nina68
|
Frrr pazi tako nastanejo kile, al kaj ko vem, da je to tako dobro . No, tud mi smo se včeraj prvič obrnal iz boka na trebušček, sem bla ful vesela. Ko ga mam pa v sedečem položaju na mojih nogah pa noče bit več naslonjen name, ampak se je začel ful dvigovat, tako,da ga morm urnk pazit, da mi kam ne uide. Je pa postal pravi lump, kokr mu kej ne paše se začne pošteno bunit in trmarit. Midva sedaj uvajava GH enkrat na dan sadne kašice, se mu kr učke zasvetijo ko mu pokažem kašico, zvečer oz.ponoči pa mu dam v AM po največ dve čajni žlički mlečne kašice, da malce dalje spi, ampak še vedno hoče obvezno 1x jesti ponoči. Imamo pa sedaj probleme čez dan, da gopodič noče več piti mleka oz.sem ga opazovala kot, da ne bi znal več vleči dude. A ma kera še tak problem, tiste, ki imate že GH? Tole vreme je že urnk blak, nej že enkrat posije sonček, da se bomo lahk začele urnk martinčkat. mM iz katerega kraja pa si doma, če ni skrivnost? Sem te pozabla vprašat na srečanju. Upam, da bom stolček za hranjenje dobila na posodo, ker se mi ga zdi brezveze kupovati, trip trap stolček majo pa v Sparu sedaj akcijo z bonom, tega bova pa kupila, ker ga bo imel za dalj časa. Namesto stajice bom pa mela kr tranportno postlco, čeprav bi lahk mela tud stajco, mamo oboje na zalogi še od vnukinje, a kaj ko nimamo placa, je postlca manjša. Je hiša bla tko pametno zidana, da se komi obrnemo v njej . Veš Rižkoo, kot pravi pregovor Dobrota je sirota in še res je. Tud naš je posodo denar kolegu pa mu ga sedaj vrača že leto in pol, ga zdej sploh bliz ni, prej je bil pa kr naprej pri naju. Vsak osu gre enkrat na led, čeprav je naš šel že večkrat. Tud naš fantič ma že kr standardni ritem spanja. Zvečer zaspi nekje med 21-22, prvič se zbudi po 5 urah okrog 2h( to bi rada počas ukinla, a kaj ko se ne da, duda ne vela), potem nekje ob 6h zjutraj, vstane pa nekje med 7-8h. Potem pa cca. na 2 uri odspi po pol ure. Sem šla pa dons zjutri k zobarju in je bil ata varuška, je gospodič spal skor do 9h, sem rekla našmu, da najbolš, da on ostane doma, k je pr njemu bol priden. Mene hoče že malo nat .
|