obayifo
|
joj, kolk mam za napisat na nfth je blo zelo v redu, mali se je potrudu in pokazal vse, kar zna :), je rekla, da ni nič kritičnega in ko je vidla, kako sem jaz na tleh sedela, je rekla, da ni nič čudnga, da je mali hipoton, da sm jaz tut, pa ona tut in da ma to to dobro stran, da se lahko še zdej tako po tleh vala :), je rekla, če bi se kdo drug tko vsedu kot jaz, da bi mu kolke ven pometalo :). no, malo nas je pomirila, pokazala, kako naj se 'igramo' in nas naročila čez 3 tedne. pol smo šli pa v mojo službo. groza. joj, če pomislm, da bo treba it nazaj tja... prvo vprašanje, ko sem not stopila, je blo, kdaj ti nazaj prideš, nasledn stavk pa veš, smo se mal reorganiziral, se boš morala tu ti prilagodit... le kaj naj bi to pomenilo sicer smo bli pa pr babi in dediju pa striček in bratranček sta pršla in mamica, ki je bla takrat še v enem kosu, danes je pa že v dveh. sem dobila nečakinjo, s carskim, 9 dni pred rokom, ampak je orng babnca. so bli stari starši že vsi na obisku, naša babi je že pomagala kupčka podret...kako gre to ekspresno. reby, za zobka. pri nas je šlo tut v prvo skoraj brez težav, sam ponoč je mal zakričal, s tem tadrugim je blo pa mal več 'dela', ampak smo ga včeraj kooooončno dočakal . superca, da sta se tko fino mela na plavanju. jaz sem pa pozabila vprašat, če se za našga odsvetuje, al bi lahko tut šli..pa naslednjič. pa o hujšanju - men so šle ful lepo kilce dol, k smo bli na dieti, zdej pa jemo spet vse po vrsti in sem tam, kot pred zanositvijo, pa tko je lepo kazalo, da bom mogoče na 'idealno' težo pršla.. pa sej je še čas, par kilc gor al dol kruce, a ni lušno, ko taki mali cukri pokažejo ljubosumje? so res prav hecni. ampak naš je pol ful užaljen, če se mu smejemo semper, vi pa šibate z zobki. pa jaz sem tut 'nočna ptica', bi zjutraj še ful poležavala, mam najbrž kr srečo, da se mali sicer zbudi okol 7.h, pa ga prestavm k joški in nazaj šlafne še za kakšno urco, včasih dve.. a bosta šla aprila plavat na dif? kolk stane tečaj? majo ful gužvo? mojsonček, kaka lepa sončica. so pa res cukri, ko spijo, a ne? jaz sem se tut prej zagledala v našga, ko mi je zaspal.. pol ure prej sm misla pa znort, k se mi je na previjalni vrtel lučka, jaz tut včasih komaj dočakam, da gre popoldan za tiste pol urce spat, da bi se mal 'dol vsedla', pa mi pol vedno kej plane pokvar sonček in lovro, upam, da sta že boljša, očka naj vaju pa še kr naprej crklja midva sva šla danes na sprehod do ZD, ker mava v petek pregled in ceplenje že dopoldan in bova šla sama, pa bova šla kar peš, upam, da bo vreme zdržalo. mava glih lepo pol urce do tja. pol sva šla na pošto babi poslat kartico za materinski dan, je tut enej 'napisal' nekaj črtic.. končno je pršou čas, da sva vsak dan zunej. še v pondelk smo v dežju šetkal :) pred vikendom me pa čaka pospravljanje in prpravljanje, ker mamo napovedane obiske v soboto in nedeljo... kolk se mi pa ne da... kr pozabm pit, ko se zasedim za kišto. žejna. in pol bom šla kr v postlo. nočko
|