|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
10.3.2010 17:20:56   
googica
ojoj... se zgodi ja.. od Juša botrca je menda oba svoja sina iz tal pobirala.. sta ji oba iz poslte padla (ne naenkrat :D).. js ga kr ne upam več samga pustit, ampak včasih za sekundo, ga pustim samga na kavču.. zgleda tud to bolš če ne.. joj..user posted image upam da je vse ok.. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
10.3.2010 17:43:14   
malaMravljica
hahaha Tassika, a se tamala se sveti user posted image user posted image user posted image ej, pa daj mi recept za telecjo pecenko. A ves, se ucim delat meso, da je prfektno fino in mi je sedaj 2x ratalo do sekunde tocno in njaaaaaaaaamiiiiiii

Googica, ja vsak dan, sam nam pisala, ker mi je tecno vsem komentarje dajat. Imam sicer svojega favorita ze od zadnjic, pa se takim, ki imajo najmanj glasov dajem glaske, sam lahko sam 8 glaskov na dan.

Lenika, aha, saj bom verjetn res kar ta veliko cifro vzela, ker sedaj itak ne kaze da bo v bliznji prihodnosti kaj toplo.

Rizkoo, ne jokaj, mali je bolj trpezen kot se ti zdi, pa itak nisi nalasc, se je pac zgodilo. Jaz te imam pa itak za eno super mamico.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
10.3.2010 18:44:23   
Emilly
Tudi jaz še nimamuser posted image , res je da samo dojim, jem pa tudi tablete Cerazete, ko naj bi na začetku ful krvavel, vsaj tako mi je g rekla, pa jih jem zdaj že 4. mesec, pa še ni blo HB ničuser posted image user posted image Mi čist paše takouser posted image

Ja rižkooo verjamem da je panika, ko se ti kaj takega zgodi. Tudi jaz je na previjalni ne smem pustit niti za trenutek spred oči, se v momentu obrne in parkrat se je že zgodila, da sem jo komaj ujela.....

Imam eno vprašanje za tiste ljubljančanke, ki boste dale otroka jeseni v vrtec. Tale novi obrazec, ki je mišljen za vse vrtce, kam se ga pošlje??? Na MOL, v vrtce, pojma nimam.....

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
10.3.2010 19:47:09   
Anonimen
Ja, obupna sm... Še zdej se mi film vrti kako sm ga revčka zagledala na tlehuser posted image .

Ej MM a ti tud ta next študiraš?? Jst že neki časa pa mi še nč ni uspel naročit.
Drugač te bom pa za uslugo prosila..., če slučajno poznaš kake fajn prenosne pojstlce..tm pr vs user posted image . Gremo na počitnice maja, pa jo bom rabil. Tolele moram pa za v prenosno naročit "JOGI". Vse prenosne, ki sm ji vidla tuki naokol.. so mi grde, jst bi kšno tako posebno user posted image .

So mi pa tud tuki full fletne stvarce:
http://www.marksandspencer.com/b/42966030

http://www.crocs.co.uk/home/homepage,en_GB,pg.html

Tvoja mami MM je pa zdej čist vesela, a ne?? Joj, ji mora bit lepo, tebi pa tudi. Pa da se ne boš razvadlauser posted image . Če boš mela jutr kej cajta, pozvon... jst sm itaq doma, taka kot sm, tud vn ne pokukam. Pa snega je tok napadal, da konc... Ma to vreme je brezveze.
Pridn LM.... full fajn, da je tok gibčn.. midva sva kr potelovadla, da jo je prjel in dal v usta. Se pa skoz obrača..., dons sm mogla dat vse stran z previjalne..., ker mi je z nogicami vse dol zbrcal. Skoz je aktiven.... ma niti za moment ga ne pustim več samega. Zjutraj, ko sva se zbudla... je bil na kolenih in glodal rob pojstlce.... Si lahko predstavljaš?? Jst pa spuščeno ograjico. No, sej... kaj nas še čaka!! Sam vseeno.. tud, če niso kot porcelančki, te šokira veš?? Boš vidla.. no, upam, da ne!!!! Res upam.

Neki sva duble od Sončka85, lepo a ne??user posted image

Jst sm pa M dobila točno 4 mes, pa 4 dni po porodu. Dojim še zmeraj polno in normalno. Očitno ne drži, da mlekec gre, ko M pride. Pa moram rečt, da je velik bolj boleča kot včasih.

Tassika, mi smo mel Biogajo... ampak kao za krče, pa ni blo nič učinka, prebava je bla pa tud čist ista.
A si kej pomislila, da bi pa mal počivala...?? Ooo si pa pridna. Dobr pedenaš oba. Sej to tvoj ve, a ne??user posted image

septembr25
Sm prebrala tvoj post... pa me je mal stisnil. Vidim, da si res žalostna. Lej, sej mali ni tok mlajši od našega ampak vseeno... in v tolažbo. Sej bo mimo,..pri nas je blo tud hudo na začetku. Spala sm nič skor ampak se je s cajtom popravlo. Če ga poskusiš navadit na kak urnik spanja, bo že bolš....Jst sm ga pa če tudi je bil čisto mali, mi je uspelo... čeprav so vsi govorili, da je to nemogoče. Ja, je mogoče. Tud če čez dan nič ne spi.... pa ponoči bo zihr. Tko je pr nas zlaufal. Naši moški pa itaq... takoj v roke in kratko zdržijo. Ne skrbi. Za otročke pa itaq velja, če mal zamenjajo roke, jim paše.... pa ni se umiril, ker je bla to tašča...tko je nasplošno. In to zato, ker smo dostix živčne, razdražene,.... to bebike čutijo in absolutno to prenašamo na njih. Poskusi se umirit,... boš vidla, da se bo tud mali...
Nej te ne znervira vse,..

(odgovor članu Emilly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3304
10.3.2010 20:09:22   
tassika
Rižko ne sekiraj se, važno, da mu nič ni, saj veš kaj pravijo, vsak otrok vsaj 1x nekam pade, meni bo tudi enkrat kam čofnila, ker kar pozabljam, da ni več nepremičnina. Če boš pa kaj naročala preko nexta pa povej, se bom prislinila zraven, pa si poštnino pol deliva, možeuser posted image

Evo zdaj pa počivam, sem še v mercatorju naročila zalogo za cel mesec in jutri bodo pripeljali, kolk je meni fajnuser posted image

Ritem, kaj pa vem, jaz Zoje nisem nič navajala, ko je sama pokazala pa je tudi nisem matrala. Začela sem pa gledat, po nasvetu tukaj gor na forumu, ko si je začela učke mencat sva lepo odjadrali v posteljo in je lepo zaspala, je pa to vedno okoli 6,30 - 7,30 zvečer, je zgodaj, sam če je slučajno pustim budno, da bi šla kao kasneje spat si pridelam samo jok. In tako smo dobili ritem. Tudi čez dan če sva notri, prva runda spanja med 10-11, druga med 2-3 in tretja če uspe, pa večkrat ne, ker je bolj zanimivo gledat je pa okoli 17 ure, če te ne odspi je potem okoli 6,30 že kar kriza. Imam pa zato jaz zvečer več časa, da tukaj gor visim in čvekam user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
10.3.2010 20:47:51   
googica
tassika.. naš ma čist isti urnik spanja user posted image edino zvečer gre ponavad spat ob osmih user posted image
no evo, nardila sm si plan, kako bom jajca barvala.. edino, ful bi rada probala delat vzorce z voskom, pa nekak ne razumem s čim bi lahko na tenko nanesla vosek na jajc. a ma kera idejo ali izkušnjo? pa če katera ve, kje bi js lahko kupla bela jajca, od nekih malih kur so menda.. u, to bo zabavno, komi čakam user posted image

mene pa neki ušesa matrajo dons.. že cel dan bolj slabo slišim, kot da bi mela pritisk zjebuser posted image al pa kej.. živcira me..

rižko, res se ne sekirat.. tamali so trdoživi, je bil zate to mnogo večji šok kot za otročka..
mi se tud odločamo za to prenosno.. pa ne vem, razmišljam kaj je razlika med to prenosno postlco in tistimi stajcami.. al ta postlca ni mišljena za špilat se? al je bolj nerodna? sej sploh ne vem če se to rabi.. kot posteljica se že ne bi rablo.. vem pa da so nečaki moji bli vsi radi v stajci, k so tisti roči, da se laži dvignejo.. pa loh so mel noter raztur z igračam..

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
10.3.2010 20:51:17   
googica
no evo, bom pa še js mal vas ponucala ;) http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=13&Itemid=348

mal nas napolnite s točkam :)

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
10.3.2010 21:04:40   
Anonimen
googica.. mata glasek.. user posted image
Ja, prenosno posteljco lahko tud skup daš in odpelješ user posted image kamorkoli... pa baje je lažja, če se ne motim. No, ne vem... iščem še... Sm pa zihr, da tok krame pa nočem. Stajica in prenosna posteljca... Ne bo šlo. Pa dost okol hodmo, tko da sm se kr hitr odločla samo za prenosno. Moje punce pa pravijo, da majo stajico na koncu sam še za igrače.... user posted image

Vosek na jajc? Hm... poskusi z uno palčko k si ene noge depilirajo al pa brke user posted image . Je tenka...bi šlo. No.. pač asociacija na vosek je bla ta palčka al lopatica al karkoli že je..

Mi smo pa kr moral red uvest,.. sm takoj vidla, da bo mali razvajenček. user posted image Ma ne... zarad sebe sm ga..., da se lahko u miru stuširam, vsedem, spočijem po 19 ali 20. Na tak način sm misnla. Ker na začetku.. to 24h na dan... ne veš kdaj, kako... zaspim, se zbudi... čakam, spi... uglavnem. Nam je uspel ... da čez dan ne spi, me pa sploh ne moti...  No, 3x po 20 min pa mu celo uspe. user posted image Je pa tud prej spal v kosu po 3-4h, ko sva začela hodit na nevrofiz., se je pa to vse izjalovil. SM mu ritem uničla in ma zdej oke cel dan odprte..., je pa pač tečkan ampak zvečer zaspi kot top... in tako tudi spi prvih 5-6h. Pustmo izjeme, kot so skok v rasti user posted image .

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3308
10.3.2010 21:25:47   
malaMravljica
ojoj Rizkoo, sem ravno o prenosni postlci razmisljala sedaj, ko sem bila pri malem in sem prisla ceno pogledat pol pa tebe berem. hehehe... Jaz sem imela to ogledano http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/products/Mobility/BABYBJORN-Travel-Cot-Light/   sam sedaj je vikend prenovljen in ne vem ce mi jo uspe dat v najino pomanjsano spalnico dol. Ce nas je vec pac rabm postlco, drugace bi pa sam prenosno ograjco vzela. Bom prestudirala se postlco na linku. Sam ne razumem, link sam tko al bo spet kaksen biznis?
Ja, kok lepo darilce od Soncka, kar stopila sem se user posted image
Vem vem da sokira, sam potolazt sem te hotla, ker nisi kriva no!!!! Da se ne bos obtozevala, ker to znamo mamice, ce jaz kaj vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
10.3.2010 21:42:36   
googica
rižko si me nasmejala user posted image z idejo za vosek... hehehe, kaj pa vem, moj neki prav da uporabljajo žebljičke?
sej men se zdijo tud prenosne bolj praktične od tistih stajic, sam mi pa zgleda manjs tabilno, ne vem zakaj.. pa to da nimajo tistih ročajev me motuser posted image .. ampak verjetno bomo tud mi vzeli prenosno, ker bomo ziher rabli tud za na obiske, ne samo v stanovanju.. so mi pa najlepše te k so meli v BC, trenutno nimajo, tiste k je vsaka stranica druge barve.. no, nekje bomo že našli. sem pa vidla, da ma tud lecler..

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
10.3.2010 22:12:14   
Anonimen
Ja MM, sej sm vedla, da moram tebe vprašat. Ta je bomba! Všeeeeečuser posted image . Cene ne vidim.. a si rekla, da je jogi zraven?? Ne, biznis bo..., če jogija ni... sicer pa vidim, da dimenzijsko ta Espritov jogi ne gre not... ne? Ooo ti si super... ta mi je res lepa. user posted image Ma midve sva mal mahnjene obe... Snobovke eneuser posted image !!
Ja, mava lep spomin od Sončice..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3311
10.3.2010 22:33:16   
Anonimen
Punce, če kero zanima talele stolček za hranjenje... popolnoma nov, zapakiran...
PRODAM za 90 EURotov...
Mam enga drugega ugledanega, pa dam tega naprej..

STOLČEK

MM, ne smej se!!

Pa še tolele blazino... za dojenje, za počivanje dojenčka... za... pač veliko tega.. user posted image . Zame je bla super, sam jo ne potrebujemo več... Brava je pa oranžno-zelena. PRODAM za 50 EUR.

BLAZINA

MM, spet se ne smej !! user posted image
Ej, pojstla je skor povsod 142 EURuser posted image . Sam a ma jogi al ne? Hm...
Pa še tolele si poglej.. user posted image Stokke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3312
10.3.2010 22:44:51   
sonček85
MM: TRIP TRAP STOKKE STOLČEK

http://www.lovecnacene.si/tripp-trapp-stol/m/304991/

posteljce:

http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?ClassID=601&ParentClassID=46
http://zaotroke.enakupi.com/Prenosna-postelja-10067b-pr-16812.html
rižkoo in mm:mwa in me veseli da vama je všečuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
10.3.2010 23:00:13   
googica
rižko, dej mam js polhn kolegic nosečk, bom vprašala :)ta stolček je men tud ful lepi.. ampak mamo že doma, enga fajnga, je cel iz blaga, čeprav je rabljen, mi je najbolj všeč..

< Sporočilo je popravil googica -- 10.3.2010 23:01:55 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
11.3.2010 0:03:43   
rozilu
Maaaaa, ful sem pokomentirala, pa pozabla dat ctrl+c.... grrrr user posted image user posted image

V glavnem  september25 - veliko je blo tolažbe zate. user posted image Res se ne dat, probaj čimmanj živcirat in vsekakor bo zdaj šlo samo na boljše.

Trip-trap stolčki - od kdaj daš lahko not user posted image brez kakih dodatnih blazin. Ker za tako mičkene se mi zdijo malo nerodni; za večje so mi pa super!

"Dopust" - jaz bi že rada šla k user posted image pa sem kar obtičala tu na morju, pravzaprav kar doma, ker še v civilizacijo se ne da it (zasneženi in zamrznjeni klanci, zimske službe pa itak ni user posted image user posted image ). Brat se je prej vozil v KP (20km) 1,5h user posted image pa še tolko nazaj. 

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
11.3.2010 7:17:12   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Punce, če kero zanima talele stolček za hranjenje... popolnoma nov, zapakiran...
PRODAM za 90 EURotov...
Mam enga drugega ugledanega, pa dam tega naprej..

STOLČEK

MM, ne smej se!!

Pa še tolele blazino... za dojenje, za počivanje dojenčka... za... pač veliko tega.. user posted image . Zame je bla super, sam jo ne potrebujemo več... Brava je pa oranžno-zelena. PRODAM za 50 EUR.

BLAZINA

MM, spet se ne smej !! user posted image
Ej, pojstla je skor povsod 142 EURuser posted image . Sam a ma jogi al ne? Hm...
Pa še tolele si poglej.. user posted image Stokke.

Rižko kaj pa blazina za sestrco, a bo dobila novouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
11.3.2010 7:18:35   
tassika
Nič za mano je spet ena bolj tko tko noč, ne vem kaj je bilo. Zdaj se morava pa počasi napakirat , da greva po drugo pikico, mogoče bo pa danes malo več spalauser posted image
Snega imamo ravno toliko da je bljak, malo belo in spet plundra, sovražim to. user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
11.3.2010 7:20:18   
Februarka08
Jutro!

Tud mi2 že pokonci, od 6huser posted image no ja, naj mu bo... danesuser posted image mava tud 2. pikico, ampak šele ob 11.45, smotana ura, ker on takrat spiuser posted image Zdaj se pogovarja, ne vem s komuser posted image user posted image jaz vas pa lahko na hitro mal po dolgem času preletimuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
11.3.2010 7:26:37   
Februarka08
Milek, ojojuser posted image grozno mate! In kaj se je zgodilo tvoji prijateljiciuser posted image groza, me lahko zraven odpeljejouser posted image sploh nočem pomislituser posted image grem sina polupčkat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
11.3.2010 8:01:16   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

ojoj Rizkoo, sem ravno o prenosni postlci razmisljala sedaj, ko sem bila pri malem in sem prisla ceno pogledat pol pa tebe berem. hehehe... Jaz sem imela to ogledano http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/products/Mobility/BABYBJORN-Travel-Cot-Light/   sam sedaj je vikend prenovljen in ne vem ce mi jo uspe dat v najino pomanjsano spalnico dol. Ce nas je vec pac rabm postlco, drugace bi pa sam prenosno ograjco vzela. Bom prestudirala se postlco na linku. Sam ne razumem, link sam tko al bo spet kaksen biznis?
Ja, kok lepo darilce od Soncka, kar stopila sem se user posted image
Vem vem da sokira, sam potolazt sem te hotla, ker nisi kriva no!!!! Da se ne bos obtozevala, ker to znamo mamice, ce jaz kaj vem.

mM mene tud zanima cena te prenosne . .mi jo bomo tud rabli

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

Neposredna povezava do sporočila: 3320
11.3.2010 8:03:15   
LINDI
TASSIKA hejjjj,a ti boš že odjadrala,ma ja to vreme,komaj se spravi ta sneg s pločnikov,pa spet jovo na novo ta sneg.........mi smo meli tudi danes ponoči večkrat budnico,ni glih fino.............ampak se preživi,važno,DA JE ZDRAV....MILEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA VAS

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
11.3.2010 8:23:48   
tassika
Lindi 8,50 bom počasi štartala, potem pa obvezno kavica, da se nadiham in zbudim, ker trenutno sem čist konc, rabim kavo, mraz in hladen tuš, pa se bom sestavila. Se  vidiva v ZD, upam, da Zoja ne bo sitkana, trenutno je ful, je že zaspana, ja če pa ob 6 vstajauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
11.3.2010 8:54:49   
pinky girll
Oj!

Mi smo iz cepljenja. Smo spet jokali. Zredili smo se malo manj kot 1kg tako, da imamo sedaj 7720g, pa veliki smo 65cm.

Se je pa naš mali včeraj naučil obračati iz hrbta na trebušček. In je pri zdravnici to naudušeno prakticipral. Pa je rekla, da je pa to mal prehiter (stari smo 4M). Res ne vem kaj bi ona rada. Bila je celo prijazna, verjetno zato, ker je bil ati zraven. Pa sem ji lepo povedala, da nam je na fizioterapiji pokazali kako se pravilno obračat, doma smo trenirali in manj kot v tednu dni tudi osvojili.

Me je včeraj tako v križu zagrablo, da se sploh zravnat nisem moglauser posted image , danes je mako bolje.

Milek upam da bo kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse, ki imate kakršne koli probleme, težave velike ali male user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa že sovražim ta sneguser posted image user posted image .

Uživajteuser posted image user posted image user posted image

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
11.3.2010 9:12:03   
Meliitak
hej Emilly mislim,da se vlogo za vrtce oddaš kar direkt na upravo in napišeš za kateri vrtec se poteguješ...poglej sem:
http://www.vrtec-ciciban.si/content/view/13/28/

uhh naša mala ma kr lep ritem spanja, ko se zjutraj zbudiva po urci in pol tečna rata in jo dam spat (zdej bo kmal budnica)...pa pol okol 12h...pa še enkrat popoldan okol 15h...spi tud do urce...za nočko se pra priprava do 20h, pa se zbudi ponoč 2 do 3krat

M kaj je to??? he, he user posted image user posted image user posted image

jah veste jest sm pa kr začela z gosto hrano ker je tok zainteresirana za žlico in jo još skor ne zanima več, AM pa s silo je...bolj je problem potem kakanje...matranje s zeeeeeeeeeelo tekočim zelenim (tudi drugimi barvami) kakcem in zeeeeeeeeelo pogostim kakanjem...pa potem skoz previjanje in preblačenje...pa mala še mal več bruha (al ma refluks al kaj??) in jo še tko treba preoblečt, in je tamala čist iz sebe ker ve da se bomo spet preoblačile, čeprav rada brca po previjalni

joj tudi midve sva bile pri P zarad udarca...sem pa butla jo imela v rokah ko sem pospravlala in sva se zaleteli v odprto omaro na rob v glavo...čist sm bla iz sebe...pa pol ni blo HB nč

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
11.3.2010 9:27:26   
kalypso
kaj pa ji daješ za jest? pa koliko?

ker men je dohterca rekla, da naj prekinem z uvajanjem trenutne hrane, če začne fejst tekoče in pogosto kakat, da lahko da je alergijska reakcija ali pa preobčutljivost...

a prej je pa normalno kakala? ker mojmu se je šele zdej kakec porihtal, kaka čist trdo, sicer v vseh možnih barvah, ampak blato je blatu podobno pa tud smrdi ne tk grozno, pač ma vonj po predelani hrani, prej  (alergija) pa je smrdel po kislem in tako močno, da mi je šlo zraven na bruhanje, pa sem vsega navajena ;)

midva sma mogla začet, po preedhodnem pogovoru s P, ker mali ni hotu več mleka, je jokal že ko sem mu sam flašo pokazala, popil še manj na obrok kot novorojenček in na vsake 4-5 ur - veliko premalo, zdej mleko malo sladkam, ali dodam riževe kosmiče, začela pa sma že tud s korenčkom...

< Sporočilo je popravil kalypso -- 11.3.2010 9:29:19 >

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......