|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
18.3.2010 21:44:23   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Kjere testenine si že rekla, da si kupila? Se mi zdi, da si enkrat že napisala user posted image  Jaz dam večinoma krompir zraven, pa bi še kaj drugega probala ... kakšna ideja, kaj še paše zraven zelenjavice? Riž se ni najbolj obnesel ... nazadnje je vse zbruhal user posted image  Sej verjetno ne zato, samo se mi je za nekaj časa zameril.

Sicer še nisem sprobala, ampak načeloma pašejo razno razni OH:
polenta, kuskus, ajda, quinoa...

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
18.3.2010 23:20:05   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Reby, a to misliš za rotavirus? Ja kolikor jaz vem so lahko 3 ali 2 odmerka. Mi smo mel 3 odmerke, pri isti P pa en fantek 2 odmerka. user posted image  Je pa bila tudi razlika v ceni. Mi smo plačali 3x po okoli 40€, ona pa 2x po več €, samo se ne spomnim več koliko.

Rotavirus sta bila 2 odmerka ja in smo plačali 160 EUR za oba, ampak cepljenje proti davici, tetanusu itd. so 3 odmerki. In ta koza me sploh ni naročila za cepljenje pri 6. mesecih. Sem klicala sedaj drugo zdravnico in me je naročila pri moji 29.3., takrat bo star 7. Mislim, halo, kako lahko pozabijo user posted image

A ja, a na to so pozabili. Pa saj to ni res. Kako pa to lahko pozabijo? Drugače pa ne bo tako velike panike, vsaj po moje. Mi bomo tudi v tretje šele čez dober teden cepljeni, ker smo vse skupaj prestavili zaradi alergij. pa bo takrat stara 9 mescov. Res pa je, da je pomemben nek interval med cepljenji.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
18.3.2010 23:20:11   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Lana...
Na dan potrebuje/poje dojenček od 130 do 190 ml na kg telesne teže.
4 kg dojenček torej od 520 do 760 ml dnevno.
Ne vem kolk obrokov imate... če imate recimo 6 enakomernih obrokov - je to od 87 do 127 ml na obrok.

Jst sem za moja dva računala s 170 ml glede na kg teže. Pa sta ponavadi pojedla nekoliko več.

Drgač pa upoštevaj nasvet od Ajsike in se ne sekirat preveč.
Kot kaže imaš dovolj mleka in punca ne bo lačna. Če bo pa malo bolj jedla, pa tudi ne bo hudga.

no, sem vedla da mora še en stručko sem pogledat, pa povedat pravo formulo. Je kar tako nekako. No, mi smo računali teža krat 180 ml, pa delili s 6 ker je pojedla toliko obrokov. Je zdaj še moj potrdil. No, itak pa ni nikoli toliko pojedla, no ja samo zjutraj, drugače pa malo.

Je pa pomembno, da vidiš, da lepo odvaja vodo in blato, pa več da je dovolj pojedla. Če pa pije samo tvcoje mleko pa tudi ni panike, če poje malo več.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
18.3.2010 23:21:48   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Kjere testenine si že rekla, da si kupila? Se mi zdi, da si enkrat že napisala user posted image  Jaz dam večinoma krompir zraven, pa bi še kaj drugega probala ... kakšna ideja, kaj še paše zraven zelenjavice? Riž se ni najbolj obnesel ... nazadnje je vse zbruhal user posted image  Sej verjetno ne zato, samo se mi je za nekaj časa zameril.

Sicer še nisem sprobala, ampak načeloma pašejo razno razni OH:
polenta, kuskus, ajda, quinoa...

Mi smo sprobal ajdo, polento, kuskus, riž, krompir. Sem pa vse ko je bilo skuhano zmikala.

Bom mogla začet počasi s pretlačeno hrano, ker zdaj pa ne srka več hrane, kot jo je prej.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
18.3.2010 23:22:56   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Čer!

Naša žabica je že bolje in dons sva se že potepali po sončku...

sva dons spet imeli foto sešn, afna malauser posted image

user posted image

spet mam delo... user posted image

Super za sprehod! user posted image

Pa mala je prava manekenka.user posted image  A ste jo že kaj ostrigli?

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
19.3.2010 1:02:10   
obayifo
joj, tolk se je vsega nabralo, sej ne bi niti sfolgala pokomentirat... sej sm prebrala in pregledala vse te cukre, frajerčke in pevske talente pa male ''afne'', kok so vsi lušni user posted image

midva zadne dni redno hodva ven (koooončno), mali eno rundo odspi, pol še mal okol pogledava in šibava domov kuhat, dons je bil piščanček s karfjolco in mal gresa, sm skuhala tko kt juhco, pa pol sam ''zgostila'' z gresom, mal oljčka in je šlo..
tadrug zobek se še kar ni prebil ven in malega vsake tolk mal ''navije''. posledično sm kr nekej zmatrana (pomlad bo, a ne?) pa še ena joška mi mal težave dela in spodej se nekej prpravla... tko da je še mami sitna user posted image
pa cel teden sva že sama doma do večera, dobr, da sam še dons.

a ve vsak dan sadje doma prpravlate? js mu vsake tolk dam kakšno kupleno kašico, ker po jabučku ma pikice, po banani pa težko kaka. mu je pa očitno dobra sliva, poje cel mali kozarček.

grem eno kitico, preden bo treba prklopt

vam in vašim sončkom pa vse lepo

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
19.3.2010 7:24:51   
Reby
Semper - jaz kupim durum testenine, brez jajc.
lučka - vidiš, na kuskus se pa sploh nisem spomnila. Imam pa polento in jo bova danes poskusla user posted image
obi - vidiš, kako se jaz potem vsak dan počutim user posted image Se ful veselim vikendov, da si vsaj malo spočijem. Zdej ko pa hodva še 2x na dan na sprehod, pucanje, kuhanje, pes, vse me utruja in pol ful jem same neke sladkarije, kruh, da dobim tisto hitro energijo, kile pa nč dol.
Sadje mu vsak dan sveže pripravljam, vsak drug dan mu tut dam skutico noter zram sadja. Hippove vzamem samo, če greva kam in bi bila taka ura, da bi moral jesti oz. vzamem zram za rezervo. Mu pa delam mešano sadje vsak dan, mu ne dam samo 1 sorto. Mešam banano, jabolko, melono, kuhane suhe marelice itd.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
19.3.2010 7:26:26   
Reby
Pa še dobro jutro user posted image

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
19.3.2010 7:42:20   
sonček33
Jutro.

Sonček bo.
Zoja je lepotička.

Grem počasi v službo. Danes imam samo 2 uri.
Pa še petek je.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
19.3.2010 7:54:42   
mojsonček
Jutrčka!

Mmmmm zgleda slastno tale tvoja kavica reby... thx

juhej, sonček je že in komaj čakam, da se spokava z Zojo ven... sicer morva še v šoping v KR ampak bova to na brzino opravili... kmalu bova lahko vozičkali do Bleda in nabirali kilometre user posted image user posted image

sonči kako je Lovro sprejel, da mora mami v službo?

obi, reby... pri nas je kar se tiče očijeve odsotnosti med tednom isto user posted image  od pon do čet ga pred pol 6 ni pa se "samo" iz LJ vozi (50 km)... zdej, k bo pa vsak dan v eno smer 120 km... mah... sm kr slabe volje... ni čudn, da se pol tamala dere k jesihar, če jo vzame v naročje... sej ga vidi slabo urco... 
najbolj mi gre pa na živce k so eni pol tko pametni pa rečejo, da je povsod tko... da je otrok itak od mame pa ga mora ona rihtat... no, sej take komentarje premore samo kkšna moška glava...

grem kofetkat, tale virtualna kavica nč ne pomaga, sem še zmer zalimanauser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
19.3.2010 8:01:53   
mojsonček
lučka... strigl user posted image  ni nč kej za ostrižt...  naša ima vsak dan bad hair day... si greva nekako vštric user posted image  

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3536
19.3.2010 9:38:43   
lučka 25
Jutrčka user posted image

obi, super za vozičkanje. Je pa tako, da jaz tudi vedno pripravim sveže sadje. In sicer jabolka in banana je vedno na programu, včasih še marelca, melono smo spet probal pa je bla še zmer reakcija, tko da jo bomo še mal dal na stran. Je pa tako, da dopoldan zamešam v sadje še malo piškotov (jih kar zmeljem, pa jih mam v tapperverju spravljene), popoldan pa dodam v sadje navadno pasirano skuto.

Reby, vidim da furaš podoben sistem kar se tiče kašic. Čeprav jaz s sabo vzamem kar narejeno kašico. Svakinja pa je za daljše podvige, celodnevne šopinge in potepanja vzela kar termos posode, v eno dala fejst vročo juho, ki je bla čez ene 4 ure ravno prav topla, zelenjava in meso pa je tudi ostalo toplo. No, tega še nismo prakticiral, ker še nismo šopingiral za cel dan.

sonček, naša delovna mami. Pridna si. Pa super, ker maš ob petkih samo 2 uri, da lahko že prej začneš uživat v vikendu. Kdo ap merka L.?

mojsonček, sem vprašala za striženje zato, ker men kar nekaj težijo, da kdaj bomo Nežo ostrigli. Pa ma tako kot vaša, na sredi daljše lase, pa potem vse poležane, da jih ma vse nekam v luft user posted image . Men sepa itak zdi, da nimam kaj za strižt.

očki: jaz pravim da ma moj srečo, ker je ta lep del dneva z miško. Ker dopoldan je naša madam spočita, dobrovoljna, pozimi j takrat lepo dan,....in se šetkamo podnevi. Je dopoldan veliko z njo. Popoldan in do večera pa sva sami, edino ob četrtkih se mu služba začne šele ob 19.30 (za urco in pol) in jaz pravim, da je to naša nedelja. Ker čez vikend je pa pri nas drugače. Takrat pa so tekme, turnirji. Ga pa vsako soboto popoldan do večera ni, pa ob nedeljah popoldan tudi ne, potem pa se bo po prvem maju začelo, da ga še dopoldan ob nedeljah ne bo......tako da izleti odpadejo,.... Ampak tako pač je. Greva pa z mojimi starši al pa bratovo družino na teren.

Neposredna povezava do sporočila: 3537
19.3.2010 10:32:34   
bit
Dober dan zlate mamice,

večkrat vas pridem prebrat ker ste tako zlate in dobrovoljne... pa učim se od vas ...avgusta se vam pa pridružim. Bom vidla kolko sem se resnično naučilauser posted image
Vse imate take lepe škratke in princeske da je kaj.... IVF otročki so res najlepši.user posted image
jeeeeee eni pa lahko jaz pomagam....REby tebi...kakije sem vidla v BTC tržnici take lepe čvrste..mislim da so bili sorta vanilja... upam da niso vseh prodali ..v sredo sem bila tam.

no ne bom vas več motila.... uživajte z vašimi sončki na sončku..kmallu se vam pridružimuser posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 19.3.2010 10:33:14 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
19.3.2010 11:11:52   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: bit

jeeeeee eni pa lahko jaz pomagam....REby tebi...kakije sem vidla v BTC tržnici take lepe čvrste..mislim da so bili sorta vanilja... upam da niso vseh prodali ..v sredo sem bila tam.

Uau, super, hvala za info, bomo ju3 letel kupit user posted image

Mi2 sva bila v šopingu in sem dans kupila Tomiju gugalnico v Pikapolonici za 15 EUR, so ravno imeli akcijo. Ju3 jo bomo zmontiral user posted image

Nč, zdej je pa že lakota, letim miksat.

Papa

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
19.3.2010 11:44:07   
Reby
Aha, pa pozabla povedat in se pohvalt, da sem kupla aparat za kavo DOLCE GUSTO (Blanč je super zadovoljna z njim). Sem si že prpravla capuccino in je božanski user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
19.3.2010 12:13:30   
lana70
Danes je bila patronaža in je vagala tamalo....3950 g!!!user posted image user posted image Pravi, da je šolski primer in da je vse ok, poje pa okrog 140 ml in sedaj že vem, če dovolj poje...jap, mislim, da bo. Hvala punce za nasvete user posted image . Aja, danes smo pa ponoči spali 5 ur skupaj, jupiiiiiii!!

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 3541
19.3.2010 12:50:01   
lana70
A katera prodaja sleepy wrap?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
19.3.2010 13:13:12   
Bumo
Punce moje, sem prejšnji teden pisala post, pa je nekaj štekalo in ni mi slo poslati user posted image sem bila tako jezna, da po dolgem cajti nekaj spet pisem in
kar precej, pol pa to...
Vas spremljam kolko gre, slikice so fantastične, otročki pa še 100_x_ bolj!Mi spet nismo oK, ta mala ma že par dni taka dva flekca na obeh straneh pod ramenom. Sem
najprej mislila, da so krivi gumbki v majckah pa bodiyih in, da jo ali pri spanju na boku pritiska al pa je kriv nikelj, pa ne vem ,ce je to, ker sem vse gumbke odstranila, menjala majcke....
pa ni kaj dosti uspeha. Če se ne popravi, sva v ponedeljek spet pri P.
Vaši otročki upam, da so OK, kruce tudi našo precej črviči to uvajanje GH - še skoz:-(( Pa si vodim dnevnik, kaj ji dajem ,pa se mi zdi, da reagira na vse:-((
Na srečo so vsaj lepi dnevi, pa smo dosti zunaj.
Poljub vsem otročkom in pozdravček vam mamice in atiji.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
19.3.2010 14:17:13   
Reby
Lana - super za liziko, naj pupa kar pridno je user posted image
Bumo - upam, da boste ugotovili, od česa so pikice. Boga revica. Pr nas, morm potrkat, nikol nobenih problemov hrano, nobenih reakcij, prebava odlična, kakamo po 3-4x na dan.

Pa da vam privoščim še mal našega Barja, zadaj je pa Krim user posted image

user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
19.3.2010 16:21:09   
Goldy
Da še jaz kaj napišem user posted image 0!

Mi2 sva s sprehoda. Saj je toplo, ampak pihaaaa! Alja spi v ozičku.
Sem že nazaj. Vmes se je zbudila in smo šle jest kosilo. Pojedla je tam nek 100ml. Ni dost, ampak je pa vsaj več kot 3 žlice. Danes sva imeli cvetačo s sirovo omako. Meni je bilo ful dobro. user posted image  Moj bi pa ziher mal zavihnu nos.user posted image

Je pa naša tak ziheraš ratala. Ena 2x se je, ko je stala ob sedžni kr vrgla nazaj in se malo udarila (HB je padla v svojem igralnem centru - na mehko), zdaj se pa spušča tako, da najprej da roko na tla in se spusti na rit.user posted image

Kakšni cukrčki so vaši otročki!user posted image

mojsonček - kakšna afnica. Naša se tudi tako ziba, ko sliši muziko. Če sedi, se ziba naprej nazaj, če pa stoji, se pa v kolenih spušča.user posted image  A si videla moje naročilo za pedipedke?

Reby - a vi3 pa takole uživate na sprehodih?

Bumo - eh, user posted image  za vašo malo. Naši tudi še nekaj ne paše, pa nisem čist ziher, ker včasih je reakcija, včasih ne. No, vem da sliva in hruška niso ok. Naša ima pikice oz. je rdeča samo okrog ust.

Lana - pa tvoja Živa je super!

Nič, grem cote v omaro pozložit, Aljo pomučkat, pol pa k frizerjuuuu! Yesss! Dedi pa pride čuvat vnukinjo. Jutri tudi, ko gresta mami in oči na intenzivne vaje. Za kr veliko ur. No, koliko bom še videla.user posted image  HB za dedija. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
19.3.2010 17:43:16   
obayifo
dan
mi testenin še nismo probal, drgač pa midva v glavnem jeva barillo, zbiram tiste, kjer ne piše, da vsebujejo sledove jajc (na enih piše, na enih ne..), včas pa tut kej druzga kupim, kar pade. eneju jih pa še nisem dala probat. reby, a ti jih skuhaš, pol pa zmiksaš skup z omakco? kakšno omakco pa nardiš zraven? midva sva tut danes na polenti, je bla za kosilo (ki ga ni skor nič pojedu), za večerjo jo bo pa z mlekom dubu. men ni več za stiskat, tako da za razne dodatke in kašice kar nardim iz praška. mojga je že tko bl mal, pa ostane za it spat.
jap, cukr je huda stvar, jaz zdej jem skor vse in je že šla kila nazaj gor, kljub šetkanju po štengah gor in dol v 4. štuk. jaz bi tut vse sladko pojedla, kar vidm. mogoče tut za tolažbo, kaj pa vem. no, danes se je pa oči zmenu, da ne gre na faks, ampak je šou pa na pijačko po šihtu..tko da sva spet sama. mislm...
danes sem eneju zmiksala sveže jabolko, pol banane in dva prepečenčka, pol je on pojedu, pol pa mami. zaenkrat ni težav - je prvič jedu nč kuhan jabuk. melone pa jaz zgleda ne znam kupit. pa jo mam ful rada, sam redko na dobro nabašem.
mojsonček, vem, kako zgleda se tolk vozit, mam 70km do službe in sm tut težko pred pol šesto domov prhajala. ne vem pa, kako bomo septembra... a zdej bo pa 120? a gre v NM v službo? zoji je pa tak cuker, pa tist ''bad hair'' ji čist paše user posted image
a otrok pa da je od mame za rihtat?!? user posted image user posted image user posted image ja itak.
lučka, fino, da ma očka tak ''delovnik'', da je lahko s princesko. je pa user posted image če so vsi vikendi zasedeni. jaz bi včasih kar ''pobegnila'' k mojim, pa še brat je tam s familijo (konc mesca nečak dobi mlajšo sestrco) in se zmer kej dogaja, tle sm pa sama. pa ne gre tko simpl..
reby, user posted image za kapučinčka. ti uživačka user posted image
lana, mi smo se en mesec lovil z dojenjem, je dost, ni dost, zagrab, ne zagrab... res je najbolš dat vago stran in prstavt, če ne bo lačna, ne bo jedla. ampak zaenkrat super kaže user posted image
bumo, user posted image naj se čimprej poštimajo tile flekci in črvičenje
reby, lepo maš ti ''tam dol''. sam naš vozek bi pa trpel, smo mel sam asfalt v mislih, ko smo kupval user posted image
goldy, kako nardiš omakco? midva pa dons nisva šla ven, se mi je že tko zdel, da bo rolete odtrgalo in mi ni blo za ven it. pa super, da je ''na zihr'' prešaltala. in user posted image za dedija.

zdej pa že kliče user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
19.3.2010 21:36:51   
mojsonček
Čer!

Kje ste babeuser posted image  se vse stiskate, ane... sej bi se jst tut pa moj neki kolovrati okol, da bo še mal potelovadu...

GOLDY pedipedke so že naročene... tko k si rekla, model in cifro... sem napisala na junijkah... jst sm spet najdražje izbralauser posted image  in to dvojeuser posted image  sej vseen... sam da bo čebelca luštna...

midve sva dons mal šopingirali pa na sprehodu sva bli pa popoldne pol še enkrat vn... dopoldne k sva pršli vn se je tamala kr smejala kolk je bla hepi, da je zunaj... upam, da bo pomlad topla in ne preveč deževna... mene tut je.be višek užitih OH predvsem v obliki cukrauser posted image user posted image  jst ne vem, kdaj me bo minila ta razvada, ker vse kar odšvicam zaserjem pol k se nažrem napolitank... boh ne dej, da bi lahko vse jedla...user posted image  se moram res vzet v roke in v dveh mesecih narest kej bl konkretnega, če ne me poleti ne vidijo kopalke...user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
19.3.2010 22:10:19   
miska73

GOLDY pedipedke so že naročene... tko k si rekla, model in cifro... sem napisala na junijkah... jst sm spet najdražje izbralauser posted image  in to dvojeuser posted image  sej vseen... sam da bo čebelca luštna...

Kje sta naročale?
Pa cene čeveljčkov in poštnine. user posted image

Višek OH????... Jst sem v enem tednu kupila (in večino pojedla - en mal mi je moj odjedel):
3x2 kremšnite, tiramisu, 4 jafa keksi... pa ziher še kej.
Nujno se bo treba v roke vzet. Cote počas pokajo po šivih.

Neposredna povezava do sporočila: 3548
19.3.2010 22:57:06   
Sempervivum

se moram res vzet v roke in v dveh mesecih narest kej bl konkretnega, če ne me poleti ne vidijo kopalke...user posted image

Ja, lani, ko sem imela edinstveno priliko kazat trebuščka, nismo bli nič na morju, letos mi pa tegale trebuha res ni za kazat user posted image  

Sem pa pozabila pokomentirat vašo afnico - je tok simpatična, da se človek kar zaljubi vanjo user posted image  

Bumo, se strinjam z Obi - naj se čimprej porihtajo vaše težave user posted image

Goldy, ti pa kar k frizerju user posted image  Jaz bom pa mojo tudi počasi na dom poklicala user posted image  Bo zrihtala mene in mojga - uh, kok bo luštno user posted image  Super za dedija/varuško. A imate v bližini kakšen nastop, da mate intenzivne vaje?

Reby, na temle vašem Barju je pa prav fletno user posted image  A sem ti že povedala, da sem jaz prav zaljubljena v Barje? Prav z veseljem bi šla malo križemkražem vozičkat po njem. Jaz sem z Viča, pa sem pogosto na Barje hodila in kolesarila, zdej mam pa same hribe okol user posted image

Lana, vidiš, da je vse OK. Sej smo ti rekle user posted image  Pridno se crkljajte še naprej!

Bit, komaj čakam, da se nam pridružiš. Samo še 156 dni user posted image  Bo minilo, kot bi mignil user posted image  A pol se kakiji še dobijo. Men so se tržnice že tolkrat zamerile - mi zmeraj kakšno na pol gnilo robo uturijo ... user posted image

Lučka, katere piškote daš mali? Se mi zdi super ideja!

Sonček, v petek maš samo 2 uri user posted image  To je pa zelo prijazen urnik za mlado mamico user posted image  No, upam, da ni kakšen drug dan zato ubitačan user posted image  Samo vseeno - meni bi to kar sedlo user posted image

A ve zdej že dajete gluten al ne? Ker kuskus je zdrob pšenice durum. No, sej ne mislim nič komplicirat, samo jaz glutena še nisem dala.

Obi, jaz mu dam za dop. malico vsak dan sveže sadje. Ponavadi jabolko in banano, kot Lučka. Sem pa že tudi hruško dala, samo zdej mi jih je zmanjkalo. Pri ribanju hruške sem si vsak dan čist majco zapacala, k mi vedno iz rok leti. Zdej mam pa že vse čist zaflekane user posted image  Ta presneta hruška pa sploh dol ne gre user posted image  Že par dni pa govorim, da bi dala še kuhane suhe slive/marelice, sam vsak dan znova pozabim. Za jutri sem si jih prištimala na pult, upam, da mi bo pravočasno potegnilo user posted image

Mirno nočko vsem, pa lep vikend. Kokr sem gledala vreme za naprej, bo treba vikend 100% uživati, ker v ponedeljek bo že dež user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3549
20.3.2010 0:15:25   
Goldy
No, predenj grem spat še kakšno besedo.

mojsonček - tenks! Sem mislila, ko sem čist na konc piskrček pristavila, da nisi videla. Jaz bi tudi še kakšne naročila, sam moram sploh videt kakšne so. Ti napišem svoje podatke na ZS ali pa na FB.

semper* - jap, drugo nedeljo imamo revijo in baje naj bi šla jaz tudi nastopat, zato pa takooo pridno hodim na vaje. user posted image  A dež bo v ponedeljek. Bljak!user posted image  Super, da vas bo frizerka oba porihtala!

miska - tule smo naročale www.rimbalzo.co.uk.

obi - omakco sem naredila po temle receptu http://www.paparica.si/recepti_cvetacnisir.html

sladkarije - hmmm, teh pojem precej več, kot pa prej, sploh, ko sem pred postopkom vse te reči ukinila. HB, da se mi zaenkrat kile še nimamor ne obešajo, niham cca. -+2kg. Upam, da se ne bo to začelo, ko neham dojiti.user posted image  Se bom morala začet malo pazit. Še dobro, da prihaja pomlad in poletje in bo še več svežega sadja in zelenjave.user posted image

Nič, grem spat, da bom čila za ples.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.