Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.3.2010 9:01:17
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Jutro! Vidim, da je Semper že v akciji in bo najbrž skuhala kavico, pa ji ne bom mešala štren Jaz potem kličem v Atlantis, vidim, da imajo še tečaj za jutri prost in bova šla. Komaj čakam. Ne čakam pa komaj se spraviti v kopalke Jaz sem pa prav gledala, če si že gor, pa te nisem vidla A jutri začnejo s tečajem? Super! Luštno čofotanje vama želim. Sicer pa tebe ne bo noben gledal, ko maš tok luštkanega sinka
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.3.2010 9:06:04
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: Reby Jutro! Vidim, da je Semper že v akciji in bo najbrž skuhala kavico, pa ji ne bom mešala štren Jaz potem kličem v Atlantis, vidim, da imajo še tečaj za jutri prost in bova šla. Komaj čakam. Ne čakam pa komaj se spraviti v kopalke Jaz sem pa prav gledala, če si že gor, pa te nisem vidla A jutri začnejo s tečajem? Super! Luštno čofotanje vama želim. Sicer pa tebe ne bo noben gledal, ko maš tok luštkanega sinka Hahaha, hvala za tolažbo. Ej, sam je res, včasih je še kdo pogledal za mano, ko sem kam šla, zdej pa noben več
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.3.2010 9:08:04
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Hahaha, hvala za tolažbo. Ej, sam je res, včasih je še kdo pogledal za mano, ko sem kam šla, zdej pa noben več No, no....
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.3.2010 9:11:43
|
|
|
|
mojsonček
|
O, čebelci ! sta pridni, k vesta, da rabimo dvojno dozo kave.. naša je bla tut ob pol 7 auf pa ma tut zdele eno spalno pavzo, ki verjetno ne bo prou pretirana... reby jst teb nč ne verjamem... no, to, da si verjetno zelo samokritična ti verjamem o kkšni pretirani kilaži pa mislim, da ne gre govorit ane tistih 50 kg s posteljo vred midve greva že proti koncu s tečajem in sem prou vesela, da sva šli, ker ful uživa... semper a vaš lepotko tut spi? midve greva pa dons v vrtec, pri nas je ta teden vpis... sicer nimam nobenega upanja, da imava kkšno možnost ampak če ne grem tut ne bom vedla... a bo dons kej vreme za vozičkanje?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.3.2010 9:12:44
|
|
|
|
mojsonček
|
pol pa uleti Kruce... reby... sam tih si še lahko...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.3.2010 9:16:54
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: Reby Hahaha, hvala za tolažbo. Ej, sam je res, včasih je še kdo pogledal za mano, ko sem kam šla, zdej pa noben več No, no.... Kaj si hotel s tem povedat?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.3.2010 9:18:08
|
|
|
|
Reby
|
mojsonček - jaz sem žal še kr na isti teži iz P, 62 kg Upam, da bo šlo zdej kej dol, ko bo lepo vreme. Pa če bo treba v kak hrib rint voziček, bom tut. Ker zdej se pa že s svetlobno hitrostjo bliža tistih 9 mesecev dol
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.3.2010 9:21:14
|
|
|
|
mojsonček
|
pri men jih je že 10 naokol, jst pa še zmer s 5 kg več kot pred zanositvijo... ne gre, da ga je.eš (se oproščam za tako izražanje navsezgodaj zjutraj)... vem pa, da pri Patriku nisem mogla shujšat dokler nisem nehala dojit.... pa bi moral bit lih kontra...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.3.2010 9:27:02
|
|
|
|
mojsonček
|
a bi rekle, da zna tale piška tko trmarit pa tult, da človeka ušesa zabolijo, tle pa spi k angelček...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.3.2010 9:33:43
|
|
|
|
Reby
|
mojsonček - kakšna pupika Res prava lepotička. Pa kako lepo je spet oblečena.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.3.2010 9:53:16
|
|
|
|
lučka 25
|
Sam na hit pokomentiram malo pupo, ki je res angelček. Reby, jaz sem shujšala, pa mam še preveč zaloge. Kaj več pa, ko prideva domov, greva na sončka No evo, še Neža nekaj napiše jjkll65 šo p 9o7 i t e ea579puul
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.3.2010 10:15:01
|
|
|
|
Sempervivum
|
Ne, mali nič ne spančka. Malo klofam z njim v naročju, malo se valja po tleh. Samo to zelo težko počne sam Zato pa sem večino dneva on-line, od mene pa nič - še prebrat vas nimam časa. Ja, mislim, da bo danes vseeno kokr tolk za ven it. Ni sicer sončka, sam vsaj ne dežuje ... Zdej sem šla pa še jaz brskat za plavanje. Tudi na DIFu začnejo z aprilom IZVIRNO SPOROČILO: Reby mojsonček - jaz sem žal še kr na isti teži iz P, 62 kg Upam, da bo šlo zdej kej dol, ko bo lepo vreme. Pa če bo treba v kak hrib rint voziček, bom tut. Ker zdej se pa že s svetlobno hitrostjo bliža tistih 9 mesecev dol Uh, jaz sem imela iz še veliiiiiiiko več. Zdaj sem pa na isti teži kot ti. Še vedno preveč. Ene 5 kil. Sam jih je zelo težko dol dat, res. Malo moramo pojamrat včasih, ane. Sem pa tudi jaz prepričana, da ni tako hudo, kot se bere. Saj se je Kruce oglasil, pa povedal svoje mnenje Se oglasi točno takrat, ko je treba Mojsonček, takale lepotička pa sigurno ne trmari Grem pogledat, če je že pod mizo zlezel naš mali
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.3.2010 10:25:05
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Uh, jaz sem imela iz še veliiiiiiiko več. Zdaj sem pa na isti teži kot ti. Še vedno preveč. Ene 5 kil. Sam jih je zelo težko dol dat, res. Malo moramo pojamrat včasih, ane. Sem pa tudi jaz prepričana, da ni tako hudo, kot se bere. Saj se je Kruce oglasil, pa povedal svoje mnenje Se oglasi točno takrat, ko je treba Ah, potem sva na istem - kar se tiče velikosti in teže. Jp, mi2 greva jutri na plavalnega, pa ker je prvič, bo šel še ati zram
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.3.2010 13:49:34
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Ne, mali nič ne spančka. Malo klofam z njim v naročju, malo se valja po tleh. Samo to zelo težko počne sam Zato pa sem večino dneva on-line, od mene pa nič - še prebrat vas nimam časa. Grem pogledat, če je že pod mizo zlezel naš mali Vidim, da se je začelo že dogajat. Čakaj da se začne postavljat n noge, plezat povsod kjer je možno, pol go začnejo hodit pa sploh pravjo, da se začne dogajat. Takrat bomo šele bizi. Jaz sem včasih že ob 13h, ko gre doma spat čist za ožet. Tisto dobro uro ko spi, pa kuham, pa.....ni da ni. No, danes pa še tu tipkam.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.3.2010 7:26:55
|
|
|
|
mojsonček
|
Jutro! A bo dons trojna doza? Pomoje, da bl ne, k ste se vse nekam skrile... Kruce je itak ilegalc Kaj, ste včer vse tko vozičkal, da ste čist utrujene? Midve sva bli na terenu dop 3 ure in popoldne uro in pol... Zoja je k kuža, k mu gospodar pokaže vrvico, pa ve da gre vn k ji oblečem jakno se že reži, k prideva pa do vhodnih vrat se ji pa čist odpuli... Dons šibava na plavanje pol pa spet na sončka
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.3.2010 10:13:45
|
|
|
|
Goldy
|
O, čist smo izgubljeni..... Jaz sem bila včeraj malo v službi, aljo je čuvala babi. Zdajle se pa oblečemo in gremo veeeen! Sam mojga moram še zbudit. Je vmes zadremal, tak kot Alja, sam Alja je že pokonci, moj še pa spi.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.3.2010 13:21:05
|
|
|
|
Reby
|
Dan! Mi2 s plavanja, mali užival 100 na uro. Ufff, če bi tole mel vsak dan, bi bla jaz hitr na svoji stari teži Sva šla kr sama, pa ni blo nobenih problemov, taprva sva se uštimala in mali je bil ful priden, nč sitkan. So pa nektere fuuuullll počasne, že itak je tam vroč, so pa zamujale po 15 minut, sem mislila, da se bova s Tomijem skuhala. Je pa bil na koncu že čist zmatran, ker nč ni spančku od zjutraj, pa je potem takoj v avtu zaspal in zdej spi kot top. mojsonček - thx za kofi Goldy - uživajte! Jaz grem pa tut južno skuhat. Papa
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.3.2010 20:43:16
|
|
|
|
sonček33
|
Vidim, da vas je sonce zvleklo na plano ...računalniki pa nabirajo prah. Edino prav. Uživajte na sončku. MI smo bolni. Lovro kuha in kašlja in smrka. Jaz tudi. Očka naju pa crklja.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.3.2010 20:49:59
|
|
|
|
Goldy
|
sonček - čimprej se pozdravita! Reby - smo uživali! Fino za plavanje! Uživajte tudi ostali!!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.3.2010 21:14:54
|
|
|
|
Goldy
|
Sempervivum - pa ti si tu v ilegali!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.3.2010 21:46:37
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček a bi rekle, da zna tale piška tko trmarit pa tult, da človeka ušesa zabolijo, tle pa spi k angelček...
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.3.2010 21:51:26
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy sonček - za hrabro vrnitev na delo. Hmm, saj grem jaz tudi kmalu.... Cmok Lovru! A ste videle, da bo naša Dejzi posvojila sinka iz Rusije? Krasno. Sem jo povabila potem na našo temo. Ooooooo! Ena najlepšejših novičk letos! ČESTITKE! IZVIRNO SPOROČILO: Goldy sonček - čimprej se pozdravita! Reby - smo uživali! Fino za plavanje! Uživajte tudi ostali!!! Lenoba sem in kar citiram...
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 24.3.2010 21:52:54 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.3.2010 22:27:33
|
|
|
|
Goldy
|
seren* - prava lenobica! Kako naša lubika Zarja? No, in kako mamica? mojsonček - a tole dete trmali in tuli, bejž no bejž, mogoče si kaj zamešala?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?