naraščaj
|
Vreme, je za . Po dolgem času spali do mal pred 8. Je obol 6ih pršibala tamala in se stisnla ko polh k men. Zdej sva s tamalo sami, je vmes šla k babici se igrat (tam imamo vsa zunanja igrala) jaz pa sem vmes vžgala čistilno in pralno/sušilno akcijo). Zdej me pa tok križ boli, da se mi rola pa trebuh trdi . Pol sva šli pa na kosilo k mamci in je hotla tut kr tam spat. No jaz vas sam preberem in pokomentiramin tut gasa v poslo, da mal k seb pridem. IZVIRNO SPOROČILO: bridget3 Hoj. Čisto hitro bom napisala, da ne bo preveč štajerskega čveka Glede na to, da sta 2 za MARIBOR - Qlandijo, predlagam, da se dobimo tam. LAHKO SREDA OB 14H? Javite oz. predlagajte uro in dan. Jaz moram mal čez dve po tamalo, ker prej spi. Mami pa ravno tist dan ni doma moj pa je v Lj in bo bolj pozn in ne more it ponjo. Lahko do 14h pol pa žal ne morm. Jaz dopoldne lahko vsak dan (razen čet. 13.5. ko mam pregled dopldne) IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6 Zadnje čase mi vsi že težijo s spolom in sem se že odločila, da bom v drugo vprašala, ker so vsi tolk pametni... Pa bom samo js vedela in se bom pol smejala folku k mi bo spet napovedoval glede na držo, kožo, obliko trebuha in ne vem še kaj... Malo žlehnobe mora bit Men tut in je zdej (na zadnjem UZ), ko vem prav fajn (no če se niso zmotl), ker ga eni tok mim pihajo. Ful so smešni, na kaj vse gledajo. V službi, so kr stavli . Se fajn nasmejiš. Veva samo jaz in moj in je blo v prvo tut tko. In je zlo fajn, no vsaj men, ker mi je lažje za prpravt stvari . Moj je sicer želel ne veet, sam je.... Streptokok: sploh ne vem kok je cena, mislim da okol 40eur, moja G, ga ne dela serijsko. Razložla mi je kje in kako se lahko okužiš, komu po porodu oz vmes dajo AB(rizične skupine). Sem pol sestro vprašala kok se jih pa da kej testirat in je rekla, da od kar ona pr njej dela, da še nobena . Mi je pa G rekla, da se dela po 35t. V prvo nisem delala testa, ker priznam, nisem bla tok pozorna na to, zdej pa ste ve ful debatirale, pa sem kr mal cviknla. Ne vem no, do četrtka se bom zjasnla meymey, upam, da bo čimrej boljš. Fajn bote v tem "aprilskem" vremenu.