Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka amazonka - dobr si razložila tole meno A pa se začne šele popoldne? Moj je prej še na Bledu. Sem mu rekla naj bo do srede kar gor, ker mi je hotel avto vzet, ker je rekel,d a je dost, da zdaj bi pa res že mogla bit malo doma in počivat Pa sem mu rekla, da se čist nič ne dogaja, ker bi se mi drugač še odpulil doma. No, tako da šele jutri pride. In kaj mi je prijavil danes Sem mu rekla, da če kaj bo, ga pa pokličem. In on reče: Če me pa ne dobiš, pa koga drugega poklič No, sej pol je mal bolj obrazložil naj taščo pokličem ali v pisarno itd... da ga bodo našli... No, spet sem zabluzila... Hotla sem vprašat samo, če je mena popoldne, ker dopoldne nimam časa. aglaia - danes, če bo dober večer, bom pa mogoče res naštimala potovalko. Sem si pa danes nakupila zalogo hrane . Sem ugotovila, da ćokolada pa mogoče le ni tako primerna . No, zdaj se bojim, da bom lahko v omarico spravila le hrano. Kozmetko bom pač čez okno zalučala krtkova - o, a tastari pridejo pucat okna? Fajn. Pol sta jim predlagala to varianto. Glede Vojkove, upam da res ne bo tok dolg, samo rondo bodo pa sigurno do takrat sral. Česa zdej jaz nisem razumela??? Kokr sem jaz prebrala, pride krtkovi čistilka okna pucat, ker doi na obisk starše. cojka pa res si že enkrat prištimaj potovalk. Da ne boš šla brez vsega tja. Ne želi si, da ti bo tvoj vse nosil, ker bo vsakič eno stvar pozabil. ravno, ko boš šla domov, boš mogoče dobila vse kar rabiš.
|