|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
21.3.2010 23:58:29   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

2ursae, blagor vam, ki funkcionirate z otroškimi bazenčki. Pri nas jih Nika že od nekdaj ne mara, tako da je kakšno lenarjenje pri nas ZF. Hoče vedno in povsod v velike bazene, na valove v Atlantisu, na reko... pač vsepovsod, kjer ni variante, da bi jo pustil samo. Eh, bo že.

na tem mestu bi, če ni neprimerno, poudarila korist dveh otrok user posted image - nika, pozorno preberi user posted image . Ful sta se lepo igrala, bil je en toboganček oz ex-toboganček, zdaj le še drsna ploskev, ki sta jo okoli vlekla pa mali plastični stoli so bili v vodi, pa sta s tistim operirala, igračke smo imeli, sta kuhala ... skratka, na tem področju, to je področju bratskih odnosov, sem zelo zadovoljna. Danes npr. mi jo je Anže ocvrl z vrečko bonbonov, za katero sem rekla, da jo bom skrila, in jo sam nekam skril, potem pa prišel po brata in mu pokazal, kam jo je skril, pol sta se pa na skrivaj basala in se režala. Sem ju kar pustila, se mi je zdelo tako luštno, da sta skupaj v zaroti in da krepita medsebojne vezi user posted image .

zdaj pa res spat ... me kar ne vleče, ker bo tako služba še hitreje tu ... pa vseeno grem, razen, če se spet česa "pomembnega" ne spomnim ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
22.3.2010 7:31:01   
benika
Torej, kaj v tem primeru: a bi bila upravičena vse skupaj v štartu poslati nazaj in zahtevati solato brez parmezana ali ne?

Jaz bi natakarja vljudno vprašala, če je možno dobit drugo solato, ker ne maraš parmezana (svojo prošnjo lahko podkrepiš tudi z dejstvom, da v jedilnem listu sir ni bil naveden). Načeloma lepa beseda marsikaj doseže in mi smo vedno jed tudi zamenjali, če je prišlo do tega. Se pa najdejo tudi cvetke, ki so zelo neprilagodljive in v tem primeru pač nimaš kaj.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 9:04:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1253
22.3.2010 9:12:46   
pety78
Jupiiiii, s Kajo sva imeli danes zadnje cepljenje. Težka je 12,4 kg, velika 85 cm. user posted image

Nika, super kolo. Smo tudi mi (beri:Vid) zadovoljni z njim. Sem te pa danes sanjala. Da jeva v Harfi...user posted image user posted image user posted image

Benika, Jakob je lepotec mali z dolgimi ali krajšimi laski. Res! user posted image user posted image user posted image

2ursae, tudi jaz bi že takoj vljudno zavrnil solato.

Naš tamal je šel pa v soboto k sestri na Koroško, danes gremo pa ponj. Čist uživa gor in res se z Galom ful razumeta.

Se tipkamo...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
22.3.2010 9:28:06   
Nika v službi
Na olje+kis parmezan ne paše v nobenem primeru, zato ga tudi ne pričakuješ (pa če ga maraš ali ne). Ko bi dobila solato, bi brez pardona, vljudno, a na način, ki ne dopušča nadaljnje diskusije, prosila za zamenjavo. Mene vedno znova preseneča, kako so ljudje "potrpežljivi" in nič ne rečejo, tudi ko je s hrano kaj precej narobe - zažgana pizza, mrzla juha, ipd. Še nikoli se v restavraciji nisem kregala, sem pa že marsikaj reklamirala - takoj in na primeren način. Vedno se je vse dalo ustrezno zmeniti. Priporočam, da takoj, ko vam kaj ni všeč oz. če ni tako, kot je zmenjeno, skomunicirate z osebjem.

2ursae, ja, če ima otrok družbo, je tudi za starše lažje, sem razumela poanto in ji absolutno ne oporekam.user posted image Ampak naša Nika v mali bazen noče iti niti, ko smo skupaj z Manco in Saro. Manca naravnost obožuje otroške bazenčke, večjih se malo boji, ampak guesss what - Nika je šla z nami in Saro v ta velike bazene, Manco pa je imela mama v otroškem. Na koncu dneva je uspela še Manco prepričat, da je bolj fino v ta velikem bazenu...user posted image Tak''le mamo.

Pety, si pa res lačna.user posted image Ja, saj bom prišla v Harfo, obljubim. Ampak pred Veliko nočjo ne bo šlo, ker sem brez avta. Po 01.04. bom spet mobilna in takrat se lahko nadejaš tudi mojega obiska.

Bravo, Kajica, za cepljenje in manekenske mere.

Valla, ja, na pomlad imamo res lahko nekje srečanje, kjer se bodo naši mali kolesarji lahko brezskrbno vozili s kolesi... Hm, kje bi to bilo? Da je dokaj ravno, asfaltirano, brez prometa, pa kakšen kafič zraven....user posted image

Lep delovni teden, jaz šibam delat, ker sem do zdaj kofetkala z možem. Danes sva midva peljala Niko v vrtec...

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 22.3.2010 9:29:18 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
23.3.2010 21:06:29   
Nika v službi
Dober večer!

Samo eno pobudo dam, mi smo se že prijavili, mogoče pa se nam še kdo pridruži na Čarobnem dnevu v Lipici, 18.04.

Na www.carobnidan.si si lahko natisnete kupon za nakup družinske vstopnice po enotni ceni 17€ za vso družino. Program je zanimiv in to je res edinstvena priložnost, da si kobilarno od znotraj - vključno s predstavo klasične šole jahanja - ogledamo za tako ceno. Mi smo v Lipici sicer že bili, na ogled pa nismo šli med drugim tudi zaradi zasoljenih cen. Priporočam.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 1256
23.3.2010 21:41:09   
ninocka
Dober vecer,

Nika, jst sem se tud prijavla. Sem si za en 12 RD za darilo zazelela, da gremo v Lipico in (ne mores verjet) mi moji starsi se do zdaj niso podarili tega darila. Tisto leto pa nismo mogli it, ker je bila ravno takrat ena prireditev v Lipici in sta obljubila, da bomo sli en drug dan in evo 20 let kasneje sem se zmeraj brez darila...user posted image

Sem prej ze ful napisala, pa mi je pol tale laptop ven vrgel user posted image

V glavnem Lian je spet bolan, bronhiolitis, so naju vceraj poslali naprej na pediatricno, ampak nisva not ostala, ker ni placa...Sva prisla pa domov ob 22:30, Lian je bilcist hin, revcek...bom drugic vec napisal, zdej se mi ne da se enkrat.

benika, kako je z Oskarjem? A sta s Spleko ze doma? Jakob je pa tud postrizen cukercek user posted image

nika, nikica pa super zgleda na temle kolesu...skoda k v nasih casih niso meli takihle s temi trakci user posted image ceprav jst sem si vedno zelela BMXa user posted image

2ursae, nasa dva mata tud zute minute ... Ruben je zdej sploh v fazi posnemanja Evana, Evan ga je pa zadnjic v vrtcu branil user posted image

Spet mi je neki zbrisal, bemti....raje toleposljem, ker drugace semi res ne da se enkrat pisat...

Sem pa ful zalostna - v cetrtek majo pri Rubnu v vrtcu neke delavnice in ne bomo mogli it, ker imaLian kontrolo, pa se nima njega in Evana kdo za pazit...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 1257
23.3.2010 22:06:02   
Nika v službi
Ninočka, si si pa sama priskrbela darilo, nič ne de, da 20 let kasneje.user posted image Bolje pozno kot nikoli.user posted image

Potem se bomo pa verjetno kje videli... super.

Lian - revček, no. A če nimajo prostora, te pa kar domov pošljejo. Hm, tole naše zdravstvo, kriza, no. Upam, da se situacija čimprej izboljša.

Glede udeležbe na Rubnovi delavnici - kaj pa če bi se razdelila in bi nekdo od vaju peljal Liana na kontrolo (pa s seboj vzel Evana), drugi pa bi šel na delavnico? Misliš, da ne bi šlo?

Mi imamo pa jutri predstavo v vrtcu, Nika bo baje gosenica, ostalo pa je skrivnost.user posted image Se že zelo veselim, poročilo sledi.

Sicer pa je Nika danes celo popoldne kolesarila v družbi sosedov - Lukata in Mateja. Navdušenje nad kolesom je veliko, trakce je pa že odstranila (da jih ne bo veter odpihniluser posted image ), prav tako torbico (da ne bo kje dol padla). Oh, tole naše "dete" ima res tisoč in eno skrb...user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
24.3.2010 8:40:43   
pety78
Dobro jutro,

Jaz sem nas tudi včeraj zjutraj prijavila na ta čarobni dan, tekom dneva mi pa kapne, da ima Vid 8. aprila operacijo, pa ne vem, ali bo čez 9 dni že ok za tak izlet. Kaj menite ve?

Neposredna povezava do sporočila: 1259
   [Brisano sporočilo]
24.3.2010 8:47:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1260
24.3.2010 8:55:28   
Nika v službi
Wow, bravo, Nik!!!!! To je bilo pa brzinsko!

Ja, gneča zna biti, to je za pričakovati, sploh če bo kakšen krasen, sončen dan. Ampak pač s tem se jaz ne obremenjujem - če nam ne bo pasalo, se bomo pa pobrali domov ali na kak drug konec. Benetke so blizu...user posted image

Pety, nimam pojma, koliko časa potrebuje za okrevanje po operaciji. Po moje je bolje, da vprašaš na kakšnem drugem delu foruma, kjer so take zadevščine že dali skozi...

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 1261
   [Brisano sporočilo]
24.3.2010 8:57:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1262
   [Brisano sporočilo]
24.3.2010 9:01:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1263
24.3.2010 9:33:08   
2ursae
user posted image user posted image user posted image nik user posted image user posted image user posted image user posted image , krasno.

lipica: sem videla, ampak imam občutek, da bo šla tja cela RR srenja, sploh, ker dajajo prvih 1000 bonov zastonj. Me ne mika niti najmanj. Imamo planiran izlet Postonjska jama + Lipica, a bom imela v mislih, da 18.4. ne smemo it user posted image . Sovražim gužvo.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1264
24.3.2010 9:38:52   
pety78
Wau, Nik, bravo!!!user posted image user posted image user posted image

Mi pa še nismo dali Vidu koles dol. Se jaz psihično pripravljam. user posted image Sem že včeraj razmišljala, ampak sem prišla po 17. uri domov, takrat pa je šel glih na plesne. Sicer sta bila z Matjažem do 19. ure potem še na kolesu, ampak če ga bo očka učil, bo katastrofa. Matjaž misli, da če bo mali delal po njegovih navodilih, da mora takoj ratat. Ful ne zna pozitivno motivirat. user posted image Tako da bom raje jaz z njim. Dober, da ne ve, da to taki mali že znajo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
24.3.2010 10:37:47   
Pia67
Ja res, Nik to je bilo s svetlobno hitristjo user posted image . Pri nas koleščka ni šans dol dat, ker po makedamu še ni ziher, sem opazila, da se kar prevaga z ene an drugo stran.
Glede Lipice, sem že gledala in cedila sline, Nini bi res veliko pomenilo, samo mislim, da vikend ni najin, ampak bo z očetom, tako, da ga morda ona povpraša. Mogoče pa bo celo prebral user posted image user posted image . Morda pa bova v soboto, 17.4. "Čistile Slovenijo", ker sem vključena v akcijo z mojim VDC. Bomo videl. Do takrat je še kar nekaj časa.

Komaj čakam vikenda, gremo zadnjič gledat sneg od blizuuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
24.3.2010 18:30:28   
benika
Lipica- mi tud gremouser posted image user posted image user posted image user posted image Sama sem bila skeptična in se nisem želela prijavit, ker vem, da Edo dela. Pa me je danes prijetno presenetil, nas on prijavil in gremo vsi skupaj, saj bo imel nedeljo prostouser posted image

Nik, kaj naj rečem? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo mali adrenalinec! Pri nas je že vožnja s kolesom bolj izhema, da o kakšni vožnji brez koleščkov sploh ne upam pomislit. Saj pravim, naš bo očitno genialni antišportnikuser posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
24.3.2010 20:46:51   
Nika v službi
Super, skoraj vse septembrke v Lipici, to bo žur. Kaj bo za razpoznavno znamenje v tisti gneči?user posted image A damo kakšnega pingvina na eno dolgo palico?user posted image user posted image

Mi smo pa danes uživali na vrtčevski predstavi za materinski dan. So bili tako luštni naši čmrlji, da smo se starši kar cedili, bliskavice pa so osvetljevale podij s tako frekvenco, ki bi jo lahko zavidali tudi Viktorji.

Prilagam zgolj podobo naše gosenice post-festum, na pogostitvi. Ostale slikice pa bom poskušala naložit kasneje.

user posted image

Nočko!

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
25.3.2010 8:14:09   
tažana
tudi nas ne bo v Lipico. Smo bili 2 leti nazaj- pa še gužva bo user posted image .

Bravo Nik. user posted image user posted image . Tudi jaz že 14 dni govorim, da jih bom dol pobrala pa jih še nisem. Ko sem se lotila nisem imela pravega ključa, potem se pa lotila nisem več.
pety: tudi pri nas se bom tega lotila jaz, ker bosta Aljaž in katarina v trenutku skregana user posted image . Aljaž misli, da se bo kar na ukaz naučila user posted image . Mu ne gre v glavo zakaj se ne pelje, če ji je pa vse razložil in pokazal user posted image . in potem je Katarina vsa živčna, aljaž pa tudi, ker mora šeenkrat al pa 2x vse razlagat user posted image . Ja s Katarino je treba v rokavičkah in s ščitniki, da slučajno ne bo kakšno koleno potolčeno user posted image .

Mi imamo pa v ponedeljek srečanje v vrtcu user posted image - komaj čakam. Katarina bo menda veverica user posted image .- Same živali user posted image .

Včeraj sem šla pa že Nežo v vrtec vpisat user posted image . Kok gre hitro noro!!

Neposredna povezava do sporočila: 1269
25.3.2010 8:14:37   
tažana
AJa vsem mamicam en lep praznik! user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
25.3.2010 8:30:44   
2ursae
mamice drage, vse najlepše za praznik user posted image

moja dva sta spet neki prehlajena in ju je U. zjutraj odpeljal k babi namesto v vrtec. Spet ne bom dobila ničesar ob materinskem dnevu user posted image , pa nič ne bo z jutrišnjo Anžetovo predstavo user posted image . Sem prav zares zares slabe volje ... pa še debela sem user posted image . V čokoladi je rešitev ... user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
25.3.2010 8:44:19   
pety78
2ursae, revica ti, no.  user posted image user posted image user posted image Da se tvoja dva čimprej pozdravita. Jaz samo molim in štejem dneve, da bo Kaja čim dlje v vrtcu.

Vsem mamicam tudi jaz želim lep dan in postiskajte svoje otročke. Jaz sem si za danes privoščila dva darila, prvi je ginekološki pregled user posted image user posted image , drugi pa malo bolj prijeten - koncert Perpetuum Jazzile. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tažana
pety: tudi pri nas se bom tega lotila jaz, ker bosta Aljaž in katarina v trenutku skregana . Aljaž misli, da se bo kar na ukaz naučila . Mu ne gre v glavo zakaj se ne pelje, če ji je pa vse razložil in pokazal . in potem je Katarina vsa živčna, aljaž pa tudi, ker mora šeenkrat al pa 2x vse razlagat .

Ja, ja, točno tako. user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
25.3.2010 9:03:39   
tažana
pety: najbolj da greva skupaj  v napad user posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
25.3.2010 9:48:32   
Nika v službi
Voščilo za praznik tudi z moje strani. Pocrkljajte se same, če vas dragi SLUČAJNO ne bodo.user posted image

No, pri nas sem pa jaz tista brez pravega potrpljenja in bo verjetno prehod na vožnjo brez koleščkov opravil Tomaž. Tudi Nika je hudo kritična, vse je bolj na zihr in vsekakor bo prej potrebno primerno zaščititi kolena, komolce. Tudi čelado hudo vestno nosi, včeraj je bila zunaj vse do večera in je lahko prižgala lučko na čeladi - to je bil cel hit.user posted image

2ursae, pozdravite se, s čokolado pa previdno (da jo bo še zame kaj ostalo).user posted image user posted image user posted image

Pety, uživaj danes na koncertu. Nam se je agenda čisto podrla - najprej je bila predstava predvidena za danes, potem so spremenili, pa sva si nato midva danes popoldan bukirala frizerja, zvečer pa še maša, tako da res PJ ni prišel nikakor v poštev. Verjamem pa, da bo zadeva super!

Tažana, Neža že vpis v vrtec?! Ojej. Je pa res že pol leta naokoli... hitro čas beži, ja.

Nič, grem še malo delat, potem pa se greva z možem pocrkljat - kavica, prigrizek, čvek. V miru. Za moj dan.user posted image Potem pa spet nazaj v službo.

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
25.3.2010 10:10:12   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

pety: najbolj da greva skupaj  v napad user posted image .

Jap. Kdaj imaš čas? Za vikend?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?