naraščaj
|
Vreme: aprilsko, sonce, oblačno, par škrapl, za povrh piha ko pr norcih. Sva komi iz vrtca zdrle. Tamala dans ni nč spala v vrtcu, pa sem jo neki hecala, če greva se skupi cartat in ajat pa je bla za stvar (čeprav je bla ful dobre volje) in pol je po cca 20min monologu in igranja s prsti mrknla. Zdej pa spi. Dolg je ne bom smela pustit, ker bo pa zvečer kriza . IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja Danes je pa pol res samo en tak dan... jaz sem tut čist hin. S tem da me še skoz neki pri levem jajčniku špika - če je tam sploh še jajčnik Vsa sem zadihana, k slon sem k grem po 5ih stopnicah. A vas kdaj tut že kej dol zaboli, špika? Še en mesec punce pa bomo štruce stikale pa jamrale kolk nas šivi bolijo Kuhala bom šparglje z jajci in pršutom + solata - ene je spraševala za idejo... Jst sem sprašvala za idejo. Hvala Mene občasno ful špika, sicer takrat, ko hodim (mal več, tko kot dans zjutri), pol me pa itak ful med nogoam boli (vezi), kot da ma musccole fiber (ne vem točn kok se napiše), trebuh se mi zdi, da pa itak vlečem po tleh zasopiham se pa ko stara lokomotiva . Največji šit je ta, da mam občuek, da me ful lulat, pol pa zlo mal gre in to tut na 5-10 min Če bi se dete držalo PDPja pol mam še mesec pa 4dni Annie, grozno za tole vašo sosedo. Vem kak je to, ko se je moja sestra tok matrala in se je tut obakrat slabo končalo - žal. Mene je blo skos tega strah- no me je še, sam skušam dat to nekam v en kot podzavesti. IZVIRNO SPOROČILO: annie Naraščaj, jaz danes kuham piščančje zrezke v smetanovi omaki +pire krompir+ paradižnikova solata s kumaricami. Na vrh pa še čokoladni puding...mnjami mi že kruli ....evo za idejo Bom pa tole jutr nrdila. Hvala Zdej pa ste tok idej navrgle, Si bom jedilnik napisala za cel teden kiya, za Julijo. Ful je lepo slišat, kak dobr napreduje. Želim, da boste čimprej skupaj. Frizer: računam, da grem za svoj RD in da bo pol mir za prvi mesec al kok dolg. dvojčica, ful si bla pridna. Jaz sem to počela v soboto, sam ne tok kot ti (nisem likala) in sem misla, da bom hin, tok me je križ pol bolel. Za povrh smo pa popoldne lazl na koroško na obisk in je posledično noč katastrofalna - slabost, otrdevanje,...