|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
11.3.2010 9:55:45   
malaMravljica
o babnce, ste me razveselile, da vam je vsec ta prenosna postlca. Jaz imam ugledano ze full casa in zaradi cene mal mislim, da sem pravi kapitalisticni bebec user posted image user posted image sam ce jo bo se katera bom prav vesela, da nisem edini klepec, hehehe... ja Rizkoo ima jogi in baje celo zelo dober. Sem brala o tej postlci se v casu trebuha in vem, da je bil jogi zelo dobro pohvaljen od uporabnikov.Boob,  cena pa, jaz sem vidla 150 eur, Rizkoo pa 142 EUR, bo povedla kje.
Ja, to postlco gledam zato, ker ima sam 5 kg z jogijem vred in se spravi kot torba na zelo malo povrsino, zame zelo pomembno, ker ce sva na poti z mojim malim avtom ni ravno placa. Bom vzela to ali pa 2 zelo poceni postlci in jih pol imela stalno eno tu v SLo eno pa na vikendu.

Rizkoo, saj se ne smejem ne za stolcek in ne za blazino. Res, niti na smeh mi ne gre user posted image
ej, a bos vzela drug stolcek oz ga ze imas? Ma daj, ne vzet inglesine, ker men je tko hudo, da je nisem, je tko lepa.

Tasssika,za sestrco bo imela pa roza blazino noooooo user posted image user posted image

Soncek, nic vec linkov za tripp trapp, ga imam in ocitno preplacala. Dala sem 80 eur za original. Ma saj je vseeno, sem pa vzela barvo cesnje in gre fenomenalno skup z novo jedilnico user posted image user posted image ja, dobiva novo po hitrem postopku, ce razumes hitri postopek pri najinem mizarju, ki je ves kok casa delal otrosko sobico user posted image

Pinky girl, a sedaj pa prehitro napredovanje, ma svasta. No, jaz bom sedaj tudi zacela treniranje, da se koncno prevali s hrbta, ker moj se pa prav nece, vse drugo ja, sam prevalit pa ne, pa jaz bi tko rada da ravno to naredi.

Kar nekaj oktobrckov ima danes cepljenje, upam, da ne bo  nic bolelo, se mi tako smilijo.

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
11.3.2010 10:52:51   
lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: pinky girll

Se je pa naš mali včeraj naučil obračati iz hrbta na trebušček. In je pri zdravnici to naudušeno prakticipral. Pa je rekla, da je pa to mal prehiter (stari smo 4M). Res ne vem kaj bi ona rada. Bila je celo prijazna, verjetno zato, ker je bil ati zraven. Pa sem ji lepo povedala, da nam je na fizioterapiji pokazali kako se pravilno obračat, doma smo trenirali in manj kot v tednu dni tudi osvojili.

Madona, pa kaj je s to zdravnico kaj narobe?! user posted image Ne morem verjeti. Midve sva imeli posvetovalnico pri 3,5 mesecih in se je mala ful premetavala tam po mizi, pa je vprašala, če se že obrne. Sem rekla, da še ne, ker se takrat res še ni (se je pa čez 3 dni). Mi je rekla, da se bo vsak čas in da jo naj pazim, da mi kje ne pade na tla. Pa še dodala je, da bi to sicer naj počela pri 6 mesecih, ampak ker je itak velika za 6 mesecev, je vse ok.

mM jaz sem videla, kako se trenira obračanje na trebušček v videu od Vzajemne, pa se je že po 2 dneh treniranja obrnila. Res pa je, da ji je že prej zelo malo manjkalo. Zdaj moramo pa nekako natrenirati še obračanje nazaj, to ji še ne rata (razen včasih po nesreči, nikoli pa nalašč).

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
11.3.2010 11:07:48   
Anonimen
Jutro..
No, mi smo se najedli user posted image . Danes smo meli na sporedu hruško pa jabolko pa veliiiii dojčkanja. Brez joškice ne gre. Jo kr z obema rokicama zagrabi. Tko da punce nč bat.... joška je le joška user posted image . Tko lepo mu je spet šlo.
Ta teden mamo sadno dopoldansko malico- 2-3 žličke hruške in jabučka + joška..., pa za kosilčka - 80ml bučk + joško user posted image .
Sm kr ponosna na tega jedca. Tud to ma po atiju. Pa tok na glas rigne po GH. Pa kr hitr mi raste.... user posted image ..kr več kot 6 mes je že star. A ne gre neki hitr??

MM, zakaj si preplačala.. ne razumem?!! Sej so dražji, a niso?? user posted image Važn, da ti je všeč. Jst sm ti prilimala katerega bi mela... tak črn.. tale Stokke.
Pojstlca mi je pa fenomenalna... in mi ni nič draga. Pojstla je le pojstla... čeprav ni prava, vem kok dolg znamo bit na dopustu... , hočm, da tud tm lepo aja. Mi sploh ni pomemben denar. Čeprav tud te niso slabe... kot šotorčki.., ki jih je sonček prilimala ampak po moje, da bomo kr tisto tvoj nabavli in ne.... nč ni narobe s tabo user posted image Ej, če boš za prodajo blazine... hitr povej...., kr ene par se jih je javlo. Jst jih pa nimam tolk. user posted image
A za obračanje ti nism posnela.. kako se dela?user posted image

Tassika... ja, vidiš...mene ma MM že zlo dobro naštudirano. Punčka mora met svojo barvo... moj dec me bo pa po riti.user posted image Eh, sej fajn sodeluje. Ej, jst sm bolš.... kako stanje je za jutr? Snega sicer nekaj je ampak napovedi, da bo še padal pa ni. Sporoči.

googica... ja super za stolčka res vprašaj, blazina prodana user posted image . HVALA. Ma si jst mal zmišljujem, očitno si lahko.

rozilu, če se ne motim se da pri teh stolčkih kupit blazino... MM, a mam prav??

boob.. ja najcenej 142 EUR. LINK

Meelitak.. Skor vsem dojenčkom se prebava popravi z GH. Lahko potrdim. Naš je na 10 dni kakal...enkrat tud 15 dni nič, odkar po mal uvajava hrano... kaka vsak dan... tud po 2x. Jst pa zadovoljna.

kalypso..
mi smo začeli z korenčkom... čist malo, vsak dan več, ker je full zanimanja pokazal.
6 dni korenček, potem 6 dni korenček+krompirček, 3 dni korenček+jabolko.... od včeraj pa mu dam ob 10 sadno kašico (hruška+jabolko, malo mojega mleka + dojenje), za kosilo okrog 13 pa zelenjavno (bučke + žličko repičnega olja + moje mleko mleko + dojenje za odžejat se). Mi je tko pediatrinja svetovala... da poskusim še sadno dop. malico po mal uvajat..., ker sva že velka in lahkouser posted image .

Nč, gremo mal spančkat.

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3328
11.3.2010 11:25:29   
tassika
Evo midve sva nazaj. Malo je bilo joka, ampak je hitro nehala. Zredila se je v 14dneh 270g in sva na 5840g in zrasla 2 cm, zdaj 61cm. Zdravnica je rekla, da je zdrava punca, da z zobki še ne bo nič in da naj se kar lepo dojiva, ker lepo napreduje. Vglavnem naš otrok je zdravo navihan, jim je skoraj vago pokvarila, ker zdaj dela to, da dvigne noge in jih na vso silo brcne dol, sva jo komaj zvagaliuser posted image . Zdaj imava pa naslednjo pikico 15.4. čez dober mesec, potem pa mislim, da je za nekaj časa konec a ne, oz kako gre potem naprejuser posted image

MM in Rižko se opravičujem, sem pozabila na roza barvo, kar hecajta se, mi imamo vse roza, še posteljnino, samo še roza voziček mi manjkauser posted image

Danes je prišel katalog od BC a je katera gledala, notri je nahrbtnik za otroka po dobri ceni, a bo katera to kupovala. Mi imamo namen, ker sva kar hribolazca.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
11.3.2010 11:36:20   
Anonimen
rozilu... tkolele nekako.. LINK

Tassika..., super je tvoja mala... Jupi za pregled.

Ej, punce jst sm pa tko razočarana. Sploh ne morem verjet..., da so eni tko bogi, ko rabijo pomoč, ko morajo pa vrnit, kar posodiš.... , jih pa ni....
Ja gre se za eno punco, k sm ji pomagala... posodla denar za kaooo... da je lahko svojemu otroku kupla antialergijski jogi in vse ostalo..., ker je blo ugotovljeno, da ma začetek astme... in se mi je totalno zasmilila... , ko se je jokala, da sinu ne more pomagat in bla, bla.... , zdej me pa vleče že cel mesec... in to brez razlage, brez besed.
Ta folk te enostavno spravi v položaj, da si nesramen. Al sm naivna... al sm ne vem kaj.., vem, da bom sam pop******.

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3330
11.3.2010 11:52:50   
tassika
Rižko predobra si, jaz zato zelo nerada posojam denar, lahko pomagam kako drugače to je pa to, ker enostavno sem zgubila zaupanje v poštenost ljudiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
11.3.2010 11:55:06   
Anonimen
Ma veš kaj... , NIKOL več. Ma prisežem da ne. Pa tud jst ism neka veš... ampak me je stisnl, ko mi je jokala zarad sina. Ne vem... sm jo začutla. Tud jst ga mam... očitno me je to povleklo not. Mah... tud drugačna znam bit. Bo že vidla.

MM al pa če katero zanima. Tole sm našla .. TABELE RASTI.

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3332
11.3.2010 12:03:13   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

hei
jst sploh ne bom komentirala utikanja in ... k sm sam user posted image user posted image

jst še nimam user posted image ... a je še kera taka??? sm kr mal user posted image

js sm jo dans dobila user posted image user posted image vse sladko doma sem že požrla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
11.3.2010 12:11:51   
frrrr
rozilu - js sm tamauga do 7. meseca kr v ležalniku hranla... sva naredila naklon čist gor in je bil pripasan notr. pr 7ih mesecih je pa že samostojno sedel in je šel v trip trap. smo pa ob nakupu dobili blazino zraven, ker bila ravno neka akcija.

Rižkoo - če je mali za trenutek pojokal, potem mu ni blo hudega. ne se sekirat. naš tamau je 2x iz postelje padel. prvič je čez mene splezal. mi ni jasno kako sem lahko tako trdno zaspala, pa očitno sem user posted image je pa res treba full čuvat otroke, ker so full hitri... js imam v kopalnici v Brinini banici dekico in jo odložim notr, če morm kaj vmes spedenat. na previjalni ni varno.

naša tamala ima 6750g in 63cm. merjena včeraj. bila drugič cepljena in tako kot prvič ni ne zajokala, ni se skremžila, nič user posted image po žensko prenaša bolečino user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 11.3.2010 12:23:56 >

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
11.3.2010 12:14:52   
frrrr
trip trap od stoke stane v bc 179€ user posted image zakaj takšna razlika? 

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
11.3.2010 12:21:55   
frrrr
aha, našla - buši jih ima po 43€... kontaktirat jih pa ne moreš, številka ni veljavna, na spletni strani pa piše: Podjetje GEN-A.R.T., d.o.o. je zaprto in ni možno dobiti izdelkov, ki smo jih imeli na razpolago

bo kr treba 179€ odštet zgleda, če neu kakšne akcije vmes.
enega stoke že imamo v oranžni barvi in bomo imeli kr še enega v rdeči.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
11.3.2010 12:29:43   
Meliitak
ja Rižko kot pravi tassika preveč si dobra...tudi jaz sem, me je nekaj takih situacij naučilo da se z denarjem ni za igrat, ker ko posojaš tudi najboljši prijatelj ni varen, če tako rečem, mi pa čustveni in pošteni do soljudi...upam, da ta naša dobra dejanja vidi un tam zgoraj in se nam bo vse vrnilo...pa tko pravim tud če kaj grdga nardimo nalašč

hvala Rižko za informacijo ga se z GH prebava uredi, samo še vedno mi ni jasno ker je prej miška kakala enkrat na dan, kar naenkrat iz belega dne pa skorej vsaka plenica, pa še nisem v tem času začela z GH...zdej ji že dva večera zapored dajem rižek, pa niti nevem al ji paše al ne ker je nora na žlico, tisto kar je na žlici pa kot da ne opazi...pa pol zarad tega drekca vneta ritka bogica, pol jo morm pa res takoj ko vidm da je nardila svoje previt...pa kr naekrat je ratala jokica kot da jo skoz nekj boli, tišči in si nikakor ne morm kaj privoščit kaj šele narest, pol šele ko zaspi, če zaspi...uff...dons pa je nenormalno zaspana in nima energije...poklicala sem P in se greva ju3 pokazat, ker to men ni normaln...upam, da res ni alergija kot sem tudi prebrala user posted image ...

tole tabelco rasti sem pogledala in naša pupika je na sredinski krivulji...wow ideal user posted image

ja res je BC katalog je prišel, pa sem ga samo preletela in tokrat mislim, da nebom nič vzela, ker z dinarčki mal pešam, pa tok bi ji dala, sj me razumete...ko sem igralni center (z loki) iskala, ni blo nobenga dobrega in normalnega bolj ceneje, pa sem pač kupila kar so imeli (drugače zelo dober), pa vidim da majo zdej še nega cenej..tok o tem, saj veste ko enkrat kaj kupiš pol vidiš da obstaja še cenejš...

aja za stolček...midva bova kupila pri ANILESu iz Lj-Vižmarje (prodajajo tudi po spletu), tam so dosti ceneje (vsaj mislim) in če se ne motim v tem stolčku bejbi lahko sedi ko že sam trdno sedi, tam okrog 6 mesca baje naj bi, sam po moje ga lahko daješ kr prej sedet notr in fejst podložiš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
11.3.2010 12:43:00   
nina68
Frrr pazi tako nastanejo kile, al kaj ko vem, da je to tako dobrouser posted image .
No, tud mi smo se včeraj prvič obrnal iz boka na trebušček, sem bla ful vesela. Ko ga mam pa v sedečem položaju na mojih nogah pa noče bit več naslonjen name, ampak se je začel ful dvigovat, tako,da ga morm urnk pazit, da mi kam ne uide. Je pa postal pravi lump, kokr mu kej ne paše se začne pošteno bunit in trmarit.
Midva sedaj uvajava GH enkrat na dan sadne kašice, se mu kr učke zasvetijo ko mu pokažem kašico, zvečer oz.ponoči pa mu dam v AM po največ dve čajni žlički mlečne kašice, da malce dalje spi, ampak še vedno hoče obvezno 1x jesti ponoči. Imamo pa sedaj probleme čez dan, da gopodič noče več piti mleka oz.sem ga opazovala kot, da ne bi znal več vleči dude. A ma kera še tak problem, tiste, ki imate že GH?
Tole vreme je že urnk blak, nej že enkrat posije sonček, da se bomo lahk začele urnk martinčkat.
mM iz katerega kraja pa si doma, če ni skrivnost? Sem te pozabla vprašat na srečanju.
Upam, da bom stolček za hranjenje dobila na posodo, ker se mi ga zdi brezveze kupovati, trip trap stolček majo pa v Sparu sedaj akcijo z bonom, tega bova pa kupila, ker ga bo imel za dalj časa.
Namesto stajice bom pa mela kr tranportno postlco, čeprav bi lahk mela tud stajco, mamo oboje na zalogi še od vnukinje, a kaj ko nimamo placa, je postlca manjša.
Je hiša bla tko pametno zidana, da se komi obrnemo v njejuser posted image .

Veš Rižkoo, kot pravi pregovor Dobrota je sirota in še res je. Tud naš je posodo denar kolegu pa mu ga sedaj vrača že leto in pol, ga zdej sploh bliz ni, prej je bil pa kr naprej pri naju. Vsak osu gre enkrat na led, čeprav je naš šel že večkrat.

Tud naš fantič ma že kr standardni ritem spanja. Zvečer zaspi nekje med 21-22, prvič se zbudi po 5 urah okrog 2h( to bi rada počas ukinla, a kaj ko se ne da, duda ne vela), potem nekje ob 6h zjutraj, vstane pa nekje med 7-8h. Potem pa cca. na 2 uri odspi po pol ure.
Sem šla pa dons zjutri k zobarju in je bil ata varuška, je gospodič spal skor do 9h, sem rekla našmu, da najbolš, da on ostane doma, k je pr njemu bol priden.
Mene hoče že malo natuser posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
11.3.2010 13:39:53   
Februarka08
Evo, midva iz cepljenja, tud čutil ni (za kakšno stvar je pa fajn met mal špehcauser posted image ) težek je 8200user posted image in velik 67cmuser posted image se vidi da je jedec in poluser posted image

Zdaj pa kuuuuuuuuuuhat... pridem še kaj, da vas mal preberem, zjutraj ni blo časauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
11.3.2010 13:56:19   
malaMravljica
joj saj vas nimam cas cist prebrat sam tolk.

Jaz sem na Bolhi nasla enega, ki prodaja nove Tripp Trapp od Stokke, ima jih po 80 eur, dam lahko kontakt, ce bo aktera rabla. Al pa kar mal bolho pregledat.
Je pa tako, dobijo se tudi cenejsi, sam original je od Stokka in original je pac drazji.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
11.3.2010 14:28:44   
Anonimen
joj, tkole k berm kaj vse je treba kupt, sm prov vesela da mam mlajšiga bratca in sm vse od njega za tamalo dobila ... stolček za hranjenje mamo mi že od peg peregota prima papa in jo mam že zdj včasih not, da mal počiča, ji naklon dam čist dol in je v polsedečm položaju ... in ker nima mizce še gor, vid vse okol in je kr pridna ... sam je pa res, da je not 2-3x po 15 min maximum v celm dnevu

user posted image

next ... sm šla še jst pogledat in sm vidla neki k mi je fuuul všeč, da bo za krst ... pa ugodno je ... wiwiwi ... ne bo mi treba okol skakat user posted image user posted image user posted image

to je za krst:
oblekica
jopica
kapica
čevelčki
a je ok??? Men se zdi ful cute user posted image

user posted image ... jst je tut ne rabm še, sam pač mal me je skrbel ... hočm da je Tia do njenega 2. leta edinka user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 11.3.2010 14:34:25 >

(odgovor članu nina68)
  Neposredna povezava do sporočila: 3341
11.3.2010 14:41:34   
googica
nina68 ja js mam tud ta problem.. sicer še nimamo GH, ampak tamali zadn teden bolj gleda okol sebe, kot da bi vleku mleko.. sploh zelo s težavo spije celo flaško, ker ga tolk vse zanima, pa si sam ven vleče cuclja.. sploh ne vem kaj mu dogaja :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
11.3.2010 14:53:21   
Meliitak
hoj...očitno mam dost časa...tale njena prebava mi ne da miru...mogoče jo pa dlesni matrajo, ker jamra vsake tok, pa pojma nimam zakaj? tud ješča ni glih bošček moj, pol sem pa tud jest zaskrbljena (pogčedala že nekj povezav v zvezi s tem)...sm ji namazala dlesni z gelom pa je mucka mala že tretjič dons zaspala...čudno...pa spala je ponoč "normalno", če temu tako rečemo...oh kaj me vse skrbi, umirit se morm in uživat z njo ;)...kakorkoli HB sva ju3 naročene pri P in morm res vse vprašat, če ne se bo men zmešal...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
11.3.2010 15:35:09   
pinky girll
Tale Next spletna trgovina je pa strup. Sem šla gledat in majo grozno lepe stvari. Tako za male kot za mamice, pa da o čeljih sploh ne govorim.

Tiste, ki ste že naročevale s te spletne trgovine, kolk pa je poštnina?

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
11.3.2010 16:06:14   
Milek
ati je na šihtu, mali spi tako, da imam par minutk, da vas malo preberem in kaj napišem.
Ej Rižkoo, dobrota je res sirota. Ne sekiraj se preveč,....včasih tako vsaj spoznaš kakšen je človek v resnici.

Za se sončke, ki so dobili pikice upam, da bo brez reakcije.

Mi imamo cepljenje 20 marca in to pod nadzorom. Bomo vidli kaj in kako bo takrat.

Po parih dnevih brez rižeka v mleku smo skoraj brez sluzi. Danes je še nekaj malega ven priletelo, samo je samo pljunil ven, brez joka in brez davljenja. JUPI JUPI.user posted image Upam, da tako ostane.
Mleko brez rižka je bolj redko tako, da smo včeraj zamenjali dudiko na flaški; na 3 luknje se mu je skos zaletavalo pa ni skor nič pojedel. Mleko je redkejše on bi pa še vedno vlekel, kot da je rižek notri.
Danes smo pa korenčka papali in izgleda, da mu je bilo všeč. user posted image
Punce, kako ve pasirate zelenjavo za male? včeraj sm zmiksala korenček, pa zgleda da premalo in je vse ven zmetal. Danes sem pretlačila čez cedilo in je veselo papal. Sicer je blo korenčka vsepovsod, a je važno, da ga je nekaj tudi pojedel.
Upam, da bo šlo z GH tako dobro naprej.
Odkar smo brez rižeka v mleku je mali non stop lačen. Se nafutrava, pol mora bit pol ure pokonci zarad refluksa ...in malo pa je spet lačen. Se mi zdi, da se stalno samo futrava.
Ko je bil še na meku z rižkom, mi je v Kočevju prespal 3 cele noči zaporedoma. Od 21ih do 6-6:30. Čisti luksuz. Zdej se pa spet futramo 2 x na noč ( okrog 1, pa okrog 4ih) pokonc smo pa mal čez 6, če nam rata.

Koliko časa ste jedli samo korenček preden ste še kaj dodali ( krompirček naprimer)? sej bi vprašala patronažno pa me bo verjetno malo čudno gledala. Že takoj na začetku mi je rekla mleko do 6 tega meseca oziroma da se lahko začne z GH šele po dopolnjenem 5em mesecu. Pa kaj čem, če če mi mali v usta skočit vedno ko jem.

A ta naš pamžek,..sej se morš samo smejat. Pri zadnjem pregledu smo dobili listek za pregled blata. ker je tako čudovito vreme zunaj sem zadolžila atija, da odnese drekec v labolatorij. Naš mali pa kot da ve kdaj atija ni doma. Ko je šel v službo popoldan, se je mali pokakal 5 minut za tem, ko je oči zaprl vrata. En dan je bil izjemoma v službi zjutraj in mali se je zjutraj  zbudil pokakan do hrbta.user posted image Lump.
Upam, da kmalu uskladimo urnike oz da bo lepše vreme.

Lep nasmejan dan vam želim vsem skupaj.
Tudi ta zimo bo enkrat minila.........samo v vednost; v Kočevju je ca 70 cm snega

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
11.3.2010 16:31:24   
Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

aha, našla - buši jih ima po 43€... kontaktirat jih pa ne moreš, številka ni veljavna, na spletni strani pa piše: Podjetje GEN-A.R.T., d.o.o. je zaprto in ni možno dobiti izdelkov, ki smo jih imeli na razpolago

bo kr treba 179€ odštet zgleda, če neu kakšne akcije vmes.
enega stoke že imamo v oranžni barvi in bomo imeli kr še enega v rdeči.

frrr, jaz sem trip trap kupila tukaj http://www.mijnmamaenikke.nl/index.html, skupaj z vozičkom in smo dali za stolček 149€. Žal ga nimajo na spletni strani, sem pa mimogrede vprašala, če ga imajo in so mi ga poslali. Preveri, vseeno ceneje kot pri nas.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
11.3.2010 18:59:36   
majakla

Dober večer.

Sem zadnjič spraševala o user posted image , no, danes ponoči
je prišla, po 48. dneh. user posted image

Danes smo že papali korenček + krompirček - brez težav.
Me pa zanima, koliko naj mu sploh dam za jest. Nik papa
pol ure, pol pa mu več ni za sedet, pa itak je hrana že
hladna in prešaltava na zizo.

Rižko kako veš koliko mu moraš dat oz. koliko poje Liam???

Milek kaj paq če je res rižek kriv.
Jaz mu korenček in danes tudi krompir pretlačim kar z vilico, aja,
pa kuhat dam narezano čisto na tanko. Jedla pa sva 5 dni samo
korenček, danes pa še krompirček zraven.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
11.3.2010 19:04:02   
tassika
IIII zdaj se pa lahko še jaz pohvalim, Zojo dam prej na igralno podlago, se vsedem za računalnik in naenkrat zaropota k je knofke odpela in pogledam in ona pase kravice user posted image  Zdaj je pa ful jezna če se ji ne uspe obrnit, ah ja zdaj je pa konec lagodnih dni, ko sem jo puščala povsod, zdaj bo samo še na tlehuser posted image

Evo pa še ena, da se boste mal nasmejale user posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
11.3.2010 19:10:59   
googica
kul slikca tassika
majka.. a nimaš tistega talarčka, k noter naliješ vročo vodo, da se ne shladi hrana tolk hitro? pol bi dlje ostalo toplo..

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
11.3.2010 19:31:07   
rozilu

IZVIRNO SPOROČILO:  pinky girll

Me je včeraj tako v križu zagrablo, da se sploh zravnat nisem mogla, danes je mako bolje.

Joooj, ne govori. Do Maruše sploh nisem vedla kaj je to križ user posted image , zdaj pa me ful pogosto tako uščipne kot tebe user posted image

Frrr,in Rižko - aha hvala, zanimivo zgleda; sam je pa skoraj 200€ user posted image . Bomo začeli kar z unim podedovanim, pa ko bo mal večja, prešli na tega user posted image . Tašča je pa že 3 mesce nazaj spraševala če nam lahko kupi stolček... OK, sej lepo, samo.... a glih za vse se mora ponudit, da kupi; pa - a glih vse rabimo novo???? user posted image No sej se ne bom pritoževala.

IZVIRNO SPOROČILO:  frrrr

naša tamala ima 6750g in 63cm. merjena včeraj. bila drugič cepljena in tako kot prvič ni ne zajokala, ni se skremžila, nič user posted image    po žensko prenaša bolečino user posted image

user posted image user posted image Bravo za vse junake in junakinje, naša vseeno malo pojokca.

Pikice po trebuščku in prsnem košu - jih ima že par dni, sem upala da bo zginlo oz. se zmanjšalo, pa ni user posted image . P nisem še klicala, bom najbrž jutri, ker je mala sicer kar dobre volje. Ma bolj kot razmišljam kaj bi blo, manj mi je jasno - razen sprememba zraka??? Oz. lahko bi bla kaka alergija na mačke - samo a ni ponavadi to kot kihanje, solzenje; pa zakaj pikice samo po trebuščku? Kaka ideja?

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......