2ursae
|
ekola, sem si zdajle vzela še mel extra časa za vse filmčke in še nepokomentirane sličice: mehurčica, Eni je krasna, kako lepo da lupčka , se je še moj, ki mi je špegal čez ramo, raznežil. Moram tud sama Bora naučit ... kakšen sinko je pa to, da še ne zna polupčkat mamice . teka, joj, sta tvoja dva lepa s svojimi modrimi navihanimi učki in zlatimi laski . Tile laski me spominjajo na Disneyevo Truljčico, imam slikanico, pa ima Trnuljčica na sliki, ko spi, take lepe temnozlate kodre, kot tvoja2. vedra, za nagajivčka, a se ti je sploh splačlo prej pograbit ulla, zelo lepe slikice, mi zbujajo spomine ... ko sva bila še brez otrok, sva šla na par dnevno pohajkovanje po Toscani, ki sva ga zaključila s parimi dnevi v Rimu. Super je bilo . Vidim Piso, za tisto ob morju ne vem, nisva se vozila k obali, pa a je na tretju sliki San Giminiano? Me spomin že mal daje ... kaj pa Siena, ste bili? Men je bila daleč najbolj všeč, pa čeprav sva imela čas le za kavo na Piazzi del Campo. Zdaj pa, uf, po mojem bo še kakšnih 10 let minilo, preden bom spat šla ... morjo bit otroc tolk veliki, da jih vsaj malo zanima tud arhitektura in jim tako potepanje ni muka. nočko aja, sem pozabila pojamrat : Bor je bil včeraj kar bolančkan, smo se bali, da bo spet izbruhnil kakšen bronhiolitis, pa je bil danes že precej boljši . Je pa jajc, ker se zato raje kar doma držimo, jaz bi pa tako rada kam šla, mal na zrak ... bo že, sam da je mali bolje
< Sporočilo je popravil 2ursae -- 1.11.2008 23:26:11 >