neka_noč
|
Krti komaj čakam na zunanje srečanje. Do takrat se moram le navadit snet lupinico z ogrodja vozička - to mi je trenutno znanstvena fantastika. Cojkič vama z Aglaijo ne prepustim mesta pisanja najdaljših postov. Ko sva zadnjič (nekoč/davno/nekega dne ) skupaj kupovale Crocse sem seveda pozabila povedat za te male dodatke - mi jih je prijateljica pokazala. Čudno, ne... takrat sem bila še noseča. Ha ha... Zdaj nisem več (tako) pozabljiva - ta "sloves" me bo sedaj zapustil. Prepuščam mesto (morda) MM? Kaj praviš Krti? MM sploh ne bom vprašala.... Agalia ti me pa zadnje čase itak presenečaš s svojim napisanim... Hormoni gor, hormoni dol - si mi prav lušna taka. Pa nič se ne boj nekih konfliktov v p . Vse bejbe se morate zavedati, da so oni tam zaradi vas in ne obratno. Je pa težko, ko si v neki taki situaciji - ker pač ne dojameš s prva da je to sploh možno in nisi čisto prepričan ali prav slišiš... Sama sem bila v prvo tiho in sem vse požrla, tokrat sem bila psihično zelo dobro pripravljena - le nisem pričakovala, da se kaj takega lahko pripeti tudi v Po. p. Slikico Žaka bom pa poslala ob priliki Cojki in jo LEPO PROSILA, da jo bo dala gor. Meni to ne uspeva oz. nisem še poizkusila in ne bi sedaj poizkušala. Njej bom poslala na mail, pa če bo imela čas in predvsem voljo - te prosim, Cojka, bi lahko dala gor? No, ko dobiš. Bcljka - meni je anesteziolog v Po. rekel, da bi ga morala zelo prepričat z nekimi argumenti, da bi mi dal splošno in ne spinalne. In sem mu povedala, da sem zato prišla v Po., ker v Lj. bi morala moledovat za spinalno.... Njegov komentar; Verjetno je vpliv močvirja v Ljubljani, da ne dajejo spinalne. On je bil itak podoben dr. House-u. Mislim z izjavami,... Meni je bil faca. Enkrat smo bile na hodniku, pride on mimo, bilo je zj. in on - se nasmeje in reče dober večer.... Me smo skor dol padle, ker je izpadlo tako kot pri dr.House-u. Morda se tako ne sliši ravno tako, a takrat je bilo to izrečeno v takem smislu kot zna le on - dr.House. Meni je bil ful faca. Tak, malo ekstra. Živa valda, da te ne bi nič hrulila. Itak sem se odločila za spinalno še preden sem spoznala vse vas srake. Sem ti lahko kvečjemu hvaležna, ker si mi pred tem podorbno opisala kaj lahko pričakujem, celoten postopek. Edino pred spinalno, ko si na infuziji, ti moram povedat, ne dajo nobenih umetnih popadkov. Mi je bilo pa dobro in zanimivo to, da sem mislila, da so mi jih dala, potem pa izvem, da ne in sem imela svoje. Torej, bi itak rodila na 02.04. . Popadki so bili kar konkretnejši. Je ctg kazal. Moj je rekel, da se rišejo Triglavi. Aja, pa moj je, še predno se je karkoli začelo, po 7-mih minutah odšel ven iz operacijske. Mu je postalo slabo. Toliko o moških. Sem pa ponosna nanj, da se je vsaj potrdul in šel notri. Njemu je bilo to mukotrpno. Upam, da porihtaš zobke, potem pa veselo lubčkanje malega . 26.04. je tvoj dan D. Drugače pa, danes se mi zdi, sem se prav naspala. Žak se je zbudil le dvakrat ponoči. Vem, da je to le danes. To noč. Urnika ne bo še nekaj časa. Mi bo pa vsak čas "odpadla" leva joška - tolk imam mleka, mali pa jo je izpraznil le na pol zdaj pa spi ko ubit. Pravim, da mu dajem drogo - potem kar dol pade. Revček. Sem vam pa foulš, ker vidim, da ste nekaj zmenjene in boste imele spet pravo požrtijo. Jaz sem trenutno v fazi, ko lahko jem sicer kar hočem, vendar v manjših količinah. Malo ga nekaj napihuje, zvija - in potem to ugotavljanje kaj bi lahko bilo,.... Znanstvena fantastika. Pri Luku tega nisem imela. Upam, da bo tudi pri Žaku tako. Nimamo sicer krčev. To bom videla potem. Nič, lepo se imejte. Uživajte v "hranjenju". Predvsem v dobri družbi. Pa pa
|