|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
10.5.2010 15:53:59   
ajdameti
zoja83 - ne žal ne, imam jo v Dobrni...si mi pa obudila spomine na Grosuplje, kjer sva z možem živela dobro leto in je bilo prav super, potem pa sva mogla ven z najmeniškega stanovanja in sva se odločila, da greva k njemu na štajerski konec saj z nekajmesečnim detetom nisem več hotela iskat najemniškega stanovanja...verjetno tukaj tudi ostanemo, čeprav se še nisem čist privadila okolju

Bom poročala kako bo na akupunkturi...

kiya - super za lepo napredovanje

Slabih zgodbic pa na žalost nikoli ne zmanjka user posted image

papa

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
10.5.2010 16:12:05   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Bljak dan...

Nič za povedat... mam za prat, pa se mi ne da... v bistvu se mi nič ne da... user posted image

Še kave se mi ne da skuhat :D

Meymey, kako pa je s tabo, si bolje?

Če misliš na moje sobotno srbenje in slabo počutje - sem šla do porodnišnice na obisk. So naredili CTG in vzeli kri (lahko bi bila odpoved jeter - močno srbenje pocelem telesu je simptom), pa je vse OK!

Še pregledal me je in sem čisto zaprta, le MV imam že skrajšan... upam, sa to pomeni da bomo kaj prej rodili user posted image . Še vedno me pa srbi, še vedno sem utrujena (ampak utrujenost pripisujem temu bednemu vremenu, nizkemu pritisku in slabokrvnosti).

< Sporočilo je popravil meymey -- 10.5.2010 16:13:15 >

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
10.5.2010 16:36:57   
tejalea
Kiya - super, da se tako dobro rihtata. Upam, da bosta res kmalu vse poštimali in bosta hitro doma.

Annie - midve pa sva iz istega konca, ali le naključje, da sva obe slišali isto zgodbo? Jaz imam pregled v sredo, prekoračili smo 34.t, tako da naš paket 3v1 še drži! user posted image  (hvalabogu!)

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
10.5.2010 16:50:46   
bcljka
punce ne boste vrjele... zibka je sestavljena!!! user posted image  trikrat hura user posted image user posted image user posted image  pršla je danes še vezna letev, tko da končno! sm na Lip Poljčane poslala fotko... od naročila 5.2. pa do tega da stoji 10.5. ... svaka čast!user posted image

bla na dekompresiji, sama, ker je majkl na morju... je blo kr fajn... čeprou še zdej ne vem točn čemu pomaga user posted image

sicer pa se jst tud izogibam tem groznim zgodbam, čeprov me itak vedno gane k kej tazga slišm user posted image

zatekanje - sploh ne vem kaj je to... in upam da bo tko ostal... user posted image
sicer pa me tud špika še nč ne, pa zadiham se tud nč... pa sm dons kr fajn plesala na vajah, pa piruete vrtela user posted image

zvečer mam pregled, upam da se je mala obrnla...

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
10.5.2010 17:06:10   
Inika84
Oila. Ravno prisla iz LJ! VSE JE SUPER!!! user posted image user posted image user posted image je reku G , da je vse ok, da z user posted image ni nic narobe in da lepo napreduje, zacel je lepo rasti!! Sva bla oba zelo vesela!! Mi je pa prestavil PDP na 6.7 (en dan pred mojim roj. dnem)
Milabe: meni je cisto vseeno kdaj, lahko tudi ta teden popoldan, je se skor boljse, ker je on pop v sluzbi, da mi pol ni tak dolgcas doma user posted image
Naslednji pregled v LJ: 31.5.2010

Vceraj sem dobila ogromno cotk, tk da me caka veliko pranja pa likanja ta teden, ker pa nimam balkona, mi ne preostane drugega kot pa da susim v susilcu

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
10.5.2010 20:03:29   
Inika84
Me pa se neki zanima. Ena je enkrat omenla, da lahko zaprosim za neko dodatno denarno nadomestilo, ce sem v bolniski vec kot 3 mesece skupaj. Kje lahko to naredim? Kaj za to potrebujem? Najlepsa hvala za odgovor! 

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
10.5.2010 20:16:36   
bridget3
IZVIRNO SPOROČILO: Inika84

Me pa se neki zanima. Ena je enkrat omenla, da lahko zaprosim za neko dodatno denarno nadomestilo, ce sem v bolniski vec kot 3 mesece skupaj. Kje lahko to naredim? Kaj za to potrebujem? Najlepsa hvala za odgovor! 

Hej Inika,
čestitam za uspešen pregled.

Glede te solidarnostne pomoči sem jaz nekaj pisala ... sicer ne vem, kje delaš in kako je to določeno v vaši kolektivni pogodbi, pri nas v javnem sektorju pa je tako, da ti po 3 mesecih bolniške pripada ta pomoč (ne vem točno koliko, nekaj sem brala, da kot ena "povprečna plača" ... več ne vem, nisem še dobila).

Pri nas sem o tem rekla v računovodstvu in potem še vprašala vodstvo. Oni potrebujejo samo 3 bolniške liste, dalje pa sami pošiljajo naprej na ministrstvo. Ne vem pa kako je s tem pri tebi. Vpr. v računovodstvu in bo mogoče kaj izvedela.

Upam, da se uspešno reši ... jaz že komaj čakam na to pomoč, čeprav ne vem točno, kdaj jo dobim. Vodstvo je reklo, da bo uredilo/poslalo naprej, zdaj pa malo počakam, kmalu pa bom spet vprašala, če so poslali ... da ne bo kdo pozabil name user posted image  nucamo vsak dinarček ...

LP.

MB - Qlandija (pri Interšparovi restavraciji):
- Anadamiuser posted image , Tukajuser posted image , Naraščajuser posted image in Bubikauser posted image - se vidimo v sredo ob 12h! Lp.

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
10.5.2010 20:25:06   
Bubika26
Ja, solidarnostna pomoč, če delaš v javnem sektorju. Če si na bolniški več kot 3 mesce ti pripada solid. pomoč nekje 580 e bruto. Zmeni se pri svojem delodajalcu, na kadrovski vejo za to. No, jaz sem kr sama poslala zadnjo odločbo z ZZZS in vlogo za uveljavljanje te solid. pomoči. Moram jutr poklicat, če so sploh dobili in če je vse OK.

Ja Bridget3 se vidimo... Lp user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
10.5.2010 22:21:25   
bcljka
evo me s pregleda user posted image  še vedno je user posted image  in ne boste vrjele, obrnjena na glavo user posted image user posted image user posted image  torej ne smem več po kolenih po tleh pomivat user posted image

naslednji pregled mam čez 14dni, 25.5.2010, prvič CTG in pa bris za streptokok mi bo vzela user posted image  v zadnjem mescu mi je ratal pridelat samo pol kile user posted image  kar znese skupi +11, pristik mam pa že skos isti 110/70, zelo zadovoljna user posted image  sicer pa mi je spet nrdila kontrolo rasti, tko kot vedno user posted image

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
10.5.2010 22:37:27   
nikcaa
čestitke za super opravljene preglede...user posted image user posted image user posted image

jst imam jutri zjutraj pregled... po enem tednu, ker ni stimala telesna teza otročička na tedne nosecnosti...
pa sm sla pogledat kako je s sladkorjem..tako da jutri dobim izvide... user posted image
ce ni sladkor bomo pa kr velikiiiiiiiii................no, sej sm bla tud jst-4600g pa moj user posted image tudi, glede na to da ma brata dvojcka sta mela usak cez 3kg... upam da bo use stimal.........

dan nic kaj posebnega... zjutraj malo v kopru z mojim dragim... sli za en kauc pogledat.. in mislim tudi da bomo kar tistega narocili.... sam je rok dobave 2mesecauser posted image ufff...... no do takrat pa bomo po tursko sedeliuser posted image

nosecke, cuvajte seuser posted image ..lepo spite pa se jutri slisimooo...

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
11.5.2010 8:01:20   
tukaj
Lepo sončno jutro user posted image ,

torej danes častim user posted image  jaz. Sem že s sprehoda in je zunaj res čudovito jutro. Sonček sije - bo treba zopet kaj sprati in zlikati.

Čestitke vsem za uspešne preglede - se že veselim četrtka, da malo pokukam, kako je napredovala naša mala pikica. No sedaj več res ni pikicauser posted image

Nič - grem nekja pojest in počakat, da me pokliče prijateljica - grem z njo in našima malima dvojčkoma k zdravniku - morata dati kri. Upam, da ne bosta jokala.

Lep dan vsem

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
11.5.2010 8:06:11   
čeb Maja
Jutro, najprej user posted image še od mene

potem pa čestitke vsem za dobro opravljene preglede user posted image user posted image user posted image Ful dobro nam gre junijkam user posted image user posted image user posted image

bcljka - user posted image aleluja za zibko...
nikcaa - čakamo rezultate, ti pa pošiljamo user posted image user posted image user posted image za pogum

Zdej grem pa ta prav kofe si skuhat pol pa k frizerjuuuuuuu user posted image Danes sem pa fajn spala, pa nič me ne špika, pa neki se svetlika zuni, finoooo

lep dan vsem user posted image

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
11.5.2010 8:07:55   
naraščaj
Jutro,

pa vam častim eno user posted image , ker sem zgleda ta prva.

Spala: tko tko, 3x se je tzamala zbudla (vsakič šla na WC) pa za sam WC sem vstala vsaj ene 4x user posted image . Zdej me pa tok hrbtenica boli (mal nižje med lopaticama)in pod desno prso še zmer mam eno tako pekočo bolečino, ki je najbolj prisotna, ko ležim na D boku.
Poleg tega sem opazila, da mam pod to prso eno tako zatrdlino tik nad rebro. Morm v ČEt, ko mam pregled povedat/pokazat. Upam, da so sam kake mlečne žleze, ki so povečane user posted image .

Čestitke vsem za uspešne preglede in obrate vaših user posted image .

Se hoče neki sonček kazat, upam, da mu rata user posted image
Nč bom pol še kej napisala, WC vabi.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
11.5.2010 8:32:23   
dvojčica6
Jutro moje sonosečkeuser posted image

Ja se vidi da gremo h koncu - sm danes brala 35. teden na ringaraji: okorno telo jp... kot nilski konj se počutim ko se obračam z levega na desni bokuser posted image user posted image
Kiya pridniuser posted image user posted image user posted image da bi jo čimprej imeli domauser posted image

bcljka ti si pa že za it rodituser posted image postelčka jeuser posted image , pupca je na glavo obrnjena, kaj še čakašuser posted image  
Inika84
user posted image za uspešen pregled...

naraščaj
js mam tut tam nekje pekoče bolečine, pa vse to pripisujem nosečnostiuser posted image me pa zanima kaj ti bo rekla, tako da sporoči!

Pa vsem k mate preglede: fajn odpravte!user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
11.5.2010 8:37:10   
dvojčica6
Pa še nekaj moram pokomentirat, tut če kjiro razjezim... solidarnostna pomoč to si lahko samo naš javni sektor privošči... pa če pogledam kaj je ratalo v Grčiji na račun takih privilegijev.... glejte, nobeni ne privoščim, da je na bolniški, sam pa kjiri delodajalec razen države si lahko privošči, da mu delavec 3 mesece ne dela, zraven mu pa mora še plačati kar visoko solidarnostno pomoč... Res ne vem, zakaj imajo lahko nekateri vse privilegije, drugi pa eno figo! Pa brez zamere punce z javnega sektorja,  sam ko vidiš razlike med javnim in privatnim se lahko držiš za glavo! No, to sem morala povedat... 

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
11.5.2010 9:28:09   
Bubika26
Čestitke za uspešne preglede vsem.

Naše cartike rastejo... Jaz imam pa jutri pregled in mislim, da bom tud jaz vprašala vsaj za pr. težo in cm. Ker nazadnje je G reko samo-vredu je. user posted image .
Men pa v avatarju piše about 26 days to go user posted image . Pa, če je izračun PDP-ja 6.6. in pol + - 15 dni... Ja tam nekje okrog 23.5. si bom začela torbo pripravljat.

No, vreme je leeeeeepo in soooočno, sploh ne vem zakaj skoz neki dež napovedujejo...Jaz pa grem zdaj na sprehod, da se razmigam, ker sem ponoči v neki čudni pozi spala...

Uživajte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4391
11.5.2010 11:18:46   
Aninchy
Uff, 2 dni me ni blo, pa sem vas komi prebrala...user posted image

Sam tolk, da veste, da sem še tu, da še nisem šla rodit, čeprav po mojem najboljšem scenariju bi že v petek lahko šla v rim...user posted image v ČET imam CTG in v petek dopolnem 37 tednov, tak, da smo donošeni in pol bi jst že kr šla mal v P pogledat.... komi se že prenašam naokoli...user posted image

Lep dan!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
11.5.2010 11:28:09   
bcljka
jutro!

dons sm se odločla in prespala vaje ob 8:00, ker se mi res ni dal it za 10min tja!  sm 100% prisotna na faksu skos pa sm si rekla da je že cajt da mi kej opravičjo zarad nosečnosti user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6
bcljka ti si pa že za it rodituser posted image postelčka jeuser posted image , pupca je na glavo obrnjena, kaj še čakašuser posted image    

uizi uizi... loh grem pol po 10.6. user posted image  maja morm nrdit še 2 izpita pa it na 2 poroki, pol se pa še enmal naspat in potem lahko rodim user posted image

v LJ zdele ibr dežuje!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4393
11.5.2010 12:14:54   
bridget3
Ooo, naši sončki počasi na glavo skačejo user posted image  tudi moj se je že obrnil (zdaj sem nekje med 33-34.t), na zadnjem pregledu je to videla in komentirala, da bo najverjetneje zdaj tako ostal.

Železo mi je nekoliko padlo (117 imam; najnižja je 120), zato bom verjetno kamlu morala začet kaj jemat ... za zdaj mi ni nič dala, sem pa posegla po leči (skuham jo in dodam k solati ali pa kar tako kakšno žličko pojem), suhih marelicah in oreščkih ... Upajmo, da bo železo kmalu bolje ... Dokler skup ne padam, bo ok :)

Lep dan vsem.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
11.5.2010 13:13:55   
dvojčica6
bridget3 rdeče meso in rdeča pesa user posted image meni osebno je zmagovalna kombinacija svinjski kare in rdeča pesa, zraven pa spiješ še kak pomarančni sok za lažjo absorbcijo... preverjeno delujeuser posted image

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
11.5.2010 13:44:59   
nikcaa
eko mene... po dopodanskem "pohajkovanju" pri zdravniku...

izvidi so ok... kri voda super... sladkor tud...sam se vedno ni nobenemu jasno zakaj smo tako velikiuser posted image
sm rekla da sm bla jst ze zelo velika ob porodu... in mi je rekla na 3D-ju takrat da ne to cist mozno podedovano...
pol sm sla se na dodatne preiskave...
spila tistooo skifooooo....pa kri spet dala, vodo..... zdej pa cakam klic od med.sestre da mi javi rezultate...
z mojo pikico-user posted image pa je use ok... use se lepo razvilo sam ne za moje tedne ampak cca 3 tedne več...
no, bomo pa zlllooo veliki in debelkastiuser posted image mogoce pa me caka CR...user posted image nic se ne vem...............
za naslednji pregled mi bo pa tud se javla datum....

drugace...pa... sm slibala se umes mal do pikapolonice... pa ni nic kej pametnega...
pajacki so kr so... sploh nimajo neke izbire... boo....

toliko... se javim se kej poznejee...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4396
11.5.2010 15:00:57   
nikita*
Ojla

Vsem user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešne preglede.

bcljka: user posted image user posted image za tvojo zibelko in seveda da se je tvoja user posted image obrnila tako kot je treba. user posted image

Jaz sem danes končno dobila jopico za našega user posted image , tako da sedaj imamo vse za odhod iz porodnišnice.

nikicaa: samo da je s tvojo user posted image vse ok, meni so tudi rekli, da bo naše user posted image konkretno, tako da se pripravljam na nekaj 4 kilskegauser posted image

Prej sem klicala svojo G za izvide za toksoplazmo in je vse bp.

Zdaj se pa res že počutim k nasedli kit, tolk sem okorna, trebuh je pa vsak dan večji. Me eni kr čudn pogledajo k rečem da imam še 4 tedne user posted image , še dober da sem se teh čudnih pogledov in vprašanj navadila že v prvi user posted image .

Nič. zdaj grem pa še malo za fotoaparate gledat, bova novega kupila. user posted image

V Lj spet dežuje user posted image user posted image user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
11.5.2010 15:10:00   
bridget3
Dvojčica, hvala user posted image  peso obožujem, ampak pozabljam na njo user posted image  rdeče meso pa bolj leno pripravljam, res ...

...
Me veseli, da se ne počutim samo jaz kot "nasedli kituser posted image  pravkar sem se zbudila iz popoldanskega počitka in sem prav počasi in nerodno lezla s sedežne ... res kot nasedli kit ... pa nilski konj bi še mi pasal za opis počutja ...

Počasi se odpravljam na indiv. razgovor za epiduralno. Bomo videli, kaj bodo rekli strokovnjaki ... če sem primeren material ali ne ...

Lp vsem.

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
11.5.2010 15:54:41   
Maxica
Nimam kaj početi, ker mi doma vsi spijo. Jaz sem lih ene pol urice odbrenkala, sem mislila, da bom kaj več, glede na to, da sem ponoči spala lih enih pet ur samo user posted image . Joj, pa tako bi se rada naspala, zdaj, ko je čas, potem, ko bo user posted image  tu, bom pa vsa zalimana. user posted image  Pa ni kaj, traja sto ur, preden zaspim, krči me dajejo v nogah, v glavnem, ne najdem prave poze.
Za srečanje v četrtek ne vem, kako bo. En dan ta teden moramo iti do Ikee, pa je moj mož tako zaseden non stop, da kaže, da bomo najverjetneje edino v četrtek lahko skočili. Bom še videla sproti, no. user posted image
Fino za vse preglede in obrate vaših user posted image . Jaz čutim gibanje user posted image  vse nižje, pa ne, da bi mi pritiskal dol, ampak kot bi imel rokice že čisto dol dol. user posted image
A imena imate že vsi izbrane? Verjetno. Mi smo bolj tako, zadnji hip. Jaz imam sicer za vsak spol ene dva v najožjem izboru, mož se seveda z nobenim ne strinja, svojih predlogov ne da, tako da predvidevam, da ravno brez imena ne bo ta naš user posted image . V porodni sobi najkasneje se bo že odločil. user posted image
Jaz imam papirje za EA že doma pripravljene in izpolnjene, so bili iz Postojnske porodnišnice tako prijazni, da so mi jih poslali domov. Itak sem jo že dvakrat izkusila, ne rabim nobenih predavanj več. Samo upam, da mi kdo ne zakomplicira, ker sem si v tem času na tistem področju dala en tatoo. Upam upam upam.
Meymey, za tvoje srbenje sem spraševala, ja. user posted image
Kiya, super super za lepe novice, uživaj ob svoji damici. user posted image
Annie, grozno, kaj se dogaja, res. user posted image  Ubogi starši. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
11.5.2010 16:00:34   
nikcaa
IZVIRNO SPOROČILO: nikita*

nikicaa: samo da je s tvojo user posted image vse ok, meni so tudi rekli, da bo naše user posted image konkretno, tako da se pripravljam na nekaj 4 kilskegauser posted image

kolk so pa tebi rekli da trenutno tehta?? doma me **** da bomo se v ginessovo upisali... heheeuser posted image

sm vesela ker me je glih pred kratkim med.sestra klicala da so usi izvidi supercauser posted image user posted image user posted image ... torej... enostavno:BOMOOO VELIKIII.....

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?