Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:29:39
|
|
|
|
vednosam
|
tak,da je na koncu vse mokro
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:30:10
|
|
|
|
vednosam
|
no tega še ne znam,da bi blo vedno mokro
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:30:16
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam od prvega dne do zadnjega večkrat na dan in kam dasta otroka
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:31:34
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam od prvega dne do zadnjega večkrat na dan no, zdaj pa pretiravaš. Ampak saj ženske vemo, da je res samo četrtina
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:31:43
|
|
|
|
vednosam
|
K varuški tak kot jaz ne more bit Rakica takih ni več. Morda po karakterju ja
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:32:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Pa negre se zato,da sem jaz super,pa da sam sebe hvalim,kr brezveze jaz sem pač tak kot napišem,da sem tudi drugačen sem to pa lahko trdim z gotovostjo nobeden od vaših ni tak,ampak naj ostane skrivnost Nisem kak dvospolnik al kaj ampak sem pa drugačen to je morda slabo ali pa dobro zame,kar se pa tiče osebnosti moje je pa takšna,ki si jo lahko ženska le želi HB
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:32:07
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam no tega še ne znam,da bi blo vedno mokro Premal prakse
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:32:14
|
|
|
|
vednosam
|
Mojcažiga pa nisem mislil na sex pokvarjenka
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:33:34
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Mojcažiga pa nisem mislil na sex pokvarjenka Kaj pa??????????
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:33:40
|
|
|
|
vednosam
|
ja pa to glede prakse je res premalo ja to pa sem mislil na sex ampak na kaj pa v večini ne veste in v večini niste razumele,artur bi morda razumel
< Sporočilo je popravil vednosam -- 23.2.2010 10:35:30 >
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:35:49
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam kAK SE PA POTOČKU REČE ja no jaz sem iz Pobrežja najlepši del maribora poleg radvanja pod pohorjem Haha, če nebi bla sama s Pobrežja bi ti še verjela
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:37:37
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam poleg radvanja pod pohorjem lp
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:37:49
|
|
|
|
vednosam
|
Ja no ampak k sreči nisem točno na pobrežju obdajajo me gozdovi tako da pač rečem pobrežje
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:38:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam ja pa to glede prakse je res premalo ja to pa sem mislil na sex ampak na kaj pa v večini ne veste in v večini niste razumele,artur bi morda razumel
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:42:00
|
|
|
|
vednosam
|
kaj iz radvanja si
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:42:48
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Ja no ampak k sreči nisem točno na pobrežju obdajajo me gozdovi tako da pač rečem pobrežje Hja, meje Pobrežja so naslednje: zgoraj Greenwich, ne eni strani Drava, na spodnji strani je Mejna ulica, ki ga ločuje od Brezja, na eni pa je Stražunski gozd, torej ali si na Pobrežju ali pa nisi, če si doma v Lovski ali Novi ulici ali tisti novi zadaj, ki ne vem kako se imenuje ko so mali blokci pa hiške si še vedno na Pobrežju Tak da ali si ali pa nisi na Pobrežju, druge šanse nimaš.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:43:09
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam kaj iz radvanja si ja
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:44:13
|
|
|
|
vednosam
|
vse od nastetega mam blizu ja napisal sem pobrezje zarad tega ker vsi v mb teh krajev ki jih naštevaš ne poznajo
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:46:03
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam vse od nastetega mam blizu ja napisal sem pobrezje zarad tega ker vsi v mb teh krajev ki jih naštevaš ne poznajo Hja, maš pa vćasih smolo, da naletiš na koga, ki ima malo pojma in ti pol direktno pove, da blzuiš človek
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:46:10
|
|
|
|
vednosam
|
LEPO kaj zdaj druge frfačele ste utihnile baguska miška RIJA IN ŠE KTERA NIČ VEČ NI OD VAS kje ste ste pobegnile
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:48:44
|
|
|
|
vednosam
|
a zdaj zato bluzim,ker pač napišem pobrežje,ker logično da drug del mb nevedo kje je stražun in kje je brezje recimo ajde to vedo vseh krajev pa ne. Zato pač napišem pobrežje. Razumljivo sem pa blizu vrtnarije golob na dupleški,če morda misliš da skrivam
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:49:11
|
|
|
|
Anonimen
|
jst cunje vesim
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:50:04
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam a zdaj zato bluzim,ker pač napišem pobrežje,ker logično da drug del mb nevedo kje je stražun in kje je brezje recimo ajde to vedo vseh krajev pa ne. Zato pač napišem pobrežje. Razumljivo sem pa blizu vrtnarije golob na dupleški,če morda misliš da skrivam no, zdaj si pa povedal že preveč. Verjetno jih tam ni dosti, ki bi imeli enega otroka in ženo stevardeso
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:50:46
|
|
|
|
vednosam
|
saj tud jaz moram it dat še en stroj prat in skuhat do konca pripravit tako da se kasneje kaj oglasim,pa napišite kaj do bo se nadeljevalo
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:51:49
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam saj tud jaz moram it dat še en stroj prat in skuhat do konca pripravit tako da se kasneje kaj oglasim,pa napišite kaj do bo se nadeljevalo Tudi jaz grem v trgovino, pa kosilo skuhat, pa ......... Se oglasim kasneje
|
|
|
Barva vozička za fantedonatAli je primerna RDEČA barva vozička za fantke??da (
81%)
ne (
8%)
mogoče (
10%)
Število vseh glasov: 153Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!