|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
2.3.2010 10:30:04   
Nika v službi

Pia, fotka male smučarke zelo zaželena. In kar v nadaljevalni tečaj je šla - opala. Bravo.

Valla, ful lepe slike, čeprav mi motivika ne potegne, imam rajši krajino kot tihožitja.user posted image Res sta faci z Vallo, imamo pravi umetnici med nami.user posted image

Valla, jaz zdaj med zimo nisem tekla, mi je bilo preveč mrzlo, pa sneg, zdaj dež in vse mokro, tudi Tomaž ni šel tako pogosto. Zdaj pa je on že nazaj v rednem ritmu, jaz pa se mu pridružim spet po Jordaniji. Se bo kar treba spravit v akcijo. Tebi pa želim veliko volje pri teku. A na jogo še hodiš?

No, kje smo zdaj z našim večerom? Smo se že odločile? Itak boste imele zdaj pred mano mir en teden, pa boste lahko v miru premislile.user posted image

Kje pa je naša Ninočka?! Že zelo dolgo se ni nič oglasila....

Za zabavo pa si oglejte tole: http://www.youtube.com/watch?v=nbwUz78q144
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 2.3.2010 10:34:37 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
2.3.2010 15:49:31   
pety78
Valla, ful lepe slike, čeprav mi motivika ne potegne, imam rajši krajino kot tihožitja.user posted image Res sta faci z Vallo, imamo pravi umetnici med nami.user posted image

Nika, to si verjetno mene mislila, a ne?user posted image Ja, saj jaz tudi nisem neki ljubitelj takih slik, o kakih rožah tudi pomislila nisem, tudi pokrajine me niso mikale, razen kak sončni zahod, ampak če se hočem naučiti, moram kar vse lepo slikati. Sedaj pa so mi že bolj všeč, sploh ker sem vesela, da sem se sama tega lotila.
Sem pa še vedno najbolj navdušena nad moderno in abstraktno umetnostjo. Zaenkrat! user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
2.3.2010 16:42:34   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Nika, to si verjetno mene mislila, a ne?user posted image Ja, saj jaz tudi nisem neki ljubitelj takih slik, o kakih rožah tudi pomislila nisem, tudi pokrajine me niso mikale, razen kak sončni zahod, ampak če se hočem naučiti, moram kar vse lepo slikati. Sedaj pa so mi že bolj všeč, sploh ker sem vesela, da sem se sama tega lotila.
Sem pa še vedno najbolj navdušena nad moderno in abstraktno umetnostjo. Zaenkrat! user posted image

Oh, seveda, jaz, tepka! Saj je iz konteksta jasno, da se nanaša nate, jasno. Se vidi, da sem že z eno nogo v Jordaniji...user posted image

No, če se slučajno ne uspem pretolči do compa pred odhodom - raje kar že zdaj pomaham. Bodite lepo in se tipkljamo (in upam vidimo) po moji vrnitvi iz toplih krajev.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
2.3.2010 17:26:03   
benika
Evo, jaz sem imela danes NS. Dete je živahno (celo tako, da je G rekel, da imam najbrž gumijastega otroka, ker je tako migal, da ga je komaj zmeriluser posted image ). Velik je 6,9 cm (13. tednov). Rezultat NS je 1,4, kar je super, glede na to, da sem že čez 30.
Zmenila sva se tudi, da mi bo v 20. tednu naredil še en kontrolni UZ, v bistvu samo zato, da pogleda, če je tudi pri njem vidna kakšna anomalija (zajčja ustnica ipd), ker bi bila tokrat rada pripravljenauser posted image .

Nika, uživajta v Jordaniji, ne pozabita na Edotovo kuglo (če jo boš kje ugledala) in uživajta še za nas septembrkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1154
3.3.2010 8:04:01   
pety78
Benika, super za malo pikico. Ali si vprašala za spol? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
3.3.2010 9:56:17   
benika

Benika, super za malo pikico. Ali si vprašala za spol? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, ne, tist bom pa vprašala 8. septembra. Nč prej ne boste vedele.user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
3.3.2010 10:33:28   
tažana
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ne, ne, tist bom pa vprašala 8. septembra. Nč prej ne boste vedele.user posted image

veš kje je šele september user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
3.3.2010 10:41:15   
pety78

Ok, pol ti pa tudi jaz neki ne povem. user posted image user posted image

Aja, Spelka, veš kaj bi te prosila. Od sodelavca punca je noseča, pa sem ji obljubila nekaj cunj. Vem, da ti nekatere sploh niso prišle prav, ker so ti bile prevelike. Tiste, ki več ne rabiš, bi posodila naprej. Kako bi se lahko zmenile za prevzem? Se pa ne mudi tako zelo, pač ob eni priliki.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
3.3.2010 14:10:24   
Anonimen
benika super za user posted image srečno zdravo nosečnost ti želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1159
3.3.2010 14:31:43   
tažana

kaj je zdej to!! sovražim skrivnosti!!  user posted image user posted image - za vsako je eden

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
3.3.2010 14:39:31   
pety78
kaj je zdej to!! sovražim skrivnosti!! user posted image user posted image - za vsako je eden

Mah, js jo samo hecam. PSSSSSSST! user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
5.3.2010 8:49:24   
pety78
Ojojoj, septembrke moje, dejte me mal potolažit.
Saj veste, da je 8. februarja Kaja zbolela z bronhiolitisom, po bolnici sem jo imela še jaz 1 teden doma, je bila čisto dobra, nič kašljanja, nič iz noska teči, potem je bila prejšnji teden pri tašči in tastu, tudi še čisto ok, včeraj zvečer, ko sem prišla domov, sem pa videla, da ji iz noska teče, ponoči je kašljala, zjutraj pa vročina 37.7 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prav jokala sem se na poti v službo, no, ker ne more spet zbolet. Včeraj sem šla po službi k zdravnici po bolniški list in jo vprašala, če lahko gre Kaja že v ponedeljek v vrtec, pa je rekla, da če se le da, naj bo še drug teden doma, da bo res čisto zdrava. Pa še za cepljenje, ki bi ga že januarja morali imeti, me je naročila v petek.
Sedaj pa spet to. user posted image user posted image user posted image user posted image Od česa bi lahko zbolela? A je možno, da recimo spi v premrzlem prostoru, ker imata tašča in tast res mrzlo spalnico. Ali je mogoče, ker je prevelika razlika v temperaturi v enem in drugem prostoru. Ali kaj jaz vem hudiča, kaj bi to lahko bilo?!?!?!?! Vsi drugi smo ok, Vid tudi. Men se bo res zrolalo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
5.3.2010 10:03:07   
benika
Pa jezus kristus Pety, pa kaj vas bo še doletelo, nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem, s čim naj te potolažim. Moraš se zavedat, da je čas viroz še vedno na pohodu in da je prehlad zadeva, ki jo zimski čas pač prinaša. Mislim da T v spalnici tasta in tašče nima veze s Kajčinim prehladom. Tudi naša dva imata spalnico zelo hladno, pa otroka še bolje spita pri njima kot v svoji postelji. Prehladita se zaradi tega ne.

Res ne vem, kaj naj ti svetujem. Držim pesti, da jo tole čimprej mine in ji pošiljam en kup user posted image  tebi pa pošiljam en velik, močan objemček.

A ostalim so pomrznili prstki, da nič ne napišeteuser posted image  Dejte no, sej bo Niko kap ko pride iz Jordanije, za prebrat bo pa imela samo eno stranuser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
5.3.2010 10:33:00   
pety78
Benika, hvala za dvig morale. user posted image Čist sem zblojena. user posted image Sem pravkar klicala na Lyoness, ker imam bone za 30 EUR za Lidl, pa hočem danes v nabavo in pogledam datum veljavnosti, ki je 31.12.2010. Kličem v prepričanju, da ne veljajo več in kaj naj naredim. Ojoj!
Včeraj pa še en šok in sicer račun Simobila za 88 EUR!!!! Ker sem dopolnila 31 let, so me prešaltali na enega drugega, kjer vsak klic v vsa omrežja, vsak SMS in vsak MMS zaračunajo! Jaz pa veselo pošiljam SMSe in MMSe okrog. Eh, sranje!
Ninočka, ali lahko kaj rešim? Ne razumem, zakaj me niso preklopili nazaj na tisti paket, ki sem ga imela prej? user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
5.3.2010 12:16:12   
benika
Ja, to so meni isto naredili. Decembra so me že priklopili na paket Smart, vendar mene ni toliko usekalo po žepu. Sigurno so ti tudi poslali SMS, da so ti dali nov paket. po moje zdej nimaš kej več narest, ti pa predlagam da si zrihtaš paket 3 zame. Tam maš pa SMS im MMS se mi zdi brezplačno. Dej mal poguglej kako in kaj. Edo ga ima, naša mami tud in se jima kr splača.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
5.3.2010 15:57:48   
Kiki
No Pety ti bom poskušala jaz pomagat...
Najprej kar se tiče Kaje in bronholitisa... Aleks je bil pri 18 mesecih prav tako v bolnici zaradi bronholitisa, sicer sva bila samo tri dni ampak vseeno... Meni so rekli naj bo doma vsaj en mesec da se mu pljučka popolnoma pozdravijo, ker so po taki bolezni zelo dovzetna za vse viruse.. Tako da sem ga imela res doma štiri tedne (sem bila na bolniški) in od takrat pa ...do konca avgusta (angina) ni bil nič bolan. Se je res poznalo da se je popolnoma pozdravil... Tako da če imaš možnost jo res pusti doma en mesec.....Mi je čudno da ti v bolnici tega niso povedali, ker meni so to kar nekajkrat poudarili...
Kar se pa tiče Simobilovega računa pa na žalost se ne da nič narediti.... Dopolnila si 31 let in smo te migrirali na paket Smart, ker Orto u nulo je do dopolnjenega 31 leta... Vedno pa obvestimo, preden je menjava paketa narejena.... Lahko pa daš koga za uporabnika, če poznaš koga med 12 in 18, pol imaš pa lahko spet Orto u nulo paket.... Če pa nimaš je pa Tri zame res najboljša varianta, sploh če pošiljaš dosti SMS-ov in MMS-ov... Paket pa lahko spremeniš na prodajnem mestu, če imaš geslo preko klicnega centra ali pa če uporabljaš si.asistenta.... Upam da sem ti kaj pomagala.....
Ninočka se pa ne javi po Samotovih besedah ker ima pokvarjen računalnik user posted image .... Jo tud jaz že pogrešam ker nisem več na tekočem.... user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
5.3.2010 16:14:40   
pety78
Kiki, Kaja še ni bila v vrtcu. Sem jo imela jaz doma, sedaj pa jo imata tašča in tast. Pa je vseeno nekaj fasala. user posted image

Hvala ti za vse info!

LP

(odgovor članu Kiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
5.3.2010 16:25:23   
Kiki
Ojoj, očitno sem spustila, da Kaja ni v vrtcu.... Sorči.... Pol pa res ne vem... user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
5.3.2010 20:35:08   
spelka12

Aja, Spelka, veš kaj bi te prosila. Od sodelavca punca je noseča, pa sem ji obljubila nekaj cunj. Vem, da ti nekatere sploh niso prišle prav, ker so ti bile prevelike. Tiste, ki več ne rabiš, bi posodila naprej. Kako bi se lahko zmenile za prevzem? Se pa ne mudi tako zelo, pač ob eni priliki.

Ja prevzem lahko poteka pri tebi doma, lahko pa v Tušu, Qlandiji, Merkatorju............... Cunje so oprane in zlikane.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
5.3.2010 20:38:59   
spelka12

Ojojoj, septembrke moje, dejte me mal potolažit.
Saj veste, da je 8. februarja Kaja zbolela z bronhiolitisom, po bolnici sem jo imela še jaz 1 teden doma, je bila čisto dobra, nič kašljanja, nič iz noska teči, potem je bila prejšnji teden pri tašči in tastu, tudi še čisto ok, včeraj zvečer, ko sem prišla domov, sem pa videla, da ji iz noska teče, ponoči je kašljala, zjutraj pa vročina 37.7 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prav jokala sem se na poti v službo, no, ker ne more spet zbolet. Včeraj sem šla po službi k zdravnici po bolniški list in jo vprašala, če lahko gre Kaja že v ponedeljek v vrtec, pa je rekla, da če se le da, naj bo še drug teden doma, da bo res čisto zdrava. Pa še za cepljenje, ki bi ga že januarja morali imeti, me je naročila v petek.
Sedaj pa spet to. user posted image user posted image user posted image user posted image Od česa bi lahko zbolela? A je možno, da recimo spi v premrzlem prostoru, ker imata tašča in tast res mrzlo spalnico. Ali je mogoče, ker je prevelika razlika v temperaturi v enem in drugem prostoru. Ali kaj jaz vem hudiča, kaj bi to lahko bilo?!?!?!?! Vsi drugi smo ok, Vid tudi. Men se bo res zrolalo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej ko sva bila mi2 doma en teden sva tudi oba zbolela pa pomojem zato, ker nisva navajena spat v tako mrzlem prostoru. Jest sem bila cel teden čist hin, Oskar je imel pa 2 dni vročino okol 38-29, pa kašljat mi je začel. Tko da pomojem je to možno, če ni navajen spat v takem mrazu.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 21:04:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1171
10.3.2010 22:06:26   
Nika v službi
Ahoj, punce!

Ja, nič niste pridne za pisat, Benika ima prav. Če me ne bi že naš osebni šofer (hvala, Edo, še enkrat) obvestil o tem, da ste še vedno na isti strani, kot takrat, ko sem šla na pot, bi me verjetno lahko res kaj trefnilo od šoka.user posted image

Valla, kar se mene tiče, 13. velja. Dejmo, babn'ce, pofočkajte se dokončno.

Pety, zate in za Kajico.user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. Poročilo pa sledi.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
11.3.2010 9:02:59   
benika
Valla, kar se mene tiče, 13. velja. Dejmo, babn'ce, pofočkajte se dokončno.

No, pa dejmo (še lokacijo in željeno dogajanje)

Nika v službi (LJ, gokart al neki takega)
Benika (LJ, bowling, gokart, hranjenje in pitje)

Neposredna povezava do sporočila: 1173
11.3.2010 9:59:18   
pety78
Pety78 ( Tržič, pijača in skakanje po trampolinu v English Pub-u)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
11.3.2010 10:14:41   
benika

Pety78 ( Tržič, pijača in skakanje po trampolinu v English Pub-u)

user posted image user posted image user posted image user posted image  O boh pomagej, a lohk pom pom cofke s sabo prinesem? Bom vztrajno navijala ko boš skakala gor pa dol.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?