Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:52:32
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam LEPO kaj zdaj druge frfačele ste utihnile baguska miška RIJA IN ŠE KTERA NIČ VEČ NI OD VAS kje ste ste pobegnile ja, samo strupene s(m)o ostale - take, ki te dobijo da bluziš s podbrežjem in jih ne moreš klicat z "moja" kot rijo npr. drugače pa niso vse nonstop gor - vsake toliko uletijo.. miška je po moje šla mulce pobrat iz šole. ahhh, perilo - sem mislila, da si šla že pobrat mularijo
< Sporočilo je popravil mateyka -- 23.2.2010 10:53:13 >
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:52:37
|
|
|
|
vednosam
|
Ma ja ampak kaj čem pač eni vstrajajo medtem ko če njo vprašam vrjetno bi tajila,tako da sem pokazal svoje neskrivanje,kajti verjamem,da je tudi tukaj katera,ki me pozna sicer od sosed nevem mislim,da zdaj ni nobene kje so vse v službi
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:52:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam saj tud jaz moram it dat še en stroj prat in skuhat do konca pripravit tako da se kasneje kaj oglasim,pa napišite kaj do bo se nadeljevalo pa sam recte, ce ni idealen
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:53:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: vednosam LEPO kaj zdaj druge frfačele ste utihnile baguska miška RIJA IN ŠE KTERA NIČ VEČ NI OD VAS kje ste ste pobegnile ja, samo strupene s(m)o ostale - take, ki te dobijo da bluziš s podbrežjem in jih ne moreš klicat z "moja" kot rijo npr. drugače pa niso vse nonstop gor - vsake toliko uletijo.. miška je po moje šla mulce pobrat iz šole. to grem ob pol 1ih....zdj posprvljam, perem ovesim, nino futram po obrokih, pa sem gor skilim
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:54:45
|
|
|
|
vednosam
|
ma idealen nisem to je pač stvar ki se mora nardit in tudi parterju je treba pomagat nasploh to zame ni idealno kar se mora se mora to je obveza
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:55:07
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: vednosam saj tud jaz moram it dat še en stroj prat in skuhat do konca pripravit tako da se kasneje kaj oglasim,pa napišite kaj do bo se nadeljevalo pa sam recte, ce ni idealen krasen je morm it v trgovino po dupleški cesti in tam, kjer bo ven najbolj dišalo je zagotovo on doma
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:55:23
|
|
|
|
vednosam
|
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:56:24
|
|
|
|
vednosam
|
ideala je to kak za koga sicer sem blizu ideale me pa nekaj od ideale vstran vleče grda navada
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:56:56
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: vednosam saj tud jaz moram it dat še en stroj prat in skuhat do konca pripravit tako da se kasneje kaj oglasim,pa napišite kaj do bo se nadeljevalo pa sam recte, ce ni idealen krasen je morm it v trgovino po dupleški cesti in tam, kjer bo ven najbolj dišalo je zagotovo on doma pol te pa lahko na kosilo povabi
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:57:09
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam grda navada In to je
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:57:20
|
|
|
|
vednosam
|
ma danes bo smrdelo za večina ker mam morsko hrano
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:58:00
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: vednosam saj tud jaz moram it dat še en stroj prat in skuhat do konca pripravit tako da se kasneje kaj oglasim,pa napišite kaj do bo se nadeljevalo pa sam recte, ce ni idealen krasen je morm it v trgovino po dupleški cesti in tam, kjer bo ven najbolj dišalo je zagotovo on doma pol te pa lahko na kosilo povabi Saj namigujem Ampak pol bo moj možek brez kosila, mislim
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:58:22
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Ma Urška mogoče pa nisem idealen zanjo,sem pač tak kot sem napisal.Kaj naj jaz nardim jaz sem ji povedal kako je,in tudi vem da je to moje zadnje čakanje,kajti imam nek karakter tako,da znam povedat. Glej pride domov takrat ko ima dopust in takrat ne dela več mescev. mogoče pa ona takrat, ko je doma rabi kaj drugega, kot pa to, da pereš in likaš? ne mogoče, očitno to rabi. in ja, hotel si povedat, kako si ti fajn, s tem, ko si spraševal, da če imamo ostale take partnerje doma.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:58:49
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam ma danes bo smrdelo za večina ker mam morsko hrano eto, za mene. Obožujem morsko hrano, ampak je skoraj ne kuham, ker je noben drug ne je.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:59:23
|
|
|
|
vednosam
|
cigaret in kava ampak imam kadilnico tak da ne v stanovanju samo lučka mi še manka v kadilnici in sem kot piščanček
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:59:52
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: vednosam saj tud jaz moram it dat še en stroj prat in skuhat do konca pripravit tako da se kasneje kaj oglasim,pa napišite kaj do bo se nadeljevalo pa sam recte, ce ni idealen krasen je morm it v trgovino po dupleški cesti in tam, kjer bo ven najbolj dišalo je zagotovo on doma pol te pa lahko na kosilo povabi Saj namigujem Ampak pol bo moj možek brez kosila, mislim pa nej še mal spakira za sabo kakšno ribico in pol
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:00:32
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam cigaret in kava Eh, to ni tak hudo
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:01:04
|
|
|
|
vednosam
|
ja saj marsikomu ne diši morska hrana ampak meni je vedno zakon nove stvari delat in jih nekak vedno narrdim da je ful dobro meni ni vsec standarda kuha,ki sem jo vcasih prakticiral ampak vcasih res nimam idej in pos tandardu vdarim
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:01:40
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Jutro BaguSka... blagor enim k lahko spite malo dlje mhm.. sej naslednji teden bom pa se dlje... eni imate ja al pa ne - kot se vzame! ker pac delam samo se do konc tega mesca, pol pa ne vem se kaj bom naprej....
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:01:54
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: vednosam saj tud jaz moram it dat še en stroj prat in skuhat do konca pripravit tako da se kasneje kaj oglasim,pa napišite kaj do bo se nadeljevalo pa sam recte, ce ni idealen krasen je morm it v trgovino po dupleški cesti in tam, kjer bo ven najbolj dišalo je zagotovo on doma pol te pa lahko na kosilo povabi Saj namigujem Ampak pol bo moj možek brez kosila, mislim pa nej še mal spakira za sabo kakšno ribico in pol Moj ne je morske hrane, tako da...... ma ga lahko po egu udari, da si privoščim in uživam drugje, kar doma ne morem
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:02:21
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute to grem ob pol 1ih....zdj posprvljam, perem ovesim, nino futram po obrokih, pa sem gor skilim vidiš, ko bi bil tvoj mož tak kot je vednosam bi imela pa raj na zemlji....ne preveč brati te teme, da ne padeš v depresijo, ko se boš enkrat zavedla, kaj imaš doma
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:02:38
|
|
|
|
vednosam
|
a saj mozžeka lahko zraven pripelješ pa tud otroke,pa še za otroke bom nardil kaj druga,če jim nebo všeč tako da bodo tud oni siti ne samo vidva bom pa tud mozeku dal kot otrokom kaj drugega midva pa bova uzivala in jedla morsko hrano,pa si bova nardila idilo ob potočku in ribniku ko žubori in uzivala v sladkovodnem raju,medtem ko jema morsko hrano,samo sonček mora bit in bova na vrtu mož pa v jedilnici se mastil z zrezki medtem ko bodo otroci z nama pa najbol masten zrezek in žilast bom poiskal v tušu bza njega če ma raje to hecam se
< Sporočilo je popravil vednosam -- 23.2.2010 11:06:26 >
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:02:54
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute to grem ob pol 1ih....zdj posprvljam, perem ovesim, nino futram po obrokih, pa sem gor skilim vidiš, ko bi bil tvoj mož tak kot je vednosam bi imela pa raj na zemlji....ne preveč brati te teme, da ne padeš v depresijo, ko se boš enkrat zavedla, kaj imaš doma Jaz šele zdaj vem, kaj imam doma
< Sporočilo je popravil mojcaziga -- 23.2.2010 11:03:09 >
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:03:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute to grem ob pol 1ih....zdj posprvljam, perem ovesim, nino futram po obrokih, pa sem gor skilim vidiš, ko bi bil tvoj mož tak kot je vednosam bi imela pa raj na zemlji....ne preveč brati te teme, da ne padeš v depresijo, ko se boš enkrat zavedla, kaj imaš doma to že točno vem
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:03:46
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Jutro BaguSka... blagor enim k lahko spite malo dlje mhm.. sej naslednji teden bom pa se dlje... eni imate ja al pa ne - kot se vzame! ker pac delam samo se do konc tega mesca, pol pa ne vem se kaj bom naprej.... uuu joj... kaj pa pol? brez službe? upam, da kaj najdeš in uživaš v delu
|
|
|
ali anj gre otrok pri enem letu v jaslibebijiali naj gre otrok pri enem letu v jasli?ja, mu bo koristilo (
52%)
ne, je še premajhen (
48%)
Število vseh glasov: 230Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!