Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Semper - hahaha, spet dvojna doza Lej, če se ti zalušta prit na Barje, poklič, sej maš mojo cifro, pa gremo na en dolg špancir, nahraniš in previješ pa lahk potem otročka pr men, mamo vsega dovolj Gluten - jaz sem dala Tomiju že žemljico za po ustih mečkat. Imava usklajen timing, ni kaj No, v bistvu najini fantiči, jaz bi sicer še sladko spala (sanja svinja ... ) OK, za špancir velja Ja, menda po novem tudi P priporočajo, da daš malo kruh za grickat, pa pol če je reakcija, se vsaj ve, pri čem si. Bom tudi jaz kupila eno žemljico mojsonček - trebuh - jaz mam tako gmoto okrog, da mi je kr nerodn, sploh ne vem, če se ga bom kdaj rešla (se režim na ves glas) dobr si tole opisala Goldy - ti si ful suha, še bolj kot si bla prej a ne? Jaz zdej dojim celo po 2-3x na dan, mleka mam ful, mali bi se kr neku cartu in na zizi visel, kile pa ne grejo dol Bom mogla vikende začet izkoriščat in da grem vsaj takrat tečt. A spet si bla pr frizerju? obi - jaz dam testenine k mesku, zram pa kuhan korenček al pa kakšno drugo zelenjavo. Sem mu pa včiri dala kr krompirček, bučke in korenček, pa mal mlekca in putrčka in je ful jedu. Končno mu je zalaufala tut zelenjava Super za zelenjavico . A pol vse skupaj spasiraš, al kaj? Krompirček, bučka in koreček je pri nas dobitna kombinacija Jaz dam tudi maslo, malo kolobarim: en dan olivno olje, potem repično in en dan maslo. Danes sem mu dala skuhane suhe slive k jabolčku in banani. Mislim, da mu je bilo malo boljše. Ker pri sadju ne odpiramo toooook ust kot pri zelenjavi Samo sem jih zelo težko z vilico pretlačila - kožice se ravno ne da najbolš. Kakšna ideja? Pasiram ne, ker vse lepo poje. No, edino prejle se je malo davil, ga je ravno ta kožica motila.
|