|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
24.3.2010 22:43:04   
Goldy
Ker se ni nikjer nobene, grem spat!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
25.3.2010 0:13:46   
obayifo
joj, kolk mam za napisat
na nfth je blo zelo v redu, mali se je potrudu in pokazal vse, kar zna :), je rekla, da ni nič kritičnega in ko je vidla, kako sem jaz na tleh sedela, je rekla, da ni nič čudnga, da je mali hipoton, da sm jaz tut, pa ona tut in da ma to to dobro stran, da se lahko še zdej tako po tleh vala :), je rekla, če bi se kdo drug tko vsedu kot jaz, da bi mu kolke ven pometalo :). no, malo nas je pomirila, pokazala, kako naj se 'igramo' in nas naročila čez 3 tedne.
pol smo šli pa v mojo službo. groza. joj, če pomislm, da bo treba it nazaj tja... prvo vprašanje, ko sem not stopila, je blo, kdaj ti nazaj prideš, nasledn stavk pa veš, smo se mal reorganiziral, se boš morala tu ti prilagodit... le kaj naj bi to pomenilo user posted image
sicer smo bli pa pr babi in dediju pa striček in bratranček sta pršla in mamica, ki je bla takrat še v enem kosu, danes je pa že v dveh. sem dobila nečakinjo, s carskim, 9 dni pred rokom, ampak je orng babnca. so bli stari starši že vsi na obisku, naša babi je že pomagala kupčka podret...kako gre to ekspresno.
reby, user posted image za zobka. pri nas je šlo tut v prvo skoraj brez težav, sam ponoč je mal zakričal, s tem tadrugim je blo pa mal več 'dela', ampak smo ga včeraj kooooončno dočakal user posted image . superca, da sta se tko fino mela na plavanju. jaz sem pa pozabila vprašat, če se za našga odsvetuje, al bi lahko tut šli..pa naslednjič. pa o hujšanju - men so šle ful lepo kilce dol, k smo bli na dieti, zdej pa jemo spet vse po vrsti in sem tam, kot pred zanositvijo, pa tko je lepo kazalo, da bom mogoče na 'idealno' težo pršla.. pa sej je še čas, par kilc gor al dol
kruce, a ni lušno, ko taki mali cukri pokažejo ljubosumje? so res prav hecni. ampak naš je pol ful užaljen, če se mu smejemo user posted image
semper, vi pa šibate z zobki. pa jaz sem tut 'nočna ptica', bi zjutraj še ful poležavala, mam najbrž kr srečo, da se mali sicer zbudi okol 7.h, pa ga prestavm k joški in nazaj šlafne še za kakšno urco, včasih dve.. a bosta šla aprila plavat na dif? kolk stane tečaj? majo ful gužvo?
mojsonček, kaka lepa sončica. so pa res cukri, ko spijo, a ne? jaz sem se tut prej zagledala v našga, ko mi je zaspal.. pol ure prej sm misla pa znort, k se mi je na previjalni vrtel
lučka, jaz tut včasih komaj dočakam, da gre popoldan za tiste pol urce spat, da bi se mal 'dol vsedla', pa mi pol vedno kej plane pokvar user posted image
sonček in lovro, upam, da sta že boljša, očka naj vaju pa še kr naprej crklja

midva sva šla danes na sprehod do ZD, ker mava v petek pregled in ceplenje že dopoldan in bova šla sama, pa bova šla kar peš, upam, da bo vreme zdržalo. mava glih lepo pol urce do tja. pol sva šla na pošto babi poslat kartico za materinski dan, je tut enej 'napisal' nekaj črtic.. končno je pršou čas, da sva vsak dan zunej. še v pondelk smo v dežju šetkal :)
pred vikendom me pa čaka pospravljanje in prpravljanje, ker mamo napovedane obiske v soboto in nedeljo... kolk se mi pa ne da...
kr pozabm pit, ko se zasedim za kišto. žejna. in pol bom šla kr v postlo.
nočko

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
25.3.2010 7:42:06   
Sempervivum
Ilegalka vam želi dobro jutro in dober dan user posted image

Coffee?

Danes ponujamo svežo, direktno izpod avtomata:

user posted image

PS: tudi če bo trojna doza, nič hudega, naš mali ma že spet jutranje prebliske, je že pred 6 začel vriskat in neumnosti zganjat po pojstli. Obi, jaz tudi vedno joško ponujam, sam zapali sam tolk, da se napije ... user posted image  pol je pa spet žur user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
25.3.2010 7:56:57   
Reby
Vsem mamicam, ki smo prvič dočakale svoj materinski dan, želim vse najlepše in veliko užitkov z našimi sončki user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
25.3.2010 8:07:11   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Vsem mamicam, ki smo prvič dočakale svoj materinski dan, želim vse najlepše in veliko užitkov z našimi sončki user posted image user posted image user posted image

user posted image

pridužujem se čestitkam....drugo leto se vam pa pridružim..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

reby imam izhod vsak dan...jeeeee kdaj greva na kavouser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
25.3.2010 8:28:26   
Reby
bit - jeeee, superca user posted image Lahko se kar ju3 zmeniva, baje bo še kr lepo vreme, pa gremo še na kakšen sprehod user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
25.3.2010 8:34:59   
Sempervivum
Reby, kok lep šopek user posted image  Hvala za lepe želje in enako, seveda user posted image  Sploh nisem vedla, da smo že 25-tega user posted image

Naš mali je malo zaspančkal. Ne bo dolgo, tako da takole, na hitrico:

Obi, glede tečaja poglej na: http://www.kad.si/babyswim/index.php?stran=main&id=258#ljubljana
Začetek je 6. aprila, sestanek pa 30 marca. Pa SUPER za nfth user posted image  Zdej me pa prov firbec matra, kako si sedela user posted image  Za službo pa ni vredno izgubljati besed user posted image  Glavno, da imaš porodniško, boš kasneje pa še kaj boljšega iskala, tako vsaj ne boš preveč obremenjena s tem, da moraš nujno kaj najti. Pa bravo malemu Eneju za drugi zobek user posted image

Sem tudi jaz kupila Paparico od revije Mama. Za prebrat je v redu, tudi eni recepti so fajn, kakšne Garnirane "copatke" pa lih ne bom delala user posted image

Goldy, si se vsaj lepo naspala, k nobena noče s tabo zvečer čvekat user posted image  Pa takole ti možek porihta tamalo ponoči, da sploh ne veš ... kapo dol user posted image

Zdaj smo pa že zbujeni ... papa zaenkrat user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
25.3.2010 8:39:10   
bit

bit - jeeee, superca user posted image Lahko se kar ju3 zmeniva, baje bo še kr lepo vreme, pa gremo še na kakšen sprehod user posted image

....sem za...sem že sita te sivine blokauser posted image povej kje pa kdaj....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
25.3.2010 8:46:59   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: bit

....sem za...sem že sita te sivine blokauser posted image povej kje pa kdaj....

A pridem kr jaz do vašga naselja, se parknem in greva tam kam na sprehod. Mislim, da bi šlo tam okrog 11. Ker naš takle čas spi, potem pa še pojeva. Maš ZS user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
25.3.2010 8:55:42   
Reby
Semper - jp, nekateri recepti so res hecni, ampak večinoma pa je uporabnih, so kr fajn, pa če ne nardiš po njih, dobiš vsaj kakšno idejo. Mi bomo danes probal kuskus user posted image A boš ti tut šla na plavanje? Men je blo super, mali je pa res tok užival.
obi - super za nfth. Jaz mislim, da plavanje ne more škoditi, kvečjemu lahko pomaga. Kilce - jaz bi bila srečna tut, če bi imela kakšni 2 kilci več kot prej user posted image Čestitke za nečakinjo user posted image
Goldy - tvoj možek je pa res priden. Jaz mojga nočem obremenjevat, ker ma zaj.... šiht, pa še potem faks in pride čist zmatran domov. Mi pa toliko več čez vikend pomaga.
lučka - mi smo pa mel to cepivo. Sam sem malo zdej brala. Baje, da je vredu, ker gre oralno in da baje več virusov pojemo z rokami.
Se* - nisem pozabla na tebe, sam morm pridit do skenerja, ga imam na podstrešju, ker na kuhinjski mizi nimam placa. Že itak mam vse gor nametan user posted image Bom čez vikend zrihtala.

Neposredna povezava do sporočila: 3635
25.3.2010 9:22:55   
lana08
Vsem mamicam čestitam za materinski dan.
user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
25.3.2010 10:28:22   
ledenka
hvala za čestitke in seveda enako user posted image

user posted image

midva pa greva danes prvič v ZOO user posted image

obi, glede plavanja menda nekaterim, ki hodijo v razvojno, odsvetujejo plavanje v Fredovem obroču (ker kao spodbuja nenaravno držo). ne vem pa, kako potekajo tečaji v Atlantisu, to bo bolj Reby znala povedat

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
25.3.2010 10:39:12   
mojsonček
Dan!

Kolk lepih rožic user posted image user posted image  hvala za čestitke in veliko lepih materinskih trenutkov vam želim!

GOLDY si mal monologiralauser posted image  jst sm tkoooo utrujena, še najbl psihično (te bilance me vsako leto zmozgajo) da tut fizično čist odpovem... učer sem zaspala s tamalo ob pol 9user posted image

OBI superca, da je blo na nfth vse ok... glede plavanja ne vem kako je, če je otrok hipoton, naša vaditeljica je rekla, da pri ekstenzijskem vzorcu plavanje v fredovem obroču ni primerno, ker ga še bolj povdarja... ne vem, verjetno najboljš, če vprašaš P kako je s tem... pa čestitke za nečakinjo in nov biserček v ustihuser posted image user posted image  glede službe pa... upam, da ti uspe najdt kkšno drugo, z bl človeškim šefom...
BIT te čakamouser posted image

SONČI čim prej se pocajtajta, pridn oči, k crklja

SEMPER šibata km vn s Klemnom? pri nas še nič sončkauser posted image  

SEKI uživata z lepotičko? pri vas že kaj diši po pomladi?

REBY a ni fino, če otroček uživa v vodi... naša je učer na tečaju take sekala, da smo se ji vsi do solz narežali...

LANA kako se rihtata s Krištofom?

jst sm pa ful vesela, ker greva v torek na alergološke teste in bom vedla pri čem smo...

LUČKA kako že ti praviš? sem se odločila, da alergije na KML ni več! kolk bi blo to fino...

greva se zrihtat pol pa vn vohat spomladanske vonjave (gnojnico in dim)user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
25.3.2010 10:44:07   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

hvala za čestitke in seveda enako user posted image

tudi od mene! user posted image

user posted image

midva pa greva danes prvič v ZOO user posted image

super, še sonček, pa bo

obi, glede plavanja menda nekaterim, ki hodijo v razvojno, odsvetujejo plavanje v Fredovem obroču (ker kao spodbuja nenaravno držo). ne vem pa, kako potekajo tečaji v Atlantisu, to bo bolj Reby znala povedat

saj zato sem hotla vprašat, ker vem, da ni dobr, sploh za tiste z ekstenzijo, je pa čist odvisno, katere mišice so hipo ali hipertone, zato je bolš za vsazga dojenčka posebej vprašat. saj, če ne bo za nas, bomo pa spustil...tut brez bo gor zrastu user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
25.3.2010 10:47:36   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

greva se zrihtat pol pa vn vohat spomladanske vonjave (gnojnico in dim)user posted image

user posted image user posted image user posted image vidim da smo mi na vasi na boljšem...

Čestitke vsem za MD še z moje strani.

Obi super za razvojno user posted image .

Plavanje potem za nas odpade, ker nas na veliko muči ekstenzija... ja nič, bomo pa ko bomo večji tolko bolj nadoknadili.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
25.3.2010 10:51:02   
ledenka
plavanje ne odpade,menda v Atlantisu ne delajo s fredovim obročem user posted image Reby lahko najbrž več pove, kake pripomočke imajo?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
25.3.2010 11:02:07   
gapii27
babike moje vse najlepše ob prazniku, za katrega smo se morale kar potruditiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
25.3.2010 11:49:53   
Sempervivum

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sam res ... jaz če par dni po gnojnici rijem z vozičkom user posted image  Ampak kljub vsemu ne odtehta tišine in miru user posted image  ... takoda ... danes nadaljujemo. Še kosilo spacam, pol pa vija...vaja...ven user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
25.3.2010 12:59:41   
lana70
Ženska je dom, je filozofija in energija. Ženska je glasba, ljubezen in lepota. Ženska je misel in mladost, je moč in modrost. Vse lepo ob materinskem dnevu!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
25.3.2010 14:13:19   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sam res ... jaz če par dni po gnojnici rijem z vozičkom user posted image  Ampak kljub vsemu ne odtehta tišine in miru user posted image  ... takoda ... danes nadaljujemo. Še kosilo spacam, pol pa vija...vaja...ven user posted image

Baje, da morš otročka pelat v štalo, da je zdrav user posted image

Obi
- v Atlantisu ne delajo s Fredovim obročem, kej več pa si tule preberi http://www.aquamania.si/index.php?option=com_content&task=view&id=219&Itemid=159

No, mi2 sva šla v živalca (kot da bi se zmenle) in srečala Ajsiko in Anci banci user posted image Maks in Svit sta takšna cukra user posted image
Mali zaspal, zdej grem pa hitr južno skuhat.

Neposredna povezava do sporočila: 3645
25.3.2010 16:29:55   
ledenka

No, mi2 sva šla v živalca (kot da bi se zmenle) in srečala Ajsiko in Anci banci user posted image Maks in Svit sta takšna cukra user posted image
Mali zaspal, zdej grem pa hitr južno skuhat.

da o Tomiju sploh ne govorim user posted image lepotko!user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
25.3.2010 21:35:15   
lučka 25
Drage moje mamice. Danes je en tak lep dan user posted image  končno praznujemo tudi me, za nami pa prihajajo še druge čudovite bodoče mamice.

Jaz sem danes že malo potočila solzice, priznam. Kaj čmo sem zgleda postala bolj ta cmerava.user posted image
Je pa tako, da naša gverilka zadnje 3 dni že veselo "hodi" po vseh 4, pa hodi ob opori (ob škatli, sedežni), danes pa ji je uspelo še zlesti na škatlo. Je prava telovadka. Jo pa po moje spet zobki matrajo, revca spet joka, cmiha,...bo že.

Mojsonček, tako kot praviš. V torek ti bodo rekli, da je vse v redu. Da je šla alergija pa pa. Mis mo danes že probali purana, pa ni bilo reakcije. Super. Ker purana je, teletno pa govedno pa ne mara.

sonček, upam da se L hitro pozdravi.

Reby, ajsi, anci banci se pa lepo šetkajo po ZOO. Super. Saj zdaj bo pa lepše vreme, topleje,...pa bi se vse lahko dobile kdaj. Lahko tudi v ZOO, al pa kje drugje. Kaj pravte?

Goldy, res si pridna. Kar delaš, si ure nabiraš.

Miška, ja pri vas ne more bit njiv, pa travniki,....ste tako visoko na hribu, da mehanizacija ne obratuje 14 ur na dan kot v dolini user posted image

Sempre*, mi smo v mestu (res da dost na robu), mamo blizu polja (500m stran), ki so v lasti kmeta, ki ima po moje največ gnojšnice daleč naokoli. user posted image

obi, super za vse izvide, pogovore,...mali bo kmalu tako zdrav, da bo pravi šolski primer zdravega otroka.

Se*, na FB si pa tako lepo napisala, da se mi še sedaj kar naježi koža in zasolzijo oči.

Vse ostale, lep dan še naprej, še naprej boajte svoje zakladke, ali pa bušije če je vaš otroček še v varnem zavezju pri vas.

Jaz grem malo počit. Me čaka naporen vikend.user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
25.3.2010 21:36:40   
Goldy
Saj vem, zdele se vse crkljate s svojimi dragimi!user posted image  Se grem tudi jaz. Jutri odhaja za 3 dni v Sarajevo, mi2 z Aljo imava pa ful bizi dan. Najprej greva k P (ker ima rdečo ritko in nič ne pomagauser posted image ), potem greva mal na čvek v CE, pol k tašči in tastu na kosilo in motovilec nabrat, pol pa na vaje. Hmm, rada bi šla še na eno predavanje o čustvenem razvoju otrok, samo ne vem, če bo šlo, ker bi pol morala dat tašča spat Aljo, pa ne vem še, če bo zato.

Upam, da ste preživele lep dan. Mene je moj peljal na tortico. user posted image Šli smo na pokopališče nest rožice moji mami, pa na en dooolg sprehod in še na tortico.

Nočko! Da ne bom monologirala.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
26.3.2010 7:14:34   
Reby
Jutro! Naš po novem vstaja ob pol šestih user posted image
Zbudil se je 5x, pa čez dan ga ful zobki matrajo revčka, je sitkan.

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
26.3.2010 7:17:42   
Reby
Goldy - naj bo lep dan, vidim, da boš polno zasedena. Pa upam, da se rdeča ritka kmalu pozdravi.
lučka - ja, le pridi, če se ti bo dalo, se bomo doble v ZOO, pa se še z drugimi zmenmo.

Nč, mali je spet sitkan zarad zobkov, pa sem že mislila, da bo minilo brez tega. Pa mislim, da bo spet malo zaspal...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?