|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
12.4.2010 20:54:45   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Za sladoled sploh placa ni blo v šalci, pa itak je mal prehladno.

Jaz bi pa lahko sladoled jedla kadarkoli user posted image !

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
12.4.2010 20:56:46   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

jst tud, se raje smetani odpovem.user posted image

mislim, da bom napadla domačica piškote!!user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
12.4.2010 21:01:07   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

jst tud, se raje smetani odpovem.user posted image

mislim, da bom napadla domačica piškote!!user posted image

Jst tud smetano zamnejam takoj!!! Je ne maram preveč! user posted image
Vidm pa da imaš danes podobne lušte kot jaz, sem namreč po kosilu pojedla še polovico domačica piškotov user posted image .

< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 12.4.2010 21:02:25 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 21:08:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1779
12.4.2010 21:09:11   
krtkova

Vidm pa da imaš danes podobne lušte kot jaz, sem namreč po kosilu pojedla še polovico domačica piškotov user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  jst sm se vzdržala (ker je jasno moj dragi priletel v kuhinjo, ko je slišal odpiranje škatle in me je grdo pogledal), in sm pojedla samo 3 piškote.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1780
12.4.2010 21:10:19   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Drugače sem danes že spacala tiramisu,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
12.4.2010 21:10:46   
MaliMišek

user posted image user posted image user posted image user posted image  jst sm se vzdržala (ker je jasno moj dragi priletel v kuhinjo, ko je slišal odpiranje škatle in me je grdo pogledal), in sm pojedla samo 3 piškote.user posted image

user posted image user posted image user posted image tvoj pa je policaj. Jst sm mojo škatlo švercala mimo njega ko je igral PS3 user posted image , me na srečo sploh opazil ni user posted image !

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
12.4.2010 21:16:05   
krtkova
user posted image user posted image user posted image tvoj pa je policaj.

user posted image user posted image user posted image  res je

Neposredna povezava do sporočila: 1783
12.4.2010 21:17:50   
MaliMišek

user posted image user posted image user posted image tvoj pa je policaj.

user posted image user posted image user posted image  res je

Sam sej to je po eni strani dobr, vsaj debela ne boš user posted image , jst bom pa kot en buhtelj user posted image !

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
12.4.2010 21:21:51   
andrazk
Boga Masha, zdaj res ne bo mogla čez pregrizt (al pa tud, glede na to da je doma, pa še srakoper lahko pomaga)user posted image user posted image user posted image

He he, kljub trudu to ne gre. :)  Mora sama prebrati, da ji bo vsaj malo jasno, česa se je lotila in v kaj se spušča. :)
Lepo se imejte jutri!

Če vam pa tiramisuja zmanjka, pa povejte, bomo naradili še mi kakšnega. ;)

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
12.4.2010 21:24:39   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: andrazk
Če vam pa tiramisuja zmanjka, pa povejte, bomo naradili še mi kakšnega. ;)

mislim, da ga bo zmanjkalo, kar naredte ga!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andrazk)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 21:27:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu andrazk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1787
12.4.2010 21:31:03   
krtkova
marjanaj - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1788
12.4.2010 21:33:20   
MaliMišek

Prejle sem mal marjanoj kontaktirala prek sms. Tibor je super in ful priden. Je pa ona bolj boga in kar leži v postelji. Je rekla, da še do računalnika ne pride. Revca. Upam, da bo čim prej bolje.

Bogica. Upam, da ima vsaj kakšno pomoč user posted image . user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1789
12.4.2010 21:33:38   
andrazk
andražek

andrazk user posted image

Zdaj je malo pozno, pofočkajte se naslednjič, žal.

Pri meni in bratu je bil včasih en pleh hitro prazen, tako da pri devetih ki naj bi vsaka jedla za dva... huh. :)
Verjamem da bi bilo dovolj odjemalk... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1790
12.4.2010 21:35:11   
neka_noč
Drage moje srake. 

Se vam malo javim, mali ravno spi.
Brala za nazaj vas nisem - sem ostala na 43-i strani.

Vsem se zahvaljujem za vse poslane SMS-e . Ene ste bile z mano že pred Cs. Hvala! Hvala tudi za vsa voščila, čestitke in Cojki, ter Nax za poslan telegram. Zelo sta me presenetile - nisem pričakovala!

Drugače sva z malim Žakom ZELO ok. Ta Cs je bil zame pravi balzam v primerjavi s prejšnjim. Kar se tiče neprespanih noči je itak normalno, da sem skrokana, a grem pop. proti večeru enkrat spat in malo nadoknadim. Tako sem dobro, da mi je prav žal, da ni lepšega vremena, čeprav po drugi strani mi je tako boljše, ker vem, da bi pretiravala in ne bi bilo dobro.
Z Žakom se dojiva. Polno. Na začetku me je dojenje skrbelo, ker ga nisem dojila cela dva dni. Nisem mogla/smela. V Po. imajo tak režim. Me je že prav skrbelo kako bo steklo, a se nisem dala in sem stimulirala mleko... Žak ima močan sesalni refleks in tudi grizel me je na začetku - sem mu rekla moja mala piranha. Ko je lačen se včasih oglaša kot galeb. Ne moreš verjeti.

Sicer je spinalni Cs bistveno boljši od splošne narkoze. Malo sem imela smole, ker mi je spinalna pričela predčasno popuščati in sem že vse čutila. Potem, ko so dojeli, da mi očitno popušča, so me dodatno "zadeli" in sem bila v seven heaven. Trikrat sem imela tudi padec tlaka, kar se sicer rado zgodi pri spinalni, le pri meni je bilo malo bolj izrazito. Ni kaj - jaz sem itak nekaj posebnega. Tudi zelo močan glavobol sem imela po spinalni na oddelku - tretja v 10-ih letih. Terapija; kava ali coca-cola. Ne moreš verjeti. Sem dobila močne tbl. .

Doživela sem tisto kar sem želela - videla otroka takoj ko so ga vzeli iz trebuha. Bil je ves še sirkast in v položaju kot je bil v trebuščku. Tudi prvi jok sem zaslišala. Ne morem pomagati, ampak meni je bil kot bi se prvo oglasila ena žabica. Lušna, hripava žabica. Nato so mi ga podržali pri ličkih in sem ga lubčkala. Bila sem srečna.
Po apgarju je dobil čisto 10-ko. Luka je dobil 9-ko zaradi tena kože.

Kar se tiče Po. porodnišnice je pa tako. Zdravniki/giniči so profesionalni, imajo smisel za humor, človeški. So strokovnjaki. Sem slišala, da hodijo k dr. Merlo-tu naše estradnice... Mene je operiral dr. Likar. Sem bila zelo zadovoljna.
Kar se tiče osebja - na porodnem in intenzivni so sestre zakon. Prijazne, ustrežljive,.. Ni da ni. Ko pa sem prišla na oddelek sem doživela hladni tuš. Tam sta dve smeni; ena je zelo prijaznih in ustržljivih sester, druga je katastrofa. Brezbrižne, neprijazne, vse jim je odveč...  Moja cimra se je jokala, ker ji niso hoteli previti otroka - češ, ker je prišel ravno z vizite in je bil ravnokar prevet in je (sestre) ni zanimalo, da se je otrok ravnokar obilno usral. Ko smo ga same odvile, pogledale, smo videle, da je vse prišlo čez, poklicale sestro in ji pokazale "pridelek" .... je ponovno nekaj pametovala, grozila .... in takrat je meni dvignilo pritisk, da sem jo nahrulila/naddominirala... se me je slišalo na hodnik tako sem se drla nanjo. Šlo je za mlado sestro, ki je bila ves čas ekstremno neprijazna (se je prav videlo, da ne mara svoje službe) in ki sploh še nima svojih otrok - nam pa je hotela nekaj pametovati glede nege in prvijanja otroka doma. Hallloooo??!!!  Ko sem jo nahrulila, sva imeli nato obe korekten odnos.
V Po. je pač tako, da po Cs ne smeš previjati otroka. To smeš šele četrti dan. In tudi če bi ga želela - ni body-ev in ga ne moreš. Imaš tetra plenice, "pampersko" in to je to.
Aja, pa všeč mi ni bilo to, da otroka brišejo z vlažilnimi robčki, nato ritke nič ne posušijo, temveč le zavijejo v pampersko. Tudi s hladilnim mazilom nič ne namažejo. Zato smo mi "pridelali" med nogicami (v pregibu) "razpoke" in sedaj sušim s fenom ob vsakem previjanju. Se mi mali prav smili, ker sploh nisem vedela - je danes patronažna to videla.
Drugače pa mi je bilo zelo všeč in bilo je tudi koristno, da ti otroka ob 22.30 odpeljejo in ob 05-ih pripeljejo. Tako se lahko vsaj nekaj naspiš.
In še pohvalit moram - sem bila prav presenečena - dobili smo ogromno vzorčkov. Res ogromno. Tudi CD-ke z uspavankami, pa vložke, britvico, robčke takšne in drugačne, ter od banke KP. , ter zobno pasto, celo prašek, od Mustule vzorčke,.... Bi morla prav pogledat od koga in kaj. Res ogromno stvari. Sem bila ZELO presenečena in vesela, ker nisem nič pričakovala. V Lj. porodnišnici (pred šestimi leti) smo dobili, a še zdaleč ne toliko. Ne vem kako je danes. To veste tiste, ki ste že rodile v Lj. .

Skratka, komaj čakam na konec vikenda, ko bo sonček in višje temperature in bom šla malo ven. Zdaj sem sama z malo srako. Moj veliki (Luka) je šel v škratkovo deželo z vrtcem in smo imeli pred tem tri dni cel halo, ker je non stop jokal kako on ne bi šel,... Mi je bilo kot , da sva ga dala pred strelski vod...

Nič, upam, da ste vse ok. Z enimi sem se tudi slišala po telefonu. Upam, da se z ostalimi kmalu tudi kaj vidimo.
Spislala sem (ponovno) cel roman. Pa saj me poznate. Meni ne zmanjka! 

Lepo pančite srake... nočko....

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
12.4.2010 21:36:02   
neka_noč
Kje so pa smeškoti??!!!  user posted image  

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
12.4.2010 21:40:09   
krtkova
NN - juhuhuhu,kako sem vesela tvojega javljanja in tvojega podrobnega opisa dogajanja v P.user posted image  Sem zvedla za tvoje glavobole in si se mi zelo smilila, zdaj pa vidim, da si tudi to preživela, da je Žak super, da ga dojiš,... In predvsem sem ponosna nate, kako si nahrulila uno sestro!! Bravo!!user posted image  Zdaj pa komaj čakam, da te vidimo spet v živo in to skupaj za žakom!! Saj lepo vreme še pride in ko bosta fit, bosta prišla na kakšno zunanje srečanje. user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 21:43:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu andrazk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1794
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 21:51:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1795
12.4.2010 21:55:04   
MaliMišek
NN lepo da si se oglasila user posted image in da je z vama vse kul user posted image ! Komaj čakam, da bodo lepši dnevi in boš kaj privozičkala naokrog user posted image .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
12.4.2010 21:57:59   
krtkova
Metuljčka za an crocse user posted image user posted image user posted image Ko en otrok.

jst mam pa fuzbal žogo gor z grško zastavo - to je šele......kaj naj rečem.......ah, bo Aglaia komentirala!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1797
12.4.2010 21:59:47   
MaliMišek
Kje pa je Aglaia? Da ni slučajno ostala v MS porodnišnici user posted image ?!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
12.4.2010 22:00:23   
Anonimen
Jeeej NN!!!! Malo mi gre na jok, ker sem tako vesela, da si se javila. Đizus, jaz sem cist custvena. Res je skrajni cas, da grem rodit user posted image

Ful sem vesela zate, da se je vse ustimalo in da je mali Zak priden in komaj cakam, da ga vidim. A se tako grdo gleda? user posted image Nisem cist stekala, kako se je Luka navadil na Zaka? Pa Nikita? In super, da si se postavila po robu glupi sestri. Joj, jaz sem en tak pussy kar se tega tice in potem znam samo piz****diti, ko je ze vsega konec, da bi pa takrat kaj rekla, pa ne. Se kar bojim kaksnih konfliktov oziroma neprijaznih babic v porodnisnici.

Javi se se kaj pa polupckaj Zaka. Pa se kaksno slikico poslji! Pa pazi nase. user posted image

Kaj pa je z Marjanoj? Joj joj, mene to ful strasi. Ne sam porod in bolecine ampak komplikacije ... ah, upam na najboljse. Pa na najhitrejse seveda. user posted image

In, kot ste ze ugotovile, sem nazaj. Mene ne more ena Prlekija v porodnisnico spraviti. Sem pa ponoci mislila, da bi se sla malo pokazat, ker me je nekaj scipalo pa se je potem umirilo. Zjutraj je bila pa guzva po LJ in sva z mami malo zamujale in je bla tako zivcna, da sem se bala, da mi bo voda na Trojanah odtekla. Pa mi ni. In tudi mati se je (hvalabogu) cez dan malo umirila. Sem pa ful po stopnicah hodila pa neke skatle nosila pa nic. Bo treba res moza napasti zvecer. Amapak sele jutri, je dovolila amazonka user posted image

Aja, mkbk, moj oce je tudi Prekmurec, moja mama pa Prlecka, jaz pa sem 50/50. Sem pa rojena v MS, ampak takrat je bila se stara porodnisnica. Ne bi pa rada sla tja rodit, ker sta mi tam oba dedka umrla pa imam cuden feeling kadar se peljem mimo user posted image
Skoda, ker vaju z malim jutri ne bo.

Krti, se vidimo zjutraj. Te bom takoj za kolencek lovila, da te potolazim, ker Italijani cudno delajo.

Cojka, jeeej tiramisu. Pa se sestricno bomo spoznale. user posted image
Pa Taia... iiii. Sori Nax, ce te bom samo pozdravila in potem ignorirala. Mali fantki imajo prednost user posted image

Ostale ... lepo se imejte, se jutri vidimo.

Ziva, dobro opravi pri zobarju. Upam, da ti bolecina ne sprozi poroda. Kar v vrsto ze postavi user posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1799
12.4.2010 22:02:53   
Anonimen

Metuljčka za an crocse user posted image user posted image user posted image Ko en otrok.

jst mam pa fuzbal žogo gor z grško zastavo - to je šele......kaj naj rečem.......ah, bo Aglaia komentirala!!user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa duhca. Belega, ker mi pase na crne krokse. Krti ... ti bom enega malega Ronaldota za na krokse naredila, ok? Da ga bos brcala user posted image
Ampak se sploh ne morem navaditi tega sranja nositi. Se vedno trdim, da je to za majhne otroke. In za nosecnice z debelimi prsti na nogah (ergo jaz)

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......