Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Deset____________ke007 7.9.2010 19:55:02
|
|
|
|
10ka
|
200 stran končno. a se zavedate, da smo rabile skoraj 2 leti? vsekakor upam, da se bomo obdržale tudi na naslednji temi... zdaj pa na hitro še eno zgodbico - slišim, tjašo, ki se že nekaj plazi iz postelje... ... no je že zrihtana, upam, da bo zdaj tam ostala. vsekakor, danes zjutraj se jaz oblačim in rihtam za službo, tjaša ob tem sedi na svoji kahlici in me opazuje (kot vsako jutro). ko si začnem oblačiti modrček, mi pametno reče: "jaz pa ne rabim modrčka" in nadaljuje " jaz nimam jošk, mam samo eno joško" pa ji rečem, da ima dve samo ima majhne. potem se modro zazre vase in po nekaj trenutkih tišine izjavi "ko bom zrasla bom imela VELIIIIIKE joške"
|
|
RE: Deset____________ke007 7.9.2010 21:18:15
|
|
|
|
Kasija
|
bravo tjaša klaudia elian je isto velik ko lia. pa seznam je super pa stran 200 čestitke bomo pa talale že na drugem delu teme!
|
|
|
|
RE: Deset____________ke007 10.9.2010 10:39:10
|
|
|
|
2ursae
|
evo, kako ima moj otrok "rad" spiranje nosu s fiziološko: ga nosim (mi žal ne ostane drugega) na stol, kjer bova izpirala in on vpije "raje bi se obesil!!!" ... sicer ni mislil tistega, na kar pomislimo mi, odrasli, ampak je hotel z rokami viset dol s podboja. je bilo pa na mestu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Izbira imenaj.urskaKatero ime ti je najbolj všeč?Lovro (
31%)
Žiga (
33%)
Mark (
36%)
Število vseh glasov: 335Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!