Nika v službi
|
Na olje+kis parmezan ne paše v nobenem primeru, zato ga tudi ne pričakuješ (pa če ga maraš ali ne). Ko bi dobila solato, bi brez pardona, vljudno, a na način, ki ne dopušča nadaljnje diskusije, prosila za zamenjavo. Mene vedno znova preseneča, kako so ljudje "potrpežljivi" in nič ne rečejo, tudi ko je s hrano kaj precej narobe - zažgana pizza, mrzla juha, ipd. Še nikoli se v restavraciji nisem kregala, sem pa že marsikaj reklamirala - takoj in na primeren način. Vedno se je vse dalo ustrezno zmeniti. Priporočam, da takoj, ko vam kaj ni všeč oz. če ni tako, kot je zmenjeno, skomunicirate z osebjem. 2ursae, ja, če ima otrok družbo, je tudi za starše lažje, sem razumela poanto in ji absolutno ne oporekam. Ampak naša Nika v mali bazen noče iti niti, ko smo skupaj z Manco in Saro. Manca naravnost obožuje otroške bazenčke, večjih se malo boji, ampak guesss what - Nika je šla z nami in Saro v ta velike bazene, Manco pa je imela mama v otroškem. Na koncu dneva je uspela še Manco prepričat, da je bolj fino v ta velikem bazenu... Tak''le mamo. Pety, si pa res lačna. Ja, saj bom prišla v Harfo, obljubim. Ampak pred Veliko nočjo ne bo šlo, ker sem brez avta. Po 01.04. bom spet mobilna in takrat se lahko nadejaš tudi mojega obiska. Bravo, Kajica, za cepljenje in manekenske mere. Valla, ja, na pomlad imamo res lahko nekje srečanje, kjer se bodo naši mali kolesarji lahko brezskrbno vozili s kolesi... Hm, kje bi to bilo? Da je dokaj ravno, asfaltirano, brez prometa, pa kakšen kafič zraven.... Lep delovni teden, jaz šibam delat, ker sem do zdaj kofetkala z možem. Danes sva midva peljala Niko v vrtec...
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 22.3.2010 9:29:18 >