marjanaj
|
jutro! Pa sej ste res ubrisane. En večer brezdelja, pa tolk strani hahahahha... mi imamo pa danes spet mucka na obisku. Je imel moj včeraj samo ene par kolegov na obisku, da so nazdravili za rojstni dan, pa smo spet tam. Sem vstrajala z njimi do 1h, pol sem pa kar v spalnico zavila. Danes sem šla pa že zjutaj na kavo in me kliče čist polomljen, kje sem, ker se je zbudil in me ni bilo doma in že cela panika. Sem mu rekla, da naj vzame en tablet in gre nazaj spat. Je kar ubogal Zdaj pa čakam, da se zbudi, da opravim velikonočno dolžnost in pobarvam vsaj ta dva pirha Ker unih iz kokošk ne mislim, ker jih itak tolikom dobiva, da nimava kam z jimi Nekaj je pa treba narest za te praznike, a ne? Ne pa se samo s čokoladnimi pirhi basat cele dneve. Potem se pa sprašujem, zakaj sem tolk zaprta mihalek ja itak da pridem kakšne bi bile pa tortice brez mene MM glede zasvojenosti se pa čist strinjam s tabo. Čeprav mislim, da smo si izbrale še najboljšo obliko droge cojka ja seveda da moraš na ples! Ah, boš že nekaj našla da boš nase dala. Sam, ko boš plesala, pazi, da ne boš vse podrla s svojim trebuhom. Jaz si skoraj v trgovino ne upam več, ker vse s polic sklatim. Sploh nimam filinga, da nosim še en priključek spredaj. potica jest bi jo tudi full rada znala spečt. Pa doma nikoli nimam časa. Pa še pojma nimam kako se to dela. Sigurno bi vse zaj***. Je pa moja mami kuharica, in obvlada te scene. In vedno napeče toliko potic, da dol padeš in potem jo vedno doma dobim ogromno. Imam pa najrajši tako s fulll file notr. Jummmy krtkova jest bi dobrote rajši notri pospravila. Si kar predstavljam, kako MM pleza na tvoj balkon. Se full naje in potem laja na balkonu. Joj me kar trebuh boli od smejanja. nax a ti moraš tut plačat? Pa toliko? WTF? Preveri raje, da ni kakšna pomota. Jest sem tudi dobila pozdrave z Dursa. Me moj kliče, pa vpraša, če lahko odpre (ah ta moj firbec), pa sem mu rekla, da itak vem da bo za plačat, da lahko kar odpre, če hoče. Brezveze... Ja seznam bajs pa kar name kaže A se nam nebi še kakšna sraka pridružila, ki ima rok pred mano? A veš, da jaz vsak dan mislim nate in na kobilco... In te zdej nočem morit s tem, ker vem, da imaš toliko dela s tamalim, da še nimaš časa zanjo... Ampak, sej bo... Bo zdaj bolj toplo, pa ko bo še moj mali ven padu in bomo lahko šli na sončka, pa greva obvezno, a ne? bcljka a veš, da pojma nimam, če mam škarice za nohte, ker je že toliko časa minilo, od kar sem kaj kupila, da je vse v eni omari in sploh nevem ve, kaj imam in kaj bi še mogla nabavit Čeprav zdaj ne grem več nakupovat, ni varno več med policami hodit.... aglaia velikonočno jajce ljubezni? Ti bom že dala: čez noč pride! Ni šans! Kar pejt nazaj na aprilčice pogledat. Obvezno prej par tednov popadkov pa vode pa čepov! Pa hvala za namig za Andersena! Ko se bo moj zbudil, ga takoj potolažim. Pa bo ena travma manj Joj, pa ne nas strašit, boh ne daj, da bi RR dobil se glasnost A si potem predstavljaš cel đumbus? Pa a mi lahko poveš, kako so lahko plenice narobe speglane?! To valda ni mogoče Povej čim prej, ker mene ravno danes čaka tole likanje neskončnega kupa plenic in brisač! Da ne bom še jest zajeb**** če si že ti petrca kolk si se lepo potrdila s košaricami. Iiiiii....
|