|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
30.4.2010 20:32:08   
Kiya
Prav boge se mi zdi z vsemi problemi user posted image

Jaz sem že januarja začela zatekati v noge, predvsem gležnji so bili katastrofa, zadnji teden pa sem otekala še v roke in še mravljinčaste sem imela.

Danes je 6 tednov po CR, tako da imam danes zadnjo injekcijo Fragmina (proti krvnim strdkom) v sredo pa že pregled pri G.

Bcljka kako je Štajerka in kako sta punci?

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
30.4.2010 20:53:52   
bcljka
oj!

Kiya - Štajerka je OK, danes je dobila še Lio k sebi na oddelek, ker je bila prej na intenzivni zarad težav z dihanjem, Eva je že od začetka OK, bila je le mal zlatenična tko da je bla neki časa pod lučko... komaj čaka da grejo domov... nč pa ni še povedala kdaj...

Bonnie - aha, ti si mela že prvič CR... nisem vedla... jst ga res ne bi mela... mi je še dons mami na žulj stopla k je rekla da ona in jst sva bli rojeni s CR... ampak babica je rodila s CR zato ker ma preozko medenico, mami pa mene s CR zato ker jo je blo strah naravnega poroda in ne zato ker bi blo kej narobeuser posted image user posted image user posted image ! upam da se naša nagajivka res obrne in da bo vse ok user posted image

meymey - ful luštna slikca in še lepši buši! (jst sm Mili Vanilija na FB, loh me dodašuser posted image )

midva sva pa dons cel dan okol skakala... sva šla že zjutri v Ikejo, čist nepričakovano, pač se je spomnu moj da neki rab in sva šla... sm kupla eno odejco za user posted image ... neki sm mogla user posted image pol sva šla pa k bodočemu nonotu na kras na kavo in potem v novigrad do moje mami kjer smo roštiljal in mam še vedno filing da bom počla... čeprou ne krivim hrane amak pivo user posted image sm spila 4 deci in me bo lihkar raznesl user posted image user posted image user posted image

glede priprav za user posted image jst sploh ne bom komentirala... ker se mi boste smejale... se vid da sm prvorodka user posted image vse prštiman, vse opran, vse zlikan, tud torba za v P stoji pr vratih in čaka na odhod (upam da res šele po 15.6.) ... user posted image user posted image user posted image no, edin zibka še ni ready, ampak je še na pošti (upam da zdej res prave barve) user posted image

lep vikend! user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
30.4.2010 22:59:32   
čeb Maja
Zoja - ampak res delaš lušte, zanč si me že z buhteljni čist uničila user posted image . Čeprav danes sem bila pridna, sem skuhala pol juho iz špargljev, tko da nisem šla na junk.

zatekanje - jaz zadnje dni opažam da imam malo povečane gležnje pa nart. Samo je tko, da sem bila več na nogah pa slano sem mogoče malo bolj jedla. Več počivat pa neslano jest al kaj...

predčasni porod - na podlagi česa pa vam vaši G rečejo da bi znalo bit prej? Kaj je datum zanositve prej al se otroček hitro razvija al maternični vrat kaj al he PDP narobe postavljen al... Od česa vse je to sploh odvisno?
Meni ni še ni omenil, mam pa pregled 4.5. pa bo mogoče kaj povedal. Verjetno čekirajo tudi zrelost posteljice...hmm.. nimam pojma

pripravljeno nimam še skoraj nič user posted image Sem si kar pustila za zdej ko bom doma vse... Sicer cunjice že kar imam, morm še vse oprat pa zlikat. Kozmetiko še vso kupit, pleničke kupit... uf še kar dela....

V pon grem pa na CSD uredit papirje, tut to še nisem...

Jutri grem pa na mooooorje na izlet z mojim user posted image Komaj čakam...

nočkouser posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
1.5.2010 8:05:59   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa
zoja83- ti mas tud roj,dan blizu roka poroda?? tud jst in sicer 24.6-roj.dan, 28.6 PDP...
hehee..

Jaz imam tudi PDP (21.6.) samo 1 teden pred r.d. (28.6.). Ampak, če bo pupa prehitevala kot naš mulček, bo razlika med nama malo večja. user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
1.5.2010 9:10:37   
Zoja83
Morgen!
čeb maja s špargljevo juho pa lahk men takoj lušte nardiš user posted image
junijke nas je pa dost user posted image user posted image
gajka a če v prvo prej rodiš, je večja verjetnost, da v drugo tud?

sem dobila eno odštekano reklamo in jo morem kr z vami delit: http://www.youtube.com/watch?v=owGykVbfgUE&feature=player_embedded user posted image user posted image

lep dan!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
1.5.2010 9:10:56   
Maxica
Dobro jutro. Sem ravno pri kavici, potem se pa odpravim malo na sonce. Stanovanje sem že včeraj nekak generalno počistila, dala ene štiri stroje cunj prati, tako da bom imela kaj za likati zdaj, ko bo slabše vreme.
Sem pa slabe volje, se mi je na ustnici naredili herpes. Upam, da mi čimprej izgine, pa da se mi še kam ne preseli, sem se ga kr ustrašila, no. user posted image
Pa nekaj me navija, verjetno sem preveč donata spila, zdaj pa imam. Upam no, da je to to, in da se mi kaj ne pripravlja. user posted image
Drugače bomo pa doma danes. Smo nameravali iti danes v Arboretum, ampak danes bo pa verjetno še bolj nora gužva in bomo rajši prestavili na kakšen drug dan. Edino na kakšen sladoled se bomo zapeljali popoldne, da ne bomo ravno cel dan doma.
Glede datuma poroda se pa puščam čist presenetiti. Prvič sem rodila štiri dni pred pdp, drugič pa enajst dni čez rok, po sprožitvi, tako da ne vem, bomo videli, kako bo tokrat. Če bi lahko izbirala, bi počakala še kakšne tri tedne, da otroček postane donošen, pol pa lahko rodim. user posted image
Točno, Bcljka, še torbo je treba pripraviti. user posted image
Meymey, res lepa fotka. user posted image
Lep dan in živel 1.maj. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
1.5.2010 11:32:51   
nikcaa
eko se od mene en pozdravcek, prej ko grem na prvomajski piknik...user posted image
soncek se malcek skriva pri nas.. sam upam da ne bo kaksnega dzkauser posted image

gajka- ce se nase strucke rodijo na nase rojstne dneve, smo kr mal oplele...
bomo kr mal pozabljeneuser posted image

zatekanje- zaenkrat se nimam nic problemov, čeprav sm res cele dneve na nogah...
naj tako tud ostane....

jst pa cakam da se nasa sobica pobeli, pol bom pa počasi use pripravila.....
tako da bo ta akcija naslednji teden....

CSD- tu jst bom sla v ponedeljek use zrihtat... pregled imam, pa bom pol s potjo se use uredila...
(papirje)upam da moj user posted image ne bo delal, ker ce ne use odpade...

lepo praznujte 1.Majčekuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
1.5.2010 11:38:52   
bcljka
k sm omenjala golobico z gnezdom na balkonu... danes sta se iz jajčk zvalila dva mejhna golobčka! sicer jih ne dovoli pokazat ampak če dolg gledaš jih vidš... user posted image zdej pa še samec skos okol skače in hod gledat svojo samičko in otročikčke če je vse ok user posted image kako zanimivo user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
1.5.2010 14:19:14   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83
gajka a če v prvo prej rodiš, je večja verjetnost, da v drugo tud?

Ne bi vedela. user posted image Mislim, da sicer to ni povezano. Kak mesec še vseeno naj počaka. user posted image Vsekakor pa pravijo, da je v veliki večini primerov drugi porod hitrejši, kar me po eni strani veseli, po drugi pa tudi skrbi... user posted image No, ja, vseeno bolje na hitro kot pa se 12 ur matrat v porodni, tega si niti pod razno ne znam predstavljat, ker pri meni je od čisto prvega popadka do poroda minilo 3,5 ure.

IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja
predčasni porod - na podlagi česa pa vam vaši G rečejo da bi znalo bit prej? Kaj je datum zanositve prej al se otroček hitro razvija al maternični vrat kaj al he PDP narobe postavljen al... Od česa vse je to sploh odvisno?
Meni ni še ni omenil, mam pa pregled 4.5. pa bo mogoče kaj povedal. Verjetno čekirajo tudi zrelost posteljice...hmm.. nimam pojma

Mislim, da je v večini primerov merilo stanje MV, količina plodovnice in pa CTG. Ampak na vse to se ni za zanest, ker mi je bilo še 3 dni pred porodom rečeno, da še glede na stanje MV, plodovnice in CTG dolgo nič ne bo.
Se pa sicer proti koncu nosečnosti (predvsem po PDP) preverja tudi stanje plodovnice - količina in pa bitrost (čista plodovnica je OK, zelenkasta pa je navadno razlog za sprožitev poroda).

Časovno pa je bil moj porod nekako takole (samo toliko, da boste vedele, da ni ravno nujno, da se prvorodka odpira v povprečju 1 cm/uro kot radi učijo v MŠ): okrog 20h zvečer mi je odtekla voda (v P me je peljal user posted image in niti pomislila nisem, da bi klicala rešilca kot radi učijo v MŠ, če ti odteče voda...). Okrog 21h me sprejmejo v P, pregledajo, potrdijo, da je odtekla voda (ja, to sem že sama ugotovila user posted image ), ostalega dogajanja nič, MV nič skrajšan, popadkov nič, povejo, da zjutraj dobim antibiotike, tekom naslednjega dneva pa bom najbrž dobila tudi umetne popadke in me dajo na oddelek. Okrog 23h se mi začne dozdevat, da se nekaj dogaja, neka blaga bolečina, podobna kot pri M, interval na 5 minut. Okrog 24h me priklopijo na CTG, ki pokaže komaj kaj, mene pa orng boli. Na moje sitnarjenje me sestra vendarle pelje pokazat na porodni oddelek, čeprav mi trdi, da to še ni nič, ker se popadki na CTGju kažejo s ciframi precej nad 100, pri meni pa komaj do 30 pridejo. Tam ugotovijo, da sem odprta 3 cm, ampak da se nič ne mudi, počasi me pošljejo na klistir, pod tuš, zvija me kot user posted image ... Okrog 1:30 me prestavijo v porodno sobo, še vedno mislijo, da je še ogromno časa, nakar po pregledu babica ugotovi, da sem odprta skoraj do konca, me "razveseli" z informacijo, da poteka prehitro, da bi mi dali tisto default protibolečinsko zadevo in ob 2:34 je mali že zunaj. Vse se je pa dogajalo natanko 14 dni pred PDP.

A ste kaj kresovale? Pa danes kaj posebej praznujete oz. žurate? Mi smo bili včeraj zvečer na enem domačem kresovanju pri stricu. Se je Roku "ogen" oz. "ogi" ful dopadel. user posted image Je pa potem kar padel v posteljo (domov smo prišli že okrog 21:30, pa se je taisti kres še prav lepo videl od doma).
Danes pa smo že s pohoda na naš lokalni prvomajski cilj (Gora Oljka). No, midva z Rokom nisva šla peš od doma, sva si malo z avtom pomagala (pa še mojega ata in eno sosedo sva peljala), user posted image pa je šel peš z ostalimi. Zdaj mali doma drnjoha, pohodniki so na poti, potem pa sledi golaž in ostale dobrote (zdaj se mi vsaj na trebuhu nič ne pozna, če se prenajem user posted image ).

Uživajte v sončku!

< Sporočilo je popravil gajka -- 1.5.2010 14:25:30 >

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
1.5.2010 19:33:02   
nikita*
zatekanje: ja, zdaj se je pa začelo. čeprav pazim, da ne jem preslano hrano, so moji prst na nogi zvečer kot čevapčiči user posted image .

predčasni porod: jaz menim, da je to zelo težko napovedat in na razne stavke, najbrš boš prej rodila, ne vrjamem.
Jaz pravim, da ko dozori se rodi user posted image user posted image .
Tudi zdaj v drugo ne upam, da bi rodila prej. Sem se pa ravno z G pogovarjala, da naj bi bil drugi porod hitrejši. Tako, da se jaz hecam, da bom kar šotor pred porodnišnico postavila, če bo to pri meni držalo.
Tudi moj porod je bil ekspres kot od gajke,  od prvega popadka do rojstva user posted image sem rabila pičle 3ure. Zanimivo mi je bilo to, da sem morala dan pred porodom  narediti preiskave za carski rez, ker je dr. Blejčeva tako sklepala glede na težo otroka in mojo "velikostjo". Ampak seveda mi je že v naprej povedala,da bomo probali po naravni poti, če pa ne bo šlo pa CR. Potem pa sem rodila po naravni poti, brez umetnih popadkov in brez enega šiva. Na porodni mizi sem bila 45min in najina user posted image je bila zunaj. Res imam lepe spomine na porod in upam da bo tudi sedaj takouser posted image

csd: tudi jaz grem v ponedeljek uredit papirje.

Zdaj grem pa mal pred Tv, sva imela z mojim danes generalno čiščenje kuhinje in sem čist offuser posted image .

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
2.5.2010 8:01:53   
misar
dobro jutro

me je kdo pogrešal??? user posted image user posted image user posted image user posted image

evo ena kavica za vseuser posted image

ste kar nekaj strani naklofaleuser posted image , mislim, da ne bom utegnila prebrat.

sva bile s tamalo od torka na morju, ma je bilo fino, vreme pa skoraj poletno user posted image user posted image user posted image

vidim, da ste po večini že kar v nizkem štartu glede naših malih pamžkov, jaz moram pa zdaj kaj pogledat cotke, sortirat, oprat, vlogo na csd dat notri...no vse še mam za naredit pač user posted image user posted image user posted image

lepo nedeljo vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
2.5.2010 8:57:56   
Kiya
Dobro jutro, ena user posted image na ta turoben dan user posted image

Imam eno vprašanje za tiste, ki ste že mamice user posted image no sej če katera druga tudi ve mi tudi lahko pomaga user posted image

Ker na začetku ne bom dojila (in tudi vnaprej je vprašljivo) me zanima kaj potrebujem?
Koliko stekleničk, cucljev itd. kako pogosto se to sterilizira?

Sterilizator in črpalko že imam in tudi že pridno delam zaloge mleka v skrinji tako, da vsaj na začetku ne bo treba dodajali AM user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
2.5.2010 9:58:42   
Honey26
Pozdravljene,

evo pa je še en pregled za mano... kr ok, tamala pridno raste, vse ok, samo se od zadnič zasukala in je zdej z ritko zasidrana dol in čist zložena v "knjigo". Nekaj časa sicer še ima da se sama prekucne in potem nam ostane še zunanji obrat, amapk če se nič ne bo spremenilo, so mi že zdaj povedali da bo CR. user posted image Kaj pa vem, malo me skrbi (možne komplikacije po CR) in, a katera ve, če imaš enkrat cr a potem so vsi nadalji "porodi" apriori cr, al se lahko druge naravno rodi?

priprave, ah, tako poooočasi. Malo po malo user posted image . Vsak dan (ok, al pa vsak tretji dan) ker postoriva, nabaviva.... Čeprav mi tud tole nakupovanje "drobnarij" in oblekic ni v užitek... user posted image Zadnič sem se v trgovini skor zjokala, ker (po seznamu) sploh nisem vedla kaj rabim, oz. kaj je zgornja majčka, pa kaj je spodnja majčka pa kaj so žabice pa kaj hlačke, pa kateri losijon, pa katero kremo ... tolk nespsobno se že dolg nisem počutla... kako bom šele z otročkom delala če mu še cot ne znam nabavit... kako hudiča ga bom oblačla???

no, je pa lepa nedelja... mal oblačna in rahlo hladna... tko k mi je všeč, grem hitro na en sprehod se mal sprostit. user posted image

lep dan vsem.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
2.5.2010 13:30:03   
Aninchy
Hejla!

Samo na hitro, da se oglasim, da me ne pozabite...user posted image

Tako slabo vreme je... user posted image se nič kaj dobro ne počutim, user posted image pa razbija po trebuhu, kot da je že svetovno prvenstvo v fuzbalu! user posted image user posted image user posted image

Sem spala danes do pol devetih, ampak se nisem vstala do destih, ker se mi ni daaaaloooo!user posted image Zdej sem pa imela kosilo in grem zdej na "zaslužen" počitek - yeah right!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajd, babnce, lepo bodite, pa božajte bušije!! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
2.5.2010 13:49:09   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Kiya
Imam eno vprašanje za tiste, ki ste že mamice user posted image no sej če katera druga tudi ve mi tudi lahko pomaga user posted image

Ker na začetku ne bom dojila (in tudi vnaprej je vprašljivo) me zanima kaj potrebujem?
Koliko stekleničk, cucljev itd. kako pogosto se to sterilizira?

Ravno izkušenj s flaškami nimam, ker je dojenje steklo b.p., bi pa nekako ugibala, da z več kot 2 flaškama in 2 cucljema za začetek najbrž ni potrebno komplicirat. user posted image Če bo potreba, boš lahko še kako flaško/cucelj kupila. Načeloma pa naj bi uporabljal ločene flaške za mleko in za ostalo (vodo ali čaj za žejo). Glede čaja nimam kakšnih posebnih izkušenj, ker mi je bilo rečeno, da če polno dojiš, ostalih tekočin ni potrebno dodajat (razen, če bi bila res zelo huda vročina), pri AM pa naj bi se dodajal tudi kakšen čaj za žejo. Cuclji so po velikostih (odvisno od velikosti luknjice) in se sproti prehaja na večjo številko. Pač ga najbrž zamenjaš, ko je stari cucelj že "obrabljen" ali pa premali. user posted image   Kateri cucelj pa bo tvoji pupi najbolj odgovarjal po materialu (silikon ali lateks) in po obliki (okrogli, malo sploščeni...) pa je po mojem najbolje kar enako zadevo uporabljat, ki jo je že zdaj v P navajena. Kako pogosto sterilizirat pa tudi ne vem. Odvisno je najbrž tudi malo od tega, koliko je user posted image občutljiv. Mislim, da več kot 1× dnevno ni potrebe, če vmes flaške opereš v bolj vroči vodi. user posted image
Upam, da ti bo katera, ki ima izkušnje s flaškami, bolj "pravilno" odgovorila. user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
2.5.2010 14:07:02   
gajka
Honey26 - nič se ne obremenjuj več s tem, kako bo, ko boš mama. Mamam že sam instinkt preprečuje, da bi naredile kaj, kar bi škodovalo user posted image . Tudi obleči se ga boš naučila, pa kako ga pestovat, pa dojit, pa previt... Jaz sem se tudi prvič zdela sama sebi štorasta. Še danes se spomnim, da sem ga gledala v P v tisti posteljici in sploh nisem vedela, kako ga naj primem, da ga ven vzamem, pa kako ga naj podojim... user posted image Da raje ne omenjam prvega previjanja in oblačenja! user posted image user posted image Je moj prišel po naju v P, prinesel vse za oblečt, pa si naenkrat odvisen sam od sebe (ti nobena sestra ne pomaga), da user posted image previješ in preoblečeš v cunje za domov (prej ti ga vedno sestre poštimajo). Takoj, ko je imel mulo nago rito, je pokazal, kako že tako mali fantki obvladajo lulanje v loku... user posted image Pa potem ugotavljanje, kako tako malo štruco pripeti v jajčko in koliko sploh zategnit pase... user posted image Doma boš v 3 dneh že vse obvladala, brez skrbi! Hitro ugotoviš, da tele štručke niso ravno iz najfinejšega kitajskega porcelana in da znajo hitro pokazat, kaj jim je všeč in kaj ne. user posted image
Btw. prvič nisem imela nobenih posebnih spodnjih majčk, samo bodije na preklop in pajacke z naramnicami ali pa bombažne žabice (bombažne hlačke do pasu) in se nam je čisto lepo obneslo. Tudi tokrat ne mislim nič komplicirat s tistimi majčkami na trakce. Je bila pa tudi meni takrat največja ZF, kaj za vraga so mako in kaj tetra majčke... user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
2.5.2010 14:40:53   
nikcaa
še od mene en velik CAO..
kako kaj? to vreme je ubitacno danesuser posted image no ja... smo se mal privadli na sonckauser posted image ..
in zdej nam ni nic prav če mal dzka pada... bo rozice zalilouser posted image

uglavnem piknik uciraj uspesno zakljucli... danes pa sva si z mojim user posted image user posted image user posted image privoscila in se cartkala v posteljci skoraj do 12.00user posted image user posted image user posted image superrr...........................user posted image

grem gledat moto GP... user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
2.5.2010 20:05:22   
naraščaj
Dan,

tole berem in pišem že od včeraj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa

gajka- ce se nase strucke rodijo na nase rojstne dneve, smo kr mal oplele...
bomo kr mal pozabljeneuser posted image

Se čist strinjam. Sicer mam jaz kr cca 18dni prej RD, tko da verjetn ne bo panike user posted image

1. maj preživel na pikniku pri mojih, danes pa smo bli na kosilu je povabil tast, ker je mel tamali sie RD. Tko, da smo dva dni že čist leteči.

Ja ma kje pa ste vse danes???

Sej kej dost tut nimam za komentirat. Crknjena sem kot konj. Jutr grem v CE v shooping user posted image user posted image pol pa peljem še avto na servis, da menjam šipo (že tretjo). Z mojim pa sva se zmenla, da greva pol skupi v Kitajsko (če si ne bova premisla). Celjanke, kera kitajska rest. je OK. Ona na Teharju al pr Klaivarju. al je še kera, pa jaz ne vem??
Namen mam kupit sam kake žabice do pasu in in na naramnce, pol pa še kakšne poletne zadeve. Ker kar se toplejših stvari tiče itak mam. No, bom jutr vidla kaj me bo premamlo user posted image

Nč, grem še mal hiše/parcele iskat user posted image

Nočka

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
2.5.2010 20:41:12   
bcljka

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, user posted image , Že imamo user posted image , Pričakujemo user posted image /user posted image

24.05.2010
user posted image  Anadami, 2user posted image

01.06.2010
user posted image  Slovenka, 2user posted image ,user posted image
user posted image  krtkova, 34 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image
user posted image   bubica14 2user posted image , user posted image

02.06.2010
user posted image  Prfect, 35 let, 3user posted imageuser posted image user posted image
user posted image  elizaa, 26let, 2user posted image , 1user posted image

03.06.2010
user posted image  anonimna
user posted image  RAKICA1, 30 let, Škofja loka, 4user posted image  user posted image , user posted image user posted image user posted image

04.06.2010
user posted image  Lyra, 29 let, 2user posted image ,  user posted image user posted image
user posted image  Mumu, 3user posted image ,
user posted image
user posted image  mkbk, 29.let, Ljubljana, user posted image
user posted image  innes4, 21 let, Jesenice, 1user posted image , user posted image
user posted image   Aninchy, 20let, Žalec(CE), 1user posted image user posted image

05.06.2010
user posted image  anonimna2, 3user posted image , user posted image user posted image
user posted image  mojculja

06.06.2010
user posted image  rea27, 28 let, Dolenjska, 3user posted image , user posted image ,user posted image
user posted image  Bubika26, 26 let, 1user posted imageuser posted image
user posted image  Lilly_21, 25 let, 4user posted image ,user posted image  user posted image
user posted image  zoja83, 26 let, Litija, 1user posted image , user posted image
user posted image   ajdameti, 2user posted image , user posted image , user posted image (PDP po ZM 11.6.)

07.06.2010
user posted image markle, 29 let, LJ, 1 user posted image
user posted image mamimo, 2user posted image , user posted image
user posted image leeea, 5user posted image , user posted image , user posted image user posted image user posted image

08.06.2010
user posted image   Bam Bam, 2 user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  novakatja, 35 let, 2user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  Bušika1, 27 let, 1user posted image

09.06.2010
user posted image  Kety, Ljubljana, 31 let, 3user posted imageuser posted image  user posted image
user posted image  Stajerka26, 27 let, user posted image user posted image , user posted image user posted image - 22.4. EVA in LIA
user posted image
 meymey, Bistrica, 2  user posted image , user posted image

11.06.2010
user posted image  Prizma, 1user posted image
user posted image  dzanika, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  majkl, 31 let, Ljubljana user posted image (nov PDP 13.6.2010)
user posted image  Kiya, 26 let, Ljubljana, 1user posted image , user posted image - 19.3. JULIJA
user posted image  ajči, 32 let, Primorska, 2user posted image , 1user posted image

12.06.2010
user posted image  Maxica , 3user posted image , 2user posted image user posted image
user posted image   pik ipoki, 23 let, Logatec, 1 , user posted image
user posted image   *Špela*, 24let, Kamnik, 1user posted image , user posted image

13.06.2010
user posted image  Junijca
user posted image  SpeliG, 2user posted image , 1user posted image
user posted image   bim*bam
user posted image   Majček28, 2user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  strelka81, 28 let, primorska, 3user posted imageuser posted image  

14.06.2010
user posted image  Naraščaj, 29 let,  Slovenske Konjice, 2user posted image
user posted image  dvojčica6, 27 let, Nova Gorica, 1user posted image

15.06.2010
user posted image  nikita*, 29 let, 2user posted image , user posted image
user posted image  soncnizarek25, 25 let, Adregas, 1user posted imageuser posted image
user posted image   diksy

16.06.2010
user posted image  *Ella*, 23 let, 1user posted image
user posted image  čeb Maja, 1 user posted imageuser posted image

17.06.2010
user posted image  BonnieRR, 24 let, Slovenska Bistrica, 2 user posted imageuser posted image ,user posted image
user posted image  ivy@, 24 let, 1user posted imageuser posted image
user posted image   top10, 1user posted image

18.06.2010
user posted image  marussa88
user posted image  bcljka, 24 let, Ljubljana 1user posted imageuser posted image
user posted image   tejalea, 2user posted image , user posted image user posted image , user posted image

19.06.2010
user posted image  miki23, Nova Gorica, 2user posted image ,
user posted image  top10, 28 let,
user posted image  maxi74 (costella), 35let, LJ, 3 user posted image ,  user posted image user posted image
user posted image  uršulina
user posted image  Jessy_ce, 25 let, Celje

20. 06.2010
user posted image  scorpiogirll, 29 let, 2user posted imageuser posted image
user posted image   bubal, 29let, 1user posted image , user posted image

21.06.2010
user posted image  misar , 28 let, Celje, 2 user posted imageuser posted image user posted image
user posted image  gajka, 30 let, Velenje 2user posted image , user posted imageuser posted image
user posted image  cipollina26, 26 let, 1user posted image
user posted image  bejbika81, 28 let, 1user posted image
user posted image  bridget3, 28 let, Maribor user posted image
user posted image  honey26, 26 let, Celje, 1user posted imageuser posted image

22.06.2010
user posted image  Sa5i, 1user posted image
user posted image  Anonimen, 28 let, Maribor, 1user posted image
user posted image  diksy, 28 let, 1user posted image
user posted image  1A, 28 let, 2user posted imageuser posted image

23.06.2010
user posted image  katrin30, 1user posted image
user posted image  primorka111
user posted image  amazonka3, 33 let, 3user posted imageuser posted image  user posted image , user posted image

24.06.2010
user posted image  ziva1, 31 let, Velenje, 1user posted image
user posted image  mamiica
user posted image  tinci 1
user posted image  annie, 27 let, Ruše, 2user posted image , user posted image
user posted image  Teenka, 26 let, 1user posted image
user posted image  honey*, 1user posted image , user posted image (nov PDP 23.6.2010)
user posted image  rendi, 2user posted imageuser posted image  user posted image

25.06.2010
user posted image  nikri, 29 let, 1user posted image
user posted image  Inika84, 25 let, 1user posted image , user posted image

27.06.2010
user posted image  soncnica3, 32 let 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image  Mysterious, 28 let, Gorica, 1user posted image

28.06.2010
user posted image  nikicaa, 21 let, 1user posted image
user posted image  tina2806, 27 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image

29.06.2010
user posted image  milabe, 27let, 1 user posted imageuser posted image
user posted image  tweetek, 29 let, 2 user posted image
user posted image  extra

30.06.2010
user posted image  veverica, 2user posted image , user posted image

02.07.2010
user posted image  tukaj, 25let, Radlje ob Dravi, 1user posted imageuser posted image

skupaj nas je 88 user posted image z 89 user posted image na poti

22x  user posted image
17x  user posted image
50_x_ user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
2.5.2010 20:41:26   
bcljka

user posted image

4.5.2010
milabe - pregled LJ - toxo/razvoj
nikri - pregled
nikcaa - pregled
bubal - pregled

5.5.2010
annie - pregled
soncnizarek25 - pregled
Aninchy - pregled
Zoja83 - pregled
nikita* - pregled

6.5.2010
soncnica 3 - pregled

7.5.2010
honey* - pregled
pik ipoki - pregled
innes4 - pregled
ziva1 - pregled

10.5.2010
bcljka - pregled
Inika84 - pregled Lj

12.5.2010
ajdameti - pregled

13.5.2010
tukaj - pregled
naraščaj - pregled
ivy@ - pregled

14.5.2010
dvojčica6 - pregled

18.5.2010
misar - pregled
Maxica - pregled
Bonnie_RR - pregled
Inika84 - pregled

19.5.2010
gajka - pregled
top10 - pregled

25.5.2010
milabe - pregled

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
2.5.2010 20:41:39   
bcljka

user posted image  Kiya - 19.3. JULIJA
user posted image Štajerka26 - 22.4. EVA in LIA

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
2.5.2010 20:55:44   
bcljka
oj!

evo, sm uspela uredit seznamčke, ker z laptopa jih ne morem user posted image upam da nisem kej spustila user posted image

Majček28 - tebe sploh ni na seznamu kdaj maš PDP??

drgač pa uspela sva pridt z morja in to ne v gužvi, sva štartala že ob 11h da se ne bi cjazla... bi šla pa takoj nazaj... se ne bi branla še enga tedna dopusta user posted image jutr mam faks že ob 7:00 grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image

k sm razlagala o golobici in gnezdu... tkole je to zgledal, še očka je pršu na obisk user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
3.5.2010 7:32:11   
dvojčica6
Jutro!!! user posted image
bcljka
prvo ena pohvala za sezname user posted image user posted image user posted image Sam ta golobji par pa ful luškano zgledauser posted image upam da ostaneta skupajuser posted image user posted image user posted image

drgač pr nas kot je že ena napisala: akcija za svetovno prvenstvo še vedno potekauser posted image a še kjiro kdaj fejst zaboli, ko se grejo tej naši user posted image zbrcajmo mami igrico?

Je pa zunaj eno aprilsko vremčke, čeprav je april že šel mimo in je že moj najljubši mesec majuser posted image Joj, res se še dvakrat obrnemo in bojo bebiji že tle... js pa še nič pripravljeno: me je ravno včeraj prijateljica opozorila,da je mela mesec in pol pred PDP vse pripravljeno, ker nikoli ne veš... js pa še vse cotke neoprane... plenice mam še za dat preprat... ma vse... kej bi sploh naštevala....

gajka
točno take bomo me... js že zdej vem, da me bo na začetku strah, ker tudi ostale bebije mi je težko prijet: s tisto glavčko k še opleta... pa pol kako ga dat, da mu paše... ampak bo že... upam edino, da me ne bo kakšna poporodna depresija prijela, se mi zdi, da je vedno več tega...

Honey26
če je vse ok z lego in stabo, bo šlo po naravni poti... je mela ena kolegica lani drugega user posted image in je tokrat šlo po naravni potiuser posted image

Uf, že cel roman... grem js še kaj naredit... danes popoldne pa spet v lov na voziček, če ne bo res prej bebi zunajuser posted image mejte se lepo!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
3.5.2010 7:42:01   
naraščaj
Jutro,

jaz že iz vrtca (sem jo mogla jaz spremljat pa nč z navdušenjem ni danes šla - ja pondelk je user posted image ), zajtrk sem že pojedla, zdej pa sem rekla, da vas pridem še kej pozdravt pol pa spet pralni stroj zalaufat. Kar sem oprala čez vikend in teden pa sem kr moji mami poturila user posted image . Joj je zlata. Mene tok križ boli, da težk sedim tam za likalno mizo, za povrh je pa še v stanovanju tok vroče in pol nej še likalnik not kurim user posted image . Ja vsak izgovor je dobruser posted image

bcljka, pohvala za sezname in super fotke od golobjega para.

Gajka, se čist strinjam kok si na začetku levi, ko sam začneš. Sam kr hitr pridobiš tist feeling za user posted image . Tu in tam kaj vprašaš, če ne ti pa tko al tko kot si rekla otrok sam sporoča če je zadovoljn al ni. Dvomi pa zmer ostajajo, zato smo pa tako dobreuser posted image

No tok za enkrat.

Grem še neki pofirbcat po netu pol pa cunje.Okol 12ih pa v CE.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
3.5.2010 8:19:20   
tukaj
En lep pozdrav vse,

čeprav zgleda, da bo danes bolj deževno. Vikend je bil kar naporen, sva obiskala prijateljico z majčkenim sinčkom. Včeraj pa smo bili na pikniku, ker je imel brat rojstni dan.

Zatekanje - noge mi kar zatekajo, četudi se trudim, da čimveč sedim z dvignjenimi nogami in da si vsak dan privoščim sprehod.

Gnezdenje - počasi bom res začela prati in likati cunjice. Pregledala in razporedila sem sicer v omaro že vse, da sem videla kaj imamin predvsem česa je preveč in kaj bi bilo dobro še dokupiti.
Še vedno nimam kompletka za domov iz porodnišnice.

stvari za porodnišnico - ste si že pripravile torbe?

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?