|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.3.2010 13:03:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
   RE: Septembrke 2005-3. del
13.3.2010 16:36:47   
2ursae
pridem user posted image . Jupi, se vidimo user posted image . A to je tam na vogalu?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
13.3.2010 19:19:36   
Nika v službi
Oooo, kul, 2ursae, da prideš! Ja, to je tam na vogalu pri krožišču. Yes, se vidimo čez slabo urico. Grem pod tuš.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
   [Brisano sporočilo]
15.3.2010 9:30:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
15.3.2010 9:35:02   
Nika v službi
Valla, ti si človek akcije!user posted image Koliko pa so bili in kakšne si kupila?

Pety, nič ne bo s 25., imamo v vrtcu predstavo za materinski dan, pa zvečer gremo še k maši in na proslavo za mamice (in očke).user posted image Uživaj na koncertu.

Midva sva šla pa včeraj v kino gledat Državljana nevarnih namer. Krut film, ni kaj.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 1205
   [Brisano sporočilo]
15.3.2010 9:42:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1206
15.3.2010 11:23:33   
benika
Mi smo dobili zeleno luč za sredouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1207
15.3.2010 12:04:57   
2ursae
benika, juhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
15.3.2010 14:01:14   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Mi smo dobili zeleno luč za sredouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Juhej!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jutri greste noter, a ne? Srečno!!!!

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
15.3.2010 15:49:57   
tažana
to benika!!! držimo pesti!!

Zdejle sem gledala od kolegice  filmček kako se  njen sine sanka. Je bil pa februarja star 4 leta (mal za primerjavo) Jest Katarine še po ravnem bregu ne upam spustit, če nima  spodaj prostora za ustavit.
evo če kero zanima: http://www.youtube.com/watch?v=P3UG1qz_Jb4

Neposredna povezava do sporočila: 1210
15.3.2010 16:49:56   
Nika v službi
OMG, pravi adrenalinski frik. No go - Nika je zajec prve vrste za take stvari. Še na našem malem kuclju se komaj spusti, da pa bi šla takole sama - ni šans. Pa tudi jaz je ne bi pustila.

Iz kje sta pa tole sankala? Ker je sicer spust prav luštno videt, če odmisliš, da je spredaj štiriletnik.

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
15.3.2010 16:57:59   
tažana
mislim, da je tole pod Storžičem.

Neposredna povezava do sporočila: 1212
16.3.2010 8:56:16   
pety78
Hajli, hajlo,

Kako ste punce? Jaz sem imela pa včeraj pol dneva dopust, ker me je sestra prosila, če bi ji šla za model na tečaj ličenja. Ona je itak že frizerka in vizažistka, bila je na tečaju pri Katji Fašink, včeraj sva pa bili pri Maji Šušnjara. Moja sestra ima res ful smisel za to. Saj že kar nekaj časa dela v salonu poročne, maturantske make up-e, občasno gre še na kaka dodatna izobraževanja. Res je super! No, potem sem pa včeraj hodila po City parku s smokey eyes. user posted image user posted image user posted image Ko sem prišla domov, mi je pa Matjaž rekel, da to bi mi pa ja lahko on naredil. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa pijem svojo kavico in malo čekiram, kaj je novega na netu. Fantje v pisarni imajo pa politične debate. Se raje ne vključim. user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
16.3.2010 9:45:34   
2ursae
da še jaz pozdravim user posted image , čeprav se mi nič ne dogaja user posted image .

bodite v cvetju

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
16.3.2010 10:00:53   
Nika v službi
Pety, kje pa je kakšna fotka?! Nič ne verjamem, dokler ne vidim.user posted image

Jaz bi tudi šla za model - ampak samo od vratu navzgor.user posted image

2ursae, nekaj idej za vajin romantični get-away:

Slovenija: Sončna hiša Banovci, h. Bellevue na Pohorju (ko bo smučarske sezone konec, prej je preveč gužve), h. Livada Prestige, Nebesa, Posestvo Pule, h. Primus Ptuj (Ptuj je zelo romantično mesto za sprehode), Portorož, Dolenjske toplice...

tujina: vikend v Benetkah, Monte Carlu, na Dunaju, Budimpešti, Pragi... hotele ti lahko priporočim naknadno.

Če mi poveš, koliko si pripravljena max. odšteti za tako razvajanje, lahko še kaj pametnega naumim.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
   [Brisano sporočilo]
16.3.2010 19:51:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1216
16.3.2010 20:00:50   
teta beta
Nika, sem pogledala tvoje slike iz Jordanije, lepe so.

Benika, držite se!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 1217
16.3.2010 20:49:57   
yelci
O, Benika, sm full vesela za vas. Kako kaj kratkolasi Jakob, je Ata Brane fajn joku? Kako pa kaj Beni, je bolje?

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
16.3.2010 21:16:57   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: yelci

O, Benika, sm full vesela za vas. Kako kaj kratkolasi Jakob, je Ata Brane fajn joku? Kako pa kaj Beni, je bolje?

Nad Jakobovo frizuro so vsi blčazno navdušeni in pravijo, da zdej je pa res pravi fantek. Ampak men je pa tako hudo za njegovimi laskamiuser posted image
Beni je še kar doma, ga je Edo danes spet peljal k P. Ta pa pravi da je samo virozicauser posted image

Moram pa povedat, da je danes Oskar pristal v bolnici mna Jesenicah. Ima bronhitis.user posted image

Jaz sem danes čist živčna. Vse mi gre narobe, vse mi gre na živce, samo razmišljam kako bomo opravili. Ampak sej bo.

Tetka, sej boš prišla kej na obisk, a ne?

< Sporočilo je popravil benika -- 16.3.2010 21:18:12 >

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
17.3.2010 7:38:23   
Nika v službi
Ooo, a Jakoba ste ostrigli?! Zakaj pa to? Kakšna slikica zaželena.

Benika, saj vem, da tole verjetno ne boš brala, ko boš v bolnici, ampak vedi, da so naše misli z vami in trdno verjamem, da bo vse v najlepšem redu.

Špelka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Oskarja. Hitro okrevanje!
Valla, kaj pa imate vi na ORL-ju? A Nik je pa že kar rolal, pa (skoraj) brez koleščkov se že vozi na kolesu? Frajer. Bravo.user posted image user posted image

Teta beta, je bila fešta fajn?

2ursae, no, kako so ti všeč moji predlogi?user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
17.3.2010 8:33:30   
2ursae
vallauser posted image za rolanje. Mi smo šele pri kolesu, ju3 gremo v Intersport na ogled.

nika, pa luba duša, ti si res človek akcije user posted image . Zihr o najinem potovanju razmišljaš več kot midva user posted image . Za zdaj vem le to, da ne bi šla na izležavanje, ampak v kakšen kraj, kjer bi lahko mirno pohajkovala, sedela na trgih, pila kavico in bila v izi. Po mojem bodo padle kakšne Firence in Sienna. Sienna je zakon, sva že bila, a žal le za par ur, na eni kavici. Finance ja, to je pa druga zgodba ... user posted image .

Oskar, drži se, pikec mali user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1221
17.3.2010 9:04:18   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Po mojem bodo padle kakšne Firence in Sienna.

no eto, kaj se mi je ravnikar zgodilo ... pokličem mojga v navdušenju, češ kako dobra lokacija mi je prišla na misel in on meni: "joooj, to bi bilo pa za otroke tudi super" Se tudi vam zdi, da ni dojel glavne poante izleta user posted image ?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
17.3.2010 10:10:02   
tažana

no eto, kaj se mi je ravnikar zgodilo ... pokličem mojga v navdušenju, češ kako dobra lokacija mi je prišla na misel in on meni: "joooj, to bi bilo pa za otroke tudi super" Se tudi vam zdi, da ni dojel glavne poante izleta user posted image ?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - pri nas bi bilo ravno obratno

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
17.3.2010 10:17:40   
tažana
špelka: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Oskarja, čimprej se pozdravite.

benika: na vas pa tudi že cel teden mislim. Dobro opravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz bom v kratkem Katarini pobrala koleščke dol-samo nisem prepričana, če ji bo tako hitro uspelo. Je bolj zajec za take stvari in mi je dovolila, da vzamem koleščke, če ji bom dala gor ščitnike za kolena in roke user posted image . BOmo videli.

Danes sva bili z Nežo v posvetolvalnici in so jo namerili:
7370g in 65,5 cm- lepe manekenske mere user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
17.3.2010 10:48:28   
Nika v službi

Firenze in Sienna (lahko dodata še San Gimignano, Piso...) - odlična ideja. Toscana je prelepa, seveda pa - za božjo voljo, pojdita tja SAMA!! Kakšni otroci, no. Ti naj bodo lepo doma in uživajo brez mamice in očka.

Sicer pa jaz glasujem tudi za Azurno obalo - Monte Carlo, Nica, St. Tropez, Eze in še kopica malih krajev vmes. Nepozabno, romantično. Ohhh, ko se spomnim.... oh.....user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?