Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:15:32
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga glede na to, da sem bila aktivna judositka kar lep čas, se ne bi dobr končalo uh. potem bi ti bolj z mojim skup pasala..... bi bila prevelika konkurenca. Ma, ne vem če bi kaka postelja to zdržala
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:15:38
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Ana dupleški druo križišče levo tretja hiška ok, to je preverljiv podatek
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:15:42
|
|
|
|
vednosam
|
Kako bi sprejel nevem,če je copata bi sprejel in jedel in bil masten okol ust brez besedice če pa nebi sprejel,pač adijo žena slabše ti nebi šlo ob meni brez skrbi
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:16:12
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: vednosam ARWENKO oprosti nisem vedel,da pobrežje ni znano ma nebom se prepiral vglavnem najdeš me na dupleški druo križišče levo tretja hiška sory ce sem napisal pobrežje in če misliš da se pobrežja ne poznajo ti povem udari se s kuhlo po glavi in reči kak sem nora,kajti vsi mariborčani so pokopani n v večini na pobrežju in dobravi raje se usekaj po prepametni glavi ne zameri mi ampak smešna si Din-don... A deeeej nooooo.... HUDAAAA ! ! !
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:16:45
|
|
|
|
vednosam
|
odvisno s ktere strani štartaš lahko da sem napisal iz dupleka morda nevem
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:17:14
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Kako bi sprejel nevem,če je copata bi sprejel in jedel in bil masten okol ust brez besedice če pa nebi sprejel,pač adijo žena slabše ti nebi šlo ob meni brez skrbi uh, to bi mogla pa jst povedat A nisi sam reku, da brez čustev in ujemanja ni nič. in moj še zdaleč ni copata, no razen doma ob meni
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:17:33
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ma sej mam svoj s.p., u bistvu bom samo nehala delat za eno firmo, od katere mam najvec zasluzka... tko da moram kaksno novo stranko cimprej najdt! uh, baguska.....pripravi se na kak grozilni mesiđ od rr-ovcev....da sličajno ne napišeš kaj delaš....saj veš....reklama in te zadeve.... ne bom delala reklame... ce bi jo hotla bi jo ze.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:18:35
|
|
|
|
vednosam
|
ma saj je hudo napisano da se useka,ampak od prvega posta mi daje obcutek nesrečne zenske ki išče prepir in si polni ego ter zadovolji svoj ego na tak način brez da bi lepo razmisla
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:19:40
|
|
|
|
baguSka
|
jest upam, da ti bo ratalo najti stranko... in da boš delal še naprej ja tnx! sicer mam eno zeljo se vecjo pred tem, ampak bom za1x se molcala... sej tiste k spremljate forum pa itak veste.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:20:00
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam ma saj je hudo napisano da se useka,ampak od prvega posta mi daje obcutek nesrečne zenske ki išče prepir in si polni ego ter zadovolji svoj ego na tak način brez da bi lepo razmisla O kom ti to oz. o kateri???
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:21:09
|
|
|
|
vednosam
|
Ja seveda brez ujemanja in custev ni nič vendar v ujemanjo z mano ni problem tudi vklopit se je lahko čustva so pa druga seveda,nevem kako bi se počutil v objemu uf si mi kr nardila s tem kurjo kozo objet po tolkih letih drugo zensko in vrnit občutek,ki je na začetku se ga ktera spomni
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:22:26
|
|
|
|
Arwenko
|
Kr uživajte punce, se opravičujem če sem špilferderber Samo doma ležim z vročino, pa sem malo na hantle Drugače bi temu šla itak pozvonit zdaj, da vidim kakšna mevžica se skriva za nickom.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:22:28
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam objet po tolkih letih drugo zensko in vrnit občutek,ki je na začetku se ga ktera spomni ne, se ne spomnim kak je objet drugo žensko
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:22:34
|
|
|
|
vednosam
|
rakica napisal sem zenski ki mi je napisala da pobrezje ni znano in da ga mariborcani ne poznajo poglej njene poste samo napadi v vecini so bili
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:23:06
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Drugače bi temu šla itak pozvonit zdaj, da vidim kakšna mevžica se skriva za nickom. Združiva moči in greva skupaj?
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:23:12
|
|
|
|
vednosam
|
mislim osebo nasprotnega spola
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:23:38
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Drugače bi temu šla itak pozvonit zdaj, da vidim kakšna mevžica se skriva za nickom. Združiva moči in greva skupaj? 2 mariborčanki???? ajajajaj
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:24:37
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam mislim osebo nasprotnega spola saj vem a veš, da se ne spomnim. Ne vem no, z mojim sva skupaj že 17 let tako da..........
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:24:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: vednosam objet po tolkih letih drugo zensko in vrnit občutek,ki je na začetku se ga ktera spomni ne, se ne spomnim kak je objet drugo žensko Prid' sem
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:25:23
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: vednosam objet po tolkih letih drugo zensko in vrnit občutek,ki je na začetku se ga ktera spomni ne, se ne spomnim kak je objet drugo žensko Prid' sem hvala
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:25:39
|
|
|
|
vednosam
|
Glej lahko pa prideš pozvonit ko boš zdrava ni če. čeja ni pri meni pridi,pa saj te nebom nagnal kavico ti bom skuhal pa lahko bova se pomenila dobro vplivam na psiho in znam pomagat zate točno vem kaj rabiš
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:26:03
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: vednosam mislim osebo nasprotnega spola saj vem a veš, da se ne spomnim. Ne vem no, z mojim sva skupaj že 17 let tako da.......... ulalala - mi samo malo fali da te ujamem...
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:26:29
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam znam pomagat zate točno vem kaj rabiš uh, Arwenko, tale ponudba pa ni kar za v koš
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:26:58
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: vednosam mislim osebo nasprotnega spola saj vem a veš, da se ne spomnim. Ne vem no, z mojim sva skupaj že 17 let tako da.......... ulalala - mi samo malo fali da te ujamem... Kaj pa veš
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:27:53
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: vednosam znam pomagat zate točno vem kaj rabiš uh, Arwenko, tale ponudba pa ni kar za v koš pojdi se prepričat... saj ve kaj rabiš
|
|
|
Spolni odnosibinyyKoliko časa traja vaš spolni odnos s partnerjem?od 30 do 60 min (
93%)
od 60 do 90 min (
4%)
od 90 do 120 min (
2%)
več kot 120 min (
1%)
Število vseh glasov: 295Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!