posted image , user posted image

02.06.2010
user posted image  Prfect, 35 let, 3user posted imageuser posted image user posted image
user posted image  elizaa, 26let, 2user posted image , 1user posted image

03.06.2010
user posted image  anonimna
user posted image  RAKICA1, 30 let, Škofja loka, 4user posted image  user posted image , user posted image user posted image user posted image

04.06.2010
user posted image  Lyra, 29 let, 2user posted image ,  user posted image user posted image
user posted image  Mumu, 3user posted image ,
user posted image
user posted image  mkbk, 29.let, Ljubljana, user posted image
user posted image  innes4, 21 let, Jesenice, 1user posted image , user posted image
user posted image   Aninchy, 20let, Žalec(CE), 1user posted image user posted image

05.06.2010
user posted image  anonimna2, 3user posted image , user posted image user posted image
user posted image  mojculja

06.06.2010
user posted image  rea27, 28 let, Dolenjska, 3user posted image , user posted image ,user posted image
user posted image  Bubika26, 26 let, 1user posted imageuser posted image
user posted image  Lilly_21, 25 let, 4user posted image ,user posted image  user posted image
user posted image  zoja83, 26 let, Litija, 1user posted image , user posted image
user posted image   ajdameti, 2user posted image , user posted image , user posted image (PDP po ZM 11.6.)

07.06.2010
user posted image markle, 29 let, LJ, 1 user posted image
user posted image mamimo, 2user posted image , user posted image
user posted image leeea, 5user posted image , user posted image , user posted image user posted image user posted image

08.06.2010
user posted image   Bam Bam, 2 user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  novakatja, 35 let, 2user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  Bušika1, 27 let, 1user posted image

09.06.2010
user posted image  Kety, Ljubljana, 31 let, 3user posted imageuser posted image  user posted image
user posted image  Stajerka26, 27 let, user posted image user posted image , user posted image user posted image - 22.4. EVA in LIA
user posted image
 meymey, Bistrica, 2  user posted image , user posted image

11.06.2010
user posted image  Prizma, 1user posted image
user posted image  dzanika, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  majkl, 31 let, Ljubljana user posted image (nov PDP 13.6.2010)
user posted image  Kiya, 26 let, Ljubljana, 1user posted image , user posted image - 19.3. JULIJA
user posted image  ajči, 32 let, Primorska, 2user posted image , 1user posted image

12.06.2010
user posted image  Maxica , 3user posted image , 2user posted image user posted image
user posted image   pik ipoki, 23 let, Logatec, 1 , user posted image
user posted image   *Špela*, 24let, Kamnik, 1user posted image , user posted image

13.06.2010
user posted image  Junijca
user posted image  SpeliG, 2user posted image , 1user posted image
user posted image   bim*bam
user posted image   Majček28, 2user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  strelka81, 28 let, primorska, 3user posted imageuser posted image  

14.06.2010
user posted image  Naraščaj, 29 let,  Slovenske Konjice, 2user posted image
user posted image  dvojčica6, 27 let, Nova Gorica, 1user posted image

15.06.2010
user posted image  nikita*, 29 let, 2user posted image , user posted image
user posted image  soncnizarek25, 25 let, Adregas, 1user posted imageuser posted image
user posted image   diksy

16.06.2010
user posted image  *Ella*, 23 let, 1user posted image
user posted image  čeb Maja, 1 user posted imageuser posted image

17.06.2010
user posted image  BonnieRR, 24 let, Slovenska Bistrica, 2 user posted imageuser posted image ,user posted image
user posted image  ivy@, 24 let, 1user posted imageuser posted image
user posted image   top10, 1user posted image

18.06.2010
user posted image  marussa88
user posted image  bcljka, 24 let, Ljubljana 1user posted imageuser posted image
user posted image   tejalea, 2user posted image , user posted image user posted image , user posted image

19.06.2010
user posted image  miki23, Nova Gorica, 2user posted image ,
user posted image  top10, 28 let,
user posted image  maxi74 (costella), 35let, LJ, 3 user posted image ,  user posted image user posted image
user posted image  uršulina
user posted image  Jessy_ce, 25 let, Celje

20. 06.2010
user posted image  scorpiogirll, 29 let, 2user posted imageuser posted image
user posted image   bubal, 29let, 1user posted image , user posted image

21.06.2010
user posted image  misar , 28 let, Celje, 2 user posted imageuser posted image user posted image
user posted image  gajka, 30 let, Velenje 2user posted image , user posted imageuser posted image
user posted image  cipollina26, 26 let, 1user posted image
user posted image  bejbika81, 28 let, 1user posted image
user posted image  bridget3, 28 let, Maribor user posted image
user posted image  honey26, 26 let, Celje, 1user posted imageuser posted image

22.06.2010
user posted image  Sa5i, 1user posted image
user posted image  Anonimen, 28 let, Maribor, 1user posted image
user posted image  diksy, 28 let, 1user posted image
user posted image  1A, 28 let, 2user posted imageuser posted image

23.06.2010
user posted image  katrin30, 1user posted image
user posted image  primorka111
user posted image  amazonka3, 33 let, 3user posted imageuser posted image  user posted image , user posted image

24.06.2010
user posted image  ziva1, 31 let, Velenje, 1user posted image
user posted image  mamiica
user posted image  tinci 1
user posted image  annie, 27 let, Ruše, 2user posted image , user posted image
user posted image  Teenka, 26 let, 1user posted image
user posted image  honey*, 1user posted image , user posted image (nov PDP 23.6.2010)
user posted image  rendi, 2user posted imageuser posted image  user posted image

25.06.2010
user posted image  nikri, 29 let, 1user posted image
user posted image  Inika84, 25 let, 1user posted image , user posted image

27.06.2010
user posted image  soncnica3, 32 let 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image  Mysterious, 28 let, Gorica, 1user posted image

28.06.2010
user posted image  nikicaa, 21 let, 1user posted image
user posted image  tina2806, 27 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image

29.06.2010
user posted image  milabe, 27let, 1 user posted imageuser posted image
user posted image  tweetek, 29 let, 2 user posted image
user posted image  extra

30.06.2010
user posted image  veverica, 2user posted image , user posted image

02.07.2010
user posted image  tukaj, 25let, Radlje ob Dravi, 1user posted imageuser posted image

skupaj nas je 88 user posted image z 89 user posted image na poti

22x  user posted image
17x  user posted image
50_x_ user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
9.5.2010 0:17:05   
bcljka

user posted image

10.5.2010
bcljka - pregled
Inika84 - pregled Lj

12.5.2010
ajdameti - pregled
Zoja83 - pregled/CTG

13.5.2010
tukaj - pregled
naraščaj - pregled
ivy@ - pregled
Aninchy - pregled/CTG
innes4 - pregled/CTG

14.5.2010
dvojčica6 - pregled

17.5.2010
tina2806 - pregled/UZ

18.5.2010
misar - pregled
Maxica - pregled
Bonnie_RR - pregled
Inika84 - pregled

19.5.2010
gajka - pregled
top10 - pregled
nikita* - pregled/CTG

20.5.2010
soncnizarek25 - pregled

25.5.2010
milabe - pregled
bubal - pregled
bejbika81 - pregled/UZ

26.5.2010
annie - pregled/UZ+CTG

27.5.2010
nikri - pregled/CTG

8.6.2010
milabe - pregled Lj/toxo

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
9.5.2010 0:17:17   
bcljka

user posted image  Kiya - 19.3. JULIJA
user posted image Štajerka26 - 22.4. EVA in LIA

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
9.5.2010 8:30:29   
misar
dobro jutro

danes vam jaz spet po dolgem času kuham kavico user posted image user posted image user posted image user posted image

uff saj preberem še kaj, sam za pisat sem pa lena. trenutno imamo doma enega malega bolančka. nas je čez noč napadel laringitis, tko, da se bolj kot ne crkljamo, inhaliramo, slabo spimo....

včeraj mi je celo uspelo oprat in posušit cotke za novega člana. še prelikat jih moram, no to bo pa že bolj podvig, ker vse ostalo sta naredila pralni in sušilni stroj. user posted image user posted image user posted image
mal sem tud pregledala kaj še sploh rabimo. no načeloma sam še kak body na preklop, pa bo za začetek dovolj. vse ostalo bomo pa sproti videli.

srečanje: ni šans, da mi rata, se dvakrat tedensko vozim v Portorož user posted image Aninchy toliko za info tvojemu, ki meni, da se nosečnica proti koncu ne sme nikamor peljat user posted image user posted image . do 26.5. sem zasedena do daske in čist nič doma.

ste govorile o alkoholu in žuranju: joj men pa prav manjka. sploh, ker že zaradi frčafelce, ki jo že imamo doma to bolj redko počnemo. po nosečnosti in koncu dojenja pa obvezno gas na kako hudo fešto, men se lušta za štart kak martini user posted image user posted image user posted image

no evo zdele sem se pa razpisala, uživajte, danes pa je pri nas tak sonček, bo treba mal ven user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
9.5.2010 9:00:11   
Maxica
Dobro jutro, jaz sem se spet zbujala celo noč na eno uro user posted image , zjutraj me je pa zbudil pridni sosed, ki mora v nedeljo zjutraj že kositi travo. user posted image Nič, kavica bo pomagala, pozajtrkujemo, potem pa hop do Arboretuma, da končno vidimo te dinozavre. user posted image
Meni tudi v nosečnosti paše kakšno pivo, pa ne vem, a zaradi mehurčkov ali kaj, v glavnem, kakšen požirek naredim pri možu ali pa žulim en radler cel teden. user posted image Pri dojenju pa menda tudi pomaga pivo. user posted image
Nič, šibam, lepo nedeljo vsem. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
9.5.2010 9:27:57   
Zoja83
Jutro!
Jst sm se mela pa včeri tolk fajn...najprej sm bla pri frizerju, potem sma se šla pa z mojim v laško kopat user posted image user posted image v tem vrstnem redu ja user posted image zvečer še s kolegoma na pijačo-sma dobila vabila za poroko (bi mogla bit njena priča, pa se ni izšlo=user posted image )drugače sm pa jst očitno pravi alkoholikuser posted image zelo velikokrat kako pivo spijem, al pa banditosa, pa tudi kozarec vina ob kosilu-se pa ne nalivam...user posted image
moje mnenje je, da če zapaše, pač spijem in nimam slabe vestiuser posted image
vožnja men je G, ki me bo akupuntiral (Grosuplje) rekel, da če voziš celo nosečnost, lahko voziš do konca. po akupunkturi si pa še zmatran mal, pa je rekel, da se naredi en mali sprehod okrog zdravstvenega in se pol odpelješ.njemu se zdi celo butasto, da bi me kdo peljal, pol me pa moral čakat user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
9.5.2010 13:12:10   
Aninchy
Hejla!

Jst ravno od kosila, sem misla, da bom lahk mal čvekala, pa vidm, da niste dans zainteresirane...user posted image
No, grem se mal spočit, ker sem se tok najedla, da me bo mnde vsak cajt nesl...user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
9.5.2010 13:35:22   
nikcaa
no, pa so nam le mal soncka user posted image poslali iz zgoraj....user posted image
ni pa nic kaj prijetno toplo, ker pri nas mal piha...user posted image

upam da bom sla kaj v morcka prej ko grem v porodnisnicouser posted image
...bomo videli......
jst sm spet sama.. moj user posted image dela.. no, ma sej pride kmalu....user posted image

uzivajte nedeljo kolikor se daaaa......

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
9.5.2010 20:12:22   
nikita*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

včeraj mi je celo uspelo oprat in posušit cotke za novega člana. še prelikat jih moram, no to bo pa že bolj podvig, ker vse ostalo sta naredila pralni in sušilni stroj. user posted image user posted image user posted image

Jaz ne vem kako je s sušenjem cotk za user posted image v sušilnem stroju, ker nimam izkušenj s tem in me zanima ali se bodiji kaj skrčijo in na kako močno naj sušimuser posted image user posted image user posted image . Kako je s cotkami iz bambusa, a te tudi lahko sušim v sušilnem strojuuser posted image user posted image

Danes je bil res krasen dan mi smo ga preživeli na vikendu. Sem prijetno utrujena.  Zdaj pa pred TV, jutri grem pa v H&M zase po 3/4 kavbojkeuser posted image user posted image

Lepo se imejte

< Sporočilo je popravil nikita* -- 9.5.2010 20:15:44 >

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
9.5.2010 21:16:28   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: nikita*

Jaz ne vem kako je s sušenjem cotk za user posted image v sušilnem stroju, ker nimam izkušenj s tem in me zanima ali se bodiji kaj skrčijo in na kako močno naj sušimuser posted image user posted image user posted image . Kako je s cotkami iz bambusa, a te tudi lahko sušim v sušilnem strojuuser posted image user posted image

Danes je bil res krasen dan mi smo ga preživeli na vikendu. Sem prijetno utrujena.  Zdaj pa pred TV, jutri grem pa v H&M zase po 3/4 kavbojkeuser posted image user posted image

Lepo se imejte

jst dam vse v sušilca! ene stvari se sigurno skrčjo... ampak se sploh ne sekiram user posted image moj se je že navadu da v trgovini praša če gre v sušilcu kej skp in pol si kup eno številko večjo user posted image tud user posted image obleke sm dala vse notr in sm zihr da je šlo kej skp, ampak sigurno bodo enkrat prav user posted image

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
9.5.2010 21:42:07   
naraščaj
Čer,

sam na hitr, ker sem čist fuč- Smo se potepal pr tašči/tastu, pa pr kolegicic na kavi pa nazaj k tašči. Smo prlezl domov ob pol osmi. Zrihtala tamalo in sebe, no zdejpa tle bluzim.

Srečenanje MB sreda ob 12ih: DA, upam le da kaj vmes ne vleti. Mam zgovor, da grem še v leclerck.

Sušenje v sušilcu: jaz sušim tut vse.

Alkohol: men se tut občasno kakšnga dizla al pa bandidosa al kej podobnga zlušta, pa tut kakšnga potem spijem.

Nč grem kr spat. Je bla prejšnja noč čist adijo. Ful mi je blo slabo pa še user posted image je tako razgrajal, da sem misla, da bo kr ven pršel. Sm ko cunja. Za povrh sem bla pa še ob opoldansko spanje user posted image , ker nismo bli doma.

Nočko

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
9.5.2010 22:33:53   
bridget3
'Čer ženskice user posted image
Gledate "talente"? No, jaz sem vmes mažem po trebuhu, malo počivam svoja stopalca, ki jih je dragi malo prej zmasiral - ni ravno navdušenec tega, ampak ga pohvalim, ker se je potrudil user posted image
Veliko vas je že tako naprednih, da v sušilcu sušite ... jaz pa še kapljam nekje zadaj in sušim na staromoden način user posted image

Moram reči, da se sploh ne zavedam kako hitro bo prišel čas poroda ... zdaj je še malo čez 40 dni ... hudiča, to je zelo malo user posted image  tiste v začetku junija pa še manj! Še malo in sončkiuser posted image bodo prišli! Jupiiii ....

Lp.

MB:
potrjene:
- naraščaj
- anadami
- bridget
(No, kako urco si bomo ša že ukradle za kavico in čvekec ... Upam, da ostaneta potrjeni user posted image ) čakamo še na potrditev Tukaj in Bubike ...

.....

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
9.5.2010 23:03:17   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

torej srečanje junijčic 2v1 ... naslednji teden... načeloma 13.5 (ura...???) zuni na sončku... tivoli - čolnarna? ....

bcljka
majkl
meymey

dvojčica6 (popoldne, po 17:00)
tina2806
Zoja83
mkbk (mogoče)
Maxica
čeb Maja

me v LJ se mormo pa za uro zment!

jst sm za dopoldne, oziroma do 14:30...

pa ostale??

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
10.5.2010 8:10:14   
misar
dobro jutro

spet kuham prvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naša frčafelcca še kar kašlja, je pa že malo boljše, upam, da se počasi umiri. sva ponoči okoli dveh eno uro bedele, ker je najprej hotla k meni spat, potem je ugotovila, da se je ful polulala in, da bi se previla. nato je imela prebliske, da je pravzaprav dovolj spala, potem je bila ful žejna. ko smo vse te želje zadovoljili sem pa zaropotala user posted image user posted image in smo spali do jutra user posted image user posted image , sam jaz nisem mogla takoj zaspat nazajuser posted image user posted image

bo že...

IZVIRNO SPOROČILO: nikita*

Lepo se imejte

ja cotke defenitivno grejo skupaj/ se skrčijo, sploh bombažni bodyji, sem se že navadila, da frčafelci vedno kupim eno številko večje stvari. jaz ne kompliciram kar se tiče programa sušenja. bombaž vedno sušim na hard, drugo pa za občutljivo. zanimivo je, da posteljnina, ki jo sušim v sušilcu se nikoli ne skrči, trenerkice tud ne, sam bodiji pa res kar fejst user posted image user posted image

grem, prinčipeska pravi, da bi jedlaaaaaaa. user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
10.5.2010 8:11:14   
tukaj
IZVIRNO SPOROČILO: bridget3

MB:
potrjene:
- naraščaj
- anadami
- bridget
(No, kako urco si bomo ša že ukradle za kavico in čvekec ... Upam, da ostaneta potrjeni user posted image ) čakamo še na potrditev Tukaj in Bubike ...

.....

V sredo ob 12  MB pridem, upam da ne pride kaj vmes - bom pa pred drugo že morala it, ker moram peljati avto na servis.

No včerajšnji dan je hitro minil - sva bila na birmi in ker prejšnjo noč sploh nisem mogla spat, sva se po kosilo kar hitro poslovila in odšla malo počivat - popoldan pa sva šla nazaj na zabavo in bila kar dolgo.

Zdaj pa sem že s sprehoda in si ravno pripravljam user posted image . Potem pa ... bomo videli.

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
10.5.2010 8:39:03   
Maxica

torej srečanje junijčic 2v1 ... naslednji teden... načeloma 13.5 (ura...???) zuni na sončku... tivoli - čolnarna? ....

bcljka
majkl
meymey

dvojčica6 (popoldne, po 17:00)
tina2806
Zoja83
mkbk (mogoče)
Maxica
čeb Maja

me v LJ se mormo pa za uro zment!

jst sm za dopoldne, oziroma do 14:30...

pa ostale??

Meni je načeloma vseeno, no, če že lahko izbiram, potem bi rajši dopoldne. A bomo kaj počakale, kakšna bo vremenska napoved?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
10.5.2010 8:56:48   
čeb Maja

Hej,
srečanje Lj - meni je načeloma tudi vseeno, bi pa rajši dopoldan... Se bom prilagodila, tko da...

Danes sem tolk slabo spala ponoč, sem čist adijo. V sredo imam kontrolo rasti in če povem po pravici sem čist živčna kako bo. Do sedaj je bilo vse bp in upam, da bo tudi tokrat tako.
Sem pa sanjala, da mi je voda odtekla, pa da me je trebuh ful bolel pol mi pa ni blo jasn al se res kej dogaja al sem samo sanjala

vikend je pa kar zdržal s sončkom, je bilo luštno, danes pa spet .  Po moje mi hoče vreme povedat: pospravljaaaaj!!!! Ampak jaz se ne dam!

Jaz bom tudi vse v sušilc vrgla, pa kar bo bo.

Božite bušije, se še beremo kaj Grem si kavico skuhat.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?