|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
8.3.2010 10:37:01   
skuštrana
Mi imao 10 colskega in je bil Arsenu prav že oktobra, ko ga je dobil. 2ursae, mogoče niste dovolj spustili sedež?

10 colskega imajo tudi v pikapoki, ima tudi zavoro, kar kettler nima in napihljiva kolesa. Cena pa skoraj ista, meni je malo žal da nisem šla tistega vzet.
Moja prijateljica je svojemu za 2rd kupila 12 colskega in ga mali še sedaj pri skoraj 3l ne more uporabljat, zato sem se jaz potem odločila za 10-ko, pa 12-ko že imamo swinnov bicikl od Lize.

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 8.3.2010 10:41:42 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
8.3.2010 11:05:08   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Mi imao 10 colskega in je bil Arsenu prav že oktobra, ko ga je dobil. 2ursae, mogoče niste dovolj spustili sedež?

oktobra nismo niti poskušali, mislim, da smo ga nekje septembra pospravili. No, saj je vseeno, glavno, da mu bo sedaj prav user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: živa

2ursae, čudno se mi zdi, da bi bilo B. 10-colsko premajhno, ker je npr. Klaudia za L. pisala, da so ga lani že veselo uporabljali.

itak je znano dejstvo, da imajo punce daljše noge user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 8.3.2010 11:06:02 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
8.3.2010 12:13:07   
Kasija
jaz sem mislila vzeti od kettlerja. hvala za pomoč, glede na nasvete bom vzela 10 colsko. a je pomembno, da ima bremzo? sem pogledala tega na strani od pikapolonice, samo bi rada res trdno kolo. trikolesnika smo dvakrat ali trikrat nesli nazaj, pa še ni bil dober. elian pa še dodatno ni ravno nežen lastnik.

< Sporočilo je popravil Kasija -- 8.3.2010 12:17:32 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
8.3.2010 12:16:48   
Kasija
živa jaz sem za večerno druženje. ne morem ob ponedeljkih.
hvala za ponudbo, bom najprej skočila do klaudie pogledat kolo, mi je bližje.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
8.3.2010 12:55:11   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

2ursae, čudno se mi zdi, da bi bilo B. 10-colsko premajhno, ker je npr. Klaudia za L. pisala, da so ga lani že veselo uporabljali.

itak je znano dejstvo, da imajo punce daljše noge user posted image

Aha, v tem je štos user posted image . Pa še bolj znajo dat noge narazen user posted image .

10ka, 2ursae, Kasija, imate SMS za jutri - če ne bo snega user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
8.3.2010 19:17:30   
10ka
živa - nimam SMSja, niti ZSja, tud PMSja nimam user posted image

a vi to že ful kolesa imate? jaz bi tjaši kar unega navadnega nabavila, ki ima pedala pa dva koleščka za učenje ob vsaki strani. a je še prezgodaj za to? je pa res, da ga bo še prehitro prerasla...

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
8.3.2010 21:52:23   
živa
Ajao, kaj dela nosečnost - seveda kasija in 10ka nimata SMS-jev, ker sem ga poslala samo 2ursae ...

Skratka, napisala sem, če se jutri dobimo - ampak menda bo sneg (ponekod v SLO že rahlo sneži) in potem obedve z dolenjskega konca menda ne bosta vozili v LJ ...

Lp,

živa

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
14.3.2010 21:08:06   
majoli
10ka, tole sem danes prebrala: naravno odganjanje mravelj - pri vhodih daš nageljnove žbice, če pa so se mravlje že naselile, pa narediš 1/2 litra vode + 1 žlica sladkorja + 2 žlici kvasa; daš v plitve posodice in razporediš po stanovanju.

Za nami je lep aktiven vikend; smo bili v Snoviku in tudi nam je tam prijetneje kot atlantis. Danes pa smo šetkali po živ. vrtu, ampak resnici na ljubo je Maks ves čas samo čakal, da pridemo do vlakca, ki pa ga žal še ni.

Lep teden vam želim!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
   RE: Deset_ke007
16.3.2010 21:44:41   
pingi
Ojla!

Prihaja pomlad in to je videti tudi tukaj na RR user posted image

No, saj se tudi jaz javljam samo zato, ker sem trenutno sama in sem grozno žalostnauser posted image
Jaka bo namreč že drugo noč preživel na infekcijski. Je iz nedelje na ponedeljek začel bruhat, pa se kar ni ustavilo, pa skoz je samo ležal... Smo šli popoldne k P, pa je kar takoj napisala napotnico, ker se je baje že videlo, da je dehidriranuser posted image  (po samo dobrih 12 urah!)
Je šel možek z njim, ker jaz pač še dojim Majo. Je pa dobil že 4 flaše infuzije.

Mah, sej nočem s tem morit, ampak malo se moram razpisat, kako mi je hudo. Skoz razmišljam, kako je z njim, pa kako se mora počutit... Imam stalno vozel v želodcu in se sploh ne morem sprostit. user posted image
Ne vem, ene mame znajo veliko bolj flegma prenašat vse bolezni, meni je pa to skoraj konec sveta...

Saj vem, da bo bolje, ampak trenutno sem pač tako razpoložena.
Pa brez zamere!user posted image

Uživajte v toplih dneh!

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
   RE: Deset__ke007
16.3.2010 22:53:03   
valči
pingi,vem,kako ti je.Naš Mihael je pri še ne dveh letih padel s pulta in v loku začel bruhat,obenem pa je še imel AB,vnetje ušes.Sta z možem šla in je mali ostal tam.Prišel možek domov,s solznimi očmi in z oblekicamiuser posted image Nikoli ne bom pozabila.Lara pa stara kak mesec,ne vem čisto točno.Mihael sam tam,joj,kako mi je bilo hudo.Pol še pa se mu je slabšalo tam,dobival vročino,čisto bogi je bil.Peti dan ga je mož vzel na lastno odgovornost ven,ker je menil,da mu v bolnici ne bo bolje.In res,doma mu je vročina padla.
Ti se pa res ne user posted image preveč,čeprav te razumem,vendar Jaka sedaj bolnico nujno rabi,ni druge.Pa otročki tam tak veliko spijo,sploh ,ko so na infuziji.Naj čimprej ozdravi.user posted image user posted image user posted image

Ostale mamice,kje ste?Res je tema zamrla,se vidi,da se pomlad bliža.

Mi smo po starem,otroci rakete,da joj,Nina pokašljuje in smrka,vendar gre.Šolarček uživa v učenju novih stvari,Lara pa tudi vredu,le v vrtec zadnje čase ne gre preveč rada.

Dajte še kaj napišite ostale,je kera nova user posted image ?
Kako kaj Micla?
2ursae,a je velika skrivnost,da si šla dol s tiste teme,ko sem jaz gor prišlauser posted image Si se me ustrašila?No,mislim si,zakaj,boš že povedala.Motivacijo pa mi lahko držišuser posted image
Babike,javite se kaj,nočka

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
   RE: Deset___ke007
17.3.2010 8:31:48   
skuštrana
2ursae,a je velika skrivnost,da si šla dol s tiste teme,ko sem jaz gor prišlauser posted image Si se me ustrašila?No,mislim si,zakaj,boš že povedala.Motivacijo pa mi lahko držiš

Jaz jo tudi malo sumim user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
   RE: Deset____ke007
17.3.2010 8:38:44   
skuštrana
Pingi, user posted image ti kar pojamraj user posted image

Mi se tudi letos ne moremo rešit teh bolezni. Arsen kašlja kot najhujši kadilec, pa trma ga je ulovila in to ta huda (noče hodit, samo nosil bi se, noče nikamor it, samo doma bi bil,..meče se po tleh, bruha od ipike,ampak trma je ok, samo da je zdravje), Otona sem včeraj pop peljala na ORL urgenco, ker mu je ušeska začel tečt gnojuser posted image user posted image user posted image in ima spet AB...Liza je pa letos hb zdrava. DOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTT   MMMMMMMMMMMAAAAAAAMMMMMMMM ZZZZZIIIIIIIIIMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4612
   RE: Deset_____ke007
17.3.2010 8:58:05   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

DOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTT   MMMMMMMMMMMAAAAAAAMMMMMMMM ZZZZZIIIIIIIIIMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

podpis

valči, no comment user posted image ... zaenkrat. Ful bi bila rada še rada v vaši družbi na tisti temi, vas še vedno berem. Ful ste pridne user posted image .

pingi, o hudo user posted image . Na infekcijski sva z Borom že bila, a to je bilo drugače, sem bila z njim. Potolaži se, saj ni sam, tudi očka mu lahko nudi vse, kar potrebuje. Glavno, da se bo pozdravil. Sem pa videla, da se starši tudi menjajo. Če imaš pri Maji kak daljši premor med dojenji, greš lahko k Jaku za dve urci ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 4613
   RE: Deset______ke007
17.3.2010 9:20:51   
10ka
o ta moj drugi otrok je tak angel. zajle že 1 uro plazi naokoli jaz pa visim na računalniku. ne morem verjet.

pingi user posted image user posted image user posted image za jakata. držim pesti, da bo hitro konec.

zima - maj tudi jaz dost. skoz je kdo bolan, če mo pa zdravi, pa tjaša poje kos stekla, da popestri situacijo. celo zimo ssem razkužrvala in prala, zdaj pomaldi se pa s temi mravljami ubadam. ampak moj moto je: vsala bolezen na porodniški je ena bolniška manj, ko bom v službi. ok, vem da je to slaba tolažba.

jaz kar pogrešam tale deset_ke007 forum, mi je žal da tako zamira. sem vedno vesela, da lahko še koga preberem, ko kaj novega napiše.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
   RE: Deset_ke007
17.3.2010 11:33:53   
sanwebdra

IZVIRNO SPOROČILO: 10ka
a vi to že ful kolesa imate? jaz bi tjaši kar unega navadnega nabavila, ki ima pedala pa dva koleščka za učenje ob vsaki strani. a je še prezgodaj za to? je pa res, da ga bo še prehitro prerasla...

Hej, še od mene po doooolgem času. Mi kolo že imamo (ati se ni mogel upreti), je pa res, da smo še daleč stran od tega, da bi ga Julija sama poganjala ... sicer pa nikoli se ne ve, na njem zelo rada sedi. :)

Pingi, pikepoke za vas. Saj bo vse v redu, LJ prediatrija je zakon.

No, jaz sem tudi še danes doma, je Julija prejšnji teden staknila virusno pljučnico, takoj sva za 3 dni dobili Sumamed in pregled danes. HB je AB prijel, tako da nima te nenavadne vročine, ki je narasla v pol ure na 38,5 (ene 3x dnevno). So me pa že kicali iz službe, kdaj se vrnem ... pri nas je res vedno problem, ko te ni ... sploh, kadar gre za otroke.

Poleg tega imamo še mojo babaico v bolnici (operacija raka na črevesju, polsedica stoma), ki ima velike težave, ker je staknila še sepso (ne bi se zdaj razpisala še o bolnišničnih okužbah) in pljučnico, pa še ko smo jo prepričali, da naj nekaj poje, je začela vsak večer bruhati, tako da ji zdaj delajo dodatne preiskave in je spet samo na glukozi.

No, naslednji teden bo, upam, bolj veselo, ima moja mami Abrahama.

lepo bodite ... kolikor mi je znano, nobenih novih Štajerskih nosečk
vem pa da se dve selita v hiše, ena je prevzela super odgovorno službo ipd.
skratka busy, vidimo se edino še pri zdravniku ...

papa

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
17.3.2010 12:05:56   
Kasija
pingi upam, da je jaka že doma user posted image user posted image user posted image user posted image jaz nisem bila nič bolj flegma, sem bila ruševina, ko sem stalno razmišljala kaj dela elian pa čeprav z očijem

lepo vas je brat user posted image

včeraj smo se dobila na piači 10ka 2ursae živa in jaz. a se katera pridruži naslednjič?

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
18.3.2010 10:55:06   
pingi
Hej!

Hvala za vse lepe misli in pikapokeuser posted image  So pomagale in je Jaka včeraj že lahko šel domov. Sicer še čisto švoh ter z vročino in drisko, ampak je danes že bolje (se mi zdi?).Vročine zaenkrat nima, kakal pa tudi še ni.

Je pa zdaj kar kriza dva pedenat. Saj Maja je ful potrpežljiv otroček, samo včasih pa le rabi hrano pa previjanje user posted image  Pa včeraj je bila še tretjič cepljena.
Jaka pa noče pit, sem ga prej zamotila s telebajski na računalniku, pa je malo spil.

Skratka, tale rotavirus je totalno sranjeuser posted image  Zdaj smo totalno razkuževalski, da ga ja ne bi fasal še kdo drug v družini.

2ursae, ti kar povej, če bo treba kaj navijatuser posted image

Sanwebdra in Skuštrana, tudi vi se čimprej pozdravite, da bomo lahko vsi končno uživali v prihajajoči pomladiuser posted image

Kasija, saj veš, da sem jaz zmeraj za čvek user posted image

Ja, tudi meni je lepo prebrat kar napišete.

Pa lep pozdravček vsem!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
19.3.2010 21:01:29   
10ka
pingi - vesela sem, ko berem, da je jaka boljše. je pa res cela štala tole. no, pocajtajte se in se pripravite na lepe dneve porodniške.
s pomladjo sem tudi jaz začela na veliko vozičkat in zdaj se spomnim, zakaj sem tako uživala na zdanjih mesecih porodniške 2008. cele dneve na soncu in na zraku te res napolni s ful pozitivno energijo. kljub temu, da je ravno mravlja prilezla do moje roke in da me grlo strašljivo boli, sem prav zadovoljna...kako je lepo uživati s svojimi sončki user posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
19.3.2010 22:08:18   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Mi kolo že imamo (ati se ni mogel upreti), je pa res, da smo še daleč stran od tega, da bi ga Julija sama poganjala ... sicer pa nikoli se ne ve, na njem zelo rada sedi. :)

danes mso kupovali kolo za A., pa so imeli v Hervisu luštna 12 colska koleščka, kot nalašč za Bora. Seveda je takoj navdušeno letel gor, ampak poganjat pa ni znal ... imamo doma še tricikelček, pa bomo sprobali, kako mu bo to šlo.

sanvwebdra: user posted image za babico, upam, da se bo obrnilo na bolje user posted image .

pingi user posted image za okrevanje.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
19.3.2010 22:23:21   
živa
A ti si za A. kupovala 14-colska? Ker mi imamo za N. 12-colsko in je kolo čisto dovolj veliko. Ga moramo zrihtat, zdaj ko se je otoplilo user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
19.3.2010 22:49:49   
2ursae

A ti si za A. kupovala 14-colska? Ker mi imamo za N. 12-colsko in je kolo čisto dovolj veliko. Ga moramo zrihtat, zdaj ko se je otoplilo user posted image .

ah kje 14ko, vzeli smo 16ko, pa še to je treba kar zvišat zic. Fant se mi je od januarja potegnil za 3 cm user posted image .

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
19.3.2010 22:52:19   
2ursae
aja, pa še to sem našla na forumu o izletih, izgleda super:

http://zlataleta.com/pravljice-logarska-dolina-potepanja/

itak po zimi, polni bolezni in visenja doma sanjam le še o izletih user posted image . Kakšen dober predlog je vedno dobrodošel ...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
20.3.2010 7:24:31   
skuštrana
2ursae, tole v Logarski je super user posted image

Kolo, mi imamo 12 colskega Tigra še od Lize, ampak Arsena še nisem dala gor. Ima itak poganjalec pa ko bo njega obvladal bo šel na kolo. Za našo dooollllgooo 5 letnico smo pa že lani morali kupiti 20 colskega, ker če bi vzeli 16 bi ji bila letos že premala. Imamo tudi Schwinna, pri nas so se najbolj izkazali user posted image Glede na Arsenovo motoriko bo pa Oton prej vozil bicikl kot on user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
20.3.2010 21:56:31   
maja zarja
Dober večer moje deset_ke,če še sploh lhko po tolikšnem času rečem tako!user posted image

Po dolgem času se javljam,odkar sem začela delati sploh ne najdem več časa za com.
Najprej čestitke vsem mamicam in user posted image .Mi smo več v bolniški kot v službi in vrtcu,počasi se mi bo začelo mešati,če se to ne bo kmalu končalo.Zarja je bolana dvakrat na mesec sigurno in to vedno na AB.user posted image user posted image user posted image
čakava na odstranitev žrelnice in, če bo zdrava se bo to zgodilo 14.4.,upam,da se bo potem končalo tudi nenehno vnetje uhic.A je morda že bil kdo od vaših malčkov na tem posegu?Če je bil prosim za izkušnje?Se mi revica že prav smili.user posted image Drugače pa je prava mala klepetuljica in pa seveda zelo energična dvoletnica. Nič toliko o nas in upam,da se kmalu spet kaj javim.

lp maja

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
   RE: Deset_______ke007
20.3.2010 22:01:48   
Kasija
maja zarja lep pozdrav po dolgem času user posted image za žrelnico pa nimam izkušenj

kolo ssmo vzeli poganjalca 12" ker je bil samo 2 cm višji od 10" kljub večjim gumam. bomo videli, če sva se prav odločila. elian doseže tla, je pa malo težji od 10". jutri upam, da ga gremo sprobat kam dlje kot po dnevni sobi.

pingi super, da je jaka doma user posted image . je bil pa kar dolgo v bolnišnici, a ne? se kaj vidimo, ko boste čisto ok.

< Sporočilo je popravil Kasija -- 20.3.2010 22:02:19 >

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?