valči
|
pingi,vem,kako ti je.Naš Mihael je pri še ne dveh letih padel s pulta in v loku začel bruhat,obenem pa je še imel AB,vnetje ušes.Sta z možem šla in je mali ostal tam.Prišel možek domov,s solznimi očmi in z oblekicami Nikoli ne bom pozabila.Lara pa stara kak mesec,ne vem čisto točno.Mihael sam tam,joj,kako mi je bilo hudo.Pol še pa se mu je slabšalo tam,dobival vročino,čisto bogi je bil.Peti dan ga je mož vzel na lastno odgovornost ven,ker je menil,da mu v bolnici ne bo bolje.In res,doma mu je vročina padla. Ti se pa res ne preveč,čeprav te razumem,vendar Jaka sedaj bolnico nujno rabi,ni druge.Pa otročki tam tak veliko spijo,sploh ,ko so na infuziji.Naj čimprej ozdravi. Ostale mamice,kje ste?Res je tema zamrla,se vidi,da se pomlad bliža. Mi smo po starem,otroci rakete,da joj,Nina pokašljuje in smrka,vendar gre.Šolarček uživa v učenju novih stvari,Lara pa tudi vredu,le v vrtec zadnje čase ne gre preveč rada. Dajte še kaj napišite ostale,je kera nova ? Kako kaj Micla? 2ursae,a je velika skrivnost,da si šla dol s tiste teme,ko sem jaz gor prišla Si se me ustrašila?No,mislim si,zakaj,boš že povedala.Motivacijo pa mi lahko držiš Babike,javite se kaj,nočka