|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 21:01:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
2.4.2010 21:01:54   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Jst pa mislm, da sm mal zasvojena s torticami user posted image .

MAL????user posted image user posted image

Jst sm pa ugotovila, da se moje telo fizično upira sladkarijam. Sam še do možganov ni tega sporočil. Ful mi je slabo vsakič, ko kaj sladkega pojem, a hkrati ves čas sam sladkarije sanjam. user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
2.4.2010 21:02:23   
anajrim
Punce živjo!

Nekanoč - čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

No jaz sem pa danes spekla še kokosovo potico in sta obe (čokolada) videti odlično!

Komaj čakamo jutri po žegnu da jo poskusimo. Drugače me pa jutri zjutraj še čaka barvanje pirhov, kuhanje šunke...

Lepo je brati da imate super preglede...

Lep večer vam želim in pa seveda čim lepše praznike!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 21:05:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1104
2.4.2010 21:07:32   
krtkova
jst mam na balkonu cel velikonočni zajtrk!!!!!!!!!!
Sline se mi cedijo v potokih!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
2.4.2010 21:07:40   
Masha_M
Jaz pa ne vem kako vam lahko tako diši. Meni je mami dala svoja 2 najlepša pirha, pa vem da jih bom spet en teden samo gledala. Do šunke mi sploh ni, potice itak nikoli nisem obrajtala... Bi pa zato vsak dan jedla pašto na 1001 način. *blush*

Neposredna povezava do sporočila: 1106
2.4.2010 21:08:49   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Jst pa mislm, da sm mal zasvojena s torticami user posted image .

MAL????user posted image user posted image

Jst sm pa ugotovila, da se moje telo fizično upira sladkarijam. Sam še do možganov ni tega sporočil. Ful mi je slabo vsakič, ko kaj sladkega pojem, a hkrati ves čas sam sladkarije sanjam. user posted image

Jst si vedno ko se NAŽREM sladkarij rečem, da to je pa res zadnjič user posted image . V glavnem to se potem ne uresniči user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Punce, jaz res ne vem, kako zdržite vse te dobrote pustit pri miru do jurtri popoldne. Jaz grem v napad čez kako uro, ko bo potica pečena

user posted image user posted image user posted image jst zato, ker jih še nimam...šele jutri greva v Prekmurje user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
2.4.2010 21:09:46   
MaliMišek

A se da splezat na tvoj balkon....a lahko kam padem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
2.4.2010 21:09:53   
amazonka3
Neka Noč : Čestiiiitkeeeeuser posted image user posted image user posted image  Zdej bosta pa dva navihančka. Jaz sem po rojstvu druge punce rekla, no evo, zdej smo pa ta prava familija (ne zamert punce, ampak nekek mi takrat ni šlo, da bi imela edinko, ko mene ne bo več, bo rabla svojo kri user posted image )

Sreda: že zdej sanjam - jaboljčna pita še topla, mandljeva torta, hm kakšne dilemeuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa, prebrala sem vas, Masha se vklaplja, pa Krtkova je iz internetne krtine pokukala. kul.user posted image  Sam pisat pa ne morem, sem tolk hin.

Pa ej, a ni jutr Bcljka na tivu (TV)?

Neposredna povezava do sporočila: 1109
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 21:10:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 1110
2.4.2010 21:11:02   
Anonimen
Tok sem imela dober dan, potem pa prideva domov in odprem od DURSa in kaj me čaka: položnica. Plačati moram 450 euruser posted image Sem tok jezna.

cojka
a sem ti rekla, da je mali samo čakal na pravi avto. Ti me pa res nič ne poslušašuser posted image

MM jaz sem se tudi danes basala s pico. Sva šla mal v šoping in potem na pico. Kok je pasala. Sem se najedla ko nora.
Pa škoda, da nisi napisala, da predebela, da bi se oblekla za v službo, ker je svetovno.

marjanaj ooooooooo že kar ti si na vrsti. Ne morem verjet.

Nataša a tok si že odprta. Potem bo pa pri tebi zdej zdej.

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 1111
2.4.2010 21:11:29   
krtkova
ha ha ha, me pišemo o tem, kako mamo že ful te hrane, pa kako ne gremo jest,..... moj pa pride mimo in reče; jst bom kr en pirh pojedu, sm lačn!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
2.4.2010 21:13:09   
amazonka3

Danes so me sodelavke prepričale, da grem v torek na maturantski ples. Otroc so me že prej nagovarjal in vabilo poslal, pa nisem vedela ali naj grem ali ne. No, zdaj sem se odločila, če se bom ok počutila, da grem. Edino ne vem, kaj naj nase navlečemuser posted image

Če boš taka kot si na tvoji slikci, boš total zažgalauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil amazonka3 -- 2.4.2010 21:14:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 1113
2.4.2010 21:13:31   
krtkova

A se da splezat na tvoj balkon....a lahko kam padem user posted image user posted image user posted image

Lohk splezaš po drevesu, ki brsti!!!!!user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 1114
2.4.2010 21:13:42   
Masha_M

Vsemogočni apetit. No, edino ena stvar - morski sadeži.
Moj apetit je pa dokaj zmeren. Česar ne bi mogla reči za svoje kile. :( Danes sem recimo jedla zajtrk, kosilce ob 12h in malo piknila enih ostankov okrog 18h in sem za danes fertik. Kile pa že na +8-9 na koncu petega meseca. Grrrr! :s

Neposredna povezava do sporočila: 1115
2.4.2010 21:13:47   
MaliMišek

ha ha ha, me pišemo o tem, kako mamo že ful te hrane, pa kako ne gremo jest,..... moj pa pride mimo in reče; jst bom kr en pirh pojedu, sm lačn!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 21:14:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1117
2.4.2010 21:14:57   
Anonimen
Jaz pa ful ne maram niti jajc, niti šunke, niti hrena,... men so te prazniki kr neki. Čist sem bednauser posted image Sam barvala bom pa vseen pirhe. Upam. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1118
2.4.2010 21:17:46   
MaliMišek

Punce, jaz res ne vem, kako zdržite vse te dobrote pustit pri miru do jurtri popoldne. Jaz grem v napad čez kako uro, ko bo potica pečena

user posted image user posted image user posted image jst zato, ker jih še nimam...šele jutri greva v Prekmurje user posted image

OK, razumljivo.user posted image
krtkova - mislim, da je tvoj zajtrk v nevarnosti. Pa tvoje cvetoče drevo tud, če bo MM plezala okoluser posted image

Ja sam zdej ne upam tja, ker njen išče pirhe po balkonu user posted image .

Nax jst bi se lahko odpovedala jajcem, ampak potici, šunki in hrenu pa ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1119
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 21:19:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1120
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 21:21:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
2.4.2010 21:22:36   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Jaz pa ful ne maram niti jajc, niti šunke, niti hrena,... men so te prazniki kr neki. Čist sem bednauser posted image Sam barvala bom pa vseen pirhe. Upam. 

KKAAAAAAJJJ???? Ne morem verjeti!!!! jst pa OBOŽUJEM ta praznik (ta, pa martinovo) - men se tok sline cedijo, že sam k govorimo o tem, da upam, da bom dons spala, da ne b dooolga noč!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
2.4.2010 21:23:20   
Masha_M

masha - jaz jih mam +13user posted image , v torek jih bo pa verjetno +15user posted image
Mogoče se bo slišalo žleht, a me vseeno malo veseli da očitno nisem edina. :( Me zanima če mi bo v četrtek ginekolog kaj omenil na pregledu.

Neposredna povezava do sporočila: 1123
2.4.2010 21:23:21   
krtkova
na balkon bom dala bodečo žico (z notranje in zunanj strani).user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
2.4.2010 21:24:39   
Anonimen
cojka pojma nimam od kje jim tak znesek. Me je kar zabil, ko sem videla. Sploh mi ni jasno. Moram it v pisarno in mal naštudirat. Jaz sem pa ravno premišljevala kaj bom kej kupila. Očitno ničuser posted image , ker me hočejo oskubit. 

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......