malaMravljica
|
jaz tudi se nimam m in je cist ok to, naj kar traja. Glede GH je nam babica rekla 6 mesecev izkljucno dojit je najboljse in jaz bom pac tako, pa ce bom se kaksen dan ali teden podaljsala bo tudi zihr ok, pediater je sam reku, ce dojenje poteka ok naj kar nadaljujeva. Pa sreco imam s pediatrom in babico, vsi recejo naj ne nasedam kaksnim reklamam s kasicami pri 4 mesecih. Sicer pa vsak po svoje in pravzaprav mi je res vseeno kaj pocnejo drugi. Rizkoo, ma ubozica ti, saj bo kmalu boljse a ne da. Ej, pa glede prsta v usta, ma nic ni bilo hitro ves, kar takoj je ratalo, sam mal sem hotla poskusit naredit tako kot ti in je ze imel prste v usti. Saj ves, eni naredijo prej to, drugi drugo. Moj se noce prevalit s hrbta na trebuh, pa sam nogico bi mogu dat cez, prstke v usta pa kamot. in sveco dela non stop, se zbudi in je ze sveca, prejle jih je delal v vozicku in se je vozek tako tresel, sem mu sam rekla, da vozek mislim prodat naprej za 600 eur naj pazi kaj dela Ej, jaz sem pa tudi ena ponosna mami ves, ves kaj nama je vceraj tok fajn ratalo, mali je imel ropotulco v levi rokci in ropotal, moja mama pa gledala, pa sem rekla, ves kako obvlada sele z desno roko in rekla malemu, daj ropotulco v desno rokico in pokazi noni kako znas. Uff mali pa ropotulco sam iz leve v desno in seveda lepse ropotal z desno. Ej, saj mi je jasno da ni genij in me ni razumel, sam ravno pravi cas je ratalo. Pa ko ga previjem mu recem dvigni ritko visoko v zrak in jo dvigne, tudi se samo posreci, ker brez plenice se mi tam na podlagi zvija, sam izpade pa fajn. Tassika, ma ja, ce bi se dalo ignorirat take pripombe sam kaj ko reces lahko skozi eno uho notri in drugo ven, zivciras se pa vseeno. Tiara, ne nisem videla nobenega bugabujcka, sam tako sem mislila. Jeans varjanta je pa vau, jaz sem tudi razmisljala, pa sem nekje brala, da bi lahko obarval kaksna oblacila in pol nisem, imam pa itak modrega in je tudi lep. Ja slovenske pamperske. Ma ne vem no, saj niso neki slabse. OK, prejle je prslo na hrbtu vn, sam pol je pa spet slo v plenico in to fullll res fullll pa ni prislo cez. Imam pa sam te bombazne in seveda plenica ne ostane tok suha kot nocne. Bom pa doma za cez dans zihr tudi te bombazne nabavla, sploh nisem vedla da obstajajo, ker sem sam tukaj na rr vidla rekalmo in je bela embalaza, jaz pa nisem vedla, da tukaj so pamperske drugace pakirane. O to vreme. Ma ce bi men en reku cel mesec meter snega ali dva dni hudega vetra bi rajsi sneg, ta veter vceraj in danes je bil pa kar prehud. Sem se seveda spomlna na naso Aniiiito, upam,da jim ni kaksne skode naredilo. In upam, da ze neha pihat no.
|