|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
5.2.2010 21:44:18   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

elian in gal se smejita in sedita v posteljici.

Iiiiiiiii user posted image . Kasija, jaz bi ju kar dala skupaj v sobo. Zvečer - dokler ne zaspita - in zjutraj bi bila za vsak slučaj malo bolj pozorna, ampak drugače se mi zdi super.

2ursae, pri nas, če sta oba, je kar znosno. Se kar sama zamotita, dokler se ne spričkata za kakšno igračo ("to je moje!" user posted image ). Veliko se igramo z vlaki (leseni iz Ikee, Lego, Tomažek), nekaj časa se žogamo, tudi s plastelinom ustvarjamo (predvsem delamo kačice z "mlinčkom" ali kar z roko, pa valjamo ga z valjarjem in vtiskujemo modelčke), skupaj kuhamo (jima dam npr. bučko za razrezat z jedilnimi noži) ali pečemo piškote, dajemo prat - ok, to so recimo gospodinska opravila, ki jih delamo, če/ko so pač na sporedu; sestavljamo puzzle, od risank je priljubljen Nodi ali Baby Einstein ali Garfield (ta bolj pri N.), pa s pručk skačeta na sedežne blazine, sestavljamo stolpe ali tunele iz legic oz. mlinčke in cevi iz Poly-M kock, kaj rišemo (voščenke, barvice, flomastri, z vodenimi se mi trenutno ne da pucat user posted image ), zanimiva jima je lesena "steza" za frnikole, nekaj časa nazaj sem jima postavila šotorček, beremo knjigice, valjamo se in plezamo drug po drugem, svetimo z baterijami, proti večeru jih dam v banjo, če nimata vročine, delamo cesto iz domin, se igramo z avtki po tepihu ali sestavljenih cestah ali kar tako, rišemo po tabli, se skrivamo pod kovtri, vozita "vlak" (= stol s flisom na nogah, da se ne odrsa parket), plešemo, pojemo, gremo se prstne igre, kuhata v svoji kuhinjici, igramo klavir ... evo, po mojem sem ti naštela praktično vse, kar počnemo doma.

Danes ob 2h zjutraj sem končno oddala tisti projekt; no, zdaj pa še doktorat, pa grem lahko rodit user posted image . Jjutri grem dopoldne že na teren user posted image . Popoldne pa N. še enkrat praznuje, s svojima sestrično in bratrancem user posted image ; sem ravno spekla biskvit za torto. Si je zaželel čokoladno z jagodami user posted image .

Kašljata še vedno, pa upam, da se bo čez praznike malo umirilo ... in da ne bosta takoj spet zbolela, ko prideta v vrtec.

Lp,

živa 

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
5.2.2010 22:49:58   
valči
Kasija,lepo za tvoji mali cartiki,morda pa ju le daš skupaj spati.

živa,ti si tako preveč pridna,od kod ti le možgančki imajo papico za delat.
Doktorat?Kapo dol pred tabo,res.Bi res rada v miru rodila,ne?

Dogodek v mestu Brežice:Mihael pride včeraj iz šole z vročino in glavobolom in bolečim grlom.Preleži.Jaz v planu,da danes k zdravnici,ker je vikend in nočem k dežurnemu.Pač samo njej zaupam.Zjutraj pokličem,ima vse ure zasedene,reče,naj prideva,bo treba čakat.Vredu,samo,da prideva.Zbudim punci,Nina vroča.Glp.Jo oblečem,se carta po meni,ji zmerim vročino,38.3.No,vzela bom še njo za foro zraven,ko glih gremo,pač za ziher.

Se peljemo,tik pri tabli Brežice,bruhhhh zadaj.Vlečem iz torbe rezervne hlače,dajem Mihaelu,on se dere,hočem zraka,Nina bruha...Ustavim,vsa je pobruhana,jo dam ven iz avta.Jaz kura,brez vlažilnih robčkov,brez brisače,plenic,brez ene majčkeuser posted image Mislim.Vzela sem hlače,štrample in gatke,če se slučajno polula.Nič pa za gor.Ej,vedno sem vse vzela,danes ne.
Nič,treba it kupit.
Jaz grem v Mano z tem revškom,smrdečim,pobruhanim,prosim trgovko za komplet vsega zgoraj.Od spodnje majčke naprej.Mi hitro poišče še majčko,brezrokavnik in bundico,sem vzela 4.,ker je njihova najmanjša cifra.
Jo preoblečem kar v nove cote.Joj,grozen filing,nikoli še nisem dala nikomur neopranih cunj gor.No,danes prvič,sila prilike.
Sem pol šla v Baby center tik zraven po vlažilne robčke,da jo spucam.Namenoma ji nisem tam cunj kupila,če ne bi bankrot.Tam v Mani pa dala le 27 evrov za vse.

Tako gremo k zdravnici,Nina ni šla zastonj zraven,ima vnetje ušesk,Mihael angino.Nina dobila Hiconcil,Mihael Ospen.

Tako je to,cartanje,pa bo zdravje prišlo nazaj.

Pisala sem vam to štorijo zato,da se vam to ne zgodi.Vedno,vedno sem vse zraven vzela za preoblečt.Le danes ne.Le zakaj,jaz kokica?user posted image

Mejte se.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
5.2.2010 22:52:49   
2ursae
kukuc,

hvala za vse ideje, kaj lahko počnemo doma. Moram rečt, da smo ta teden kar lepo peljali skozi user posted image , mi je pa kar fino, da je vikend, ko bo tud mož doma (čeprav mora tudi delat), pa bo malce bolj zabavno.
Pustit ju, da se igrata sama: kaj pa vem, saj tud ju pustim, ko moram skuhat, pa danes sem npr ko sta se lepo igrala, malo izkoristila ta čas za telefonski klic prijateljici, kar me je kar poživilo user posted image . Bor je tak tip, da bi se šel lahko ves dan solo, A. pa ima strašno rad družbo, pa ne mislim bratove, ampak družbo odrasle osebe. Tako da se igramo kar skupaj, če pa že izginem, me pa A. hitro pride iskat user posted image . Se mi bo pa prileglo it spet v službo, čeprav trepetam, kaj me tam čaka, ker imam tako del. mesto, da me vse počaka user posted image . Bosta šla pa drug teden k babici, da se malo utrdita. Spet ne bo nič z vrtcem, le položnica za opomin, da ga obiskujemo oz., bolje rečeno, da smo vpisani.

lepo bodite, vsi skupaj, user posted image user posted image za bolničke, male in velik, vam, valči pa še posebej user posted image , pa HB, da je neprijetna prigoda pri kraju in da si se dobro znašla.

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 5.2.2010 22:55:27 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
5.2.2010 23:01:15   
10ka
valči,  hvala za opozorilo. te bom imela v mislih. me pa ful vedno spominjaš na našo bivšo sodelavko, ki je bila zvezda cele službe, ful dobra vodja projektov itd. po dveh porodniških je dala odpoved in se doma na kmetiji posvetila svojemu delu in malčkom, potem pa še enega otročička imela... kakor pišeš se zdi, da super rihtaš svojo družinico in sebe doma, tako da čestitke.

2ursae user posted image user posted image , samo da ste bolje. vrtec bo pa že

letos so v lj spremenili kriterije za vrtec in je manjša možnost, da ga bo katja sploh dobila. samo se sploh ne sekiram, s tem se bom ukvarjala aprila.

uživajte s svojimi palčki, se pišemo...

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
5.2.2010 23:02:06   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Bor je tak tip, da bi se šel lahko ves dan solo.

Sem prebrala šolo in skoraj oči ven vrgla user posted image .

Valči, tebi pa user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: valči

Bi res rada v miru rodila,ne?

jaaaaaaaaaaaaa user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
5.2.2010 23:03:02   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

letos so v lj spremenili kriterije za vrtec in je manjša možnost, da ga bo katja sploh dobila.

Ma daj!

Kako spremenili?

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
6.2.2010 9:33:37   
skuštrana
Valči, zdej se smešno bere, samo verjetno ni bilouser posted image

Živa, še malo izdrži pa bo user posted image

Kasija, pri nas je Liza tista, ki jo je težko zabavat in animirat. Jaz nimam več idej, sem rekla M da jo bom drugo leto vpisala na atletiko, plavanje, dramsko, itd..Vsak dan nekajuser posted image No, v glavnem hodi na plavanje in raztura, nas že snubijo da jo damo trenirat, ampak....nama nekako ni. Samo po drugi strani pa full rada hodi in je najboljša v grupi..Samo ko so tiste plavalke tak čudno razvite, vse imajo ogromna ramenauser posted image user posted image

Lane, ja, naša je bilauser posted image user posted image Mam filmček, samo ga ne morem na you tube naložit, ne vem , nekaj mi nagaja...

Naš Oton je začel pa na veliko plazit, komaaa...Vse dol potegne, kable najde, jih prav išče, nič več ni varno. Sem že malo pozabila kako je to, ker Arsen ni bil tak tič, pa še veliko kasneje je začel plazit. Oton bi pa po moje rad Neli ujeluser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
6.2.2010 11:49:12   
2ursae
pingi, dej povej, kje na Lefkasu ste bili (kraj) in katere plaže so vredne obiska. Sem si namestila Google Earth in bi rada mal pogledala, imam namreč v planu it junija, če bodo finance dovolile.
Glede Lego kock in e-baya: U. je to kupoval na svetovnem e-bayu, pol pa pri ponudniku vidiš, iz katere države je. Je pa poskusil tko skombinirat, da če je imel en ponudnik več zanimivih stvari, jih je poskusil dobit več in se je potem z njim zmenil, da jih da v eno pošijko.

user posted image posušen plastelin: kakšna ideja, kako ga rehabilitirat? Malo vode in gnetenja - sem poskusila, pa postane tak pocast in spusti tudi malo barve. Kaj drugega morda?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
6.2.2010 12:35:21   
Kasija
2ursae jaz plastelin zmočim z vodo, drugega ti žal ne zanm povedat. pa pozabila sem povedat, da sem elianu za novo leto kupila tak genialen set modelčkov za plastelin v mothercare. stane 20evrov. notri so mofdelčki za stiskat plastelin, pa rezala, pa za oblike vtiskovat...v glavnem enih 20 kosov raznega orodja in nekaj malega plastelina. za ustvarjanje imajo v mother care res lepo zbirko stvari. sem kupila tudi barve, moosgumi, imajo bleščice, nalepke, lepilo ki se  spere in tako plastično držalo za nanos. v glavnem je za iti pogledat, če kaj ustvarjate.

živa  držim pesti, da ti znese vse končat in imet potem eno super mirno porodniško!

valči a veš, da se je meni zgodilo podobno zadnjič? sem šla k staršem na obisk, pa je elian bruhal, gal se je pa pokakal (začetna rotavirusna faza) in je šel mož v kika kupit vse cunje za preoblečt. za gala je vzel narobe številke, tako da imam zdaj premajhne cunje doma user posted image

skuštrana saj to z lizo in elianom, meni vsi govorijo da bom en dan ponosna nanj. saj sem že udaj ponosna, zelooooo, ampak za vzgajat ga pa elian res ni lahek otrok.

10ka kakšni novi pogoji? jaz tudi vpisujem v ljubljani. za vsak slučaj. ker se zdi, da tule npri nas bo težka z vrtcem.

10ka, pingi mi smo zdravi. sprehod naslednji teden? pa oktoberka, če še kaj bereš, vabljena! če ma še katera čas it zraven, tudi pridite!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
6.2.2010 14:30:39   
2ursae
za lj vrtce si poglejte tule:
http://www.ringaraja.net/forum/Novi_kriteriji_za_sprejem_v_lj%25_vrtce/m_4901358/tm.htm

kar mi je v oči padlo je, da starejši otrok, ki je že v vrtcu, ne bo prinesel dodatnih točk mlajšemu, ki se vpisuje user posted image . Janković je res lepo zrihtal user posted image user posted image
kasija, mi, ki nismo iz LJ imamo pa izgleda da še manjše šanse za vpis kot prej ...

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 6.2.2010 14:31:39 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
7.2.2010 20:27:47   
10ka
Hja tale nova pravila z vrtci so kar zoprna. V vrtcu sploh še ne vejo, kako bodo izbirali med vlogami, ki imajo enako število točk (če ima 20 vlog 77 toč oni imajo pa samo še 3 prosta mesta)... zihr bo spet cela zmeda, kot je vedno pri spremembah v delu javne uprave. se pa to pot ne sekiram. bo že...

mi smo šli danes v narodno galerijo, potem v tivoli in še v kitajsko restavracijo. slike so bolj impresinirale katjo kot tjašo. je pa fino, ker je vsako prvo nedeljo v mesecu brezplačen vstop in ti ni žal, če si notri samo pol ure, kot pač palčki zdržijo. sta se pa deklici kar dobro držali in smo preživeli eno res prijetno popoldne.

< Sporočilo je popravil 10ka -- 7.2.2010 20:28:19 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
8.2.2010 18:49:16   
živa
Hoj!

Jaz sme iemla tudi velike načrte, kako bomo z malima šli v kak muzej in kaj pogledali, ko je danes prost vstop. No, itak imata še kar/spet vročino; saj ne vem kaj naj napišem. Od ponedeljka sta bila doma, pa je imel N. danes ravno malo vroćine, čvergi pa, ko je popoldne vstal, 38.8, tako da sem mu dala kar Calpol, glede na to, da popoldne navadno vročina še naraste.

Imam eno res grozno vprašanje: a je katera pozimi res naveličana starševstva? Ne otrok, da me ne bo katera narobe razumela, ampak vsega, kar za starše prinašajo nenehne bolezni, posledično bivanje v stanovanju brez izhodov ven, naveličani otroci ... Jaz že komaj čakam pomlad. 

Grem hitro v kuhinjo, da se mi (spet user posted image ) piškoti ne zažgejo.

Lp,

živa  

< Sporočilo je popravil živa -- 8.2.2010 18:50:23 >

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
8.2.2010 23:42:43   
Ulaa
živa: user posted image user posted image user posted image user posted image !

No saj mi smo na istem, sem tako mislila, da bi vsaj za kak dan kam skocili, pa mi je ze v cetrtek zakuhal tavelik, dones pa se tamal. Mislim user posted image user posted image user posted image user posted image !

Ja in imam povn kufr teh bronhiolitisov, viroz, rehladov, vrocin, ventolinov, flixotidov.... otroka imam pa se vedno zeloo rada user posted image

A bo kmal pomlad?

Lp

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
9.2.2010 8:33:47   
Kasija
Dobro jutro!

Samo v informacijo, če katera pokuka sem in je prosta - z 10ko in pingi se dobimo na kavi v koloseju ob 10h.

živa zime sem strašno naveličana, ker smo stalno notri. tudi same bolezni, ko ne moreš nikamor, otroci so sitni...tudi komaj čakam pomlad!!!!

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
9.2.2010 9:12:00   
živa
Hoj!

Jaz sem v službi, tašča pazi mala dva, fovš sem 10ki, kasiji in pingi, ki se dobijo na kavi, dela imam ohoho čez glavo, pa še na teren moram en dan v tem tednu - sploh ne vem, kdaj?

user posted image posušen plastelin: kakšna ideja, kako ga rehabilitirat? Malo vode in gnetenja - sem poskusila, pa postane tak pocast in spusti tudi malo barve. Kaj drugega morda?

2ursae, v soboto sta mi ga N. in bratranec vsega zmešala, tako da imamo zdaj same drobtine in niti enega uporabnega kosa več. Pomaga po mojem nič, jaz sem vse zmetala stran, kaj naj. Sem pa naročila tole, bi morala že prejšnji teden dobiti, pa upam, da pride skupaj s kockami ta teden (je še za N. RD), in poročam, ko preizkusimo:

http://www.otroski-svet.si/402,buber-pena.html

Lp,

živa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
9.2.2010 15:43:26   
Kasija
hvala za družbo pingi in 10ki, pa jaku posebaj, da sta se z elianom igrala. mi je skrajšalo sicer doooolg dan sama s fantoma.

živa s tole buber peno sem se jaz igrala na sejmu za otroke na gospodarcu, meni se je zdela zanimiva. poročaj, prosim. zaenkrat ne bo nič novega, dokler še gal ne zraste toliko, da ne bo vsega jedel.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
9.2.2010 17:40:10   
valči
živa,tvojadva rabitauser posted image user posted image za zdravje,upam,da bo kmalu konec bolezni pri vas.

Našadva sta vredu AB je obema prijel,vročina je padla,smo doma in nič nam ni hudega.

Kar se tiče igrač,odkar sem bila na tistem predavanju,res gledam drugače na vse,stanje doma je bistveno bolje.
Res se sami ful zaigrajo,vtikujem se ner,razen,če se ful derejo,tega je vedno manjuser posted image Tavečjadva si delata iz stolov šotore,hiške,vzameta domače stvari in domišljija rula.Mi je žal.da se tega nisem zavedala že prej,kler me ne bi rabilas tolkokrat vest pečt,kot me je.Sedaj sem se sprostila,delam svoje,če me rabijo,pridejo k meni,če jim je,z mano počnejo običajne reči.

Da vidite,kako gredo vsi trije prah brisatuser posted image Tekmujejo,kdo bo več sčistil in lepšeuser posted image

Trenutno Lara gleda risanko,Mihael riše gusarsko ladjo,Nina pa z polžkom,zlaga like not.Se mi zdi,da edino Nina še uporablja igrače.Pliškote ima rada,račke od Tomyja,pa lesene sestavljanke...

Mamica pa veste,kje jeuser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
10.2.2010 21:46:11   
živa
Hoj!

Saj ne pričakujete, da bom pisala kaj drugega kot o boleznih, kajne user posted image ? V glavnem, N. sem peljala k P, ker je imel 39 vročine, je posumila na angino, ampak je bil bris negativen, pljuča so čista, ušesa ok, diagnoza: viroza. Po celem tednu doma user posted image , brez vrtca in izhoda ven. Čvergija nisem peljala, ker je bil danes 2. dan brez vročine.

Zjutraj sem se cijazila v LJ h ginekologu, potem bi morala pa v hribe na teren, pa sem na srečo odpovedala. Popoldne, ko sem peljala N. k P, pa nisem prišla od hiše po bregu na cesto, smo morali skidati celo pot user posted image . Jutri grem z vlakom v službo, ker ne bi imela kje parkirati ob teh zametih. Res mi je lepa bela zima, ampak zaradi vseh bolezni bi imela že pomlad user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
10.2.2010 23:45:15   
valči
živa ti pa se mi res smiliš,nikoli mira pred bolerznimi otročkov in pred službo.Upam,da bo končno bolje pri vas,ker ti bi sedaj rabila le mir.

Veš,nekaj bi te vprašala.Enkrat si pisala o stojalu za frnikole,leseno.Naš mali bi imel za rojstni dan frnikole in bi mu še stojalo kupila zraven.Bi mi napisala,kje naj to kupim,do marca imam čas.

Jutri gremo k P na kontrolo,pričakujem vse vredu,vsaj videt je tako.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
11.2.2010 8:25:26   
2ursae
oooo, kolk snega. Danes smo doma, imam dopust zaradi izrednih vremenskih razmer user posted image ... 

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
11.2.2010 8:58:30   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: valči

Veš,nekaj bi te vprašala.Enkrat si pisala o stojalu za frnikole,leseno.Naš mali bi imel za rojstni dan frnikole in bi mu še stojalo kupila zraven.Bi mi napisala,kje naj to kupim,do marca imam čas.

Mi smo jo dobili za darilo. Ne vem, kaj ti je lažje, naročanje prek spleta ali da greš v trgovino in pogledaš. Prek spleta sem npr. našla tole:

http://soncek.si/si/lena-65274-steza-za-kroglice-manjsa-i18267.shtml (ta je plastična)

Imajo tudi lesene od Eichhorna, 3 različne velikosti/oblike (če na strani soncek.si v iskalnik vtipkaš "leseni tobogan za frnikule", ti jih prikaže).

Te Eichhornove imajo tudi v Müllerju.

Sem iskala na nemškem Amazonu sliko naše steze, pa nimajo čisto nobene take. Pri nas se te "šine" oz. posamezni elementi sestavljajo kot stranice kvadrata, je taka preprosta in uporabna steza.

Upma, da najdeš kaj; če jih bom kje videla, ti sporočim.

Lp,

živa

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
11.2.2010 10:09:21   
2ursae
valči, mi smo kupili tega:

http://www.lehre-bei-hofer.com/at/html/offers/2827_15352.htm

ampak saj veš, da je pri Hoferju tko, da ko imajo, dobiš, potem pa ne dobiš več. Poskusi po netu z iskanjem besede kugelbahn, pa boš našla veliko zadetkov.
Pa še nasvet: vzemi vsaj dva kompleta, da lahko narediš daljšo progo. No, odvisno od tega, koliko kosov je v kompletu. Tega Hoferejevega smo vzeli dve škatli, je pa res, da je bila cena skrajno ugodna.

Maškare: help, Bor noče bit nič (planirali smo sovo), hoče bit ... pozor .... :Bor user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
11.2.2010 10:36:26   
pingi
Ojla!

Tale sneg je pa meni že čisto odvečuser posted image

2ursae, sem ugotovila, da ti sploh nisem odgovorila na vprašanje o Lefkasu.
Torej, mi smo bili v kraju Nidri, to je na vzhodni strani otoka, kjer je nasplošno bolj turistično. Če bi lahko takrat izbirala bi definitivno izbrala zahodno stran oz. kraj Agios Nikitas, ampak na žalost ni bilo več izbire (pač tri dni pred odhodomuser posted image )
Skratka, plaže, ki so definitvno vredne ogleda pa so: Porto Katsiki, Egremni, Kathisma, Milos, Pefkoulia, pa tudi plažica v samem Agios Nikitasu je zelo lušna.
Vsekakor pa zelo priporočam dopust na Lefkasuuser posted image  Mi smo bili sredi junuja in je bilo carsko (toplo, voda tudi presenetljivo topla, ni tolk folka...)

Aja, glede maškar, Jaka tudi noče nič oblečt, tako da sem se sprijaznila, da letos pač še ne bomo maškare.

Jaka gleda Telebajske na tv, Maja spi, mami pa spet na netu visiuser posted image  

10ka, Kasija, lepo vas je bilo videt in poklepetatuser posted image

Živa, Valči, Ulaa in ostali bolančki, vam pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo kmalu bolje!

Snežni pozdrav vsem!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
11.2.2010 11:05:56   
živa

Maškare: help, Bor noče bit nič (planirali smo sovo), hoče bit ... pozor .... :Bor user posted image

Pri nas pa je N. določil, da moramo biti jaz, čvergi in on pikapolonice user posted image . En kostum imam, recimo da zase, mami pravi, da mi bo jutri zašila dva za otroka, samo blago moram nekje nabavit. Jaz sem čvergiju lani dala na glavo kapo z miškinimi ušesi in je bil pač miška, ga oblečeš v belo in to je to. Po mojem sploh ni vedel, da je v maski user posted image . N. je bil princeska user posted image , leto dni prej pa pikapolonica, isto samo s kapo na glavi in okrog vratu sem mu čez navadna oblačila zavezala krila. Bil je torej namaškaran, pa ga ni nič oviralo oz. ni bilo nič drugače kot navadno, pa sva bila oba zadovoljna user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
11.2.2010 12:13:53   
10ka
Maškare: help, Bor noče bit nič (planirali smo sovo), hoče bit ... pozor .... :Bor 

user posted image Povej, da se sove skrivajo tudi na vejah borovcev

pingi, kasija - res je bilo fino. Upam, da se kmalu spet vidimo. Če se bomo sploh kdaj uspeli izkopati iz vseh teh kupov snega. A se ni včasih nekaj govorilo o globalnem segrevanju?

Danes sem Tjašo peljala v vrtec kar s sankami. Počasi bomo na našem hribu podrli drevesa in postavili žičnico za smučarje. Bo kera prišla?

Prvi del sage iskanja avtosedežev se je zaključil, danes sem nabavila tegale . V roku treh mesecev bomo (verjetno) nabavili še enega kombiniranega (9-18 kg), samo bom šla najprej s Tjašo v kakšno trgovino, da vidim, kako sedi teh avtosedežih.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?