|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
20.3.2010 8:03:12   
Reby
Jutro! user posted image

Nujno kafe, naš se po novem zbuja med 6. in 6.30.

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
20.3.2010 8:05:56   
Sempervivum
Dobro jutro!

Danes strežemo mojo najljubšo znamko user posted image

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
20.3.2010 8:21:36   
Reby
Semper - hahaha, spet dvojna doza user posted image Lej, če se ti zalušta prit na Barje, poklič, sej maš mojo cifro, pa gremo na en dolg špancir, nahraniš in previješ pa lahk potem otročka pr men, mamo vsega dovolj user posted image Gluten - jaz sem dala Tomiju že žemljico za po ustih mečkat.
mojsonček - trebuh - jaz mam tako gmoto okrog, da mi je kr nerodn, sploh ne vem, če se ga bom kdaj rešla user posted image
Goldy - ti si ful suha, še bolj kot si bla prej a ne? Jaz zdej dojim celo po 2-3x na dan, mleka mam ful, mali bi se kr neku cartu in na zizi visel, kile pa ne grejo dol user posted image Bom mogla vikende začet izkoriščat in da grem vsaj takrat tečt.
A spet si bla pr frizerju? user posted image
obi - jaz dam testenine k mesku, zram pa kuhan korenček al pa kakšno drugo zelenjavo. Sem mu pa včiri dala kr krompirček, bučke in korenček, pa mal mlekca in putrčka in je ful jedu. Končno mu je zalaufala tut zelenjava user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 20.3.2010 8:22:29 >

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
20.3.2010 10:56:17   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Semper - hahaha, spet dvojna doza user posted image Lej, če se ti zalušta prit na Barje, poklič, sej maš mojo cifro, pa gremo na en dolg špancir, nahraniš in previješ pa lahk potem otročka pr men, mamo vsega dovolj user posted image Gluten - jaz sem dala Tomiju že žemljico za po ustih mečkat.

Imava usklajen timing, ni kaj user posted image  No, v bistvu najini fantiči, jaz bi sicer še sladko spala (sanja svinja ... ) user posted image  OK, za špancir velja user posted image  Ja, menda po novem tudi P priporočajo, da daš malo kruh za grickat, pa pol če je reakcija, se vsaj ve, pri čem si. Bom tudi jaz kupila eno žemljico user posted image

mojsonček - trebuh - jaz mam tako gmoto okrog, da mi je kr nerodn, sploh ne vem, če se ga bom kdaj rešla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (se režim na ves glas) dobr si tole opisala user posted image

Goldy - ti si ful suha, še bolj kot si bla prej a ne? Jaz zdej dojim celo po 2-3x na dan, mleka mam ful, mali bi se kr neku cartu in na zizi visel, kile pa ne grejo dol user posted image Bom mogla vikende začet izkoriščat in da grem vsaj takrat tečt.
A spet si bla pr frizerju? user posted image
obi - jaz dam testenine k mesku, zram pa kuhan korenček al pa kakšno drugo zelenjavo. Sem mu pa včiri dala kr krompirček, bučke in korenček, pa mal mlekca in putrčka in je ful jedu. Končno mu je zalaufala tut zelenjava user posted image

Super za zelenjavico user posted image . A pol vse skupaj spasiraš, al kaj? Krompirček, bučka in koreček je pri nas dobitna kombinacija user posted image

Jaz dam tudi maslo, malo kolobarim: en dan olivno olje, potem repično in en dan maslo. Danes sem mu dala skuhane suhe slive k jabolčku in banani. Mislim, da mu je bilo malo boljše. Ker pri sadju ne odpiramo toooook ust kot pri zelenjavi user posted image  Samo sem jih zelo težko z vilico pretlačila - kožice se ravno ne da najbolš. Kakšna ideja? Pasiram ne, ker vse lepo poje. No, edino prejle se je malo davil, ga je ravno ta kožica motila.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
21.3.2010 8:12:16   
Reby
Jutro! user posted image

Ja, kje pa ste vse, a vas je veter odpihnil? user posted image Naš je bil itak spet ob 6. že pokonc, je pa včeraj zaspal ob pol 8, ne morem verjet. Sicer se je 3x zbudil, ampak samo za 5 minutk, pa nazaj zaspal.

Še kafe

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3555
21.3.2010 8:14:28   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Super za zelenjavico user posted image . A pol vse skupaj spasiraš, al kaj?

Jaz vržem vse v mikser. Včeri sem kupla kao teletino in sem kuhala, pa je bla zgleda navadna govedina al pa mlada govedina, sem bla tak jezna. Sem pa včeraj kupla revijo mama - Paparica in je notr 100 receptov. Eni so mal čudni, veliko jih bo pa za ponucat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3556
21.3.2010 12:03:49   
Goldy
Reby - jap, sem kr suhica zdej, ja. Čeprav grejo kile počasi gor. Moram začet mal pazit. user posted image  Ej, naša se zdaj že en čas zbuja cca ob 6.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
21.3.2010 13:21:22   
Serendipity
semper* - jaz tudi ničesar ne pasiram. Pretlačim z vilico in je. Kar se pa sliv tiče jih pa v mikser vržem, ker mi te lupine gredo na j*.
Reby - imaš tudi knigo Mala paparica za velike papavčke. Mislim, da jo imam v pdf obliki, če rabiš user posted image
goldy - Jaz sem prejšnjjič ugotovila, da sem najmanj kilc imela po porodu in dva meseca za tem še. Zdaj pa sem prišla na staro težo (fuj in fej) pa je tu zaenkrat ostalo... Kak nasvet? user posted image user posted image user posted image
Bumo - a ima prebavne težave ali pa alergijske reakcije? Objemček Lani in tebi (mogoče sem spet slabo prebrala in si že omenila kje user posted image
obi - kak je vaš mišek? Pridno papca?

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

lučka... strigl  ni nč kej za ostrižt...  naša ima vsak dan bad hair day... si greva nekako vštric  

user posted image

Joj, pikica sladka! Kakša lepa frizurca! A je še kaj rdečelaske v njej? Zarja ima na sončku prav bakrene laseke user posted image Sam pa res imata Zoja in Zarja isti okus za cotke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
21.3.2010 15:27:25   
lučka 25
Evo, tko na hitrco. spet user posted image

Mi smo bli že na enem roj.dnevu. Je ena fejst pupa praznovala 4 leta. Smo bli  v eni mini telovadnici, čist sami, sami poznani,......bilo je SUPER. Neži je uživala še pa še.Mami pa tud, ker je bil oči skoz za njeno ritko. Jaz pa sem lepo klepetala, klepetala,....uživala, uživala,....user posted image
Zdaj je šel oči na tekmo, pol greva pa na fuzbal se mal zjagat in potem je treba it še nekaj pojest, da vse izgubljene grame dobiva nazaj user posted image  Gremo na večerjo s prijatelji. Ta vikend je prav fajn, k je oči več doma.

Spanje: pri nas je še sreča kot kaže. Zaspi ob 20.30 uri, zbudi pa se v povprečju okoli 7h zjutraj. Če se zbudi ob 6h jo kar k nama nesem pa se priseska na mene in zaspoi do 7.30 ali 8h zjutraj. V svoji sobi p ne gre tko.
Mamo pa zadnj dni "srečo", da kot naročeno že pred 7 uro s sireno strašijo reševalci, če ne oni pa gasilci. Je tko kot v New Yourku. user posted image  iN seveda zbudijo Nežo, ki začne jokat kot pri norcih.

Hrana: pri nas pa madam štrajka pri mesu po dolgem in počes. Pri zelenjavi pa udi ni več takega apetita. Amak dokler tudi pri samo 10 žlicah zdrži brez hrane tudi naslednje 3 ure, se ne bom sekirala.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
21.3.2010 16:32:20   
obayifo
še jaz na hitrco
danes smo kar doma, smo sitni in bogi 100/uro, zdej je mal omagal, jest noče nič, upam, da bo hitr tale zobek ven pokukal, da pol spet ''normalno'' zaživimo.
jutr zjutrej gremo na nfth, upam, da bojo rekl, pa sej je čist v redu, lepo da ste se pršli pokazat, ampak ni treba več prit user posted image
pol pa se gremo pokazat v mojo službo, bomo zelooo kratki user posted image
oči se že poka, gre še nekomu kišto ''pošraufat'', pol ma pa še odbojko, tko da bova do poznga večera spet sama. upam, da revčka ne bo preveč matralo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
21.3.2010 17:27:08   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

semper* - jaz tudi ničesar ne pasiram. Pretlačim z vilico in je. Kar se pa sliv tiče jih pa v mikser vržem, ker mi te lupine gredo na j*.
Reby - imaš tudi knigo Mala paparica za velike papavčke. Mislim, da jo imam v pdf obliki, če rabiš user posted image

..jst bi jo tut...a mi jo boš poslala, ena ali druga no..Reby?

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 3561
21.3.2010 17:46:32   
Goldy
seren* - jaz bi tudi paparico , pliiiiz! Če lahko svoj piskrček pristavim!user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
21.3.2010 17:57:13   
Reby
Mi imamo pa prvi zobek, je končno pokukal ven, sem danes začutla, ko se je prislonil na zizo, pa še potem sem mu šla s prstom po dlesni. Pa ni bil čisto nič sitkan in nobene vročine user posted image

Glede Paparice - punce, da ne bomo kregane s strani moderatorke, ker se po RR-u ne sme razpečevat pdf-jev in kopij user posted image

obi - fajn zrihtajte jutri, držim pesti
lučka - jaz zdej opažam, da greš naš vsak dan ful prej spat, najkasneje ob devetih, ker čez dan malo manj spi in aktiven je ful, plazenje, guganje... Vidim, da uživate.
sonček - kako je bilo v službi?
mojsonček - sem hotla že zadnjič pripomnit, da ma vaša pupa isto frizuro ko naš Tomi, takšno irokezico user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
21.3.2010 18:35:38   
Goldy
Reby, seren, lana - mislim, da je nabolje, da se naprej pogovarjamo na zs.

seren* - ne vem, kaj naj ti rečem, glede kg. Jaz sem malo omejila cuker in izdelke. Mislim, ker sem tega zdej tolk pojedla, da mi je bilo že kr grozno. Sploh, če misliva it spet v postopek, bom morala biti spet pridnaaa.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
21.3.2010 19:39:09   
Kruce Fiks
Hojla beybe!
Da se vam na hitro javim....
Heh pri nas se dogaja!
Danes je šla ta večja spati k tašči...
No in se je z objemom poslovila od mamice...
Tamičkana pa pokonci, kaj je bila huda / ljubosumnauser posted image
Pa smo probali še enkrat in isto....
No in pol smo se objemali ter se režali....
Ko se objameta ati in mami pa je vmes posegel kužmanuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
21.3.2010 20:04:41   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

..jst bi jo tut...a mi jo boš poslala, ena ali druga no..Reby?

Itaq user posted image   (že poslano)

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

seren* - jaz bi tudi paparico , pliiiiz! Če lahko svoj piskrček pristavim!

Seveda. (tudi tebi je že poslano)
Ah, trenutno minus sladkarije ne bo šlo.... PMS na pohodu - v huuuudiiiii obliki. user posted image user posted image user posted image Po PMS-u pa upoštevam tvoj nasvet user posted image
Reby - np - vse bo tak ali tak potekalo prek maila. Tak, da ni strahu pred metlo moderatorke.
Čestitke za zobka in nič problemčkov.

obika - taaaak močno stiskam pestke za vas!
Kruce - pri nas je naša bebi tudi ljubosumna, če cartam nečakinji ali pa kakšno drugo bebo. Packeci mali, kaj? user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 21.3.2010 20:15:12 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
21.3.2010 20:29:42   
Goldy
Reby - user posted image  za zobek! Super, da ni bilo nič težav.

Seren* - user posted image , tenks! A veš, da sem si šla prav na živce, ker sem požrla vse kar je blo sladkega pri hiši. Sem se zdaj malooo umirila. Čeprav si pravijo, da sem presuha. Hmm! A si ti takrat našlo kopalke, ko si jih iskala?

Kruce - jah, kot kaže nič več objemanja!user posted image  Naša pa naju ful postrani pogleda in začne neki govort, če se lupčkava.user posted image

Obi - pestke še od nas!user posted image

Kje ste ostale? Mi nismo danes šli nič ven, ker je tako sv* pihalo! Brr!

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3567
21.3.2010 21:04:51   
Serendipity

Seren* - user posted image , tenks! A veš, da sem si šla prav na živce, ker sem požrla vse kar je blo sladkega pri hiši. Sem se zdaj malooo umirila. Čeprav si pravijo, da sem presuha. Hmm! A si ti takrat našlo kopalke, ko si jih iskala?

Jap, končno našla modrc, ki mi je prav. Mi je pa spodnji del prevelik, pa jih kombiniram s tastarimi user posted image user posted image Ma, če ti pravijo, da si presuha - pa gasa gasa na čokolado, se bo hitro spremenilo user posted image user posted image user posted image
Kje ste ostale? Mi nismo danes šli nič ven, ker je tako sv* pihalo! Brr! Mi smo bili le za nekaj minutk v zavetju ... Piha pa od vr* hudo.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
21.3.2010 21:13:15   
Goldy
seren* - pol mam dovoljenje za napad na čokolado??user posted image

semper* - vidim te!user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3569
21.3.2010 21:22:06   
Serendipity

seren* - pol mam dovoljenje za napad na čokolado??user posted image   GO FOR IT! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

semper* - vidim te!user posted image   jaz tuuudiiiiiii!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
21.3.2010 21:36:06   
Goldy
seren* - ja, pol pa grem po en kos(ček)user posted image user posted image

semper* - ja, pa je ne vidmo več, je že šla.user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3571
21.3.2010 21:40:32   
Reby
Goldy - tale vidim te je tut znan, a ne? user posted image
Semper je bla danes že en parkrat vidna...
Se* - thx za mail user posted image
Kruce - si vas kr predstavljam, a ni fajn, ko vedno kaj novega pogruntajo tile naši črički?

Naš že spi od pol devetih, kar pomeni, da bo spet ob 6 ko čukec. Bolš, da šibnem spat. Sem kr slabe volje, ko vidim, kakšno vreme bo user posted image

Nočko!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
21.3.2010 21:46:21   
Goldy
Reby - Poznano, poznano! user posted image Ti bom enkrat povedala eno zgodbico o tem ku-ku, vidim te! user posted image  A bo slabo vreme - Hb nič ne vem.user posted image  Jap, naša spi že od 8, kar tudi pomeni, da bomo tam okrog 6 auf. A to že trenirajo za pol, ko gremo v službo??user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
21.3.2010 21:51:09   
Sempervivum

seren* - pol mam dovoljenje za napad na čokolado??user posted image   GO FOR IT! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

semper* - vidim te!user posted image   jaz tuuudiiiiiii!

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Goldy - tale vidim te je tut znan, a ne? user posted image
Semper je bla danes že en parkrat vidna...
Se* - thx za mail user posted image
Kruce - si vas kr predstavljam, a ni fajn, ko vedno kaj novega pogruntajo tile naši črički?

Naš že spi od pol devetih, kar pomeni, da bo spet ob 6 ko čukec. Bolš, da šibnem spat. Sem kr slabe volje, ko vidim, kakšno vreme bo user posted image

Nočko!

Madoniš, se pa res ne morem več skriti user posted image  MAte vse pod kontrolo.

JA, sem bila že gor, pa do zdajle nisem čisto nič prebrala ... sem kuhala, pol pa spila kufe, cunje prala, obešala, pobirala, pol smo šli še na en obisk, pa takoj tamalega skopat, ko smo prišli domov, zdajle sem gledala Slo ima talent, no, zdaj pa šele lahko malo komentiram user posted image  A ste slučajno gledale tele talente ... mislim, namesto enih bi kar jaz najrajši pod mizo zlezla od sramu user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak eni ga pa res imajo - pravi talent. Svašta.

Neposredna povezava do sporočila: 3574
21.3.2010 22:07:29   
Sempervivum

Reby - Poznano, poznano! user posted image Ti bom enkrat povedala eno zgodbico o tem ku-ku, vidim te! user posted image  A bo slabo vreme - Hb nič ne vem.user posted image  Jap, naša spi že od 8, kar tudi pomeni, da bomo tam okrog 6 auf. A to že trenirajo za pol, ko gremo v službo??user posted image

tO SE TUDI JAZ SPRAŠUJEM (pardon, črke) zadnje dni. Bi mu nekako dopovedala, da bom še nekaj časa doma, pa da rada poležavam, sam nekako ne pošteka user posted image

Vreme: menda pon in tor dež, pol pa v sredo ful sonček user posted image  Tako da ni tako hudo ... samo da je sonček na vidiku user posted image  Danes tudi jaz nisem šla vozičkat. Smo šli rajši na obisk. Je ves čas neki malega pršilo.

SEm pa včeraj tamalega že napravila, spakirala, vse zrihtala, pol pa pridem do cset_e z vozičkom, me je pa skoraj odpihnilo user posted image  Sploh nisem vedela, da je tako hudo. Pa sva se pbrnila, še malo posedela za hišo, pa šla noter user posted image  Žal naš mali ni navdušen nad vozičkom v miruječem stanju user posted image

Pa*****a: nujno preko ZS, ker sem enkrat že tudi jaz skoraj štalo naredila zaradi tega. Menda je avtorica zelo občutljiva na avtorske pravice.

Obi: pa kaj user posted image  je zdaj to? Tudi jaz držim pesti:

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

da bojo rekl, pa sej je čist v redu, lepo da ste se pršli pokazat, ampak ni treba več prit user posted image

ITAK MORA bit tko!

Zobki: mi mamo danes že sedmega zunaj user posted image

Joj, slive so K danes ponoči tako nagajale, da je v spanju jokal in je bilo v glavnem GROZNO. Hvala za ideje,. sam mi jih nekaj časa ne bomo več jedli user posted image  

Reby, hvala za info o reviji. Bi tudi jaz kupila, če jo bom le našla.

Se* sem vesela, da maš spet malo več časa user posted image  za nas user posted image

No, da ne bo cel roman, bom počasi nehala. Lepo spančkajte, kaj lepega sanjajte, predvsem pa se fino naspite, pa naj vas sonček zbudi user posted image

Goldy, midve lahko pa še kakšno udariva user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?