|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
11.4.2010 22:13:37   
amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Zivjo punce.

Sem ze prej gor prisla, da bi vam kaj napisala pa mi ni okenca za odgovor odprlo, potem sem pa zaspala. Zdaj pa ne vem vec kaj sem hotela povedati. Hahaha user posted image

Vidim, da nobena ni glih zgovorna.

No, in zdaj bi se jaz menila, "a tebe nema". Sem te čakala dans, da se mal narežimuser posted image

Krajšanje MV:

Iz izkušenj ti povem, da pomaga. Zelo. Mora bit pa večkratna ponovitev v istem večeruuser posted image user posted image če zraven še uživaš, ni baje nič narobeuser posted image Ampak zdaj ti to lahko prakticiraš šele v torek zvečer, če ne te na sadno kupo ne bo!user posted image

Dvojina ali še huje, množina:
Hm, tko kot Krtkova ugotavlja, men to ni tud čist nič jasnouser posted image user posted image , še posebno imam rada tako imenovano personifikacijo in vživljanje v vlogo drugega, ki se čudežno začne v blaženem obdobju žene in sam bog ve kdaj se konča....ampak to je debata za drugič, manifestira se pa na naslednje načine:
- veliki smo, težki smo...
- sva noseča, smo noseči
- rodil je, rodili smo
- dojimo se
- pokakali smo se in polulali smo se
- pojedli smo
- bolani smo .......user posted image predvsem pri slednjem sem se vedno spraševala, zakaj ne obstaja ena t.im po Aglaino nadmama, ki bi jo sočno povedala tako kot je, npr.
Bolan je in teži, jaz sem pa že na konc z živci in sesuta, znorela bom. user posted image user posted image

Evo, tolk od mene. Sej nisem nič huda drugač, samo malo neuravnovešenauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
11.4.2010 22:14:26   
bcljka
no da ne bo pomote to z SVA in SMO je men čist mim... sm se hecala...
kar se tiče pa sprašvanja je pa resnica user posted image

stopnice - jst mam pa lift doma pa hodm peš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
11.4.2010 22:14:45   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

MM - ja, sej najlaži se je pa smejat na moj račun!!user posted image user posted image user posted image  Sem jo vprašala, kako naj pa domov pridem, pa je rekla, da naj ne hodim prepogosto gor pa dol iz stanovanja. Da naj moža po krompir v klet pošljem!!user posted image user posted image  Mi najprej sploh ni blo jasno, kakšen krompir.user posted image user posted image  No, resno, je rekla, da naj se izogibam stopnicam. Ni pa ji jasno, da če je na vrh stopnic sadna kupa, da lahko tud dve pa dve preskakujem.user posted image user posted image  user posted image user posted image

Soriiii...če mi je pa res smešno user posted image , pa ne to da ti ne smeš po stopnicah (to mi sploh ni msešno!!), ampak to kako bi me to uštimale....a si predstavljaš, štiri bajse nesemo tebe gor po štengah user posted image ....sm se zdele spomnla,da bi lahko posnel prisepevek za Vizito na POPTV, bi bcljka lohk zrihtala user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
11.4.2010 22:23:36   
bcljka
eno resno vprašanje ... kok se splača it na predavanje MŠ v lj pordnišnici - pediater??user posted image user posted image tiste k ste že ble...

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
11.4.2010 22:27:23   
krtkova
amazonka, a veš, katera je pa men huda; otrok se MI je umazal, se MI je pokakal,...itd. Od kdaj so glagoli; pokakati, umazati POVRATNI in še to povratni na DRUGO osebo?????????????user posted image user posted image

MM - joj ti pa maš domišljijo!!!!!user posted image user posted image  Sam, če se pa smejiš meni in ti zato ni slabo in ne bruhaš, potem sem pa ful hepi, da te lahko zabavam!!user posted image  Ker se mi ful smiliš s to slabostjo!!!!!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
11.4.2010 22:31:56   
MaliMišek
MM - joj ti pa maš domišljijo!!!!!user posted image user posted image  Sam, če se pa smejiš meni in ti zato ni slabo in ne bruhaš, potem sem pa ful hepi, da te lahko zabavam!!user posted image  Ker se mi ful smiliš s to slabostjo!!!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
11.4.2010 22:42:06   
amazonka3
Krtkova, vem. user posted image Se čist strinjam, tut tale z glagoli je huda. Ker vbistvu no, izvira iz ženskega ego stanja - to je neka čisto psihološka fora veš. V bistvu hoče mama povedat - Pričakovala sem, da bo lep in čist in suh, zdaj me je pa takole in se mi je pokakal, zdaj mam pa delo - in vse to se dogaja na čisto podzavestni ravni.
Matr amazonka, ti si za bruhatuser posted image user posted image

MM, a si kaj bolje??

Ampak tole mi je pa čist weird, MM in Krtkova, kaže da sta odsotni, potem pa po neki partizanski vojaški taktiki objavita post iz zasedeuser posted image user posted image

Bcljka, ne vem kolk se splača, ampak škoditi ti ne more. Mislim jaz sigurno ne bi šla poslušat, toliko da dobiš občutek pa najbrž ni slabouser posted image

< Sporočilo je popravil amazonka3 -- 11.4.2010 22:57:48 >

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
11.4.2010 23:07:32   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

Bcljka, ne vem kolk se splača, ampak škoditi ti ne more. Mislim jaz sigurno ne bi šla poslušat, toliko da dobiš občutek pa najbrž ni slabouser posted image

da mi škodt ne more vem... user posted image je pa skupno predavanje... in prvo kot prvo se mi ne da gužvat, drugo mam pa takrat obvezne vaje in se mi že ne da več ment s profesorji da me ne bo in zakaj me ne bo... hm... user posted image user posted image MM in krtkova, vidve sta ble prejšn mesec... priporočilo?

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
12.4.2010 7:32:47   
Masha_M
Hudiča čveke! Jaz nikakor ne pridem na zeleno vejo s temi odgovori. Še preleteti uspem komaj, kaj šele temeljito prebrati, pokomentirati pa sploh ne. :( Ampak bom! Potem vem, da bo smešno, ker bom reply-ala na 5 dni stare komentarje, ampak bo vsaj smeh. :)

Drugače pa za jutri ob 11h velja. Ravnokar sem sicer preverila vremensko napoved in baje bo jutri cel dan scalo, tako da ne bomo mogle biti na njihovem simpatičnem vrtičku. :( Bom rezervirala raje kar kakšno fajn mizo notri. Aja, pa naj me ena še enkrat opozori, če je kje tokom debate katera prosila za moj ponujeni prevoz, pa sem spregledala. :(

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
12.4.2010 7:44:22   
petrca2507
Dobro jutro

Pa je spet ponedeljek in služba. user posted image  Še 15x zdržim in sem frej za nekaj časa. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Petrca, a so kaksne tekme tudi v LJ oziroma blizu, da bi jaz mojega psihotika peljala na trening blizine psov? user posted image

Žal do konc junija ni nobene tekme blizu LJ. Zdej je najprej Prekmurje in Štajerska, potem ena tekma v Škofji Loki, šele 26.6. je v Domžalah in 3.7. na Barju.

Glede stopnic in sprožanja poroda: Moja kolegica je tud prakticirala hojo po stopnicah vsak dan do 3. nadstropja, pa je vseeno rodila 11 dni čez rok. Pa še to s carskim rezom, ker tamala ni hotla it ven.

MŠ - pediater...a ni to tisto predavanje, za katerega sta krtkova in MM razlagale, da so vsi napol spal. user posted image

Jst sm pa včer resno razmišljala, da bi si vzela 10 ur vadbe za nosečnice v Atlantisu. Včer sem v ogledalu vidla, da sem kot slon. Rit je kot prikolica, ki jo dnevno vlečem za sabo. Da o povečanem celulitu raje ne govorim. user posted image  user posted image  

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
12.4.2010 9:38:10   
Anonimen
Jutro!

MM in Krtkova vidim, da vama je spet dogajalo. krtkova ne skrbi, te bomo nesle gor, sicer jaz ne (sama, lahko pa pomagam), ker vidiš, da že tamalga ne morem nest gor. Bi Aglaia rekla, slaba matiuser posted image user posted image Torej gor moramo zvlečt: Taia, krtkovo, voziček. Še katero?user posted image

Zdej me pa že resno skrbi za cojko, ker se nič ne javi. SE je niti en upam poklicat, da ni že v akciji. A katera kaj ve???

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 1711
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 9:43:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1712
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 9:44:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1713
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 9:46:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu amazonka3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1714
12.4.2010 9:53:43   
Anonimen
cojka sam, da si se javila. Me je že res skrbelo. Sem bila že ziher, da si šla rodit.
Glede avta ti bom pa razložila v živo zakaj moj tok komplicira. Ampak sej tipično po moškouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1715
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 9:55:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1716
12.4.2010 9:56:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Sračenje - no, jutri velja. Jaz naredim tiramisu. Koliko nas potem pride?

Aja sem pozabila, da je še tiramisu treba gor nest. A ga boš res naredilauser posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da se bomo sladkale. Mislim, da nas kar nekaj pride.

Srečanje:
cojka
nax
krtkova
MM
Aglaia
Masha
saša?
amazonka?
petrca?
mkbk (mislim, da je zdej rekla, da pride s Filipom)

< Sporočilo je popravil nax05 -- 12.4.2010 10:06:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 1717
12.4.2010 9:58:05   
Anonimen
nax - ne, ne nisem še šla. Danes se pa počutim kot da še kakšen mesec ne gremuser posted image

A se še čist nič ne dogaja? Jutri bom spet zganjala foušijo nad vami k mate bušije in ste tok lušne.

Neposredna povezava do sporočila: 1718
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 10:08:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1719
12.4.2010 10:17:47   
petrca2507
Srečanje:
cojka
nax
krtkova
MM
Aglaia
Masha
saša?
amazonka?
petrca
mkbk (mislim, da je zdej rekla, da pride s Filipom)

Jst ziher pridem, zato sem ? zbrisala. user posted image  

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 1720
12.4.2010 10:21:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

nax - ne, ne nisem še šla. Danes se pa počutim kot da še kakšen mesec ne gremuser posted image

A se še čist nič ne dogaja? Jutri bom spet zganjala foušijo nad vami k mate bušije in ste tok lušne.

Ne, danes se nič ne dogajauser posted image .
Me bomo pa foušijo zganjal, ko bomo tebe gledale, vso mankekensko, kot da ne bi nikoli rodila.

Aja, sem se spomnila, da sem ti še enkaj pozabila povedat. Res sem pozabljivauser posted image IN res sem pozabila bratranca vprašatuser posted image . Ga bom v sredo. Ko se bomo slikal. A bo ok? Sej vreme je čist adijo in itak nepirmerno ....
user posted image Imam fajn izgovore, a neuser posted image

Sem ti rekla, da se velik pozna 2 meseca. Predstavljaj si, da bi bila noseča 9 mesecev. Veš kakšna bi bila.

Sem itak računala na to, da boš pozabila. Standard. Na nosečko se itak ne moreš nikoli zanest, v smislu, da bi si kaj zapomnilauser posted image

Da povem še to, da smo šli spet v šoping. MI je teta povedala za eno tok hudo trgovino. Imajo take stvari, da dol padeš. Sam k sem pa videla vse roza, me je pa spet srček zabolu.

Neposredna povezava do sporočila: 1721
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 10:24:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1722
12.4.2010 10:25:23   
živa
Če se slučajno sprašujete, zakaj se nič ne javljam, je odgovor: TIRAMISU user posted image user posted image user posted image . Vse srake se boste basale, medtem ko bom jaz usta odpirala za zobarco. A SE VAM ZDI TO FER??? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Se priporočam za eno porcijo, ko pridem iz porodnišnice user posted image .

Aja, takrat bom hujšala user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
12.4.2010 10:27:05   
krtkova
Guten morgen, meine Sraken (ne ljubi se mi v slovar gledat, kako se reče srake po nemško user posted image )!!!

Jst sm sicer zvečer mal bluzila po stanovanju, a že ob 2h zaspala!!!user posted image user posted image  Zjutraj, ko je moj odhajal sem ga vsa zmedena spraševala, zakaj gre v službo, saj je vendar sobota!user posted image  Ha ha!!

Greva pa danes po službi v Trst, Prenatal, un bon izkorisit. Je moj čist živčn, da greva za 45 eurov vse do Trsta, da bo kao bencina več. Pa sej se kr strinjam z njim, sam po drugi strani mi je pa kr škoda stran vržt bon.

Veselim se jutrišnjega tiramisuja!!user posted image

Kaj naj pa pokomentiram??????user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 1724
12.4.2010 10:30:46   
živa

Guten morgen, meine Sraken (ne ljubi se mi v slovar gledat, kako se reče srake po nemško user posted image )!!!

die Elster user posted image user posted image user posted image

Sem ravno klicala v Avstrijo in reklamirala v soboto kupljeno mizo user posted image , pa imam slovar odprt user posted image .

Lp,

živa 

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......