baguSka -> RE: Dovolj osamljenosti (21.2.2010 14:37:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Ja saj te razumem in po eni strani mislim tak po drugi pa je tu vendarle otrok,ki ga imava,to pa ni kr tak če me razumeš,resnica pa je da je nekdo bil prisiljen it kajti odplačuujeva resnično velik dolg,oziroma kredit za hiško,ampak zdaj,bi ze lahko šlo tudi če bi tukaj dobila sluzbo. Tako da je to problem,največji pa moja osamljenost Hm. Otroka si zdej prvic omenu. Torej je tud on brez mamice ves cas??? In je njej vseeno!? [sm=smiley13.gif] Mislim jaz tega itak ne bom nikol razumela. Takih ljudi namrec. Vem da obstajajo - se prevec jih poznam! Ampak da jih nic ne moti ker niso doma ob svoji druzini, pa zal ne bom nikoli razumela. Saj jamrajo kako hudo je in kako jih pogresajo in bla bla, ampak leta in leta (vecina celo nikoli) nic ne naredijo v tej smeri! Ocitno jim to odgovarja - tak nacin zivljenja. Jaz ne vem kaj drugega bi blo lahko... Moj najboljsi prijatelj je tudi sofer in je doma samo cez vikende, pa se to ne vsakega. In skozzz jamra kako hudo me je, ampak ves cas pravi, da ce tega nebi pocel, nebi zasluzili dovolj in se pac 'zrtvuje'. Jaz npr se nebi mogla. Rajsi bi si nekje 'blizje' nasla dve sluzbe, ce bi blo potrebno. Zato sem se vedno mnenja, da ce njej tak nacin zivljenja odgovarja in se nic ne bo spremenilo, moras to sprejet (brez varanja) ali pa si najdes drugo partnerko.
|
|
|
|