Anonimen
|
Ja, obupna sm... Še zdej se mi film vrti kako sm ga revčka zagledala na tleh . Ej MM a ti tud ta next študiraš?? Jst že neki časa pa mi še nč ni uspel naročit. Drugač te bom pa za uslugo prosila..., če slučajno poznaš kake fajn prenosne pojstlce..tm pr vs . Gremo na počitnice maja, pa jo bom rabil. Tolele moram pa za v prenosno naročit "JOGI". Vse prenosne, ki sm ji vidla tuki naokol.. so mi grde, jst bi kšno tako posebno . So mi pa tud tuki full fletne stvarce: http://www.marksandspencer.com/b/42966030 http://www.crocs.co.uk/home/homepage,en_GB,pg.html Tvoja mami MM je pa zdej čist vesela, a ne?? Joj, ji mora bit lepo, tebi pa tudi. Pa da se ne boš razvadla . Če boš mela jutr kej cajta, pozvon... jst sm itaq doma, taka kot sm, tud vn ne pokukam. Pa snega je tok napadal, da konc... Ma to vreme je brezveze. Pridn LM.... full fajn, da je tok gibčn.. midva sva kr potelovadla, da jo je prjel in dal v usta. Se pa skoz obrača..., dons sm mogla dat vse stran z previjalne..., ker mi je z nogicami vse dol zbrcal. Skoz je aktiven.... ma niti za moment ga ne pustim več samega. Zjutraj, ko sva se zbudla... je bil na kolenih in glodal rob pojstlce.... Si lahko predstavljaš?? Jst pa spuščeno ograjico. No, sej... kaj nas še čaka!! Sam vseeno.. tud, če niso kot porcelančki, te šokira veš?? Boš vidla.. no, upam, da ne!!!! Res upam. Neki sva duble od Sončka85, lepo a ne?? Jst sm pa M dobila točno 4 mes, pa 4 dni po porodu. Dojim še zmeraj polno in normalno. Očitno ne drži, da mlekec gre, ko M pride. Pa moram rečt, da je velik bolj boleča kot včasih. Tassika, mi smo mel Biogajo... ampak kao za krče, pa ni blo nič učinka, prebava je bla pa tud čist ista. A si kej pomislila, da bi pa mal počivala...?? Ooo si pa pridna. Dobr pedenaš oba. Sej to tvoj ve, a ne?? septembr25 Sm prebrala tvoj post... pa me je mal stisnil. Vidim, da si res žalostna. Lej, sej mali ni tok mlajši od našega ampak vseeno... in v tolažbo. Sej bo mimo,..pri nas je blo tud hudo na začetku. Spala sm nič skor ampak se je s cajtom popravlo. Če ga poskusiš navadit na kak urnik spanja, bo že bolš....Jst sm ga pa če tudi je bil čisto mali, mi je uspelo... čeprav so vsi govorili, da je to nemogoče. Ja, je mogoče. Tud če čez dan nič ne spi.... pa ponoči bo zihr. Tko je pr nas zlaufal. Naši moški pa itaq... takoj v roke in kratko zdržijo. Ne skrbi. Za otročke pa itaq velja, če mal zamenjajo roke, jim paše.... pa ni se umiril, ker je bla to tašča...tko je nasplošno. In to zato, ker smo dostix živčne, razdražene,.... to bebike čutijo in absolutno to prenašamo na njih. Poskusi se umirit,... boš vidla, da se bo tud mali... Nej te ne znervira vse,..
|