|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
13.4.2010 15:48:19   
petrca2507
MM in krtkova...kaj danes kuhata? Jst sm čist brez idej. In ponavad pol kr makarone jeva. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
13.4.2010 15:49:41   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

MM in krtkova...kaj danes kuhata? Jst sm čist brez idej. In ponavad pol kr makarone jeva. user posted image

jst sm brez idej in časa danes; makaroni z bučkami v smetana-sirni omaki. Pa še plina nimamo in moram kuhati na une stare električne plošče-user posted image user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
13.4.2010 15:50:11   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
A veste, da naju je en dons (MM - sem se medtem spomnila, kako mu je ime) mislil da sva sestri z MM!!!user posted image user posted image

Jst ti pa rajš ne povem, kaj sm jst misnla, na kaj je namigoval user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
13.4.2010 15:51:51   
MaliMišek

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

jst sm brez idej in časa danes; makaroni z bučkami v smetana-sirni omaki. Pa še plina nimamo in moram kuhati na une stare električne plošče-user posted image user posted image

Jst pa pire, špinačo in sojine polpete. No, če se mi ne bo vse zažgal k visim tle gor user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
13.4.2010 15:53:49   
MaliMišek

MM - ja, sej, najlaži je pa moje neznanje upravljanja z ventilacijo izbrat za izgovor, ker si tok dihala v mojem avtu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

ej, ampak aglaia se je pa pomoje polulala, ker se nč ne jav user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
13.4.2010 16:00:30   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Jst pa pire, špinačo in sojine polpete. No, če se mi ne bo vse zažgal k visim tle gor user posted image .

Jst bi tud pire in špinačo. Ampak glede na to, da sm še v službi, bo tako kosilo dons težko izvedljivo. Razen, če bo večerja namesto kosila. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
13.4.2010 16:01:21   
MaliMišek
Petrca do kdaj pa boš v službi? Sej to je pa res ekspres kosilo user posted image .

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
13.4.2010 16:05:09   
krtkova

A veste, da naju je en dons (MM - sem se medtem spomnila, kako mu je ime) mislil da sva sestri z MM!!!user posted image user posted image

Jst ti pa rajš ne povem, kaj sm jst misnla, na kaj je namigoval user posted image user posted image user posted image .

sej jst sm tud najprej to mislila!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1833
13.4.2010 16:07:44   
MaliMišek

sej jst sm tud najprej to mislila!!!user posted image user posted image

Sej ne morem verjet! user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
13.4.2010 16:15:49   
krtkova
Srake;

potrebujem recept za kakšno torto, pecivo....karkoli, kjer uporabiš veliko mletih in sesekljanih LEŠNIKOV!! Imam namreč tega ful doma (ker sem bila 100%, da sem kupila orehe!!user posted image ) in bi rada porabila. Prosim ne mi kakšnih receptov iz kulinarike, ampak kakšnega preverjenega!!!!!

HVALA!!

Neposredna povezava do sporočila: 1835
13.4.2010 16:50:17   
MaliMišek
Jst ti žal ne morem pomagat user posted image . Nisem taka domačica user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
13.4.2010 16:51:22   
amazonka3
Odvisno od tega, v kako velik pleh češ dat pečt!

Drugač pa en v izi biskvit, v katerega vmešaš mlete lešnike, pa mal čokolade v prahu, ko je pečeno lahko napojiš z nečim po želji (da je bolj sočno).
3 jajca
9 žlic cukra
9 žlic moke
9 žlic mleka
9 žlic olja (jaz dam raje margarino)
1 pecilni
1 vanilin
plus mleti lešnikiuser posted image

vse skup premiksaj, lahko tudi v multipraktiku in daj peč na 180 stopinj za cca 25 minut
Opozorilo: tehnka priprave pekača je odvisna od sorte pekača, čas pečenja in temperatura pa od pečice.

Voila.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
13.4.2010 17:33:51   
Anonimen
Sem prav vesela, da smo se spet videle, ker vas je bilo tok lepo vidt, tok nosečk na kupu. Sej če bi bil moj kdaj točen, bi bilo tud ok. Pol pa vedno jaz zamujamuser posted image Ampak važno, da sem vas še vse ujela, predvsem pa tiramisu. Sem se že bala, da mi ga boste pojedleuser posted image

petrca 3d je baje ful ok v Postojni, pa Kaliste ful hvailjo (tuki je bila cojka),pa Septum. V glavnem vse je boljš, kot pa pri Strahovi. Drugače te je bilo pa lepo spoznati. Škoda, da si sedela tako daleč. Sem se ti hotela še osebno zahvalit, ker si takrat od kolega mami (dr. Cerar) prosila, da je pogledala k Taiu.

neka_noč a tok je Lukca zmedlo to? Kaj bo bil pri tvojih starših še nekaj časa? Sej ziher, da to vpliva nanj. Boš videla, se bo hitro vnesel, mogoče je bil samo malo šok.
Ti kar pokliči, ko bosta z Žakom redi za ven. Jaz tud komaj čakam, da bo bolj toplo in se bomo dobivaleuser posted image in uživale na kakšni travi.

cojka glede tiramisuja sem pa brez besed. Tok je bil doberuser posted image user posted image user posted image Se priporočam še kdaj.

amazonka in Masha lepo vaju je bilo spoznat in hvala, da sta mi delale družbo še do konca. 

Hvala za pohvale za Taia, ampak ste ga preveč hvalile in je bil potem takoj jok. Drugič morate skoz govort, da je poreden.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1838
13.4.2010 17:59:19   
petrca2507

Petrca do kdaj pa boš v službi? Sej to je pa res ekspres kosilo user posted image .

Bila sem do 16.15 in na koncu sva imela za kosilo špagete s sirovo omako. Kako izvirno. user posted image Za jutri pa načrtujem brancina ali orado s krompirjem in blitvo. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nax05
petrca 3d je baje ful ok v Postojni, pa Kaliste ful hvailjo (tuki je bila cojka),pa Septum. V glavnem vse je boljš, kot pa pri Strahovi. Drugače te je bilo pa lepo spoznati. Škoda, da si sedela tako daleč. Sem se ti hotela še osebno zahvalit, ker si takrat od kolega mami (dr. Cerar) prosila, da je pogledala k Taiu.

Da je dr. Cerarjeva prišla do tebe je bil res najmanjši problem. user posted image Men je bilo na začetku bolj nerodno to, ker me ni znala drugače opisat, kot preko psov. user posted image Nedonošenčki so njena služba, ki jo (vsaj tak občutek imam) z veseljem opravlja. Če še kdaj kaj rabiš, sporoči, pa zrihtamo. user posted image
Se bomo pa sigurno še kdaj srečal in upam, da nama takrat uspe kakšno besedo več rečt.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 1839
13.4.2010 18:08:32   
Anonimen
Zivjo.

Najprej. Ne, nisem se polulala. Sem pa sla doma takoj Cinderella Man gledat in sem malo jokala in veliko spala. Zdaj pa se pocasi odpravljam dat vodo v laboratorij, ker imam jutri ginekologa. Se prej pa spijem liter malinovega caja. Kaj pa ce bo kaj user posted image

Amazonka mi je nekaj slogala ... polni krogec na koledarju potem pomeni prazna luna. Wtf? In to pomeni kaj?

Amazonka in Masha in Majcek, lepo vas je bilo spoznati. Majcek je navajena od Cojke, amazonka je sama divja, Masha pa se mi je vmes kar zasmilila malo, ker se se ni navadila, da se more dreti, ce hoce do besede. Pa brez skrbi, saj tudi ce nasa pupika v porodni lulcka dobi, je ne bom zamenjala. Nisem tako zelo slaba mati. Imam pa predispozicijo, to pa user posted image user posted image
Tako, da prosim ne povej doma kaksne smo kvasile, ker te Andrazk ne bo vec nenadzorovane spustil med nas. Itak mu bo ze sumljivo, ker si danes ziher cist drugacna domov prislauser posted image

Nax, lepo lepo te je blo videti. Malega Taia pa itak!! Lusten je. In priden user posted image
Jaz sem cist navdusena domov prisla. In me je celo nekaj scipalo. Potem pa sem zaspala. Med ta pravimi popadki ne mores spati, a ne? Joj, mene bo po moje kap od soka, ko bodo pravi popadki. Takrat se mi bo to scipanje in crvicenje res zdelo smesno. Zdaj pa bi se kar malo kazat hodila.

Cojka, tiramisu je odlicen! Ce bos marca se vedno brez sluzbe, lahko slascicarno odpres. Ti si torta mešter user posted image user posted image

Krtkova in MM, sta slisale amazonko. Sosedi, sestri, prijateljici, istospolni partnerki ... Naslednji dopust je potem Djerba al kako? user posted image

Sasa in Cojka, ne vem ce bo plac za katero koli od vaju v moji sobi v porodnisnici. Jaz bom imela kufre (in torbice ne smemo pozabiti!) na sosednjih posteljah. user posted image

Neka noc, pogresale smo te. Upam, da vse hitro rodimo in da se kmalu zacne lepo vreme. In potem bomo hodile pridne otroke kazat, tako kot Nax danes. Masha in Petrca bosta pa z velikim trebusckom skakale okoli, tako kot mi danes. In gledale nase otroke in vizualizirale iztis user posted image user posted image
Amazonka, kdaj imas pa ti rok?

Nic, grem malo tezit po svetu. Se grem v knjiznico na Brezovico vpisat in po CD o sproscujocem porodu. To bo smeha user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1840
13.4.2010 18:52:21   
Anonimen
petrca dr. Cerarjeva je res ful ok zdravnica. Se ji vidi ja, da to res z veseljem opravlja. Mi je mami en dan, ko od te zdravnice, ki jo je imel Tai, nič ni bilo, mi je rekla, da jji je kolegica rekla, da naj poiščem dr. Cerarjevo. jo zelo hvalijo. No saj si zasluži. Mi pa res ni bilo jasno, ko je stopila k Taiu in mi rekla, če sem jaz od petrce iz agilitija. In jaz nje ful, da ne. Buča jaz. Potem sta me pa krtkova in MM vprašale, če me je našla gospa in takrat men kapne. Prej mi pa niti slučajno ni uštekal.

Aglaia ti se raj zdej naspi. Sicer ene pravijo, da so med popadki tud kej zaspale. Jaz niti slučajno nisem mogla. No si zdej videla kako zgleda mali, pripravi se. Pol je bil kričač na polno. Sej v družbi srak pa res ni mogel bit skoz tih. Se je mogu tud on zadretuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1841
13.4.2010 19:15:44   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Krtkova in MM, sta slisale amazonko. Sosedi, sestri, prijateljici, istospolni partnerki ... Naslednji dopust je potem Djerba al kako? user posted image

user posted image user posted image še dobr, da si Djerbo omenila, sem itak pozabila slikce poslat, ki sem jih obljubila po telefonu user posted image . Hvala user posted image !
Aja, pa amazonke nisem skor nič slišala, ker si bila ti tako glasna user posted image , pa še štorasta. Škoda, da tega ni vidu moj user posted image da bi lahko tebi predal titulo za najbolj štorasto bitje na svetu (zdaj jo imam namreč jaz user posted image ).

Sasa in Cojka, ne vem ce bo plac za katero koli od vaju v moji sobi v porodnisnici. Jaz bom imela kufre (in torbice ne smemo pozabiti!) na sosednjih posteljah.

To pa čisto verjamem! user posted image

Ej Cojka, si mi nardila lušte s horsom ... jst bi ga že zdej user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
13.4.2010 19:24:12   
Anonimen
Ej Cojka, si mi nardila lušte s horsom ... jst bi ga že zdej user posted image .

MM sam k ti je cojka povedala, da gresta jutri na horsa, si jo gledala ko teleuser posted image Je bilo ful smešno, ko ti je morala razložt, da to pomeni, če se katera pridruži. Me je še zdej smešno.

Aja katera je imela pol dovoljenje prinest tiramisu po stopnicah? Predvidevam, da MM ne, glede na to, da prizna, da je najbolj štorasta.

Neposredna povezava do sporočila: 1843
13.4.2010 19:27:09   
MaliMišek
Ma ja ker je nisem vse slišala, potem sem pa v glavi še malo povezovala kaj mi je rekla. Itak sem bila pa tako zmedena, ker sem si mogla še zapomnit, kje je jutri zbor, pa ob kateri uri user posted image .

Tiramisu se mi zdi je pa dostavla kr Cojka sama. Sem že od daleč tulila, če ga lahko jaz nesem, pa ni hotela nič slišat user posted image . Pa da ne bo slučajno pomote....za štorasto me ima moj user posted image , jst se sama seb niti ne zdim tko štorasta user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
13.4.2010 19:32:41   
Anonimen

Ma ja ker je nisem vse slišala, potem sem pa v glavi še malo povezovala kaj mi je rekla. Itak sem bila pa tako zmedena, ker sem si mogla še zapomnit, kje je jutri zbor, pa ob kateri uri user posted image .

MM čist preveč informacij za vas nosečke, a neuser posted image Prosim, da jutri spomnete cojko (vam je naročila, da jo spomnete; me prav zanima kok imate spomina, se mi zdi, da je tapravim naročila, ker boste vse pozabileuser posted image ), da vpraša bratranca zame.

Neposredna povezava do sporočila: 1845
13.4.2010 19:33:57   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

MM čist preveč informacij za vas nosečke, a neuser posted image Prosim, da jutri spomnete cojko (vam je naročila, da jo spomnete; me prav zanima kok imate spomina, se mi zdi, da je tapravim naročila, ker boste vse pozabileuser posted image ), da vpraša bratranca zame.

Še dobr, da si men zdej to še enkrat povedala. Ker ostale bodo itak pozabile.....jst pa ne user posted image (ker nisem taka user posted image )!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 20:19:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1847
13.4.2010 20:23:19   
amazonka3
Aglaia, kva, jez nism nič šlogalauser posted image user posted image . Rekla sem, da morte jutr skup dobit popadke, ti Cojka in Saša.

Prazna luna je ena od luninih men, pravjo ad je najhujša (po domače, da ljudi takrat najbolj trka). In a veš, ker ob luninih menah tudi v naravi opazimo, da je vodostaj v oseki občutno nižji in ker narave pač ne mormo pretentat ima takrat plodovnica naravno potrebo da odteče, a vešuser posted image user posted image

Cojka res, hvala za tiramisu, a si vidla, smo ble tko lačne, da ti še hvala nismo rekle, sam pomlatle smouser posted image  

Aja, pa za MM in Krtkovo sem rekla sam da si jih zamišljam kot sosedi a veš Aglaia, nič druzga (naprej je napredal un tip ki ima očitno rad lesbian spanking inferno in to povsod vidi). To si tko zamišljam kot ti une plapolajoče dlake na roki (še zdele se temu režim)user posted image user posted image user posted image

Nax, ni blema, še kdaj z veseljem počakam. Škoda da nisi rekla, saj bi te jaz lohka kam peljala, tako si pa mogla čakatuser posted image

Ej Krtkova, a si pecivo prikurila, da se nič ne javljaš?

Sklep: tko je blo lušno, tolk smo čvekale, pa še kar ne znamo nehat. Nice.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
13.4.2010 20:24:48   
amazonka3
Aja, puzablauser posted image user posted image
Aglaia, rok mama junija, tko da še kar nekej cajta, me boš pa že prehitelauser posted image user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
13.4.2010 20:24:56   
krtkova
jst ne morem več!! Tok sm se nasmejala tem postom, da me vse boli!!user posted image user posted image  Srake!!user posted image

Midva sva šla v šoping po kosilu, po hrano in v mulerja. Mam starše (oboje) v četrtek na obisku in umirjeno zabavo za prijatelje (20 prijateljev - umirjeno?user posted image ) v soboto, pa sem izkoristila, da je moj nosil težke flaše in te zadeve, ker ga v soboto ne bo cel dan - bo pridno čistil Slovenijo!!!user posted image

Zdej mi je pa trebuh premajhen - EMA; prosim ne me tok mučit!!user posted image

Me pa prov zanima, če bo jutri MM znala priti do meeting pointa in če bo prišla ob pravi uri in če bo spomnila Cojko na nax in bratranca.user posted image  Prosim naknadno poročilo.

Jst bom že od pol 8h pokonc, ker pride ob 8h čistka okna in kopalnico spucat (sem omenila, da pridejo starši!!user posted image ). Jst pa tega ne bom počela, ker se mi enostavno ne ljubi in niti ne bi s tem trebuhom se tok matrala. In tud v P se mi še ne mudi.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ime
Siana

Kako dati ime deklici?

Tiana (36%)

Klara (61%)

Mary (2%)

Število vseh glasov: 85

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!