|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
11.3.2010 19:54:36   
gorenka
rozilu - a si kaj takega pojedla kar do sedaj nisi? meni se je isto zgodilo en teden nazaj ko smo bli za vikend pri babi...je skuhala čaj in je dala not uno limono-koncentrat...pa to čist mal...sam je mela naša princeska kuj drug dan pikice (trajalo 2-3dni)...se je pa to že 2ič zgodilo tko da sm sigurna da je blo to.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
11.3.2010 20:26:34   
tea85

IZVIRNO SPOROČILO: googica

nina68 ja js mam tud ta problem.. sicer še nimamo GH, ampak tamali zadn teden bolj gleda okol sebe, kot da bi vleku mleko.. sploh zelo s težavo spije celo flaško, ker ga tolk vse zanima, pa si sam ven vleče cuclja.. sploh ne vem kaj mu dogaja :)

to se pri nas tudi dogaja user posted image po pol ure jema teh 150 ml user posted image da sn že včasih prav jezna user posted image ko tak opleta z glavo sem tja pa z rokicami, tak da ja, pravi navihančki so postali hehe...

ja sem se javla po nekaj časa... tudi jaz razmišljam o nakupu stolčka namreč moja v stolčku bumbo noče sedet več pa PIKA user posted image tako da ga bom vrjetno prodala kaj pa najuser posted image

GH- eh ne uvajamo še to nekaj strogo... dobi kakšno mlečno kašo pa kdaj kako pomarančo al pa banano, pa še to nekaj malega, no pa korenček iz juhe.

midve imava 2 pikec v torek in me res zanima koliko je velika in težka, saj je že mesec pa pol od pregleda user posted image uf, kak čas beži...počasi bo ja že 5 mesecev stara, no vaši nekateri malčki so že user posted image

sem pa tako jezna danes...ko me gnjavijo za stanovanje ko sma imela prej v najemu in ker sem jaz odišla še se je moj izselil in odšel v tujino delat, zdaj pa mene gnjavijo, seveda pa jaz niti na pogodbi nisem napisana, jaz ne vem kaj bi od mene radi?!?! tam majo "mojega" pa se naj z njim vse menijo...blo danes prav napeto, hehe

Taja že spančka, upam da nam takšen ritem ostane !!

no grem še prebrat ostalo user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
11.3.2010 20:33:10   
googica
tea85. sm vesela da ni samo naš hudiček :))
kje pa si ti zdej? sta šle zdej na svoje? če slučajno iščeš stanovanje.. se nam v grosuplem sprazni flet v hiši, sosedno stanovanje..

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
11.3.2010 20:41:29   
majakla

Googica: user posted image
seveda imam, sem od sestrične dobila, ampak pozabila.

Me očitno skleroza že daje. user posted image

No, zdaj je že pripravljen, da ga jutri stestiramo.

Vaši se vsi že nekaj obračajo, bravo user posted image , NiK pa nič.
Nogice ima nonstop v luft, če je na mehkem (moje noge)
se skoraj že vsede, da bi pa se obrnil, to pa ne.
Eh, bo že. Pa ima vsaj nekaj po meni. user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
11.3.2010 20:46:01   
googica
majakla super :)))
drugač pa, naš se tud sam ni obrnu, ga je moj nauču.. mal mu je pomagu, parkrat, pol je pa Juš pogruntu :) sj, od ostalih tud že vsi dajejo noge v usta, naš jih sploh ne dosežeuser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
11.3.2010 20:53:32   
tea85
hehe, googica hvala samo grosuplje je pa kr daleč od mene a veš user posted image user posted image midve sva zdaj pri naših doma, tako da imama kje bit..s tem da si je"moj" našel neko stanovanje, saj sem stanovanje vidla pa je fulll lepo in cenejše od prejšnjega, sicer hoče da se k njemu preselima, ampak sem rekla da dam času čas da vidim če bo sprememba obnašanja trajala par tednov al bo spremeba za vedno user posted image v glavnem nič ne bom hitela, ker nočem da je tak kot je bilo, raje sem res sama.

saj naša se tudi še neje obrača no 2 x ji je uspelo se na hrbet ji prekucnit hehe

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
11.3.2010 21:05:01   
googica
aaa, no sej če maš pa doma možnost bit pa itak, pa če še nista se odločla kako naprej.. mah glede na to, da si delimo steno s tem stanovanjem bi bla ful vesela če bi kekšne poznane notr dal.. ker ta zdejšna, je neka ločenka srednjih let, k ma vsak dan tipe na obisku in pržijo travo.. ful smrdi k nam v stanovanje.. upam da bojo kšni kul pršli noter.. no al pa da midva najdeva kerga poznanga :)

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
11.3.2010 21:47:34   
lenika83
majcy_m nočem ti pokvarit veselja, ampak tam pri nextu si moraš spodaj klikniti na zastavico Slovenije, da ti pokaže kaj dostavljajo v slovenijo. Preveri, če je tvoj izbor sploh možen pri nas.

pinky girll poštnina je 5€.

rozilu naša je dobila pikice po trebuščku od komarčkovega čaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
11.3.2010 22:20:19   
ninasiki
majakla mi smo tud našmu na začetku pomagal obračat se zdej se pa že sam sm pa vidla to na vadba za mamico in dojenčka tist k je na torentu super zadeva potegn si dol to iz torenta

drgač pa naš mali skooos govori nenenenene user posted image tok je faca pa učas se tud kak da not sliš tok je zanimiu da se mu skos smejim on pa men user posted image

stolček bumbo zečeu se je nagibat nazaj in je treba full merkat da ne rukne vn tko da bomo kr zdej stouček za hranjenje uvedl user posted image k mi ga je mami kupla od cam-a je pa full fajni ker ma 3 stopenski naklon naslonjala in po višini se ga da štimat
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197609 je pa v akciji -40eur tko da pride 100eur

tea85 se strinjam ne takoj laufat k on zažvižka naj se kr ornk potrud da bo vidu da si resna in da ti ni on vse in si tud brez njega sposobna živet ker so tud drugi moški k si te bol zaslužjo tko da naj se fant kr ornk potrud mene tud moj sprašuje da mu njegovi govorijo kdaj bom pršla ampak jst mu sam rečm k bom vidla da se kej spreminja v meni dobro in ne proti meni oz. da se brigajo zase user posted image

punce jst sm šla pa 10kg+ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k sm vidla me je tko stisnl da bi se najraj tok zjokala zdej je pa to že čist too much dobesedno morm začet neki zase ker me je pa to toook šokiral da se še kr ne morm sprjaznt

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
11.3.2010 22:24:25   
Februarka08
Sem videla da se o GH zgovarjate, itak a neuser posted image a vam povem kolk naš poje zelenjave? Cca 140-160 ml!user posted image Res je ful jedec! Mu zmiksam npr. korenček, cvetačo in bučke in to on mljaska, da je kajuser posted image hvala bogu, vsaj en! Zgleda mi pri njem ne bo treba izprosit vsakega grižljajauser posted image Jaz mu hrano kar še s paličnim zmiksam, na začetku ko sva probavala korenje in ostalo, sem mu samo z vilico pretlačila da je probaval, zdaj pa raje tako naredim. Zaenkrat je še v tistem stolčku/gugalniku, kasneje bo pa od Larise stolček podedovaluser posted image mi imamo tegale http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/stolcki-in-mizice/brevi-jedilni-stol-slex/21003830032052565

To je to za danes, dost mam, grem v mižule.
Lepo nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
11.3.2010 22:57:56   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: gorenka

rozilu - a si kaj takega pojedla kar do sedaj nisi? meni se je isto zgodilo en teden nazaj ko smo bli za vikend pri babi...je skuhala čaj in je dala not uno limono-koncentrat...pa to čist mal...sam je mela naša princeska kuj drug dan pikice (trajalo 2-3dni)...se je pa to že 2ič zgodilo tko da sm sigurna da je blo to.

IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

rozilu naša je dobila pikice po trebuščku od komarčkovega čaja.

Ma prav zelo drugačna prehrana ni, je pa zihr kaka razlika; mešanica čajev, ki jih itak ful spijem, ni čisto ista; pa čokolada je druga user posted image . Mogoče tudi voda, ki je tu kr neki, pa fuuuul kamna vsebuje. Sem jo pa vsak dan kopala, v čebričku user posted image

Lenika, a komarčkov čaj je ona pila al ti? Ker M. ga načeloma ne pije, včeraj sem ji dala par žličk, ma pike so ble že prej.

Boo, sem skoraj sigurna, da ko pridemo domov bo OK.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
12.3.2010 7:40:07   
boob
rozilu nam so se pikice naredile po hrbtu, od vročine. .ker je večinoma bla na hrbtu in se je potila.

nina če ti grejo kg tok hitro gor pejdi pregledat ščitnico, ker to nemore bit tko. . .naj ti povem da sm jst šla gor 35kg v manj kot leto . . tako da sm kot balonček. . med nosečnostjo pa so se mi hormoni obrnli pa sm začela hujšat user posted image  zdej imam pa spet vse zmešano in mi sploh nemorejo uravnat hormonov. GROZA . .. pa ne odlašej, čim prej pejdi.

Naša se pa še nič sama ne obrača, no se iz trebuščka na hrbet, ampak pol ji ni nič jasno user posted image  . . drgač pa če je na trebuščku gre že mal naprej oz nazaj . . ji je pa bol zanimivo na hrbtu ker ima obe nogi naenkrat v ustih user posted image

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
12.3.2010 8:52:59   
Crystall
Ola punce!

Vidim, da se o stolčkih pogovarjate - mi bomo imeli kr Ikeino Antilopo. user posted image

Majchy - od mene dobiš mail danes zvečer ali pa jutri zjutraj - s slikcami user posted image  Pa tukajle imaš link in že označeno Slovenijo: http://www.nextdirect.com/si/en/home Poštnina je pa 5 eur user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
12.3.2010 9:51:44   
lenika83
rozilu ona ga je pila, ampak čisto malo, pa je bila kar fajn pikasta po trebuščku.

Mi imamo pa ta stolček za hranjenje http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/stolcki-in-mizice/pino-stol-in-miza-jure/1523024035769002527 Smo ga dobili za darilo. Ampak mislim, da še ga ne bomo mogli kar takoj uporabljati, ker se ne da naslon nič premakniti. Na začetku bomo za hranjenje uporabljali kar ležalnik, ker se itak naredi zelo pokončno.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
12.3.2010 10:37:49   
karmen b
Mi smo včeraj dobili drugo pikico in je sqamo malo zajamrala in se takoj umirila. Res pridna punca, sem bla kar ponosna, da je moja. Smo pa zeloooo zrasli od zadnjega obiska pediatra... Dolga je 66 cm in ima točno 8 kg... Je rekla P da je velika izven svoje kategorije, težka pa še bolj izven svoje kategorije in se je smejala in takoj tudi povedala, da dojeni otroci niso nikoli predebeli in da se super lepo razvija. Je pa mogla sestra drugo iglo rpnest...debelejšo. Je rekla P da tale bo pa mal prešvoh user posted image ....mene je sicer kar streslo, ampak ko ni blo nobenega joka, sem bla zadovoljna.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
12.3.2010 10:45:38   
majakla
Februarka08: kako izmeriš teh 140-160 ml???

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
12.3.2010 11:49:55   
Anonimen
zdele majo akcijo ... če kero zanima:

TOMY SEDEŽ TORBA 3V1
INFA KENGORU - 3 NAČINI NOŠENJA
...ostalo

mene zanima če kera ve a je ta torba ok? kaj pa kenguru?

crystal ... hvala! kako je pa kj s cifram? mi mamo zdj 74-80. a majo tle večje al manše modele?

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3367
12.3.2010 13:41:06   
googica
mene pa neki zanima.. naš je začel zadnih par dni ful bruhat.. mogoče tud zato, ker je ves čas prevaljen na trebuh, skos se vali, in itak vsakič bruha.. js ne vem, a bi mu probala začet z GH, verjetn pol manj bruhajo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
12.3.2010 14:23:14   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Februarka08: kako izmeriš teh 140-160 ml???

dam v tist aventov lonček, ki se kupi skupaj s pokrovčkom... jih mam ful doma. In pol vidim kolk ml je. Ampak ponavadi potem stresem na krožnik da se hitreje ohladi, ker drugače mu prepočasi dajem za jest in je huduser posted image

evo, tele so
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177661

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
12.3.2010 15:03:22   
majakla

Aha, lončke imam, so bili zraven pumpice,
bomo pa tako merili, HVALA.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
12.3.2010 17:06:09   
ninasiki
punce mi smo bli pa dane v ZD ker že tri dni tko uizi kašlja, pa nosem mamo skos zamašen za piko na i pa nima nobenga apetita in smo staknili virozo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da smo na inhaliranju sem pa toook besna sm od 11 do 1 čakala da naju zdravnica sprejme not in ker sva bla zadnja mi je izbrana zdravnica rekla da je preveč utrujena da bi še naju sprejela in da naj greva kr k drugi zdravnici mogla bi pa smao plučka poslušat če se kej sliši ker ostalo itak sestra nardi mislm sm tok besna da ko bo naslednjič pregled ji bom to omenilaker me bo verjetno uprašala kaj je blo ampak me pomoje ni vzela samo zato ker sm se bunila ker so ljudje kr hodili en čez druzga not in nikjer nobenga reda sva ble dve k sva se pogovarjale da ni nobene organizacije in itak jst gobc pa do sestre da kaj je zdej to kje je kle kaka vrsta kako kr en čez druzga not hodjo da če ne zna klicat in kako je lahko tazadnji ki pride takoj pred nami 5 not v ambulanti in je verjetno sestra rekla to zdravnici in me pomoje zato ni uzela not samo to pa tud ni način more zarad tega zdej otrok nastradat zlaji se name kar je logično ne pa otroka z tem kaznovat nevem no sm k user posted image rdeča v glavo kaj je tamau kle kriu

boob a a mislš da je kriva ščitnca nevem vem sam da sm tok šokirana v 5 mescih 10 gor bom klicala dohtrja pa omenla in bomo vidl kaj bo reku sm se pa od 20 leta razreda zredila 50kg in če nebi hujšala umes bi se še več sam mim hladilnika grem pa sm 5+ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam v nosečnosti se nism sekirala zdej je pa groza
user posted image
tole je matura (v modri obleki) bog nedej da pogledam tole oblekco k jo dam sam na eno nogo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od valete pa sploh

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 12.3.2010 17:07:10 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
12.3.2010 17:25:00   
boob
uuuu nina user posted image

ja vem kako je to. . .jst sm bla prej aktivna športnica, 2x na dan trening, pol smo meli pa prometno in sem morala nehat zaradi poškodb, no in takrat se je začelo. . kg so šli sam gor, ampak so/smo vsi bli prepričani da pač zato ker sm nehala trenirat. . .ampak moji mami še vedno ni dalo miru da to ni možno da se tok redim. . dnevno sm hajala, kar napihovalo me je, no in pol sm vseeno šla k zdravniku in je blo ooojjooj, ko sm pa začela zdravila jemat je blo v 2dneh bolš. . . zdej po porodu imam pa spet ful probleme ker mi hormoni ful skačejo iz hipo v hiper in mi nikakor nemorejo doze zdravil uravnat. . uglavnem za se user posted image  
Ti kr reči naj ti pregleda ščitnico in sladkor. . to dvoje je ful povezano.

Upam da se ti mali hitro pozdravi. . kar se tiče pa dr., bi jst šla že takrat jo not napiz....

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
12.3.2010 17:29:14   
Anonimen
nina ... brez komentarja user posted image

to mi je kolegica poslala:
Zakaj smo mame MAME

Sprehajala sem se s svojo 4 letno hčerkico. Pobrala je nekaj s
       tal in nesla
       k ustom. Vzela sem ji stvar iz rok in jo prosila naj to ne dela.

"Zakaj?" me je vprašala.
       "Zato ker je bilo na tleh, ne veš od kod je prišlo, je umazano
       in verjetno polno bacilov", sem odgovorila.

Ta trenutek me je pogledala z neizmernim občudovanjem in
         vprašala:
       "Mami, kako pa ti to vse veš? Ti si tako pametna."

Hitro sem razmišljala.
       "Vse mame vejo te stvari. Kajti vse morajo narediti poseben
       test za mame.
         Stvari moraš vedeti,ali pa ti ne dovolijo biti mama."
       Sprehajali sva se naprej v tišini kakšne 2 do 3
       minute, a očitno je razglabljala o tem kar sem ji povedala.

"OH, zdaj vem!"je vsa zažarela. "Torej, če ne narediš testa,
         potem moraš biti očka."
       "Točno," sem odgovorila z velikim nasmeškom.

Ko se boste nehale smejati, pošljite to naprej kakšni mami.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3373
12.3.2010 17:46:53   
Anonimen
za zdravnico sm mislna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3374
12.3.2010 18:49:07   
majakla

user posted image user posted image user posted image jaz se še kar smejim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......