ninocka
|
Tkole, mam par minutk casa, pol grem pa pod en vroc tus, ker me prekleto zebe... Evan je sel danes na smucanje na Roglo (s tasco in tastom in sestricno) + se Samotovi sestricni in tamaldava in pa njeni starsi. Se je prav veselil in ni blo nobenega problema... Upam, da bo uzival, baje bodo hodili se na bazen in v telovadnico noret Ruben je v vrtcu, Lian pa spi...se zmeraj kaslja oz. se bolj...vceraj sem ga dajala uro spat, ko se je zbudil zaradi kaslja. Je zakasljal, zacel histericno jokat, zaspal na joski, ga odlozim v pojstlico, cez minuto pa spet kaselj -jok - joska...in tko uro preden je zaspal Mah, res mi gre ze vse skupaj na zivce, ker se mu kar ne pozdravi.... Vceraj sva sla pa s Samotom v Ikeo, sem pustila tam celo porodnisko Sva pa kupila Evanu pograd Kuro, pa jogi, pa se trofast sistem sem jima vzela za v igralnico in seveda mal prckarij in se nabere Lian se je cist skobacal, ga zdaj lovim vsepovsod in itak je najbolj zanimivo hodit cez vrata do stopnic. Tisto ograjco, ki sem jo imela pri Evanu, se je cist pokvarila, tko da sva vceraj vzela v Ikei novo. Danes se je pa se prvic postavil na nogice Se mal pa bo ze hodil...kolk cajt bezi...pa ful blebleta...se mi zdi, da bo prej spregovoril, kot Ruben Nika, ti kar vprasaj bratranca, ce bi naredil, je pa cist po meri delano in mal cudne oblike (razpotegnjen osemkotnik), pa cist nestandarden, seveda... Zdaj lih iscem in gledam se te vrtne hiske (za orodje) in jih risem, kaksno sem si jst zamislila. Sem na eni srbski strani nasla ful lustne, pa toooolk pocen, ce bi jih blo mozno kako pripeljat... Sem prebrala Jordanijo, po tvojem opisu sodec je blo noro...a si Tomaza ze prepricala, da se ventilator ni vrtel? Slikce si moram pa se pogledat...Ej, pa a teh 80 ljudi je blo iz ''''vsega sveta'''' al so bli samo slovenci? Spelka, za Oskarja, da se hitro pozdravi.... Benika, skoda da ni sla operacija cez...zarad prehladov oz. sluzi pa ful komplicirajo...mislim, komplicirajo...sej boljs, da recejo Ne, kot pa da se pol pod narkozo mu kaksna sluz zaleti...je blo pri nam isto, ko smo mislili, da bo Ruben se za jajcka operiran... A pa postrigla si ga??? Lepega mojega? Dej kaksno slikico gor, da ga vidimo s kratkimi laski Valla, a Nik pa ze kar rola? Jst moram tud Evanu kupit rolerje, samo pri nas je ful smotano, ko se nima kje za rolat, ker je klanec. Kera cifra rolerjev mu je bla pa potem prav? Pa brez pomoznih kolesc tud ze probavate Evan je zdaj svojo hondo (kolo) prepustil Rubnu (njemu je ratal premajhen) in se zdaj vozi z Rubnovim kolesom brez predal. Pa tudi ze ful obvlada, tko da ko bo dobil novo kolo (kawasakija ), bomo tudi brez probali. 2ursae, kolk colsko kolo boste pa kupili? 14ko? Mi bomo Evanu zdaj 14, ker 12ka mu je premajhna ratala. Kako pa kaj vrtec? Tazana, sej je prav, da je Katarina tolk previdna...bo mela lepe noge, ko bo velika Evan se je pa zredil zdaj, ko je bil v Crni. Je dobil prav okrogla licka in trebuscek Pa skoz ma probleme z lulckom, ker zdaj pa ni vec skoz mehek, ampak rata tudi poln...kako ostale to resujete? Ni tko, da bi se kaj bozal, al pa da bi ga ful firbec kaj matral, samo jezi se nad lulckom Smo meli pa v soboto spet paniko - Samo je Evanu kupil progo Tomazka (tanovo in se jo da povezat s tastaro Pety) in ko je bla sestavljena, se je igral in je Lian zraven prilezel. Samo ga je vzel v narocje, pol je pa hotel Evanu neki pomagat in je Liana za sekundo spustil (sedel je na tleh), mali se je pa naprej vrgel in direkt na en mosticek od proge. Na sreco je falil ucek za 2 cm, je mel pa ful modrico pol pod uckom. In ko je zacel jokat, je mel krvave solze in smo ga popokali in peljali k dezurnemu v Ravne. Ga je zdravnica pogledala in rekla, da nic ni videt, da je zgleda samo kaksna zilica pocla ob padcu in zato kri. Je blo pa potem tudi vse OK, nobene krvi vec. In vceraj se kot zakleto Ruben spekel na ponvi na zapestju (nc jokal, nc povedal, je Samo opazil sele ko se je kopal) in sem ga potem ful s hladilnim mazilom namazala. V bistvu sem ugotovila, da je tole hladilno mazilo vsestransko uporabno, ampak za opekline je pa res super (govorim pa konkretno za Lumpijevo, ostala bubchen itd. so BZ). Aja, pa se ene 3 dni po tistem, ko si je Evan glavo razbil, gre Ruben po hodniku v kuhinjo in se direkt pred vrati obrne nazaj in potem tresci s celom v podboj (al zid) in to tolk mocno, da je kar poclo in je na rit padel. Itak da je mel prebito celo, sam na sreco ne tolk, da bi blo treba sivat... Jst ne vem, a je tako obdobje al kaj...skor 5 let smo brez nesrece, pol pa v 3 tednih obdelamo vse za nazaja... Kako ste se pa v soboto mele? Jst sem zdaj tud v akciji za porocni piknik, ki naj bi bil predvidoma 22. maja (oznacte na koledarcku ). Edino se moram se odlocit za lokacijo, a cem met doma al na enmu piknik placi, ki je BTW ful hud, edino mal dalec je do tja...