|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dovolj osamljenosti
23.2.2010 10:29:39   
vednosam
tak,da je na koncu vse mokrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 276
23.2.2010 10:30:10   
vednosam
nouser posted image user posted image user posted image tega še ne znam,da bi blo vedno mokrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 277
23.2.2010 10:30:16   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam

od prvega dne do zadnjega večkrat na danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in kam dasta otroka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 278
23.2.2010 10:31:34   
mojcaziga

od prvega dne do zadnjega večkrat na danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, zdaj pa pretiravaš.

Ampak saj ženske vemo, da je res samo četrtina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 279
23.2.2010 10:31:43   
vednosam
K varuškiuser posted image user posted image user posted image user posted image   tak kot jaz ne more bit Rakica takih ni več. Morda po karakterju jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 280
23.2.2010 10:32:01   
špelin@

Pa negre se zato,da sem jaz super,pa da sam sebe hvalim,kr brezveze jaz sem pač tak kot napišem,da sem tudi drugačen sem to pa lahko trdim z gotovostjo nobeden od vaših ni tak,ampak naj ostane skrivnost Nisem kak dvospolnik al kaj ampak sem pa drugačenuser posted image user posted image user posted image user posted image to je morda slabo ali pa dobro zame,kar se pa tiče osebnosti moje je pa takšna,ki si jo lahko ženska le želi

HB user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 281
23.2.2010 10:32:07   
mojcaziga

nouser posted image user posted image user posted image tega še ne znam,da bi blo vedno mokrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Premal prakse

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 282
23.2.2010 10:32:14   
vednosam
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mojcažiga pa nisem mislil na sexuser posted image user posted image user posted image pokvarjenka

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 283
23.2.2010 10:33:34   
mojcaziga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mojcažiga pa nisem mislil na sexuser posted image user posted image user posted image pokvarjenka

Kaj pa??????????

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 284
23.2.2010 10:33:40   
vednosam
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja pa to glede prakse je res premalo ja to pa sem mislil na sex ampak na kaj pa v večini ne veste in v večini niste razumele,artur bi morda razumel

< Sporočilo je popravil vednosam -- 23.2.2010 10:35:30 >

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 285
23.2.2010 10:35:49   
Arwenko

kAK SE PA POTOČKU REČEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja no jaz sem iz Pobrežja najlepši del mariborauser posted image user posted image user posted image user posted image poleg radvanja pod pohorjemuser posted image user posted image user posted image

Haha, če nebi bla sama s Pobrežja bi ti še verjela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 286
23.2.2010 10:37:37   
mojcaziga

poleg radvanja pod pohorjemuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

lp

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 287
23.2.2010 10:37:49   
vednosam
Ja no ampak k sreči nisem točno na pobrežju obdajajo me gozdovi tako da pač rečem pobrežje

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 288
23.2.2010 10:38:48   
špelin@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja pa to glede prakse je res premalo ja to pa sem mislil na sex ampak na kaj pa v večini ne veste in v večini niste razumele,artur bi morda razumel

user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 289
23.2.2010 10:42:00   
vednosam
kaj iz radvanja si user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 290
23.2.2010 10:42:48   
Arwenko

Ja no ampak k sreči nisem točno na pobrežju obdajajo me gozdovi tako da pač rečem pobrežje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hja, meje Pobrežja so naslednje: zgoraj Greenwich, ne eni strani Drava, na spodnji strani je Mejna ulica, ki ga ločuje od Brezja, na eni pa je Stražunski gozd, torej ali si na Pobrežju ali pa nisi, če si doma v Lovski ali Novi ulici ali tisti novi zadaj, ki ne vem kako se imenuje ko so mali blokci pa hiške si še vedno na Pobrežju user posted image user posted image user posted image

Tak da ali si ali pa nisi na Pobrežju, druge šanse nimaš.

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 291
23.2.2010 10:43:09   
mojcaziga

kaj iz radvanja si user posted image user posted image user posted image user posted image

ja

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 292
23.2.2010 10:44:13   
vednosam
 vse od nastetega mam blizu ja napisal sem pobrezje zarad tega ker vsi v mb teh krajev ki jih naštevaš ne poznajo 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 293
23.2.2010 10:46:03   
Arwenko

vse od nastetega mam blizu ja napisal sem pobrezje zarad tega ker vsi v mb teh krajev ki jih naštevaš ne poznajo 

Hja, maš pa vćasih smolo, da naletiš na koga, ki ima malo pojma in ti pol direktno pove, da blzuiš človek user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 294
23.2.2010 10:46:10   
vednosam
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image LEPO kaj zdaj druge frfačele ste utihnile baguska miška RIJA IN ŠE KTERA NIČ VEČ NI OD VAS  kje ste ste pobegnile

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 295
23.2.2010 10:48:44   
vednosam
 a zdaj zato bluzim,ker pač napišem pobrežje,ker logično da drug del mb nevedo kje je stražun in kje je brezje recimo ajde to vedo vseh krajev pa ne. Zato pač napišem pobrežje. Razumljivo sem pa blizu vrtnarije golob na dupleški,če morda misliš da skrivam

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 296
23.2.2010 10:49:11   
Anonimen
jst cunje vesimuser posted image

(odgovor članu vednosam)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
23.2.2010 10:50:04   
mojcaziga

a zdaj zato bluzim,ker pač napišem pobrežje,ker logično da drug del mb nevedo kje je stražun in kje je brezje recimo ajde to vedo vseh krajev pa ne. Zato pač napišem pobrežje. Razumljivo sem pa blizu vrtnarije golob na dupleški,če morda misliš da skrivam

no, zdaj si pa povedal že preveč.

Verjetno jih tam ni dosti, ki bi imeli enega otroka in ženo stevardeso user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 298
23.2.2010 10:50:46   
vednosam
saj tud jaz moram it dat še en stroj prat in skuhat do konca pripravit tako da se kasneje kaj oglasim,pa napišite kaj do bo se nadeljevalo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 299
23.2.2010 10:51:49   
mojcaziga

saj tud jaz moram it dat še en stroj prat in skuhat do konca pripravit tako da se kasneje kaj oglasim,pa napišite kaj do bo se nadeljevalo

Tudi jaz grem v trgovino, pa kosilo skuhat, pa .........
Se oglasim kasneje user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

ginekologija
optimistk

ali ste za, da se grobe in žaljive ginekologe odstrani iz porodnišnic?

da (94%)

ne (1%)

me ne moti če opravljajo svoje delo (5%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!