|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
23.3.2010 9:01:17   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Jutro! user posted image

Vidim, da je Semper že v akciji in bo najbrž skuhala kavico, pa ji ne bom mešala štren user posted image
Jaz potem kličem v Atlantis, vidim, da imajo še tečaj za jutri prost in bova šla. Komaj čakam. Ne čakam pa komaj se spraviti v kopalke user posted image

Jaz sem pa prav gledala, če si že gor, pa te nisem vidla user posted image
A jutri začnejo s tečajem? Super! Luštno čofotanje vama želim. Sicer pa tebe ne bo noben gledal, ko maš tok luštkanega sinka user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
23.3.2010 9:06:04   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Jutro! user posted image

Vidim, da je Semper že v akciji in bo najbrž skuhala kavico, pa ji ne bom mešala štren user posted image
Jaz potem kličem v Atlantis, vidim, da imajo še tečaj za jutri prost in bova šla. Komaj čakam. Ne čakam pa komaj se spraviti v kopalke user posted image

Jaz sem pa prav gledala, če si že gor, pa te nisem vidla user posted image
A jutri začnejo s tečajem? Super! Luštno čofotanje vama želim. Sicer pa tebe ne bo noben gledal, ko maš tok luštkanega sinka user posted image

Hahaha, hvala za tolažbo. Ej, sam je res, včasih je še kdo pogledal za mano, ko sem kam šla, zdej pa noben več user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
23.3.2010 9:08:04   
Kruce Fiks

Hahaha, hvala za tolažbo. Ej, sam je res, včasih je še kdo pogledal za mano, ko sem kam šla, zdej pa noben več user posted image

No, no....

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
23.3.2010 9:11:43   
mojsonček
O, čebelciuser posted image !

sta pridni, k vesta, da rabimo dvojno dozo kave.. naša je bla tut ob pol 7 auf pa ma tut zdele eno spalno pavzo, ki verjetno ne bo prou pretirana...

reby jst teb nč ne verjamem...  no, to, da si verjetno zelo samokritična ti verjamem o kkšni pretirani kilaži pa mislim, da ne gre govorit aneuser posted image  tistih 50 kg s posteljo vreduser posted image  midve greva že proti koncu s tečajem in sem prou vesela, da sva šli, ker ful uživa...

semper a vaš lepotko tut spi?

midve greva pa dons v vrtec, pri nas je ta teden vpis... sicer nimam nobenega upanja, da imava kkšno možnost ampak če ne grem tut ne bom vedla...
a bo dons kej vreme za vozičkanje?

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
23.3.2010 9:12:44   
mojsonček
user posted image user posted image user posted image  pol pa uleti Kruce... reby... sam tih si še lahko...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
23.3.2010 9:16:54   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

No, no....

Kaj si hotel s tem povedat? user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
23.3.2010 9:18:08   
Reby
mojsonček - jaz sem žal še kr na isti teži iz P, 62 kg user posted image Upam, da bo šlo zdej kej dol, ko bo lepo vreme. Pa če bo treba v kak hrib rint voziček, bom tut. Ker zdej se pa že s svetlobno hitrostjo bliža tistih 9 mesecev dol user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3607
23.3.2010 9:21:14   
mojsonček
pri men jih je že 10 naokol, jst pa še zmer s 5  kg več kot pred zanositvijo... ne gre, da ga je.eš (se oproščam za tako izražanje navsezgodaj zjutraj)... vem pa, da pri Patriku nisem mogla shujšat dokler nisem nehala dojit....user posted image  pa bi moral bit lih kontra...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
23.3.2010 9:27:02   
mojsonček
a bi rekle, da zna tale piška tko trmarit pa tult, da človeka ušesa zabolijo, tle pa spi k angelček...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3609
23.3.2010 9:33:43   
Reby
mojsonček - kakšna pupika user posted image Res prava lepotička. Pa kako lepo je spet oblečena.

Neposredna povezava do sporočila: 3610
23.3.2010 9:53:16   
lučka 25
Sam na hit pokomentiram malo pupo, ki je res angelček.user posted image
Reby, jaz sem shujšala, pa mam še preveč zaloge.
Kaj več pa, ko prideva domov, greva na sončka user posted image

No evo, še Neža nekaj napiše   jjkll65 šo p
9o7 i t e ea579puuluser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
23.3.2010 10:15:01   
Sempervivum
Ne, mali nič ne spančka. Malo klofam z njim v naročju, malo se valja po tleh. Samo to zelo težko počne sam user posted image  Zato pa sem večino dneva on-line, od mene pa nič - še prebrat vas nimam časa.

Ja, mislim, da bo danes vseeno kokr tolk za ven it. Ni sicer sončka, sam vsaj ne dežuje ...

Zdej sem šla pa še jaz brskat za plavanje. Tudi na DIFu začnejo z aprilom user posted image

mojsonček - jaz sem žal še kr na isti teži iz P, 62 kg user posted image Upam, da bo šlo zdej kej dol, ko bo lepo vreme. Pa če bo treba v kak hrib rint voziček, bom tut. Ker zdej se pa že s svetlobno hitrostjo bliža tistih 9 mesecev dol user posted image

Uh, jaz sem imela iz še veliiiiiiiko več. Zdaj sem pa na isti teži kot ti. Še vedno preveč. Ene 5 kil. Sam jih je zelo težko dol dat, res. Malo moramo pojamrat včasih, ane. Sem pa tudi jaz prepričana, da ni tako hudo, kot se bere. Saj se je Kruce oglasil, pa povedal svoje mnenje user posted image  Se oglasi točno takrat, ko je treba user posted image

Mojsonček, takale lepotička pa sigurno ne trmari user posted image user posted image

Grem pogledat, če je že pod mizo zlezel naš mali user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
23.3.2010 10:25:05   
Reby

Uh, jaz sem imela iz še veliiiiiiiko več. Zdaj sem pa na isti teži kot ti. Še vedno preveč. Ene 5 kil. Sam jih je zelo težko dol dat, res. Malo moramo pojamrat včasih, ane. Sem pa tudi jaz prepričana, da ni tako hudo, kot se bere. Saj se je Kruce oglasil, pa povedal svoje mnenje user posted image  Se oglasi točno takrat, ko je treba user posted image

Ah, potem sva na istem - kar se tiče velikosti in teže.
Jp, mi2 greva jutri na plavalnega, pa ker je prvič, bo šel še ati zram user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3613
23.3.2010 11:11:43   
Reby
Ste vidl tole?

http://24ur.com/novice/svet/v-otroskem-cepivu-odkrili-virus.html

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
23.3.2010 13:46:56   
lučka 25

Ste vidl tole?

http://24ur.com/novice/svet/v-otroskem-cepivu-odkrili-virus.html

Ja hudouser posted image

Dobr, da mi nismo mel tega cepiva, ampak RotaTeq

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
23.3.2010 13:49:34   
lučka 25

Ne, mali nič ne spančka. Malo klofam z njim v naročju, malo se valja po tleh. Samo to zelo težko počne sam user posted image  Zato pa sem večino dneva on-line, od mene pa nič - še prebrat vas nimam časa.

Grem pogledat, če je že pod mizo zlezel naš mali user posted image

Vidim, da se je začelo že dogajat. Čakaj da  se začne postavljat n noge, plezat povsod kjer je možno, pol go začnejo hodit pa sploh pravjo, da se začne dogajat. Takrat bomo šele bizi. user posted image
Jaz sem včasih že ob 13h, ko gre doma spat čist za ožet. Tisto dobro uro ko spi, pa kuham, pa.....ni da ni. No, danes pa še tu tipkam.

Neposredna povezava do sporočila: 3616
24.3.2010 7:26:55   
mojsonček
Jutro!

A bo dons trojna doza? Pomoje, da bl ne, k ste se vse nekam skrile... Kruce je itak ilegalcuser posted image  Kaj, ste včer vse tko vozičkal, da ste čist utrujene? Midve sva bli na terenu dop 3 ure in popoldne uro in pol... Zoja je k kuža, k mu gospodar pokaže vrvico, pa ve da gre vn user posted image  k ji oblečem jakno se že reži, k prideva pa do vhodnih vrat se ji pa čist odpuli... Dons šibava na plavanje pol pa spet na sončka user posted image

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
24.3.2010 10:13:45   
Goldy
O, čist smo izgubljeni.....user posted image  Jaz sem bila včeraj malo v službi, aljo je čuvala babi. Zdajle se pa oblečemo in gremo veeeen! Sam mojga moram še zbudit. Je vmes zadremal, tak kot Alja, sam Alja je že pokonci, moj še pa spi.user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3618
24.3.2010 13:21:05   
Reby
Dan! user posted image

Mi2 s plavanja, mali užival 100 na uro. Ufff, če bi tole mel vsak dan, bi bla jaz hitr na svoji stari teži user posted image
Sva šla kr sama, pa ni blo nobenih problemov, taprva sva se uštimala in mali je bil ful priden, nč sitkan.
So pa nektere fuuuullll počasne, že itak je tam vroč, so pa zamujale po 15 minut, sem mislila, da se bova s Tomijem skuhala.
Je pa bil na koncu že čist zmatran, ker nč ni spančku od zjutraj, pa je potem takoj v avtu zaspal in zdej spi kot top.

mojsonček - thx za kofi user posted image
Goldy - uživajte!

Jaz grem pa tut južno skuhat. Papa

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
24.3.2010 20:43:16   
sonček33
Vidim, da vas je sonce zvleklo na plano ...računalniki pa nabirajo prah. Edino prav.
Uživajte na sončku. MI smo bolni. Lovro kuha in kašlja in smrka. Jaz tudi. Očka naju pa crklja.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
24.3.2010 20:49:59   
Goldy
sonček - čimprej se pozdravita!

Reby - smo uživali! Fino za plavanje!user posted image

Uživajte tudi ostali!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
24.3.2010 21:14:54   
Goldy
Sempervivum - pa ti si tu v ilegali!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
24.3.2010 21:46:37   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

a bi rekle, da zna tale piška tko trmarit pa tult, da človeka ušesa zabolijo, tle pa spi k angelček...

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3623
24.3.2010 21:51:26   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

sonček -  za hrabro vrnitev na delo. Hmm, saj grem jaz tudi kmalu....  Cmok Lovru!

A ste videle, da bo naša Dejzi posvojila sinka iz Rusije? Krasno. Sem jo povabila potem na našo temo.

Ooooooo! user posted image user posted image user posted image Ena najlepšejših novičk letos! ČESTITKE!

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

sonček - čimprej se pozdravita!

Reby - smo uživali! Fino za plavanje!user posted image

Uživajte tudi ostali!!!

Lenoba sem in kar citiram... user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 24.3.2010 21:52:54 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
24.3.2010 22:27:33   
Goldy
seren* - prava lenobica!user posted image  Kako naša lubika Zarja? No, in kako mamica?user posted image

mojsonček - a tole dete trmali in tuli, bejž no bejž, mogoče si kaj zamešala?user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?