rakica 2
|
se malo javim,bla bolna,tonzilitis,kje staknem jst vse to nimam pojma,pa da ta hudič tko boli tud ne...gre na boljš,mala pa po čudežu nič nalezla aja,ker od sobote dočetrtka nism nč jedla in pila je tud mleko šlo žvižgat,počasu pa prihaja nazaj,upam da zalaufa na polno .No pa da mojga še mal pohvalm,spet je blo vse na njemu,seveda se ni znajdu,mal sm mu dala vedet zakaj ne ve kot je kaj in če bi več sodeloval bi vedu,ne,no pa mu je zalaufalo,sto ?,kot je...kako to..jst pa govort nism mogla ksm mela tok grlo zatečeno...pa cepit jo je pelu sam MM-moja vaga na"vč"kar dobro deluje,7400 ima googica-naša res nč vč ne bruha odkar smo na gh,dobi pa po tanovem tud sadni sokec in ji zeloooo tekne,oz.ji vse tekne,po flaši pije vse sama,da ji uzameš je vik in krik,ampak mal ji morm vsake tok odmaknt da gre zrak vn iz flaše,spije do220 rižolina al pa s piškotom,ogromno poje in verjamem da pr men se ni nasitla za dolgo,se mi je pa včeraj tko zasmilila,da me je kr mal stisnlo-ker sm jo sam 2x dojila,pač ni blo,jo snoč stisnem z licem ob lice in se obrne,me zagrab in začne lice sesat z neverjetno močjo,je tko pokazala kolk obupno si želi sesat...in je dobila alarm se je uklopu...papa
< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 13.3.2010 17:02:31 >
|