valči
|
...poskušam,če dela pošiljanje... VANILI,čestitke za hujšanje,bi tud jaz mogla it po tvojih stopinjah,samo klika v glavi še ni od nikoder,upam,da mi potegne,kmalu. Ej,kot bi Nino opisovala,ona hoče vse SAMA,vse,vse.Gre na sekret sama,si še vrata zapre in reče stran,se polula,pokaka,obriše,z metlico najraje drebacka po sekretu,vodo spusti.Jaz seveda kukam,ko konča,ji rit obrišem,kot treba in metlico,vso od papirja spucam Joj,kako je to naše malo dete zrastlo in postala je prava mala dama.Ko pride domov,hlače dol,po možnosti še štrample,pa v gatah naokrog,isto Lara,ona se tudi sleče,ko pride domov. Pa hrani se popolnoma sama,pije seveda,še natočit si hoče.Zobe si umiva sama,je zelo rada v kopalnici. Danes sem prala volnene puloverje na roke v bani in tavečjadva sta hotla žulit seveda,kot mami in Nina tudi.Pa jih pustim in grem v sobo nekaj.Pridem nazaj,Nina oblečena,sred puloverjev,ona tudi pomaga žulit puloverje Jao,meni res ni dolgčas.Sem jih oprala,dala v stroj ožet,potem pa Nino oprala. Si mi dala navdih pisanja VANILI o otrocih. 2ursae,vam tudi želim zdravja najprej. Da ti napišem o dogajanjih v hiši.Ja meni tidi včasih s tremi gredo že živci na knap.Pa mi je dala mislit ena predavateljica na sestanku,ko je govorila,kako vzgajat otroke.Ne jim preveč dihat za ovratnik!Pa same jih naj tudi puščamo,da se igrajo,da se sami zmenijo in tako.Pa je resnico napisala. Ker sedaj,v teh časih je pač "moderno",da se z otroci ukvarjamo,se z njimi igramo,jim v vsem pomagamo. Ampak,rekla je,da je to napaka.V prvi vrsti,imajo preveč igrač zdajšnji otroci.Naj pač počnemo svoje stvari in otroci,če želijo,se nam lahko pridružijo,mirne vesti jim lahko rečemo,da naj pač počakajo,da nartedim to in to. Saj tega je ful povedala,samo meni je res sedlo. Ker,včasih res ni bilo tako,pa nam nič ne manjka.Otroci smo se SAMI igrali,domišljijske igre so bile,skrivalnice,lovili smo se... Kaj pa sedaj,preveč TV-ja,računalnikov,to otrokom le škodi,razvoj gre nazaj. Jaz velikokrat rečem,konec televizije,izklopim in mir.Saj,pol je stanovanje bomba,a igrat se res začnejo in dovjat.Skrivajo se radi,pa rišejo radi,barvice,vodenke so zakon. Zasdnjič sem dejansko razredčila igrače,jih dala nečaku,jih še vedno preveč imajo. Sem se odločila,da res do nadalnjega ne kupujemo igrač.Lara ima danes roj. dan in kupila sem ji eno lepo rožico,ki jo ima v sobici,pa ptičko in pikapolonico ima not zapičeno in je vesela.Pa dežnik od Winksic si je izbrala,pa nekaj za oblečt in to je to.Pa denar sem ji dala na banko. Se mi res zdi brezveze toliko igrač,ki so zanimive le kratek čas.Niti želje ni imela nobene.Je rekla,da bi rada imela balon moja skromna punca V nedeljo bo imela tortico,ji bom barbiko naredila in to bo tak največ vredno. Saj sem že čisto predolga,dolgo ne pišem,potem pa litanije... Vglavnem 2ursae,delajte skupaj običajne reči,naj ti pomagata,to pul pala,kot danes Nina med puloverji naprimer.Pa naj prah brišeta,joj me boš ti sedaj gledala. Pa škarjice in izrezovanje ven iz reklam,.pa lepljenje reči na papir.Nasj si izrežeta ven slikice,pol pa sliko sestavita,bolj je to za Anžeta. Boru pa kuhlo v roke,pa naj ti poje karaoke Sedaj pa res grem,pa brez zamere,če sem jkaj čudnega napisala,vse mi lepo bodite.