Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.3.2010 22:27:02
|
|
|
|
Goldy
|
semper* - pol pa dajva, sam če ne vem kje si?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.3.2010 22:28:55
|
|
|
|
Goldy
|
Ej, ti to resno - 7 zobek!!! Mi še pa nobenega nimamo!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.3.2010 22:33:22
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy semper* - pol pa dajva, sam če ne vem kje si? Evo mene, v kuhinji, za računalnikom Tamali se je vmes zbudil. Še kar ne morem pozabiti teh naših "talentov". En 34 letnik je prišel na oder z vrečko. Vsedel se je na stol, iz vrečke potegnil volno in pletilke, pa začel ŠTRIKAT. Je reku, da ga je mami naučila. Je bila z njim tam. Da dol padeš Je pa res, da je bilo tudi nekaj takih, da si rečeš, no vsaj za nekaj je pa ta stvar le dobra.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.3.2010 22:38:40
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Ej, ti to resno - 7 zobek!!! Mi še pa nobenega nimamo! Smrtno resno Imamo 3 biserčke spodaj in 4 zgoraj. Veš, kako fino izgleda, ko se nasmeji A vi ste pa že pri zobarju bili? Nas pa še ni noben poklical. Bom zgleda morala sama to zrihtat. Samo kaj, ko nimam pojma, kje je kakšen fajn zobar
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.3.2010 22:50:19
|
|
|
|
Goldy
|
Tega, ki je štrikal sem vmes videla. Sem gledala Spet doma - zvezde plešejo. Saj veš, deformacija! No, naša se je tudi zbudila, zdaj pa ne bi več spala. Mislim, da se bom morala poslovit in it spat. Sicer bi itak bilo fino, ker sem drugač ob 6 ko tak zombi. Ja, naša tudi ne razume, da je fino še mal poležat.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.3.2010 22:52:18
|
|
|
|
Goldy
|
Ja, nas so naročili za zobozdravnika. Ena starejša zobozdravnica, ful fajna. Mal prehrano, dojenje, pitje. Ful je bila navdušena, ker sva oba prišla.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.3.2010 22:56:51
|
|
|
|
Goldy
|
ma, nič ne bo z najinim čvekom, ker grem dete porihtat. Ona bi zdej žurala. Mirno noč.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.3.2010 23:04:58
|
|
|
|
Sempervivum
|
Jah, sej jest sem tudi malo polomljena. Me desna rama ful boli, zgleda da sem jo nekak čudno imela ponoči, ko je bil tamali z nama. Pa mogla bi se stuširat, pa sam bog ve, kaj nas danes ponoči še čaka Če bi bil kak fajn film, bi se kar pred TV ulegla, pa zaspala zraven K ena stara mamka Upajmo torej na mirno nočko!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.3.2010 8:55:24
|
|
|
|
Goldy
|
Dobro jutro! Pri nas ni bila mirna noč. Alja sploh ni hotela zaspat nazaj. Takooo je bila zaspana pa se je premetavala in jamrala. Ko pa je zaspala se je baje še zbujala vsake pol ure in se naštimavala spat, je hotela imet kao powšter pod glavo, pa v enem kotu in v drugem. Sam jaz nič ne vem, je to vse moj porihtal. semper* - upam, da je bilo pri vas kaj bolje?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.3.2010 12:16:34
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity semper* - jaz tudi ničesar ne pasiram. Pretlačim z vilico in je. Kar se pa sliv tiče jih pa v mikser vržem, ker mi te lupine gredo na j*. Reby - imaš tudi knigo Mala paparica za velike papavčke. Mislim, da jo imam v pdf obliki, če rabiš ..jst bi jo tut...a mi jo boš poslala, ena ali druga no..Reby? thanks
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.3.2010 12:37:34
|
|
|
|
Goldy
|
lana -a sam mi2 tu gor strašiva?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.3.2010 12:56:58
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy lana -a sam mi2 tu gor strašiva? ...bova izpadle, kot da nimava kaj delat . Eno vprašanje: Moja čišča je skoraaaaj bila že mimo, sedaj pa kar naenkrat spet frišna kri, že drugi dan...a je to ok?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.3.2010 13:15:20
|
|
|
|
Goldy
|
lana - ja, najbrž res nimava kaj drugega počet. Alja spi, druge stvari bodo pa počakale. Glede čišče. moja je trajala 8 tednov. Lahko, da si se malo bolj naprezala in je spet sveža kri. Če bi bilo sveže krvi zeloo veliko, pol pa pokliči G, ampak zaenkrat mislim, da še ni panike.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.3.2010 13:19:37
|
|
|
|
Reby
|
lana - jaz sem mela isto, kr naenkrat se mi je pojavla malo bolj sveža kri, pa potem tut takoj drug dan izginila. Kakšen deževen in dolgočasen dan. Mali spi že uro in pol, jaz pa se premetavam sem in tja. In ker sem že skoraj skuhala krompir in špinačo, ne vem, a ga naj grem zbudit Aja, sem spet eno nabavo opravla - Power Juicer, sem se kr načudla, kulk soka dobiš iz enega korenčka in enga kosa melone. Je mali ful pil. Jaz pa tut, da bom zdrava in da bom shujšala. Yeah right, potem pa napad na sveže žemlje in kislo smetano
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.3.2010 13:27:24
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Goldy lana -a sam mi2 tu gor strašiva? ...bova izpadle, kot da nimava kaj delat . Evo me, še ena, ki nima kaj delat . Pupike, a morda katera pozna tole? http://www.kidscomfort.eu/CYBEX_iGo_Babytrage_Sand-Beige__Brown.html bibek, sleepy wrap je zakon, ker gre trak čez obe rami!! Vprašaj reby, ki je imela sling in ji je kmalu rama odpadla.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.3.2010 13:55:55
|
|
|
|
Goldy
|
bibon - mislim, da ima lana kar prav. Jaz sicer imam sling. Za tu in tam ni blema, za dalj časa pa... No, tole zadevce na povezavi pa nismo imeli. Imamo pa baby bjorna - spet za tu in tam. Hočem povedat, da naš kengurujček ne gre v ležeči položaj. Sem zakomplicirala. Reby - a takle boš zdej zdravo živela?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.3.2010 14:22:10
|
|
|
|
Reby
|
bibon - Mojškratek ima zdej novost, da si lahko pri njih sposodiš nosilko in vidiš, katera ti najbolj ustreza.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.3.2010 14:28:15
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby bibon - Mojškratek ima zdej novost, da si lahko pri njih sposodiš nosilko in vidiš, katera ti najbolj ustreza. Super, hvala.....bomo pa za tole probo pomoje morali počakati še na mimi bibončka
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.3.2010 16:31:16
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla. Ni časa. Za traparije. Smo ok. L nekaj hoče kašljati, ampak mislim, da bodo smrekovi vršički v kali zatrli bolezen. V službi je ok. Bodite fajn.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.3.2010 17:52:09
|
|
|
|
Goldy
|
sonček - za hrabro vrnitev na delo. Hmm, saj grem jaz tudi kmalu.... Cmok Lovru! A ste videle, da bo naša Dejzi posvojila sinka iz Rusije? Krasno. Sem jo povabila potem na našo temo.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.3.2010 8:57:43
|
|
|
|
Reby
|
Jutro! Vidim, da je Semper že v akciji in bo najbrž skuhala kavico, pa ji ne bom mešala štren Jaz potem kličem v Atlantis, vidim, da imajo še tečaj za jutri prost in bova šla. Komaj čakam. Ne čakam pa komaj se spraviti v kopalke
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.3.2010 8:58:48
|
|
|
|
Sempervivum
|
Dobro jutro Naš mali se je danes zbudil tako dobre volje, da sploh ni bilo težko vstat Bo spet dvojna doza
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.3.2010 8:58:54
|
|
|
|
Reby
|
No, Semper je ušla
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.3.2010 9:00:01
|
|
|
|
Reby
|
Sem mislila, da te ni več, ko nisi bla vidna Ja, pa res dvojna doza, saj jo rabmo. Naš zdej spi, je pa že ob 6 zjutraj spet ordiniral. Pa ponoči smo se 6x zbudil
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?