|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
7.5.2010 15:40:49   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: nikita*

Naslednji pregled imam 19.06 takrat bom imela prvi ctg in bris za streptokok.

19.6.???user posted image user posted image user posted image najbrž si misnla 19.5.???

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
7.5.2010 15:42:26   
dvojčica6
nikita* bo tale CTG verjetno že po porodu user posted image user posted image user posted image drgač pa user posted image za nakup... js bi tut šla v Ikeo pa moj ni na volji za zapravljatuser posted image moški škrtaškiuser posted image še dobro da je on takuser posted image user posted image

ajdameti
mmmm torta... lepo praznujteuser posted image

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
7.5.2010 16:04:28   
nikcaa
se en hiter pozdravcek od mene....user posted image

v katerem tednu je najbolje it na pregled za streptokok?...
cim bolj pozno?....

moj dan ni nic posebnega.. glede na to kaksno je vreme bi bila najraje v posteljici cel dan... seveda z mojim user posted image ... sam kaj ko gre v nocnouser posted image ... tako da zdaj je sou mal nina-nana....
v sredo smo pripeljali laminatuser posted image user posted image user posted image danes pa se pralni stroj....user posted image user posted image user posted image
jutri pride elektricist povezat elektriko...itd....montirat stroj....
za vikend pa postavljat laminat... superca....
v ponedeljek pa pride vodovodaruser posted image user posted image user posted image ... no, koncno da gre to h koncu...

moj user posted image ni mel sile... zdej pa vidi da bo nasa strucka kmalu z nami... pa hiti ko zmesanuser posted image

morem se do kopra skocit...si zbrat vticniče..itd.... da nam se to montira....

jst cakam sonckaaa za pranje oblekic... pa ga niiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
7.5.2010 17:24:41   
nikita*
hahaha, ja se vidi kolk sem utrujena user posted image . Mogoče bo pa 19.6 zadnji ctg na porodni user posted image .

19.5. je pravi datum user posted image

nikicaa: meni je rekla ginekologinja, da se dela test za streptokok od 35 do 37 tedna.

< Sporočilo je popravil nikita* -- 7.5.2010 17:39:23 >

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
7.5.2010 18:04:24   
Aninchy
A mi lahko ktera proooosim točno pove, kako se okužiš s streptokokom Buser posted image

Sem brala včeraj en priročnik za nosečnice, pa je pisal, da se okužiš z bakterijami iz ust (med oralnim seksom) ali pa z analnim seksom oz. "malo mešano". user posted image
Ker če je tole res, pol jst niti nimam potrebe test opravljatuser posted image ( je bl suša)user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
7.5.2010 18:08:44   
bridget3
Hoj.

Čisto hitro bom napisala, da ne bo preveč štajerskega čveka user posted image  
Glede na to, da sta 2 za MARIBOR - Qlandijo, predlagam, da se dobimo tam. LAHKO SREDA OB 14H? Javite oz. predlagajte uro in dan.

Če se bo še katera želela priključiti (seveda dobrodošle iz vseh koncev), bo res lažje našla Qlandijo ... Predlagam Šparovo restavracijo, ker lahko sedimo zunaj (če bo sonček :) )

Več se zmenimo drugič, dobim obisk, ne morem več pisat user posted image

pAPA

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
7.5.2010 19:11:27   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

A mi lahko ktera proooosim točno pove, kako se okužiš s streptokokom Buser posted image

Sem brala včeraj en priročnik za nosečnice, pa je pisal, da se okužiš z bakterijami iz ust (med oralnim seksom) ali pa z analnim seksom oz. "malo mešano". user posted image
Ker če je tole res, pol jst niti nimam potrebe test opravljatuser posted image ( je bl suša)user posted image

lahko se okužš še drugje... še posebi zdej k smo tko občutljive... če ti pride bakterija na spodnje hlačke se komot okužš... tko da če si nonstop doma je pomoje težka, če si pa dost okol pa po javnih wc-jih pa kr... zdej ne me za besedo držat ker to so laične pripombe k so mi pršle na ušesa...
recimo Štajerka je bla okužena s streptokokom B in nima pojma kje ga je staknla...

jst pravm da bolš da se testiraš pa si mirna, kt pa da ne veš da ga maš, pol se pa konča tragično...

moja G pravi da čim kasnej tem bolš da se uzame bris, ker če ga prekmal, ga loh še umes stakneš...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
7.5.2010 19:30:20   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
lahko se okužš še drugje... še posebi zdej k smo tko občutljive... če ti pride bakterija na spodnje hlačke se komot okužš... tko da če si nonstop doma je pomoje težka, če si pa dost okol pa po javnih wc-jih pa kr... zdej ne me za besedo držat ker to so laične pripombe k so mi pršle na ušesa...
recimo Štajerka je bla okužena s streptokokom B in nima pojma kje ga je staknla...

jst pravm da bolš da se testiraš pa si mirna, kt pa da ne veš da ga maš, pol se pa konča tragično...

moja G pravi da čim kasnej tem bolš da se uzame bris, ker če ga prekmal, ga loh še umes stakneš...

Ja, sej že imam zmenjen termin za drug teden, ko bom 36/6, se pravi čist tik pred 37. tednom.user posted image Aha, no tok da vem, da se je možno kje drugje tud okužit, ker če ne bi blo možno, pol bi jst res brezveze delala tale testuser posted image
Bom pa šla vseeno, tistih 25€ bom pa že plačala... no, če bom pozitivna bo še enkrat tok.user posted image Ampak dobr, važn da bo user posted image v redu! user posted image

Hvala za odgovor! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
7.5.2010 21:50:59   
Aninchy
Punce, kaj na petek zvečer pa nobena ne čveka tle gor? No, mislim, da niste šle žurat! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
7.5.2010 22:07:25   
nikcaa
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Punce, kaj na petek zvečer pa nobena ne čveka tle gor? No, mislim, da niste šle žurat! user posted image

ko bi usej zurala,ja... ma sm likalaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image no, pa zravn en dobr film gledala... po dooolggeeemm casuuu celegaaaauser posted image

zdej pa pocasi nina-nana....samaa....mojuser posted image dela....

jutri pa na roj.dan.. ima od prijateljice hcerkica eno letouser posted image

za streptokok pa bom v ponedeljek poklicala in se narocila...

naslednji teden pa morem it se v nabavo za user posted image .. kupit se use potrebno kar mi manjka....
do operem, polikam, pospravim.......pol pa se torbo zame, pa za struckouser posted image za iz porodnisnice...

nic pupe... uzivajte vikend...pa si se kej tipkamooo....
lepo spiteee...user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
7.5.2010 22:22:27   
bcljka
jst ga definitivno žuram... delam seminarsko! klinc pa porodniška, če je semester do 4.6. user posted image

aninchy - v tujini je to itak obvezna preiskava in jo plača zavarovalnica, sam pr nam so tok bedni k radi služjo...

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
7.5.2010 22:38:01   
Aninchy
bcljka - sam so res bedni veš user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
7.5.2010 23:17:33   
čeb Maja
čer,
jaz sem dobila že rezultate za streptokok in je negativno - upam, da me moj ni dal prekmal... Na leonišču v Lj sem plačala 38 €, kr velik no za en bris pogledat...

Kar se tiče žuranja - ko rodim pa ko ne bom več dojila (se pravi to bo čez cca. 13 mesecev user posted image ) bom cel teden jedla tatarca (z žlico) pa toast z gorgonzolo pa pila cuba libre in gin tonic user posted image user posted image user posted image
Mmmm kolk bo pasal user posted image user posted image user posted image

Za srečanje v Lj. me pa lahko kar štejete zraven, če ne pride ne vem kaj vmes, potem vas pridem spoznat user posted image

nočko user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
8.5.2010 7:40:14   
nikita*
Dobro jutro, danes pa po dolgem času častim

user posted image

Danes lahko rečem prvič v tem tednu, da sem se naspala. user posted image

Še zdaj ne morem verjeti, kako so lahko cene za streptokok tako različne. Pri moji ginekologinji stane 20€, drugje pa tudi po 50, 60 €. Res so bedni pri nas.

Punce, 22.5. in 23. 5. bo v btc-ju v Ljubljani festival nakupov in zabave. Zato se splača z nakupi za naše user posted image počakat. Če seveda niste že vsega kupile user posted image . Baby center bo zihr spet bone delil, kar je super za naslednji nakup. Jaz bom šla kar takrat v napad, da vse nabavim user posted image .

Zdaj pa grem opravit sobotna oravila - pranje cunj in vse kar zraven pašeuser posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
8.5.2010 7:40:43   
elaaa
Prosim za glas.

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8375

Hvala.

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
8.5.2010 8:54:21   
Bubika26

IZVIRNO SPOROČILO: bridget3

Glede na to, da sta 2 za MARIBOR - Qlandijo, predlagam, da se dobimo tam. LAHKO SREDA OB 14H? Javite oz. predlagajte uro in dan.

Jaz sem za. Uh fajn, da bi mele kakšno srečanje v Mb :-)!

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
8.5.2010 9:46:01   
Maxica
Jutro, spet nikakvo vreme. Še dobro, da sem prejšnji teden vse oprala za user posted image in posušila, ta teden bi bila bolj bosa. Danes bomo eno čistilno akcijo po stanovanju naredili, sicer pa nič posebnega, sobotno.
Imejte se lepo. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
8.5.2010 10:03:51   
tukaj

Hoj.

Sem za. Misli, da bom lahko prišla, saj za enkrat še nimam načrtovanega nič drugega.

Pri nas pa je danes zopet lepo vreme in sem končno vsaj do pralnice uspela nesti pleničke in odejice, da vsaj nekaj sperem in pripravim. Da me kje slučajno ne prehiti.

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
8.5.2010 10:05:29   
nikcaa
JuTRooo....user posted image

vreme je res gniloooo....user posted image in pravijo da bo se naprej tako... ufff....
ni volje nic nic za naredit.... lani ta cas pa smo se ze v morcku kopali....user posted image hmm...
pol je bil pa junij bolj hladen.... ahh...

v postojni je 10€ za streptokok...cudez....user posted image

grem jst pocasi do kuhnje... kej finega popapcatuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
8.5.2010 10:56:27   
meymey
jutro...

v planu je bil odhod v MB na individualni razgovor, pa sem se ob 7ih zbudila tako podrta, da sem na kavču zaspala do pol 10... :(
Ko pa sem se vstala, pa me je začelo pikati po koži na nogah... zdaj me pika/srbi po nogah in rokah. :S

Me je klicala nazaj dr., ko sem ji poslala SMS, da ne morem prit, in je rekla naj veliko pijem, se namažem po nogah in če ne bo ok, naj grem v ponedeljek k moji ginekologinji.

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
8.5.2010 12:01:22   
dvojčica6
Čau čveke! Namesto ptičk in pomladnega vonja mamo dež in zvoke gradnje grrrr... energija temu primernouser posted image

meymey user posted image boga pupca... lahk pa je kaka alergija - si kej menjala pralni prašek al mehčalc? Čeprav je čudno ker te je pi nogah/rokah... bi blo verjetno prej kje drugje če bi blo zarad tega... Maš tut kake izpuščaje al samo pika?

streptokok
pr moji gin. je 14.50 EUR user posted image mi ga je pa že delala v 32 tednu in sem kar malo jezna... če mi bo probala še enega vrinit enkrat junija, ji bom pa povedala ene par reči k se nabirajo že en čas... itak jo bom zamenjala po porodu!

čeb Maja
js tut sanjam o gorgonzoli in alkoholuuser posted image user posted image user posted image tatarski sem jedla (in to niti ne tako malo), sam kolkr sem razumela je problematično le će maš toksoplazmozo... drgač pa njoki z gorgonzolo... pa cuba libre... A se zmenmo da se dobimo čez kako leto pa pol?user posted image user posted image user posted image

Zadnje čase mi vsi že težijo s spolom in sem se že odločila, da bom v drugo vprašala, ker so vsi tolk pametni... Pa bom samo js vedela in se bom pol smejala folku k mi bo spet napovedoval glede na držo, kožo, obliko trebuha in ne vem še kaj... user posted image user posted image user posted image Malo žlehnobe mora bituser posted image

Punce mejte se!

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
8.5.2010 13:10:55   
naraščaj
Vreme, je za user posted image .

Po dolgem času spali do mal pred 8. Je obol 6ih pršibala tamala in se stisnla ko polh k men.
Zdej sva s tamalo sami, je vmes šla k babici se igrat (tam imamo vsa zunanja igrala) jaz pa sem vmes vžgala čistilno in pralno/sušilno akcijo). Zdej me pa tok križ boli, da se mi rola pa trebuh trdiuser posted image . Pol sva šli pa na kosilo k mamci in je hotla tut kr tam spat. No jaz vas sam preberem in pokomentiramin tut gasa v poslo, da mal k seb pridem.

Hoj.

Jaz moram mal čez dve po tamalo, ker prej spi. Mami pa ravno tist dan ni doma moj pa je v Lj in bo bolj pozn in ne more it ponjo. Lahko do 14h pol pa žal ne morm. Jaz dopoldne lahko vsak dan (razen čet. 13.5. ko mam pregled dopldne)

IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

Zadnje čase mi vsi že težijo s spolom in sem se že odločila, da bom v drugo vprašala, ker so vsi tolk pametni... Pa bom samo js vedela in se bom pol smejala folku k mi bo spet napovedoval glede na držo, kožo, obliko trebuha in ne vem še kaj... user posted image user posted image user posted image Malo žlehnobe mora bituser posted image

Men tut in je zdej (na zadnjem UZ), ko vem prav fajn (no če se niso zmotl), ker ga eni tok mim pihajo. Ful so smešni, na kaj vse gledajo. V službi, so kr stavli user posted image . Se fajn nasmejiš. Veva samo jaz in moj in je blo v prvo tut tko. In je zlo fajn, no vsaj men, ker mi je lažje za prpravt stvari user posted image . Moj je sicer želel ne veet, sam je....

Streptokok: sploh ne vem kok je cena, mislim da okol 40eur, moja G, ga ne dela serijsko. Razložla mi je kje in kako se lahko okužiš, komu po porodu oz vmes dajo AB(rizične skupine). Sem pol sestro vprašala kok se jih pa da kej testirat in je rekla, da od kar ona pr njej dela, da še nobena user posted image . Mi je pa G rekla, da se dela po 35t. V prvo nisem delala testa, ker priznam, nisem bla tok pozorna na to, zdej pa ste ve ful debatirale, pa sem kr mal cviknla. Ne vem no, do četrtka se bom zjasnla user posted image

meymey, upam, da bo čimrej boljš.

Fajn bote v tem "aprilskem" vremenu.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
8.5.2010 13:45:19   
čeb Maja
Čau user posted image ,
sem glih prišla iz dolge kavice in tortice v Zvezdi domov, zdej pa kosilo kuhat pa prat cunje.

dvojčica6 - zdej k ta hude pijavke izgledava user posted image user posted image user posted image , samo ena cuba libre bi res pasala...pa njoki z gorgonzolo tut user posted image user posted image user posted image
Sej bova tut do tega priplezale... Se bereva 1.6.2011 pa se nekje zmeniva da se greva najest pa napit user posted image user posted image user posted image

Dež jaaa noo, spet čist mori tole vreme... Ampak če si zamislim da bi bilo zdele 30 st. pa tut ne vem kako bi prenašale vročino - čeprav bi rajš vidla da je vroče k pa da skoz pada...

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
8.5.2010 14:41:50   
bcljka

torej srečanje junijčic 2v1 ... naslednji teden... načeloma 13.5 (ura...???) zuni na sončku... tivoli - čolnarna? ....

bcljka
majkl
meymey

dvojčica6 (popoldne, po 17:00)
tina2806
Zoja83
mkbk (mogoče)
Maxica
čeb Maja

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
8.5.2010 14:45:46   
bcljka
Oj!

Jst sm spet spala 13ur! user posted image user posted image user posted image če bi loh bi itak vsak dan... ampak pon, tor pa pet mam faks ob 7:00 user posted image tko da sm se dejanko šele zdele zbudila user posted image itak je dež zuni... nisem nč pametnega zamudila...
dons mamo obetnico valete... po 10ih letih user posted image me prou zanima kok nas bo...

učeri sva z mojim lih pršla na debato, da ubistvu samo še en mesec... kok je šlo hitr mim... da sploh ne morva vrjet da bo kmal mala štručka že doma, pa glih sm zanosila user posted image user posted image user posted image ja, res beži ta čas!

za cuba libre pa računite tud mene user posted image mmmmmmmmmmnjam!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?