|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
6.5.2010 21:53:12   
bridget3
... Preden padem v posteljo (noge me pošteno bolijo),
še enkrat vprašam, če je kdo za "nosečniško srečanje" v MB?

Za zdaj so izrazile možnost prihoda:
- naraščaj
- tukaj
- bridget3

Za točen datum in uro se lahko zmenimo pozneje, ko še katera prikaplja ... user posted image

Bi se pridružila tudi v Lj, ampak mi je to nekoliko predaleč, še posebej, ker je moj mali avtek že na pol poti "prodan" user posted image Moj prvi avtek user posted image

Zato predlagam tistim, ki ne bodo šle v Lj in bi mogoče lažje prišle kam v Mb na kavico, da se zberemo še na tej strani enkrat.

Lep pozdravček vsem -
moramo nehat tako pridno čvekat, ker tudi meni gre to čudno aprilsko vreme na živce ... Malo je lep dan, potem piha kot user posted image , pa malo dežuje, spet lepo ... Jaz rabim leeeep vikend! Upam, da se Trontelj ne moti in bo le kakšna "plohica" in nič hujšega ...

Papa

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
7.5.2010 8:11:49   
tukaj
Dobro jutro,

danes je pa res krasen začetek dneva. Pri nas tako lepo sije sonce, da grem zdaj po sprehodu še kar malo na balkon, spijem kavo in se nato zopet lotim dela za faks.

Mogoče bom danes celo uspela sprati kakšno stvar za našega novega člana - še nisem nič pa sem včeraj začela razmišljati, da bo sedaj kar hitro minilo pa če tudi bo počakal do konca.

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
7.5.2010 8:12:12   
tukaj
No pozabila sem - še ena user posted image za vse

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
7.5.2010 8:17:20   
tina2806
jutro!
zadnji dan službe!!!!! user posted image user posted image user posted image  me happyyyy!!! user posted image

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
7.5.2010 8:31:14   
Maxica
Dobro jutro, mene je tudi danes sonček zbudil, super super, upam, da zdrži še malo, da gremo z otrokoma malo ven na sveži zrak. user posted image
Za odhod iz porodnišnice imam za user posted image pripravljeno številko 56, vse ostale oblekice zanj so pa 62.
Otrdevanje trebuha je pri meni zadnji teden manj pogost. Sem se nalivala z donatom, mi je res pomagal, ampak prebava je pa tudi ponorela, tako da sem ga za zdaj nehala piti.
Nič, gremo na kavico pa na zajtrk, potem pa veeeen. Lep dan. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tina2806)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
7.5.2010 8:45:20   
bridget3
Jeeee, sonček je! user posted image

Neverjetno, kako me to poživi in osreči user posted image Prej sem na balkonu malce posedala in se prav martinčkala, prav paše, ko tak prijeten jutranji sonček boža obraz user posted image

Nekaj vas že ima kompletek ...
jaz pa ne ... saj sploh ne vem, kaj naj kupim...
ali enostavno bodi z dolgimi rokavi in žabice ali tiste variante, ko so kratke hlačke in majička ... Pojma nimam user posted image Ubogo moje deteuser posted image , bo nazadnje gole riti šlo domov? Hahaha user posted image

Čez vikend dobimo obisk in zato vas do ponedeljka lepo pozdravljam... Ve pa fajn čvekajte, a zmerno, da ne bo dežja user posted image

Čaučau

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
7.5.2010 8:52:26   
anadami
Pozdravljene,

da se še tukaj po dolgem času pofočkam. Začela sem kot junijčica, sem takrat tudi malo pisala, sedaj pa so me G prestavili k majčicam. Bi se pa z veseljem odzvala na srečanje MB nosečnic, da bomo potem tudi z vozički imela kaj počet:)

Tako da sporočite termnin in pridem!!

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
7.5.2010 9:29:06   
dvojčica6
Jutro punce! Tle tudi sončece sijeuser posted image user posted image Js pa v pisarni sline cedim in fouš vsem k ste že domauser posted image user posted image user posted image Zdej mi že dva dni zapored ni uspelo it na sprehod in cel dan presedim... moja uboga rit jamarskauser posted image

Včeraj sem se najedla cvrtega krompirčka - ta mladega in je blo tako dobro... in mastnouser posted image user posted image

naraščaj - js mam pa pekočo bolečino na levi strani prav pod rebrami in že prav ne vem al je od bebita al od česa drugegauser posted image Je pa kar zoprna zadeva...

Drgač moram glede ostalega bit lepo tiho, ker sem še zaenkrat kot rožica - spim dobro, ne zatekam, hrbet ne boli, ponoči ne vstajam... skratka glede na mojo kilažo +19 (aaaaaaa!) sem super duperuser posted image user posted image

Zdej čakam, da mi drug teden gin. pove, kako je obrnjeno naše dete in kaj je s tem streptokokom...

Aja, dejte mi še nekaj povedat drugo- in večrodkeuser posted image : ko so popadki dovolj pogosti za obisk porodnišnice, a je kaka šansa za sprehod... js bi namreč kar peš šla če se da... mam ene tri km in pol... pa ne se mi smejat prosim - sej lahko d bom tako boga da me bojo še nest mogli, sam vprašat ni greh ali pačuser posted image user posted image

Komplet za bebija: po moje nič ne fališ če mu kupiš en lahek bombažni komplet z dolgimi rokavi pa maš še eno dekico zraven če bo kaj nepredvidljivega vremena junija... ne vem... lahko tudi bodi s kratkimi rokavi in maš eno majičko čez na preklop... meni se zdi, da bo kar vroče že... pa še naš avto brez klimeuser posted image

Ok zaenkrat mate dovolj, uživajte v sončku-menda ga ne bo tolk dosti v prihodnjih dneh...

(odgovor članu anadami)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
7.5.2010 10:09:16   
bridget3
user posted image Dvojčica, malce pa sem se zasmejala pri tvoji ideji - sprehod 3km pred porodom user posted image pa ne, da bi se norca delala, ampak ker ti bi rekla: madonca, si pogumna user posted image user posted image
Jaz sicer "planiram" iti v bolnico, ko bodo popadki kakšno urco na 5 minut ... ampak, da bi šla peš ... nimam jajc user posted image Niti jajca mojega pamžeka v trebuhu niso dovolj, da bi šla na tak sprehod v takem stanju user posted image

Čeprav. . . verjetno bi ti gravitacija naredila svoje in bi se v porodnišnici samo ulegla in porod bi se začel user posted image No, sem prvič noseča, tako da itak nimam kaj za govorit - ampak zanimiva se mi je zdela tvoja izjava. Boš povedala potem, če je uspel sprehod - če pa te bo kdo peljal, pa tudi ne bo slabo, a ne?

Anadami: se te spomnim od začetka debate, ampak sem spregledala, da si zdaj Majčica. Kaj to pomeni? Da boš kaj kmalu rodila?user posted image Potem se moramo pa kmalu dobit! user posted image
Predlagam Qlandijo - na terasi je lep sonček in parkiranje ni blem ... ali pa Draš center pod Pohorjem, je umirjeno, parkiranje ni problem ... Kaj menite? (zaenkrat naraščaj, tukaj in anadami) ...

LP.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
7.5.2010 10:12:12   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

Aja, dejte mi še nekaj povedat drugo- in večrodkeuser posted image : ko so popadki dovolj pogosti za obisk porodnišnice, a je kaka šansa za sprehod... js bi namreč kar peš šla če se da... mam ene tri km in pol... pa ne se mi smejat prosim - sej lahko d bom tako boga da me bojo še nest mogli, sam vprašat ni greh ali pačuser posted image user posted image

jst tud nameravam peš... ampak mam precej manj kot ti... jst pridm med enim in drugim popadkom (če so na 5min) že do P user posted image

drgač pa, z majkl mava v pondelk termin za dekompresijo 14:30 in ona ne more... tko da če katera želi se mi lahko pridruži user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4285
7.5.2010 10:13:51   
soncnizarek25
ojla:)

končno malo posijal sonček user posted image

smo včeraj dali pregled skoz. vse vredu, bila presenečena ko mi je delal UZ. približne meritve 2,600 kg in 44-46 cm, v 34. ted. tako da pravi da bomo prišli do 4 kg user posted image .
naslednji pregled 20.5 pregled in bris za stetosko

vidim da imate skoraj že vse prištimano za user posted image , jaz pa čakam, da naredimo kopalnico in kuhinjo do konca, da ne bo toliko prahu, da lahko vse naštimam.
kompletek za iz P že imam- mi ga je kupila prijateljica user posted image

srečanje: nažalost spet ne morem ker imam ravno materinsko šolo

Neposredna povezava do sporočila: 4286
7.5.2010 10:16:54   
anadami
briget3: ja, sem že v odštevanju, mam rok 24. majauser posted image Za srečanje pa je mogoče  Draž center  bolj v naravi in večji mir...ampak načeloma pa mi je vseeno...lahko kadarkoli, razen v ponedeljek: imam namreč najprej ctg pol pa še G pregled oz. bi lahko šele nekje po 14 uri. Če pa slučajno rodim prej (ampak nič ne kaže na to) pa bomo vozičkale skupajuser posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
7.5.2010 10:17:34   
anadami
bridget3 - sem narobe ime zapisala, sorry

(odgovor članu anadami)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
7.5.2010 10:37:13   
innes4
Ojla user posted image
Nisem vas še uspela prebrat za nazaj, zato bom komentirala kasnej.
Drugače sm iz pregleda. Nardila mi je UZ tako kot zmeraj in je rekla, da bo bolj majčken/drobčkan. Imel naj bi okoli 2700 do 3000 g (ko se bo rodil) Vem, da so te ocene zgolj okvirne, ampak ne morem si kaj, da se nebi obremenjevala z vprašanjem, če sm kako sama kriva, da bo bolj majčkenuser posted image jest in user posted image sva bila oba debela in velika otroka...
No, poj je gin.rekla, da je gibov ful, da ni niti sekunde primiru, kar pomeni, da je posteljica še ok, da nej bi sigurno zdržala še en teden user posted image user posted image user posted image Kaj pa poj???? Moja napaka je ta, da sm bla kr mal šokirana in sploh nism nč vprašala. No dala me je še na CTG, za vsak slučaj, da res vidi, da je postlica še ok. Poj k je pa pregledala list od CTGja, pa je rekla, da je biu pa bolj miren user posted image , ampak da je vse ok, pa da se vidmo čez en teden.
Naslednji pregled+CTG 13.5.

Joj, včasih bi raj vidla, da sploh nebi imela pregledov, ker se poj sam obremenjujem z vsem...ah pa tele mere naših malčkov...evo zdej sem dala ven iz sebe, se že ful bolš počutm user posted image

Nč grem vas prebrat za nazaj, da bom lohk še kej komentirala..

(odgovor članu anadami)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
7.5.2010 10:51:28   
Inika84
innes4 ne se sekirat, ves kaj vse so ze meni povedali, da lahko pricakujem vse mogoce, pa se niti za minuto nisem sekirala! vseeno mi seveda ni, z upanjem pa ljubeznijo do user posted image se vse da user posted image seveda se ne vem kaj me caka po porodu, sem pa pozitivna in si sama pri sebi mislim, da so se ze oni zmotili in da bo cist vse ok tako kot mora biti! bo pac malo manjsi pri porodu, se boljse za mene! user posted image pol itak zrastejo!

Kaj pa korošice bomo sle kaj na kavico na koroskem? user posted image

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
7.5.2010 11:14:01   
naraščaj
Hoj,

sem že iz CSDja. Z mojim sva vse porihtala, ni blo nobene gužve. Pol pa sem šibala še neki v trgovino in se mi je začel tok vrtet, da sem sam gledala kam se nej naslonimuser posted image Hitr sem odprla vodo, ki sem jo vzela in še ne plačala (bla v vrsti). Sem kr cvikala, ko sem se mogla pol še domov peljat. Sem se pol nalila z vodo,. pa neki pojedla. Zdele pa grem kr mal vodoravno za vsak slučaj. Ponoč sem spet slabo spala user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: bridget3

Anadami: se te spomnim od začetka debate, ampak sem spregledala, da si zdaj Majčica. Kaj to pomeni? Da boš kaj kmalu rodila?user posted image Potem se moramo pa kmalu dobit! user posted image
Predlagam Qlandijo - na terasi je lep sonček in parkiranje ni blem ... ali pa Draš center pod Pohorjem, je umirjeno, parkiranje ni problem ... Kaj menite? (zaenkrat naraščaj, tukaj in anadami) ...

Glede na to, da nisem mariborčanka, nimam pojma, kje je Draš center. Za Qulandijo pa vem. Men bi bolj ustrezal dopoldne,ko je tamala v varstvu. povejte še ostale.

Kompletek za Iz P, mam prpravljen z dolgim rokavi/hlačami po potrebi še kaka jopica. Ne vem, nimam izkušenj s poletnim oblačenjem tako micenih. Bom patronažko zaslišala, ko bo pršla domov. Bom pa za vsak slučaj mela še kej bolj toplga na kupu naloženga, če bi blo tok vroč, sam mislim, da bo kr dolg r. ok.

Dvojčica, svaka ti čast o tem, da razmišljaš, da bi šla peš, čeprav nemogoče pa ni.user posted image
Čao.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
7.5.2010 11:28:57   
Zoja83
Štajerke zavzele forum user posted image user posted image user posted image  (jst se oglašam, ko sem zdej bolj na kvakuser posted image ) Sej bi se lahk mogoče tud tako organizirale, da se dobimo na sred poti in Ljubljančanke in Mariborčanke-mogoče v Celju?
Drugače mi je pa prav groza kk nas sekirajo G-eni premali otročki, drugi prevelki...kaj ne vejo, da user posted image  že itak hormoni dogajajo in jim sam kriv prst pokažeš, pa so zmožne Zavca zarad tega najet??? user posted image
Jst sm za v P že izbrala cotke in sicer bomažno majico z dolgimi rokavi in pajacek + štumfki, pa kapica...user posted image  bo lušten user posted image
nekaj ste govorili o ostri bolečini-jst jo mam že dva tedna nekje na desni strani (enkrat malo nižje pri kolku, drugič pa malce višje). Vprašala G in je rekla, da je najbrž maternica tam bolj prekrvavljena al pa ta mali pritiska-mi je pa gledala tud z UZ in ni nič posebnega našla user posted image
Mi je pa zlo zanimivo, da se mi zmeraj na desni strani vse dogaja-boli, stiska, al me ledvice bolijo al desni kolk-ko čist ta pravi hipohonder, sam tic-tac mi manjka
Tolk za zdej...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
7.5.2010 11:35:58   
tukaj
se moramo pa kmalu dobit! user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: bridget3

No tudi jaz sem bolj za Qlandijo, ker vem kje to je in bom brez problema našla. Draš center pa ne vem kje točno je, a bi se verjetno tudi dalo najti.

Inika84 - glede na to, da se bi morala verjetno šteti med Korošice sem tudi za srečanje na Koroškem, me zanima koliko bi nas bilo in kje bi se dobile. Drugače pa bi bilo lišno, če se pridružimo user posted image v Mariboru.

Ravno razmišljam, če bi sprala vsaj nekaj stvari za našega user posted image , a nebo kaže bolj slabo sedaj, ko imam končno možnost, saj sva s taščo dopoldan prali ostale torej naše cunje. user posted image

No popoldan skočiva še k prijateljici po nekaj stvari za dojenčka, ki mi jih bo posodila.

< Sporočilo je popravil tukaj -- 7.5.2010 11:37:09 >

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
7.5.2010 11:46:43   
top10
Inika84 jaz sem za kavico na Koroškem.

počasi bom začela prati stvari za user posted image , da me slučajno kaj ne prehiti... Ene ste kar pridne in že imate vse prištimano. user posted image

Ni slaba ideja za porodnišnico, da greš peš, sam jaz sem ziheraš, bi se raje peljala, pa se tam sprehajala, kot pa da me na poti kaj preseneti. Zame je itak predaleč, tak da se bo treba peljat.

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
7.5.2010 11:48:09   
dvojčica6
innes4 - js tut mislim, da malo preveč strašijo s temi merami... sej to so samo okvirne ocene... boš vidla k na koncu boš pa enega bajska cartala... skratkauser posted image user posted image

Glede mojega sprehoda... sej vem, da deluje smešno in tudi ne vem, kdaj bi morala štartat, da ne bi blo prehudo po poti, sam blo bi pa res lepo, da bi prišla glih za gran finale v bolnico, da ne bi pol tam visela, ker bolnic ful ne maram - že tisti vonj in sitne sestre, skratka, tako čudno ozračje je... Pa še živčna in prestrašena prvorodka doda svoje, tako da... user posted image user posted image sej pravim... na  koncu me bo moral user posted image v avto nestuser posted image user posted image user posted image

V kjiro stran pa vas bebiji kej brcajo? men je kar stalnica na desni, zelo zelo redko dobim kaj v levo stran...

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
7.5.2010 13:30:23   
čeb Maja
innes4user posted image user posted image user posted image tko, kot so ti že punce rekle, če bi sumili na zastoj rasti, bi mela takojšnjo kontrolo pa na koncu boš vidla kakšenga bajskota boš rodila. Sej verjamem, da ti v možganih pika zdaj ta podatek ampak bi ti paniko sprožili če bi sumili na karkoli...
Drži se!

Mene pa danes neki v nožnici ''pošpika''. Tko rahlo tečen občutek, ampak tko pošpika 3x zaposvrstjo pol pa 5 ur nič... Nimam pojma.. A se še kateri to dogaja? Sem pa res ene rože v teglce sadila pa nosila tist okol... Oh ja, težave here we come user posted image Mal se bo treba pazit začet...

Jaz sem tut že odločbo dobila (v 4-ih dneh), so me čist presenetili tko hitro.

je pa fino biti doma na dopustu, nič nimam nog zatečenih, nič ni krčev, na easy, počas... mal kavica tuki, kavica tam... čist fajn.

dvojčica6 - mene brca na levi strani če ležim na levem boku, če grem na desni bok se pa tudi on ''skobaca'' na desno in nabija v desno stran - očitno ma še dost prostora, da ga vozi gor in dol. Na hrbtu ne morem ležat, ker mam občutek da mi bo čez grlo ven pogledal. Tko da ko grem ležat, samo upam, da pančka ta žaba v bušiju, ker če ne spi, ne morem ležat več kot pol ure, ker čist raztura. Je pa zanimivo, da me brca ful zadaj v ledvenem delu (tko pri kraju hrbta) ko sem na boku.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4296
7.5.2010 13:38:45   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

V kjiro stran pa vas bebiji kej brcajo? men je kar stalnica na desni, zelo zelo redko dobim kaj v levo stran...

Mene večina v levo stran

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 4297
7.5.2010 14:18:44   
ajdameti
Še ena zgubljena mamica tukaj...saj vas skušam redno brati in mi kar uspeva, ko pa skušam kaj napisati in komentirati mi že zmanjka časa.
gnezdenje - glede na to, da sem že v zadnjem mesecu bi moglo bit že vse nared ker pa mi doma že nagaja dveletnica, ki ravno danes praznuje svoj 2 RD mi še vedno ni uspelo začet, včeraj smo končno ponovno postavili posteljico to je pa tudi vse - se bo treba spravt da nas kaj ne prehiti - samo še ta vikend preživimo z rajanjem in tortico potem pa začnem
Še dober da ste nekatere tako pridne da vam sledim s spiskom kaj rabim user posted image ker sem že vse pozabila.
Drugače pa tudi mene muči nespanje, pa ves čas me nekaj tišči, user posted image pa tud brca da me kar spodnaša.
Še vedno nisem ziher glede položaja, prvič sem imela medenično (po naravni poti in bi tokrat tudi rada rodila po naravni) zato komaj čakam na pregled v ponedeljek da vidimo kakšno je stanje. Če bo na glavici gremo v Celje, drugače pa v LJ ker v Celju bi mi takoj naredili carski, kar pa ne želim, če ne bo nujno.
srečanje - sem ravno nekje vmes med LJ in MB vendar mi je LJ bolj domača, ker sem kar nekaj let preživela tam preden sem pristala na štajerskemž; če mi bo le počutje dovoljevalo se vam skušam pridružiti ob kavici
naraščaj - oranžno odejico imajo v Ikei, sicer ni na eni strani bombažna, je pa lušna

Se še kaj javim, grem končat torto za našo slavljenko. Upam, da vam nisem naredila preveč lušta user posted image

Pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 4298
7.5.2010 14:53:37   
meymey
nimam časa, da vse preberem...

samo na hitro poročam:
1. sem v službi user posted image (tele mamino - še v porodnišnico me bojo klicali)
2. Zoja - telefon se mi je spraznil. sem nedosegljiva (ne rojevam user posted image )
3. bila na predavanju za EA v MB včeraj, jutri imam individualni razgovor.
4. čez vikend sem v SB - pridem ziher na skupno kavo v MB, če jo boste zdaj organizirale!
5. odločla sem se, da bom potem po svetu hodila s pojštrom pod majico - fuuul se mi dopade, kako se neznanci obnašajo do tebe, ko zgledaš ko zrejeni nosorog!!!

6. IMAM SUPER DAN (čeprav so v službi še vedno večinoma idiot, pa tudi če sonček ne sije, telefon ne dela,...) user posted image

Uživajte v vikenduuuuuu! :*

(odgovor članu ajdameti)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
7.5.2010 15:15:48   
nikita*
ojla user posted image

čisto na kratko. V sredo sem imela pregled in je vse bp, razen moje železo ga biksa. Mi še vedno pada, kljub temu da jemljem tablete. Posledično sem tudi bolj utrujena.

Včeraj sem imela megastičeno nakupovanje v Ike-ji. Dobila sem vse kar sem želela,...še večuser posted image user posted image , tako da sem z nakupom zelo zadovoljnauser posted image .

Utrujena sem bila fulllll,....še danes čutim posledice. Sploh pa moje noge, ki so mi začele na muč zatekati, jih sploh več ne prepoznam.

Spim pa vsako noč manj,...hodim že k zombi po svetuuser posted image .

soncnizarek25: teža na ultrazvoku ni čisto zanesljiva, tako da ne se obremenjevat. Meni je tudi rekla, da bo naš user posted image kar konkretno. Najina prvorojenka je imela ob rojstvu 3650g in sem čisto lahko rodila, kljub temu da sem jaz majne rasti. Tako, da me prav zanima koliko g bo imel user posted image .

Naslednji pregled imam 19.06 takrat bom imela prvi ctg in bris za streptokok.

Nič, grem počivat, komaj gledam.

Uživajte

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?