Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.4.2010 22:13:37
|
|
|
|
amazonka3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Zivjo punce. Sem ze prej gor prisla, da bi vam kaj napisala pa mi ni okenca za odgovor odprlo, potem sem pa zaspala. Zdaj pa ne vem vec kaj sem hotela povedati. Hahaha Vidim, da nobena ni glih zgovorna. No, in zdaj bi se jaz menila, "a tebe nema". Sem te čakala dans, da se mal narežim Krajšanje MV: Iz izkušenj ti povem, da pomaga. Zelo. Mora bit pa večkratna ponovitev v istem večeru če zraven še uživaš, ni baje nič narobe Ampak zdaj ti to lahko prakticiraš šele v torek zvečer, če ne te na sadno kupo ne bo! Dvojina ali še huje, množina: Hm, tko kot Krtkova ugotavlja, men to ni tud čist nič jasno , še posebno imam rada tako imenovano personifikacijo in vživljanje v vlogo drugega, ki se čudežno začne v blaženem obdobju žene in sam bog ve kdaj se konča....ampak to je debata za drugič, manifestira se pa na naslednje načine: - veliki smo, težki smo... - sva noseča, smo noseči - rodil je, rodili smo - dojimo se - pokakali smo se in polulali smo se - pojedli smo - bolani smo ....... predvsem pri slednjem sem se vedno spraševala, zakaj ne obstaja ena t.im po Aglaino nadmama, ki bi jo sočno povedala tako kot je, npr. Bolan je in teži, jaz sem pa že na konc z živci in sesuta, znorela bom. Evo, tolk od mene. Sej nisem nič huda drugač, samo malo neuravnovešena
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.4.2010 22:14:26
|
|
|
|
bcljka
|
no da ne bo pomote to z SVA in SMO je men čist mim... sm se hecala... kar se tiče pa sprašvanja je pa resnica stopnice - jst mam pa lift doma pa hodm peš
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.4.2010 22:14:45
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova MM - ja, sej najlaži se je pa smejat na moj račun!! Sem jo vprašala, kako naj pa domov pridem, pa je rekla, da naj ne hodim prepogosto gor pa dol iz stanovanja. Da naj moža po krompir v klet pošljem!! Mi najprej sploh ni blo jasno, kakšen krompir. No, resno, je rekla, da naj se izogibam stopnicam. Ni pa ji jasno, da če je na vrh stopnic sadna kupa, da lahko tud dve pa dve preskakujem. Soriiii...če mi je pa res smešno , pa ne to da ti ne smeš po stopnicah (to mi sploh ni msešno!!), ampak to kako bi me to uštimale....a si predstavljaš, štiri bajse nesemo tebe gor po štengah ....sm se zdele spomnla,da bi lahko posnel prisepevek za Vizito na POPTV, bi bcljka lohk zrihtala
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.4.2010 22:23:36
|
|
|
|
bcljka
|
eno resno vprašanje ... kok se splača it na predavanje MŠ v lj pordnišnici - pediater?? tiste k ste že ble...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.4.2010 22:27:23
|
|
|
|
krtkova
|
amazonka, a veš, katera je pa men huda; otrok se MI je umazal, se MI je pokakal,...itd. Od kdaj so glagoli; pokakati, umazati POVRATNI in še to povratni na DRUGO osebo????????????? MM - joj ti pa maš domišljijo!!!!! Sam, če se pa smejiš meni in ti zato ni slabo in ne bruhaš, potem sem pa ful hepi, da te lahko zabavam!! Ker se mi ful smiliš s to slabostjo!!!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.4.2010 22:31:56
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova MM - joj ti pa maš domišljijo!!!!! Sam, če se pa smejiš meni in ti zato ni slabo in ne bruhaš, potem sem pa ful hepi, da te lahko zabavam!! Ker se mi ful smiliš s to slabostjo!!!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.4.2010 22:42:06
|
|
|
|
amazonka3
|
Krtkova, vem. Se čist strinjam, tut tale z glagoli je huda. Ker vbistvu no, izvira iz ženskega ego stanja - to je neka čisto psihološka fora veš. V bistvu hoče mama povedat - Pričakovala sem, da bo lep in čist in suh, zdaj me je pa takole in se mi je pokakal, zdaj mam pa delo - in vse to se dogaja na čisto podzavestni ravni. Matr amazonka, ti si za bruhat MM, a si kaj bolje?? Ampak tole mi je pa čist weird, MM in Krtkova, kaže da sta odsotni, potem pa po neki partizanski vojaški taktiki objavita post iz zasede Bcljka, ne vem kolk se splača, ampak škoditi ti ne more. Mislim jaz sigurno ne bi šla poslušat, toliko da dobiš občutek pa najbrž ni slabo
< Sporočilo je popravil amazonka3 -- 11.4.2010 22:57:48 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.4.2010 23:07:32
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3 Bcljka, ne vem kolk se splača, ampak škoditi ti ne more. Mislim jaz sigurno ne bi šla poslušat, toliko da dobiš občutek pa najbrž ni slabo da mi škodt ne more vem... je pa skupno predavanje... in prvo kot prvo se mi ne da gužvat, drugo mam pa takrat obvezne vaje in se mi že ne da več ment s profesorji da me ne bo in zakaj me ne bo... hm... MM in krtkova, vidve sta ble prejšn mesec... priporočilo?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 7:32:47
|
|
|
|
Masha_M
|
Hudiča čveke! Jaz nikakor ne pridem na zeleno vejo s temi odgovori. Še preleteti uspem komaj, kaj šele temeljito prebrati, pokomentirati pa sploh ne. :( Ampak bom! Potem vem, da bo smešno, ker bom reply-ala na 5 dni stare komentarje, ampak bo vsaj smeh. :) Drugače pa za jutri ob 11h velja. Ravnokar sem sicer preverila vremensko napoved in baje bo jutri cel dan scalo, tako da ne bomo mogle biti na njihovem simpatičnem vrtičku. :( Bom rezervirala raje kar kakšno fajn mizo notri. Aja, pa naj me ena še enkrat opozori, če je kje tokom debate katera prosila za moj ponujeni prevoz, pa sem spregledala. :(
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 7:44:22
|
|
|
|
petrca2507
|
Dobro jutro Pa je spet ponedeljek in služba. Še 15x zdržim in sem frej za nekaj časa. IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Petrca, a so kaksne tekme tudi v LJ oziroma blizu, da bi jaz mojega psihotika peljala na trening blizine psov? Žal do konc junija ni nobene tekme blizu LJ. Zdej je najprej Prekmurje in Štajerska, potem ena tekma v Škofji Loki, šele 26.6. je v Domžalah in 3.7. na Barju. Glede stopnic in sprožanja poroda: Moja kolegica je tud prakticirala hojo po stopnicah vsak dan do 3. nadstropja, pa je vseeno rodila 11 dni čez rok. Pa še to s carskim rezom, ker tamala ni hotla it ven. MŠ - pediater...a ni to tisto predavanje, za katerega sta krtkova in MM razlagale, da so vsi napol spal. Jst sm pa včer resno razmišljala, da bi si vzela 10 ur vadbe za nosečnice v Atlantisu. Včer sem v ogledalu vidla, da sem kot slon. Rit je kot prikolica, ki jo dnevno vlečem za sabo. Da o povečanem celulitu raje ne govorim.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 9:38:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! MM in Krtkova vidim, da vama je spet dogajalo. krtkova ne skrbi, te bomo nesle gor, sicer jaz ne (sama, lahko pa pomagam), ker vidiš, da že tamalga ne morem nest gor. Bi Aglaia rekla, slaba mati Torej gor moramo zvlečt: Taia, krtkovo, voziček. Še katero? Zdej me pa že resno skrbi za cojko, ker se nič ne javi. SE je niti en upam poklicat, da ni že v akciji. A katera kaj ve???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.4.2010 9:43:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.4.2010 9:44:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.4.2010 9:46:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 9:53:43
|
|
|
|
Anonimen
|
cojka sam, da si se javila. Me je že res skrbelo. Sem bila že ziher, da si šla rodit. Glede avta ti bom pa razložila v živo zakaj moj tok komplicira. Ampak sej tipično po moško
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.4.2010 9:55:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 9:56:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Sračenje - no, jutri velja. Jaz naredim tiramisu. Koliko nas potem pride? Aja sem pozabila, da je še tiramisu treba gor nest. A ga boš res naredila Komaj čakam, da se bomo sladkale. Mislim, da nas kar nekaj pride. Srečanje: cojka nax krtkova MM Aglaia Masha saša? amazonka? petrca? mkbk (mislim, da je zdej rekla, da pride s Filipom)
< Sporočilo je popravil nax05 -- 12.4.2010 10:06:41 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 9:58:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka nax - ne, ne nisem še šla. Danes se pa počutim kot da še kakšen mesec ne grem A se še čist nič ne dogaja? Jutri bom spet zganjala foušijo nad vami k mate bušije in ste tok lušne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.4.2010 10:08:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 10:17:47
|
|
|
|
petrca2507
|
Srečanje: cojka nax krtkova MM Aglaia Masha saša? amazonka? petrca mkbk (mislim, da je zdej rekla, da pride s Filipom) Jst ziher pridem, zato sem ? zbrisala.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 10:21:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: cojka nax - ne, ne nisem še šla. Danes se pa počutim kot da še kakšen mesec ne grem A se še čist nič ne dogaja? Jutri bom spet zganjala foušijo nad vami k mate bušije in ste tok lušne. Ne, danes se nič ne dogaja . Me bomo pa foušijo zganjal, ko bomo tebe gledale, vso mankekensko, kot da ne bi nikoli rodila. Aja, sem se spomnila, da sem ti še enkaj pozabila povedat. Res sem pozabljiva IN res sem pozabila bratranca vprašat . Ga bom v sredo. Ko se bomo slikal. A bo ok? Sej vreme je čist adijo in itak nepirmerno .... Imam fajn izgovore, a ne Sem ti rekla, da se velik pozna 2 meseca. Predstavljaj si, da bi bila noseča 9 mesecev. Veš kakšna bi bila. Sem itak računala na to, da boš pozabila. Standard. Na nosečko se itak ne moreš nikoli zanest, v smislu, da bi si kaj zapomnila Da povem še to, da smo šli spet v šoping. MI je teta povedala za eno tok hudo trgovino. Imajo take stvari, da dol padeš. Sam k sem pa videla vse roza, me je pa spet srček zabolu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.4.2010 10:24:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 10:25:23
|
|
|
|
živa
|
Če se slučajno sprašujete, zakaj se nič ne javljam, je odgovor: TIRAMISU . Vse srake se boste basale, medtem ko bom jaz usta odpirala za zobarco. A SE VAM ZDI TO FER??? Se priporočam za eno porcijo, ko pridem iz porodnišnice . Aja, takrat bom hujšala .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 10:27:05
|
|
|
|
krtkova
|
Guten morgen, meine Sraken (ne ljubi se mi v slovar gledat, kako se reče srake po nemško )!!! Jst sm sicer zvečer mal bluzila po stanovanju, a že ob 2h zaspala!!! Zjutraj, ko je moj odhajal sem ga vsa zmedena spraševala, zakaj gre v službo, saj je vendar sobota! Ha ha!! Greva pa danes po službi v Trst, Prenatal, un bon izkorisit. Je moj čist živčn, da greva za 45 eurov vse do Trsta, da bo kao bencina več. Pa sej se kr strinjam z njim, sam po drugi strani mi je pa kr škoda stran vržt bon. Veselim se jutrišnjega tiramisuja!! Kaj naj pa pokomentiram??????
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 12.4.2010 10:30:46
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Guten morgen, meine Sraken (ne ljubi se mi v slovar gledat, kako se reče srake po nemško )!!! die Elster Sem ravno klicala v Avstrijo in reklamirala v soboto kupljeno mizo , pa imam slovar odprt . Lp, živa
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......