|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
17.3.2010 14:03:45   
benika
No, mi smo lepo doma, bili smo zavrnjeni zaradi pordelega in rahlo vnetega žrela.user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
17.3.2010 14:05:01   
pety78
Eh, sranje, no. user posted image

Pol pa malo uživajte na sončku. Bo naslednjič več sreče. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
18.3.2010 12:07:24   
2ursae
k smo se glih zadnjič menile o izletih: tole sem našla na forumu o izletih

http://zlataleta.com/pravljice-logarska-dolina-potepanja/

izgleda ful fajn user posted image

benika: user posted image škoda, zdaj bi bilo že za vami ... saj bo, čas hitro mine, tud to boste kmalu poštimali user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
18.3.2010 12:18:16   
ninocka
Tkole, mam par minutk casa, pol grem pa pod en vroc tus, ker me prekleto zebe...

Evan je sel danes na smucanje na Roglo (s tasco in tastom in sestricno) + se Samotovi sestricni in tamaldava in pa njeni starsi. Se je prav veselil in ni blo nobenega problema...user posted image Upam, da bo uzival, baje bodo hodili se na bazen in v telovadnico noret user posted image

Ruben je v vrtcu, Lian pa spi...se zmeraj kaslja oz. se bolj...vceraj sem ga dajala  uro spat, ko se je zbudil zaradi kaslja. Je zakasljal, zacel histericno jokat, zaspal na joski, ga odlozim v pojstlico, cez  minuto pa spet kaselj -jok - joska...in tko  uro preden je zaspal user posted image Mah, res mi gre ze vse skupaj na zivce, ker se mu kar ne pozdravi....user posted image

Vceraj sva sla pa s Samotom v Ikeo, sem pustila tam celo porodnisko user posted image Sva pa kupila Evanu pograd Kuro, pa jogi, pa se trofast sistem sem jima vzela za v igralnico in seveda mal prckarij in se nabere user posted image

Lian se je cist skobacal, ga zdaj lovim vsepovsod in itak je najbolj zanimivo hodit cez vrata do stopnic. Tisto ograjco, ki sem jo imela pri Evanu, se je cist pokvarila, tko da sva vceraj vzela v Ikei novo.
Danes se je pa se prvic postavil na nogice user posted image user posted image Se mal pa bo ze hodil...kolk cajt bezi...pa ful blebleta...se mi zdi, da bo prej spregovoril, kot Ruben user posted image

Nika, ti kar vprasaj bratranca, ce bi naredil, je pa cist po meri delano in mal cudne oblike (razpotegnjen osemkotnik), pa cist nestandarden, seveda...user posted image
Zdaj lih iscem in gledam se te vrtne hiske (za orodje) in jih risem, kaksno sem si jst zamislila. Sem na eni srbski strani nasla ful lustne, pa toooolk pocen, ce bi jih blo mozno kako pripeljat...
Sem prebrala Jordanijo, po tvojem opisu sodec je blo noro...a si Tomaza ze prepricala, da se ventilator ni vrtel? user posted image user posted image user posted image Slikce si moram pa se pogledat...Ej, pa a teh 80 ljudi je blo iz ''''vsega sveta'''' al so bli samo slovenci?
Spelka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Oskarja, da se hitro pozdravi....
Benika, skoda da ni sla operacija cez...zarad prehladov oz. sluzi pa ful komplicirajo...mislim, komplicirajo...sej boljs, da recejo Ne, kot pa da se pol pod narkozo mu kaksna sluz zaleti...je blo pri nam isto, ko smo mislili, da bo Ruben se za jajcka operiran...
A pa postrigla si ga??? Lepega mojega? Dej kaksno slikico gor, da ga vidimo s kratkimi laski user posted image
Valla, a Nik pa ze kar rola? Jst moram tud Evanu kupit rolerje, samo pri nas je ful smotano, ko se nima kje za rolat, ker je klanec. Kera cifra rolerjev mu je bla pa potem prav? Pa brez pomoznih kolesc tud ze probavate user posted image user posted image user posted image Evan je zdaj svojo hondo (kolo) prepustil Rubnu (njemu je ratal premajhen) in se zdaj vozi z Rubnovim kolesom brez predal. Pa tudi ze ful obvlada, tko da ko bo dobil novo kolo (kawasakija user posted image ), bomo tudi brez probali.
2ursae, kolk colsko kolo boste pa kupili? 14ko? Mi bomo Evanu zdaj 14, ker 12ka mu je premajhna ratala. Kako pa kaj vrtec?
Tazana, sej je prav, da je Katarina tolk previdna...bo mela lepe noge, ko bo velika user posted image

Evan se je pa zredil zdaj, ko je bil v Crni. Je dobil prav okrogla licka in trebuscek user posted image Pa skoz ma probleme z lulckom, ker zdaj pa ni vec skoz mehek, ampak rata tudi poln...kako ostale to resujete? Ni tko, da bi se kaj bozal, al pa da bi ga ful firbec kaj matral, samo jezi se nad lulckom user posted image

Smo meli pa v soboto spet paniko - Samo je Evanu kupil progo Tomazka (tanovo in se jo da povezat s tastaro Pety) in ko je bla sestavljena, se je igral in je Lian zraven prilezel. Samo ga je vzel v narocje, pol je pa hotel Evanu neki pomagat in je Liana za sekundo spustil (sedel je na tleh), mali se je pa naprej vrgel in direkt na en mosticek od proge. Na sreco je falil ucek za 2 cm, je mel pa ful modrico pol pod uckom. In ko je zacel jokat, je mel krvave solze in smo ga popokali in peljali k dezurnemu v Ravne. Ga je zdravnica pogledala in rekla, da nic ni videt, da je zgleda samo kaksna zilica pocla ob padcu in zato kri. Je blo pa potem tudi vse OK, nobene krvi vec.
In vceraj se kot zakleto Ruben spekel na ponvi na zapestju (nc jokal, nc povedal, je Samo opazil sele ko se je kopal) in sem ga potem ful s hladilnim mazilom namazala. V bistvu sem ugotovila, da je tole hladilno mazilo vsestransko uporabno, ampak za opekline je pa res super (govorim pa konkretno za Lumpijevo, ostala bubchen itd. so BZ).
Aja, pa se ene 3 dni po tistem, ko si je Evan glavo razbil, gre Ruben po hodniku v kuhinjo in se direkt pred vrati obrne nazaj in potem tresci s celom v podboj (al zid) in to tolk mocno, da je kar poclo in je na rit padel. Itak da je mel prebito celo, sam na sreco ne tolk, da bi blo treba sivat...
Jst ne vem, a je tako obdobje al kaj...skor 5 let smo brez nesrece, pol pa v 3 tednih obdelamo vse za nazaja...user posted image

Kako ste se pa v soboto mele?

Jst sem zdaj tud v akciji za porocni piknik, ki naj bi bil predvidoma 22. maja (oznacte na koledarckuuser posted image ). Edino se moram se odlocit za lokacijo, a cem met doma al na enmu piknik placi, ki je BTW ful hud, edino mal dalec je do tja...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
18.3.2010 12:48:30   
Nika v službi
Benika, vse je za nekaj dobro, tako da... glavo gor in novemu terminu naproti. Kako pa naj bi to izgledalo naprej, kdaj je mogoč nov datum?

2ursae, super link za Logarsko, hvala. Hotel Plesnik že poznamo, to je pa očitno še nekaj naprej. Bomo sigurno šli pogledat poleti, ko bo v mestu vroče, Logarska pa je takrat krasna.

Pa skrij informacijo pred U., ker bo spet dobil idejo, da bi bilo tja fino iti skupaj...user posted image

Ninočka, 22.05. je že v koledarju, zaenkrat ne sovpada z nobenim drugim terminom. Pridem tudi kam dlje...user posted image

Bratranca bom povprašala, info sledi. Teh 80 osebkov pa je bilo iz SLO, šlo je za 50 nagrajenih partnerjev (s spremljevalci,  ženami, možmi, ljubicami...user posted image ) Save Tires oz. Goodyear-a. Adriin čarter je tako v Jordanijo ponesel zgolj Slovenčke. Teden prej so zadevo realizirali s področjem ex-Yuge, prav tako eno letalo.

Podrobnosti glede nakupa kolesa tudi mene zanimajo, 2ursae. V naslednjih dneh se tudi mi odpravljamo po ogledih - Intersport, Hervis, Čerin Sport... bomo poiskali kolo za Niko. Ona si itak želi zgolj "vijoličastega".user posted image Saj vem, da je težko reči, ker se mora otrok usesti na kolo in peljati, ampak me vseeno firbec matra, kakšna kolesa imate, koliko col, pa kaj priporočate iz morebitnih osebnih izkušenj. Nekaj informacij sem že zbrala - osebno, na netu - ampak dodatne nikoli ne škodijo.

Naše sobotno druženje je bilo kot vedno zabavno. Benika, Valla in 2ursae so na mrazu čakale na zamudnico (moja malenkost) pred Rollbarom, Pety je sporočila, da se nam zaradi logističnih ovir pridruži kasneje. Po kratkem posvetu smo se odločile, da vendarle ne gremo vozit gokardov (kandidatka sem bila samo jaz, poskusila bi tudi 2ursae, ostali dve pa nista bili za), ampak gremo raje čvekat v Areno. Smo se posedle v pizzerijo, naročile pizze, pardon pizzi (eno veliko mi tri - 2ursae, Valla in jaz ter eno majhno Benika + pikicauser posted image ) in pijačko ter klepetale, klepetale.... Kmalu se nam je pridružila tudi Pety. Izvedele smo veliko zanimivih stvari...user posted image in večer je minil kot bi mignil. Ob 1h so nas "vrgli" iz Arene (to je očitno že stalna praksa, da nas mečejo iz lokalov), Valla je pripomnila, da so tile časi res čudni, da smo včasih po diskačih žurali do jutra, potem pa smo se poslovile in razkropile vsaka na svoj konec.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 18:44:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1231
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 20:07:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
18.3.2010 20:12:45   
Nika v službi
Valla, a Schwinne imajo v Intersportu? Hm, zanimivo, ker na njihovi spletni strani v kolesarskem katalogu jih nisem našla. To pa je super info, tudi glede popusta. A ste vzeli modrega Gremlina? A je kolo lahko? Zavoro imajo pa Schwinni na pedalih, a ne? Kako se to pri vas obnese?
Glede teh zavor so mnenja tako deljena, da človek res ne ve, kaj je bolje. Po eni strani je res lažje, če se pedala lahko nazaj zavrtijo v prazno, ker otrok lažje spelje, po drugi strani pa pravijo, da otroci še nimajo dovolj moči stisniti ročno zavoro na balanci. Kdo vi vedel, kaj je prav. Mi bomo tudi morali stopiti do Intersporta prihodnji teden, da si ogledamo zadeve.

In kako se spira nos s fiziološko? A to je tisto, ko daš glavo čisto nazaj, pa stisneš eno nosnico?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 1233
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 20:41:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1234
19.3.2010 7:36:53   
2ursae
jaz sem šla včeraj na hitro v Intersport pogledat kolesa, pa ni bilo nič govora o popustu user posted image . No, drug teden gremo v lov z Anžetom, smo mislili it v uno trgovino s kolesi, ki je med Clarusom in Cityparkom.

danes bomo pa šli na igrišče sprobat, kako jima gre s skiroji.

lep sončen dan user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 19.3.2010 7:37:28 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1235
19.3.2010 8:20:11   
Nika v službi
Hm, Valla, a si sigurna, da je popust na VSA kolesa? Post od 2ursae mi je dal mislit, pa sem šla še enkrat gledat na njihovo spletno stran, kjer piše, da gre za popuste 20-30% na posamezne, označene izdelke iz preteklih sezon, ki so na zalogi.
V katerem Intersportu si pa bila? No, dejstvo je, da si ti kolo dobila s popustom, torej je to dobra orientacija. Vsekakor bom - če izberemo kaj iz IS - ta podatek uporabila pri "dilanju".user posted image Hvala za dodatno razlago glede zavor.

2ursae, uživajte na sončku. Še danes in jutri nam bo naklonjeno lepo vreme, nedelja pa je že bolj oblačna, ponedeljek pa dež.user posted image

Mi pa zdaj že počasi odštevamo dneve do našega novega avtočka - še 14 dni.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 9:25:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1237
19.3.2010 11:20:08   
Pia67
Evo mene... Telekomovci postavljajo nove centrale in na našem koncu smo končno bližje informacijski cesti s posledico, da se lahko konektamo, ne moremo pa dobit nobene spletne strani. Pa sem že probala z vsemi nastavitvami in ne gre. Čakamo na računalničarja grrr. Tako se šlepam na maminem kompu in čakam, da mi dajo šive ven :-)

No, za tale mrk je kriva tudi moja bolniška, nič hudega, le nekaj cist sem rešenauser posted image , tako, da se prav veselim tega tedna, drug teden bo bolj objokan in deloven.

Valla ima prav, nikar 14 col, Nina se natika na 14 colskega pa jih meri 110 cm, je prav tečno gnat v klanček, ker ima noge pokrčene, zic kolesa pa do konca ven. Popust v Interšportu je, danes opazila, mi bomo počakali do naslednjega leta, ker imamo toliko rekvizitov, da ne vem koliko bo kolo sploh prišlo v poštev. Morda poleti, sedaj je na tečaju plavanja, pa komjički pridejo na vrsto in prosto plezanje. Smo se včlanil pri Juhiju (športna šola Juhuhu) in bo to dobro nadaljevanje zimskim radostim. Mal še gremo posmučat, komaj čakamo.
Kupile sva tudi rolarje in se še mal pobija (pozna se, da zna drsalni korak), tudi za to se bo našel kak tečaj potem pa gasa po naših zaprašenih vaških cesticah. Je bila čisto zaprepaščena, ko sem ji delalal vragolije, na koncu pa sem padla v preostanek snega, ker so mi koleščka zablokirala. pesek, kaj čmo.

Lep vikend.

Neposredna povezava do sporočila: 1238
19.3.2010 12:28:42   
2ursae
valla, kje pa je Intersport na Rudniku? Morda jo pa Dolenjci mahnemo po bičikleto danes popoldne, pa še v McDonalds - kolk bi mi pasal malo - a ne šit, petek je, post user posted image - kaj hudiča lahko v McDonaldsu ješ za post user posted image , sam krompirček žuliš user posted image ... jaz sem bila v Mercatorju v Šiški ... aja, valjda, najbrž je Intersport v Supernovi?

upam, da ste se znašle v temle mojem miselnem toku user posted image .

A veste da sem zdajle, ko smo se dobile, sem spet dobila večje veselje do pisanja user posted image . Upam, da kmalu ponovimo.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
19.3.2010 13:07:23   
benika
kaj hudiča lahko v McDonaldsu ješ za post , sam krompirček žuliš

Krompirček, fiš burger, solatke...šejki, pite, sladoledi....a mi je blo treba lušte narest, a ne????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
19.3.2010 13:08:46   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: benika

kaj hudiča lahko v McDonaldsu ješ za post , sam krompirček žuliš

Krompirček, fiš burger, solatke...šejki, pite, sladoledi....a mi je blo treba lušte narest, a ne????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
19.3.2010 13:49:21   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

valla, kje pa je Intersport na Rudniku? Morda jo pa Dolenjci mahnemo po bičikleto danes popoldne, pa še v McDonalds - kolk bi mi pasal malo - a ne šit, petek je, post user posted image - kaj hudiča lahko v McDonaldsu ješ za post user posted image , sam krompirček žuliš user posted image ... jaz sem bila v Mercatorju v Šiški ... aja, valjda, najbrž je Intersport v Supernovi?

upam, da ste se znašle v temle mojem miselnem toku user posted image .

A veste da sem zdajle, ko smo se dobile, sem spet dobila večje veselje do pisanja user posted image . Upam, da kmalu ponovimo.

Znašla brez problemov. Odgovorila si si že sama - ja, je v Supernovi zgoraj.

Poleg vsega, kar je naštela Benika, lahko ješ tudi vse toaste, Cheese-Ham-Country-BigMac....-burgerje, ampak pač brez mesa.user posted image user posted image Generalno pa ti obisk McD-ja na postni petek pač odsvetujem. Daj, izberi si kak drug dan in uživaj na polno!!

In ja - lepo je videt, ko je veš dogajanja tu gor.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
19.3.2010 19:22:57   
teta beta
ojla!

vidim, da je srečanje uspelo in da ste se imele fajn. Govora je o kolesu, D. ga ima že od lanske pisanke, torej eno leto in sicer Nakamura, mislim, da je iz intersporta, rdče-moder, ne vem pa, koliko colski je, mislim, da 16. Od samegaa začetka se super vozi, septembra smo ji pa dali koleščke dol in je malo probvala brez. Saj ji je kar šlo, ampak še ni pogruntala, da hitreje ko goni, manj verjetno je, da bo padla user posted image . Letos se je zaenkrat samo 1x ali 2x peljala. Zoprno je, ker imamo tu pred hišo makedam in pol morava it do one ceste, ki pa je spet v klanec dol. Kotalke in drsalke ji grejo fajn, skiro pa tudi (ima navadnega, onga s tremi kolesi je dobil J.). Jutri gremo pa še zadnjič na ROglo, imajo zaključek smučanja.

Nika, lepe slike iz Jordanije!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 1243
19.3.2010 22:03:51   
2ursae
mi smo se vrnili s potepanja na Rudniku, ja McD definitivno ni za postni petek, se moramo kmalu vrniti na popravca user posted image .

Domov smo prišli s Schwinn-om, letošnjim modelom (lanskih ni bilo več), fuuuul lepim, zeleno-oranžnim, Anže je navdušen user posted image . Smo leteli še v Hervis, kjer so imeli tudi enega čisto solidnega, precej cenejšega, a je bil Schwinn opazno boljši. In lepši.
In res za razliko od Intersporta v Šiški so tu kolesa res označena s popustom user posted image .

letim se brit (to predstavlja res ful dela, pozimi nisem ravno najbolj pridna pri tem user posted image ), ju3 gremo v Snovik.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
20.3.2010 21:29:03   
Nika v službi
Dober večer!

No, pa imamo tudi mi Schwinna, čeprav sem zdajle videla, da smo ga primerno preplačali. V Intersportu (Rudnik) je bil popust zgolj na določene modele, ta (Lil Stardust, 16") ni bil med njimi.user posted image Sestavljali so nam ga skoraj 1 uro, Nika je potrpežljivo čakala, se medtem vozila gor in dol z vsemi mogočimi modeli, izbirala čelade, se opazovala v ogledalu. Mislim, da še nikoli ni tako potrpežljivo na kaj čakala.user posted image No, kolo je bilo torej brez popusta 160€ + čelada nekaj čez 20€, sedaj pa na netu gledam in vidim, da je pri Čerinu 140€, pa nekje na Gorenjskem okoli 130€ za gotovino, itd. Očitno nam je uspelo kupiti kolo po najvišji mogoči ceni. Ampak kaj češ, bo treba te evre kje drugje privarčevat. Kakšnih 5x, 6x brez kavice, pa bo.user posted image

Sicer pa smo šli danes pogledat na Štajersko, v Bumbar park. Vstopnina za naše čmrlje je 4€, starši imamo zastonj.user posted image To je v bistvu ena taka večja hala, kjer so potem notri različna igrala - veliko je trampolinov ter razno raznih plezalnih zadev s tuneli, mrežami... podobno kot v tisti igralnici v CP zraven slaščičarne Pod vodo. Imajo luštno stezo z avtomobilčki (Nika se žal ni hotela peljat), na zunanjem delu pa je zgolj kavarna in manjši park ter steza s trikolesniki vseh velikosti - od najmanjših do največjih, ki jih lahko vozijo tudi odrasli. Nekateri ta veliki imajo celo dva sedeža, da lahko zraven pelješ otroka. Zunaj je še nekaj trampolinov in to je to. Mi smo pričakovali, da je tudi kakšen del klasičen - z gugalnicami, tobogani, peskovnikom, pač "običajno" igrišče, ampak tega ni. Za praznovanje RD imajo kar nekaj sob, eno praznovanje smo videli in se jim je kar dogajalo. V centralnem delu notri je tudi gostinski del, kjer lahko naročiš prigrizke - mi smo si privoščili zelo okusno sirčkovo pizzo ter pomfri. Cene so zelo zmerne in hrana (pač hitra, kaj češ) presenetljivo okusna. Osebje zelo prijazno. Resume bi torej bil - nič za dol past.user posted image

Šibam v kopalnico, kjer si Nika umiva zobe... drugi del čiščenja opravi mami. user posted image Potem pa spat, midva pa tečt. Nočko!

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
21.3.2010 20:15:01   
benika
Evo dve slikici (before and after picture) user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
21.3.2010 21:13:32   
2ursae
o, benika, ste bili delovni? Ful luškan fantiček oz. ex-punčka user posted image user posted image user posted image .

Nika, osnovna cena našega Schwinna (Gremlin) je bila 160 eur, pol pa na to še popust. Čelado smo pa pozabili oz. je nismo utegnili vzet ... itak je ta vikend tako pihalo, da nismo šli nič ven user posted image .

V Snoviku je bilo zelo fajn, mi je všeč otroški bazenček, sva z možem prav lenarila, ker je bazenček zelo kompakten in imaš otročke skoz na očeh, da ni treba za njimi skakat user posted image . Le restavracija - user posted image . Draga in poooooočasna ... naslednjič bomo živeli od sendvičev, otrok menda ne bo pobralo user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
21.3.2010 21:24:46   
Nika v službi
Iii, Olaf, cortek. Na sliki pa res izgleda večja razlika kot v živo...

Prilagam fotko naše kolesarke.

user posted image

Mi veselo kolesarimo že od včeraj zvečer - je morala takoj po nakupu, skoraj ob devetih zvečer, narediti častni krog po dvorišču, da je novo kolo pokazala babi in dediju, danes pa smo kolesarili celo dopoldne in še nekaj krogov popoldne, ko smo prišli z letališča. Je čisto navdušena in niti vetrovno vreme nas ne ustavi.

2ursae, blagor vam, ki funkcionirate z otroškimi bazenčki. Pri nas jih Nika že od nekdaj ne mara, tako da je kakšno lenarjenje pri nas ZF. Hoče vedno in povsod v velike bazene, na valove v Atlantisu, na reko... pač vsepovsod, kjer ni variante, da bi jo pustil samo. Eh, bo že. Je bilo kaj gneče v Snoviku? A vam karto za Anžeta zaračunajo? Ker zadnjič mi je kolegica ravno razlagala, da se ji je čisto zamalo zdelo, ker jih je vse skupaj v Snoviku prišlo dražje kot v Atlantisu, ponudba pa se sploh ne more primerjati. So ji namreč za ta malega, ki je 2 tedna mlajši od Nike, zaračunali vstopnino. user posted image
Kakor koli že, pomembno je, da ste uživali.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 21.3.2010 21:26:04 >

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
21.3.2010 23:36:00   
2ursae
nika, to je pa res, glede vstopnine v Snoviku: smo plačali za Anžeta (nad 4 leta je treba plačat), v Atlantisu pa vedno zamahnejo z roko in rečejo, da je že v redu in vedno plačava le za naju2, za otroke nič.

nočko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1249
21.3.2010 23:47:18   
2ursae
zdajle sem se še spomnila, da bi nekaj vprašala, predvsem tvoje mnenje, nika, me zanima (pa tudi od drugih, jasno), ker si bolj pri ta samozavestnih karakterjih in tudi veliko hodite ven jest:

včeraj smo šli v Snoviku na kosilo, jaz sem naročila solato s puranom. Ker ne maram raznih sirovih prelivov, sem se pozanimala, kaj dajo gor in izvedela, da navaden kis-olje preliv. Zadovoljna. Dobim: krožnik s solato in puranom, vse potreseno s parmezanom. Parmezana pa ne maram!! Kaj zdaj: kuhar jasno ni vedel, da ga na maram, jaz pa tudi vnaprej nisem nič rekla, ker še nisem doživela parmezana na solati in ga tudi nisem pričakovala. Take stvari vnaprej povem le pri testeninah ali rižoti. Ponižno sem sprejela in seveda več kot pol pustila, ker se je tista reč zažrla povsod v solato, se nato še skepila, ko je prišla bolj v stik z vlago in vse mi je bilo fuj.
Torej, kaj v tem primeru: a bi bila upravičena vse skupaj v štartu poslati nazaj in zahtevati solato brez parmezana ali ne?

nočko user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?