|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dovolj osamljenosti
23.2.2010 10:17:25   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

jst se oci nism dobr odrpa.... tuki se pa ze full dogaja vidm.... user posted image

vidim, ja!user posted image

A dajte no, mene že trebušne mišice bolijo user posted image

Vidiš, sploh ne rabiš ekstra telovadbe user posted image user posted image user posted image

No, samo pri meni se pa to ne pozna kaj dost user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 251
23.2.2010 10:17:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: vednosam

Ma saj Rije vrjetno ni tukaj,danes nima kaj rečtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image

vidim, da me pogrešate :))))
Rija služi kruhecauser posted image

Ampak vse vas mam na okuuser posted image

HAAA, vednosam!

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 23.2.2010 10:18:10 >

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
23.2.2010 10:18:00   
mojcaziga

Ma saj Rije vrjetno ni tukaj,danes nima kaj rečtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

No, zdej pa smo druge odletele user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 253
23.2.2010 10:18:11   
vednosam
Jaz jih rabim več ne le eno,tak pač sem če me ne sprejmete povejteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pol pa potuhnjena Rija iz odzadja vdariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma prava siuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil vednosam -- 23.2.2010 10:19:00 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 254
23.2.2010 10:18:48   
mojcaziga

Pol pa potuhnjena Rija iz odzadja vdariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma prava siuser posted image user posted image user posted image

Ja, ene majo rade od vzadi user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 255
23.2.2010 10:19:16   
RAKICA2007
me par minut ni... pa naklofate skoraj celo stran...
Jutro BaguSka... blagor enim k lahko spite malo dlje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 256
23.2.2010 10:19:18   
urška
ok, meni ni jasno samo to, zakaj, če si res tako super truper fajn, tvoja partnerka/žena, ni več časa doma? kljub službi, ki jo ima, bi se k takemu idealnemu partnerju, vendar želela vračat čim pogosteje....
in iz tega jaz zdej sklepam, da nekje že moraš imet eno pomanjklivost. sicer, priznam, mi je to dejstvo zelo težko sprejet, amapk mi nekaj ne da miru, da ne bi razmišljala v tej smeri.

zdaj mi pa, prosim, razloži, da se grozno motimuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 257
23.2.2010 10:19:20   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

Pol pa potuhnjena Rija iz odzadja vdariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma prava siuser posted image user posted image user posted image

jaz mam rada od vseposediuser posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 258
23.2.2010 10:19:59   
Anonimen
Jaz jih rabim več ne le eno,tak pač sem če me ne sprejmete povejteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pol pa potuhnjena Rija iz odzadja vdariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma prava siuser posted image user posted image user posted image

kaksno je blo pa tole prej, ce je ze popravljeno?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 259
23.2.2010 10:20:35   
RAKICA2007

No, zdej pa smo druge odletele user posted image

Ja res je... zdej je pa Rija v 'akciji' ... user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 260
23.2.2010 10:21:18   
mojcaziga

jaz mam rada od vseposediuser posted image

Zato te je pa izmed vseh nas izbral user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo mal izbirčne, očitno

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 261
23.2.2010 10:21:19   
RAKICA2007

kaksno je blo pa tole prej, ce je ze popravljeno?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 262
23.2.2010 10:21:19   
baguSka

jst pa studiraaaam, kaj zdj to.....

zakaj pa ni...< Sporočilo je popravil baguška -- 23.2.2010 10:15:11 >

user posted image

user posted image user posted image user posted image nisem cist ziher, ampak ce popravis takoj (v roku 30ih sekund mogoce) ti tega NE napise!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 263
23.2.2010 10:23:24   
vednosam
Ma Urška mogoče pa nisem idealen zanjo,sem pač tak kot sem napisal.Kaj naj jaz nardim jaz sem ji povedal kako je,in tudi vem da je to moje zadnje čakanje,kajti imam nek karakter tako,da znam povedat. Glej pride domov takrat ko ima dopust in takrat ne dela več mescev.Ma pustimo zdaj to dejstvo je pač takšno kot je in to veste,pred leti ko je šla je to bila nuja zdaj pa več ni.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 264
23.2.2010 10:23:30   
baguSka
Jutro BaguSka... blagor enim k lahko spite malo dlje

mhm.. sej naslednji teden bom pa se dlje... user posted image user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 265
23.2.2010 10:24:26   
baguSka
Ma pustimo zdaj to dejstvo je pač takšno kot je in to veste,pred leti ko je šla je to bila nuja zdaj pa več ni.

Ja, navada je zelezna srajca pravjo.user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 266
23.2.2010 10:25:09   
vednosam
ma kaj vem kaj je bilo točno pol sem dal uredi 

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 267
23.2.2010 10:27:28   
RAKICA2007

Glej pride domov takrat ko ima dopust in takrat ne dela več mescev.

Hmmm moja matematika pravi, da je 4 mesece potem na dopustu... a drži user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 268
23.2.2010 10:27:46   
vednosam
Pa negre se zato,da sem jaz super,pa da sam sebe hvalim,kr brezveze jaz sem pač tak kot napišem,da sem tudi drugačen sem to pa lahko trdim z gotovostjo nobeden od vaših ni tak,ampak naj ostane skrivnost Nisem kak dvospolnik al kaj ampak sem pa drugačenuser posted image user posted image user posted image user posted image to je morda slabo ali pa dobro zame,kar se pa tiče osebnosti moje je pa takšna,ki si jo lahko ženska le želi

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 269
23.2.2010 10:27:58   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Jutro BaguSka... blagor enim k lahko spite malo dlje

mhm.. sej naslednji teden bom pa se dlje... user posted image user posted image

eni imate user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 270
23.2.2010 10:28:01   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

Glej pride domov takrat ko ima dopust in takrat ne dela več mescev.

Hmmm moja matematika pravi, da je 4 mesece potem na dopustu... a drži user posted image

Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 271
23.2.2010 10:28:03   
vednosam
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsak dan batineuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 272
23.2.2010 10:28:35   
mojcaziga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsak dan batineuser posted image user posted image user posted image user posted image

tiste 4 mesece ali preostalih 8??????

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 273
23.2.2010 10:29:13   
RAKICA2007

Pa negre se zato,da sem jaz super,pa da sam sebe hvalim,kr brezveze jaz sem pač tak kot napišem,da sem tudi drugačen sem to pa lahko trdim z gotovostjo nobeden od vaših ni tak,ampak naj ostane skrivnost Nisem kak dvospolnik al kaj ampak sem pa drugačenuser posted image user posted image user posted image user posted image to je morda slabo ali pa dobro zame,kar se pa tiče osebnosti moje je pa takšna,ki si jo lahko ženska le želi

uuuuu tole si pa upaš user posted image user posted image user posted image  ti zagotavljam, da moj je tak... pa še kaj drugega zraven naredi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 274
23.2.2010 10:29:14   
vednosam
od prvega dne do zadnjega večkrat na danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

OSKAR
TLF

Kako vam je všeč ime Oskar za dečka?

zelo všeč (34%)

ne preveč (24%)

ni mi všeč (42%)

Število vseh glasov: 133

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!