|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
11.2.2010 12:54:52   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

Prvi del sage iskanja avtosedežev se je zaključil, danes sem nabavila tegale .

Mi ga imamo za N. in je ok.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
11.2.2010 17:30:26   
Kasija
avtosedež ja, elian bo imel 15 kg nekje do začetka osnovne šole, tako da z njegovimi 11kg bo treba nabavit 2 9-18kg. mogoče bo imel pa gal prej 15kg user posted image

valči kakšno predavanje v zevzi z igračami je bilo to?

pust kam greste? moje dva bosta zmaja - samo tak zgornji del s kapuco v obliki zmajeve "grive" bosta imela. bor bo pa bor user posted image lušno. elian si sicer tudi še zmišljuje in ne vem, če bo kaj oblekel nase.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
11.2.2010 18:04:40   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

pust kam greste?

moaj2 bosta rajala le v vrtcu, drugam v gužvo se mi ne hodi: pa seveda: mal naokol po Višnji Gori. To je to.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
11.2.2010 23:12:31   
valči
Pust,nikamor ne bom hodila z njimi,v vrtcu bodo in v šoli.Malo bomo domišljije uporabili,Lara bo vila,Nina metulj,Mihael pa kavbojc.Kupljeni dodatki,obleka se pa tako najde.

Kasija,ni to bilo predavanje o igračah,o vzgoji predšolskih otrok se je šlo.Predavateljica je izpostavila težavo,da starši ne damo dihat otrokom,da jih preveč nadzorujemo pri igri,vse jih znosimo k riti dobesedno.Preveč so nasičeni z igračami in tako domišljija ne more delat.Posledično jim to škodi za samozavest,ker ne znajo enostavno sami se znajt.
Že o dojenčkih je govorila,recimo,ko pade,ga avtomatsko pobereš-napaka,dete more samo zlest gor,seveda,če ni prehud padec...

Pa o dojenju po 122. mesecu je govorila,da to čustveno škodi malčku,ker mu gre samozavest nazaj,namesto naprej,vzpodbujat jih moramo,da dozorijo.Tako nekako.

Pa o spanju je govorila,otrok-dojenček mora čimprej v svojo posteljo spat,kasneje v sobo.In mi moramo red narediti,odločno,zi sedaj tukaj spiš,mamica bo v sosednji sobi,ne bo te zapustila,a spal boš sam.
To zadnje mi je res pri Nini ful pomagalo,ker sva se odločila,da gre spat k Lari;nepreklicno in istočasno sem nočno dojenje ukinila.Super se je izkazalo!

Prav tako duda,ko se odločimo,da je konec,je konec in dojenje.
Nini sva dudo in dojenje na tak način vzela.Konec for ever.In je res palilo.

Lahko bi ti razlagala,ampak meni osebno je res zelo bilo všeč njeno predavanje,sem jo kar požirala z ušesi in očmiuser posted image

Kar se igrač tiče in igranja.Zakon.Čim manj igrač,nekaj skrit,nekaj oddat pa otroke pustit,naj bodo otroci,naj se sami igrajo,naj se znajdejo.Jaz sem samo zato,da sem tam,da se počutijo varni in oni lahko pač svoje počnejo.
Nina se igra z igračami,tavečjadva pa legice,barvice,papir,škarje in počasi konec.

Odkar jim res pustim,naj počno po žerlji imam prav pestro,ker sem se sama zavedala,da je tako edino prav.
Vzamejo velik dežnik,prek pokrijejo deko in imajo not piknik.
Pa stoli okoli obrnjeni,pa vlakec.
Včeraj so delali orkester in karaoke
Vzeli so lonce,kuhalnice in pokrovke.In vsak je eno pesmico zapel ob spremljavi instrumentov.Kako so peli,z Nino vreduser posted image

Za njih je slaba točka,da morajo vedno za seboj pospravit.Ampak jim pomagam,pa gre.Zvečer,po večerji v pižamah pa dirke.Tekajo po stanovanju,midva pa poskušava dnevnik kukat.In jih pustiva ,ker res uživajo,samo,ko je ura 8,pa gas v postelje.In spijo,hrčki mali.

Morem napisat,da odkar sem bila na predavanju,se tavečjadva med sabo ne kregata več toliko,veliko,veliko manj.In sem vesela,ker nima Mihael več jeze v sebi.Ker je imel res krizo nekaj časa.

Vsi skupaj smo se spremenili v bolje.Jaz bolj na izi,oni prav tako.Se trudimo vsi,za boljše odnose.In veliko se pogovarjamo.

Tako,sem zatežila,samo krajše ne znam pisat.

Danes sta bila na kontroli in sta vredu,Mihaelu nekaj po levem krilu poka,ne sme do sobote ven,je rekla P.Nina vredu.A danes je začela kašljat,sedaj ponoči in se mi zdi,da vročino dobiva.Bomo videli.

Hvala vam za odhovore,tako bi kupila,kot 2ursae,to bi bilo res fajn darilce za našega sineta,ki je pač nor na igrače.
Danes si je kupil v trgovini letalo na vrvico na baterije.In v roku 1 ure se mu vrvica strga,popravit se ne da,sem mu mogla odrezat in ima en avion,brez vsegauser posted image Joj,naš mulc,vse bi imel,tisto,kaj ima,v rekordnem času uniči.Takle oči ima v trgovini,da joj,vse bi imel!Sem ga šolala in si je sam kupil,oz. meni dal 10 evrov.Naj ve,da je treba šparat denar.Saj se bo navadil,samo mož je vztrajal,da ga naj on plača,da vidi,kako denar ni lahko na kup spravit.

Tako bo dobil za r.d, eno tako stezo za frnikole in konec.

Punci pa nikoli ne težita za nič.Z žemljo sta zadovoljni.In ko rečem ne,je ne.Brez vprašanj.

Pa,pa,sedaj pa res grem imate roman za lahko noč,.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
12.2.2010 7:31:42   
Kasija
valči hvala za odgovor. zveni zanimivo predavanje.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
13.2.2010 21:43:20   
2ursae
tule je link do mojih2 maškarc:

http://www.mojalbum.com/2ursae/maskare2010

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
15.2.2010 11:12:19   
živa
Evo, tudi moji dve pikapoki sta v albumu, je pa viden samo prijateljem, tako da če katera še ni, naj mi pošlje zahtevek.

Lp,

živa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
16.2.2010 14:03:15   
majoli
Samo berem , nič ne napišem...

Uživam na počitnicah. Maks je v vrtcu in imam nekaj časa zase. Bila sem v šopingu, na masaži, pri prijateljici... Joj, je fajn. Maks se ima v vrtcu super. Danes je že tretjič maškarca. Doma ne da nase ničesar, ko pa vidi druge, je pa takoj za to, da bo levček. Potem malo rjove in grivo hitro odvrže, pajac z repom ga pa ne moti. Popoldan nas čaka še četrta maškarada, potem pa adijo krofi in ostale dobrote. Tudi jaz grem na shujševalno. Sem se danes na masaži čisto zasekirala.
Maks že res lepo govori in dela take stavke, da se mu kar čudimo. Je ena brihtna glavca, obvlada pa tudi kljubovanje. Rad gre v knjižnico, ampak predvsem zato, ker ve, da so tam igrače in da sledi še igranje v lumpijevem kotičku. Ga pa vedno bolj zanima tudi kakšna knjiga in bolj miselne igre. Obožuje vse, kar je podobno šotoru. Rad se skriva, ampak se vedno takoj izda. lahko bi naštevala še in še, res nam ni dolgčas :) ampak saj to itak veste.

Sem pa rezervirala tudi že poletne počitnice - 14 dni na Pagu, kraj Vidalići. Apartma je čisto ob morju in mislim, da bo super. A katera pozna?

Uživajte in zdravi bodite!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
18.2.2010 18:08:27   
Klaudia
Da se še jaz po dolgem času malo oglasim.

Lia je postala pravi mali obsedenec s pujsi. Danes so šli z vrtcem na sprehod in so mogli it na banko iskat brošurco, ker je bil hranilnik pujs gor narisan user posted image . Njena obsedenost je dobro vidna tukaj:

Če se slučajno ne razbere... posteljnina pujsa pepa, v glavi 4x špangica od pepe, pa še dva pujsa plišasta v rokah user posted image

user posted image

Tako da nam za pust drugega ni preostalo, kot da je pujsa Pepa user posted image . Seveda so aktualne risanke, Pepa, Medvedek Pooh (ker je noter piglet) in pa Pipi in Melkijad... ah ja.
Je še kdo tako obseden s čim?

Pa še slika s pusta
user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
18.2.2010 19:30:41   
skuštrana
Klaudia, Arsen je tudi bil pujsa pepa user posted image user posted image Si preko ebaya vzela kosum?

Pri nas so pa vsi trije prehlajeni, fuj...No, sicer sem vesela da ni kaj hujšega, ampak trenutno mi je še to odveč. Grrr

Sem jim ravno noske sesala, pa je arsen vmes še sluz bruhal in sem se samo obrnila da malo obrišem po tleh in je Oton že prijel baby vac poln smrkljev in ga vtaknil v usta..Fuj in fejuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
18.2.2010 20:41:04   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Klaudia, Arsen je tudi bil pujsa pepa user posted image user posted image Si preko ebaya vzela kosum?

Itaq.
Vse kar imamo od pujse pepe je iz ebaya.
Knjigo s puzzli, posteljnino, špangice, ki so res velike pa zdaj še kostum...
pri nas je prava revščina kar se pujsev tiče user posted image
mamo že vse naštudiran

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
19.2.2010 7:10:17   
10ka
bravo za vse maškare user posted image

jaz sem dala tudi slikoco svojih čebel v album, samo je tako majhna ratala, da se nič ne vidi. no, če jih hočete videti od daleč, lahko še vedno pogledate. 2ursae - kaj je bil potem bor?

evo, moja mala gimnastičarka (Katja) me je zbudila že bo 6h, zdaj grem pa počasi k Tjaši, da jo poskusim na lep način spravit v vrtec. ful se je začela namreč upirat in trmarit. pa ne samo porti vrtcu, ampak tudi proti kakšnim drugim stvarem. do zdaj sem jo za odhod v vrtec uspešno podkupovala s čokolado, zdaj pa to ne pali več. samo da vidi čokolado se  vrže na tla in začne kričat "NE GREM V VRTEC". no, sem ji vsaj dobro dietno metodo uvedlauser posted image . zdaj iščem način, kako problem rešiti na kakšen bolj dolgoročen način. upam, da jo bom uspela do 8.30 pripeljat v vtrec, če jo grem zdaj prepričevat (7.10). vožnje do vrtca je 5 minut...

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
21.2.2010 21:47:42   
valči
Kaj sedaj,babike,štrajk?
Kako ste kaj,nič več ne pišete z mano vred.Sem rekla,da še vam moram kaj napisat,ker se tam na drugih temah nekaj hecam,oz. enemu se smejim.

Klaudia,vau,kaka pupa lepa,res je pujsika mala.Naša Lara je en cajt taka bila,pol jo je minilo.

10ka in kako si spravila Tjašo v vrtec in ob keri uri?

Jaz trenutno z enim ušesom poslušam Emo in gledam onega lepega,ki poje na Langa,Roko mi daj-Pardon,črke!Vglavnem,saj veste,keri so,oz. kateri mi je všečnat,tisti črni,skodran,mora zmagat.
Če ne,se ne grem več.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
21.2.2010 21:56:15   
valči
Drugače smo po starem,fajn mi je,snegec gre po gobe.Mi je rekel sine danes"Mami,vesel sem,da bo kmalu pomlad,voham jo!
Vam povem,tak sem srečna,da jih imam,te moje otročke.ResČeprav me jezijo včasih in ne poslušajo,samo ne moreš tega primerjat z ljubeznijo,ki jo čutiš,ko jih gledaš.
Desteke,cartajte svoje pipeke,ker to tak mine,da joj.Sine bo marca star 7 let,pa se komaj kaj pocarta z mano.Lupčka mu je že nerodno dat.Pa ko mu povem,da ja imam zelo rada,mu je prav nerodno.Lara se še carta,samo tudi ne več toliko.
Zato se pa Nine naužijem,cartike moje.Ona pa rada pri meni na rokah se žuli...
Čeprav je tako samostojna,da joj,bi vse sama delala.Pa igra se najraje sama,odvisno,kako ji je.
Še kera od vas,tako pretirava z ljubeznijo?Pa lupčkam jih pomoje preveč.Se res vidi,da nisem bila tega v otroštvu deležna skoraj nič.user posted image Sedaj pa mi ven vdarja.

Bodite vredu,otročke polupčkajte in čao,pa javite se več.

Grem likat sedaj.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
22.2.2010 14:21:42   
skuštrana
Ljubljančanke, imam eno prošnjo...A bi bila katera tako prijazna pa bi mi šla na Naravne začetke ( Mama zofa) po eno knjigo, da ne hodim samo zaradi tega v Ljubljano user posted image user posted image Plissss...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
23.2.2010 11:00:46   
sanwebdra
Jaz pa imam pogodbo za nedoločen čas .... jupi jupi jupi .... user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 4566
23.2.2010 12:59:10   
živa
sanwebdra, čestitke! user posted image

skuštrana, sporoči mi, kje je to in kdaj naj se prevzame (na ZS). Danes ne morem, sicer pa ob kaki normalni uri (tj. po službi) lahko grem iskat.

Lp,

živa

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
23.2.2010 13:23:30   
Kasija
sanwebdra čestitke! user posted image

skuštrana moja sta oba bolna in ne vem, kdaj me bodo spustili iz ujetništva na plan. sicer pa grem lahko iskat, če ne bo živa utegnila. zaenkrat kaže, da bom ujetnica vsaj do konca tedna.

gal ima laringitis, elian pa kašlja, tako da imam oba doma. pa še moj gre na službeno pot od srede do petka. kako so nalezljivi ti kašlji? do kdaj moramo se držat stran od drugih otrok? pa v kolikem času to mine? sem naveličana teh bolezni. mogoče bi bilo pa zdravilno, da gremo na morje user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
23.2.2010 14:28:42   
skuštrana
Sanwebdra, juppiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Živa in Kasija,
hvala vama, ampak sem se že z 10ko zmenila, mi bo kar ona posodila knjigo, ki sem si jo nameravala v Mami zofi sposodituser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
23.2.2010 20:39:25   
10ka
Sanwebdra- čestitkeuser posted image veliko delovnih uspehov ti želim

kasija user posted image user posted image user posted image , jap, morje bi bilo res kul. glede kašlja pažal ne vem.

mi gremo začetek aprila na morje ali v toplice, samo še ne vemo kam. glavni pogoj je, da imamo dva prostora za spat, saj bosta punci posebej. ima katera predlog, kam bi lahko šli?

katja je danes fasala svojo prvo vročino v življenju, kar je ni motilo pri njeni telovadbi. jo je pa matralo že ponoči, tako da sem z njo žurala od 2-6 h zjutraj. že dolg nisem tolk časa zdržala user posted image .

živa - kdaj prideš po plašč?

http://liliputi.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4570
23.2.2010 21:49:14   
sanwebdra
Hej, najlepša hvala za čestitke, saj še ne dojamem!user posted image

Pa še nekaj slikic naše male maškare (komaj smo preživeli dneve pred pustom, saj je, kljub temu, da je bila doma, nekje pobrala neko trebušno-črevesno zadevo, ki jo je lepo zdelovala z drisko in ne-apetitom; poleg tega pa je spet preživela tri od štirih tednov doma ravno takrat, ko je bilo zunaj največ snega):
user posted image

user posted image

Obsedenost: nekaj časa je bila nora na Nodija, seveda se je končala takoj, ko je dobila velikega plišastega Nodija. Sicer občasno še pogleda risanko ... ampak tu se je obsedenost končala. Itak. Zdaj pa ji je marsikaj všeč, prevladuje pa mogoče Hello Kitty. Itak, drugič.

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 23.2.2010 21:51:05 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
23.2.2010 23:09:17   
živa
Hoj!

Kasija, da ne boš mislila, moja dva sta tudi od ponedeljka doma. V vrtcu sta bila, jupiii, en cel teden user posted image . Čvergi je kar jokal, tako je bil prehlajen, in je imel malo vročine, N. je kašljal in tudi potem dobil vročino - ravno toliko, da jo ima. Čvergi je že bolje. Upam, da bosta šla v četrtek v vrtec, ker se mi moja mami in tašča že kar smilita, ker ju kar naprej prosim za varstvo (včeraj sem morala na teren, danes sem predavala študentom). Sem prišla danes ob 20h iz službe user posted image .

10ka, morda jutri po službi pridem po plašč? Hvala! Te pokličem, ko bom videla, kako mi bo zneslo. Jaz imam pa eno ogromno torbo posteljnine - jo še rabiš? Ampak prosim, pridi do mene in izberi, kar rabiš, ker je ne spravim do avta, je pretežka.  

sanwebdra, o, kaka luštna rožica!

skuštrana, pa drugič, če boš kaj rabila user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
24.2.2010 11:04:52   
VANILI
OJ MAMČICE!!
Sem si vzela minutko za prelet in ugotovila, da ste bili lepe maškarce, pa da ima sanwebdra službo za NDČ (joj a se spomniš, kako si bila obupana?? pa poglej zdaj, jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image ). Pa zihr sem kaj spregledala, a žal se mi mudi in samo norim.

Na kratko, da poročam, da me ne pozabite:
1. počitnice smo preživeli v Bovcu, smčali, plavali, drsali in se sankali in je itak prehitro minilo. Teo, jasno, je hotel v globoko vodo brez rokavčkov, ko je vidu Živo in da on zna plavat. Pa sem ga pustila in se je glugluglu, malo pod vodo. Tok, da mi je verjel, da rabi še mal otreninga. Revček pa je, ko si je moj obul bigfutke, iskal svoje pancerje (ki jih jasno nima), češ oo, ati, si tudi meni smučke prinesel. Se mi je kar zasmilil. Po moje bo drugo leto že na smučah, ker ga veliko bolj zanima, kot našo bukvožersko Živo. No in potem mi je par krat iz sankališča učel na smučarsko progo in kar hotel na vlečnico.
2. igra in govor - živo posnema kot papagajček, zna se sam zaigrat, včasih nam na dušo piha, ko vpaša, če se kdo gre z njim igrat in če se noben ne more, gre v kotek in glasno (tko mal dramatično) vzdihne, če ga ne slišimo, pa to ponovi, da ga pač slišimo in potem pogleda v zrak in v daljavo... "Ahhh.. noben se noče z mano igrat..."
Pa včasih mu rata, včasih pa tud ne in potem se zaigra sam.
"Borbe" med sorojenci: včasih se tako lepo igrata tudi po pra ur, včasih pa tako vpijeta, jokata, zdaj en zdaj drug, da je to neverjetno. In sploh, če ma Teo preblisk in zagrabi Živo za lase, pa ona njega... Ampak ,tudi to je del odraščanja in sobivanja, menda. Ja, govor - ful je gobčen, sam par glasov ne zna izgovorit: r, k, f. In je tko hecen, kako pol govori.
3. user posted image : no komment... bom probala s pelinom. Dedlajn je začetek pomladi. In prigovarjam mu, da so papike že tok stare, da se bo mleko pokvarilo. A ma kera boljši izgovor? vse drugo sem že probala: da so ostale doma (ko smo bli v Bovcu) - pa mi jih je "napumpal" in se prešerno zasmejal, češ mami, saj so tu!, da so utrujene (pa jih je začel božat...) skratka - nimam več idej, razen na ta krut način, da se pokvarijo... samo da ne bo mel traum kasneje...
4. razno: še vedno se pridkano držim monignaca, tako da sem na 1/3 poti, še 2/3 do konca leta. Menda bo šlo.

Zdaj pa šibam.

Lepo se imejte!!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
25.2.2010 22:38:05   
majoli
Helou,

maks je šele zdaj zaspal, v najini postelji itak. Ni mi jasno, ampak kar naenkrat moj otrok zaspi med pol deseto in deseto zvečer in potem je seveda vsako jutro jok. Ob sedmih že zgleda zaspan, potem se pa skopa in gleda nodija in to je njemu znak, da se žurka lahko začne. Nobena uspavalna tehnika več ne učinkuje. Potem pa leži v postelji, si prepeva, premleva dogodke iz vrtca, hodi po sobi, si nosi igrače, zahteva, da ga gacam po hrbtu, eni nogi, drugi nogi...Skratka, midva imava tega že dovolj, ampak hkrati se mi pa smili mali, ker res zgleda ni več zaspan oz. se on v to uspešno prepriča. No, vsaj iz sobe ponavadi ne hodi, si pa danes po enournem 'uspavanju' ni mogel pomagati in si je dal na glavo maškarco za piščanca in se previdno prišel pokazat. Potem pa ne moreš biti hud in te itak ne jemlje več resno. Kupila sva mu tudi taveliko posteljo, ampak jo zgleda lahko kar oddamo.

Smo pa bili na eni telovadbi in srečali Jenny Anny z Lano. Maks in Lana sta bila ful tanajmlajša in sta večinoma ignorirala skupinsko dogajanje oz. sta si naredila svari tako, da je njima pasalo.

valči
, glede izkazovanja ljubezni; jaz sem si danes celo službo želela samo, da bi šla lahko malega polupčkat v vrtec. Midva sva oba taka, da ga veliko objemava, lupčkava, žgečkava... in mislim, da je to zelo fajn za otroka, jaz si pa itak ne morem pomagat. Je pa res, da se še kako hitro ne bodo več hoteli cartat in moramo to zdaj fajn izkoristit.

živa in 10ka; vedno pozabim napisati kako je bilo fajn na mini srečanju in da sem jaz takoj za še kakšno sobotno druženje.

sanwebdra, bravo za službo! A to je ta, ki jo že imaš ali kaj drugega? Kako je London?

se grem stiskat k mojima. lahko noč

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
26.2.2010 19:49:50   
mama06
Punce pozdravljene še z moje strani!

Se opravičujem, da se nisem nič oglašala, ampak za nami je mesec dni borbe za atijevo življenje. Hvala UKC LJ in vsem kirurgom, zdravnikom,..., ki so se trudili in se še sedaj trudijo, da bi ati lahko živel normalno življenje. Borba ostaja naprej, ampak je sedaj malo laže. Tako da sem sedaj skoraj vsak dan v LJ.

VANILI glede dojenje smo mi naredili tako, da je J 1X prespal pri mojih starših in potem sem izkoristila in mu nisem več dala zize. Pa je bila kriza samo prvo jutro par minut, ampak ker ljubi knjige, sva pač pol ure brala. Potem je sicer še parkrat poskusil, ampak ni trmasto vztrajal, tako da smo od 8.1. 10 brez in sedaj ko jih vidi reče, da so to njegove zizeuser posted image user posted image

sanwebdra BRAVO!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

valči - tudi mi se nonstop lupčkamo. Danes zjutraj mi je mali celo rekel, da naj nehamuser posted image user posted image user posted image

govor - najbolj zanimivo je ker ne zna reči H, ampak reče F in pihaj se sliši kot pifajuser posted image

Lepo se imejte in pazite nase in na svoje bližnje!

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?