valči
|
Kasija,lepo za tvoji mali cartiki,morda pa ju le daš skupaj spati. živa,ti si tako preveč pridna,od kod ti le možgančki imajo papico za delat. Doktorat?Kapo dol pred tabo,res.Bi res rada v miru rodila,ne? Dogodek v mestu Brežice:Mihael pride včeraj iz šole z vročino in glavobolom in bolečim grlom.Preleži.Jaz v planu,da danes k zdravnici,ker je vikend in nočem k dežurnemu.Pač samo njej zaupam.Zjutraj pokličem,ima vse ure zasedene,reče,naj prideva,bo treba čakat.Vredu,samo,da prideva.Zbudim punci,Nina vroča.Glp.Jo oblečem,se carta po meni,ji zmerim vročino,38.3.No,vzela bom še njo za foro zraven,ko glih gremo,pač za ziher. Se peljemo,tik pri tabli Brežice,bruhhhh zadaj.Vlečem iz torbe rezervne hlače,dajem Mihaelu,on se dere,hočem zraka,Nina bruha...Ustavim,vsa je pobruhana,jo dam ven iz avta.Jaz kura,brez vlažilnih robčkov,brez brisače,plenic,brez ene majčke Mislim.Vzela sem hlače,štrample in gatke,če se slučajno polula.Nič pa za gor.Ej,vedno sem vse vzela,danes ne. Nič,treba it kupit. Jaz grem v Mano z tem revškom,smrdečim,pobruhanim,prosim trgovko za komplet vsega zgoraj.Od spodnje majčke naprej.Mi hitro poišče še majčko,brezrokavnik in bundico,sem vzela 4.,ker je njihova najmanjša cifra. Jo preoblečem kar v nove cote.Joj,grozen filing,nikoli še nisem dala nikomur neopranih cunj gor.No,danes prvič,sila prilike. Sem pol šla v Baby center tik zraven po vlažilne robčke,da jo spucam.Namenoma ji nisem tam cunj kupila,če ne bi bankrot.Tam v Mani pa dala le 27 evrov za vse. Tako gremo k zdravnici,Nina ni šla zastonj zraven,ima vnetje ušesk,Mihael angino.Nina dobila Hiconcil,Mihael Ospen. Tako je to,cartanje,pa bo zdravje prišlo nazaj. Pisala sem vam to štorijo zato,da se vam to ne zgodi.Vedno,vedno sem vse zraven vzela za preoblečt.Le danes ne.Le zakaj,jaz kokica? Mejte se.