Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:17:25
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: baguSka jst se oci nism dobr odrpa.... tuki se pa ze full dogaja vidm.... vidim, ja! A dajte no, mene že trebušne mišice bolijo Vidiš, sploh ne rabiš ekstra telovadbe No, samo pri meni se pa to ne pozna kaj dost
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:17:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Ma saj Rije vrjetno ni tukaj,danes nima kaj rečt vidim, da me pogrešate :)))) Rija služi kruheca Ampak vse vas mam na oku HAAA, vednosam!
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 23.2.2010 10:18:10 >
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:18:00
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Ma saj Rije vrjetno ni tukaj,danes nima kaj rečt vidim, da me pogrešate :)))) Rija služi kruheca Ampak vse vas mam na oku No, zdej pa smo druge odletele
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:18:11
|
|
|
|
vednosam
|
Jaz jih rabim več ne le eno,tak pač sem če me ne sprejmete povejte Pol pa potuhnjena Rija iz odzadja vdari ma prava si
< Sporočilo je popravil vednosam -- 23.2.2010 10:19:00 >
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:18:48
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Pol pa potuhnjena Rija iz odzadja vdari ma prava si Ja, ene majo rade od vzadi
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:19:16
|
|
|
|
RAKICA2007
|
me par minut ni... pa naklofate skoraj celo stran... Jutro BaguSka... blagor enim k lahko spite malo dlje
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:19:18
|
|
|
|
urška
|
ok, meni ni jasno samo to, zakaj, če si res tako super truper fajn, tvoja partnerka/žena, ni več časa doma? kljub službi, ki jo ima, bi se k takemu idealnemu partnerju, vendar želela vračat čim pogosteje.... in iz tega jaz zdej sklepam, da nekje že moraš imet eno pomanjklivost. sicer, priznam, mi je to dejstvo zelo težko sprejet, amapk mi nekaj ne da miru, da ne bi razmišljala v tej smeri. zdaj mi pa, prosim, razloži, da se grozno motim
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:19:20
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Pol pa potuhnjena Rija iz odzadja vdari ma prava si Ja, ene majo rade od vzadi jaz mam rada od vseposedi
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:19:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jih rabim več ne le eno,tak pač sem če me ne sprejmete povejteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pol pa potuhnjena Rija iz odzadja vdariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma prava siuser posted image user posted image user posted image < Sporočilo je popravil vednosam -- 23.2.2010 10:19:00 > kaksno je blo pa tole prej, ce je ze popravljeno?
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:20:35
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Ma saj Rije vrjetno ni tukaj,danes nima kaj rečt vidim, da me pogrešate :)))) Rija služi kruheca Ampak vse vas mam na oku No, zdej pa smo druge odletele Ja res je... zdej je pa Rija v 'akciji' ...
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:21:18
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Pol pa potuhnjena Rija iz odzadja vdari ma prava si Ja, ene majo rade od vzadi jaz mam rada od vseposedi Zato te je pa izmed vseh nas izbral Mi smo mal izbirčne, očitno
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:21:19
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute Jaz jih rabim več ne le eno,tak pač sem če me ne sprejmete povejteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pol pa potuhnjena Rija iz odzadja vdariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma prava siuser posted image user posted image user posted image < Sporočilo je popravil vednosam -- 23.2.2010 10:19:00 > kaksno je blo pa tole prej, ce je ze popravljeno?
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:21:19
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jst pa studiraaaam, kaj zdj to..... zakaj pa ni...< Sporočilo je popravil baguška -- 23.2.2010 10:15:11 > nisem cist ziher, ampak ce popravis takoj (v roku 30ih sekund mogoce) ti tega NE napise!
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:23:24
|
|
|
|
vednosam
|
Ma Urška mogoče pa nisem idealen zanjo,sem pač tak kot sem napisal.Kaj naj jaz nardim jaz sem ji povedal kako je,in tudi vem da je to moje zadnje čakanje,kajti imam nek karakter tako,da znam povedat. Glej pride domov takrat ko ima dopust in takrat ne dela več mescev.Ma pustimo zdaj to dejstvo je pač takšno kot je in to veste,pred leti ko je šla je to bila nuja zdaj pa več ni.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:23:30
|
|
|
|
baguSka
|
Jutro BaguSka... blagor enim k lahko spite malo dlje mhm.. sej naslednji teden bom pa se dlje...
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:24:26
|
|
|
|
baguSka
|
Ma pustimo zdaj to dejstvo je pač takšno kot je in to veste,pred leti ko je šla je to bila nuja zdaj pa več ni. Ja, navada je zelezna srajca pravjo.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:25:09
|
|
|
|
vednosam
|
ma kaj vem kaj je bilo točno pol sem dal uredi
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:27:28
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Glej pride domov takrat ko ima dopust in takrat ne dela več mescev. Hmmm moja matematika pravi, da je 4 mesece potem na dopustu... a drži
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:27:46
|
|
|
|
vednosam
|
Pa negre se zato,da sem jaz super,pa da sam sebe hvalim,kr brezveze jaz sem pač tak kot napišem,da sem tudi drugačen sem to pa lahko trdim z gotovostjo nobeden od vaših ni tak,ampak naj ostane skrivnost Nisem kak dvospolnik al kaj ampak sem pa drugačen to je morda slabo ali pa dobro zame,kar se pa tiče osebnosti moje je pa takšna,ki si jo lahko ženska le želi
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:27:58
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Jutro BaguSka... blagor enim k lahko spite malo dlje mhm.. sej naslednji teden bom pa se dlje... eni imate
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:28:01
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Glej pride domov takrat ko ima dopust in takrat ne dela več mescev. Hmmm moja matematika pravi, da je 4 mesece potem na dopustu... a drži Bravo
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:28:03
|
|
|
|
vednosam
|
vsak dan batine
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:28:35
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam vsak dan batine tiste 4 mesece ali preostalih 8??????
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:29:13
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Pa negre se zato,da sem jaz super,pa da sam sebe hvalim,kr brezveze jaz sem pač tak kot napišem,da sem tudi drugačen sem to pa lahko trdim z gotovostjo nobeden od vaših ni tak,ampak naj ostane skrivnost Nisem kak dvospolnik al kaj ampak sem pa drugačen to je morda slabo ali pa dobro zame,kar se pa tiče osebnosti moje je pa takšna,ki si jo lahko ženska le želi uuuuu tole si pa upaš ti zagotavljam, da moj je tak... pa še kaj drugega zraven naredi
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:29:14
|
|
|
|
vednosam
|
od prvega dne do zadnjega večkrat na dan
|
|
|
OSKARTLFKako vam je všeč ime Oskar za dečka?zelo všeč (
34%)
ne preveč (
24%)
ni mi všeč (
42%)
Število vseh glasov: 133Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!