Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:04:15
|
|
|
|
Arwenko
|
vednosam, očitno imaš zelo malo znancev izven maribora z okolico, ker če bi jih imel, bi vedel, da nekdo, ki je redko v Mariboru nima pojma, kje je Pobrežje, ker je to soseska v katero nihče ne zaide, razen če ima po naključju tam kakšno žlahto ali pa znanca, mogoče še najdeš koga, ki ve kje je pokopališče in mu na tak način razložiš kje je Pobrežje. Tako da če bi htel ne-mariborčanom razložit kje si doma, nebi nikoli rekel pobrežje, ampak pač Maribor, ker ne-mariborčan pozna v večini center, pa mogoče pod Pohorjem, drugega pa ne. Zato še vedno ostaja moje mnenje naslednje: da si en navaden bluzator, iskalec pozornosti, nekdo ki si skuša na forumu pumpat svoj ranjen ego (s kakršnegakoli razloga že) in za katerega se sprašujem ali je sploh kakšen tukaj napisan stavek resničen.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:04:21
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam a saj mozžeka lahko zraven pripelješ pa tud otroke,pa še za otroke bom nardil kaj druga,če jim nebo všeč tako da bodo tud oni siti ne samo vidva
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:05:18
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, naj vam povem, da sem dosegla napredek! koznik za sabo pospravi, stunfe v kos vrze in celo kopalnico pobrise po tusiranju! step by step pa bo
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:05:36
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko vednosam, očitno imaš zelo malo znancev izven maribora z okolico, ker če bi jih imel, bi vedel, da nekdo, ki je redko v Mariboru nima pojma, kje je Pobrežje, ker je to soseska v katero nihče ne zaide, razen če ima po naključju tam kakšno žlahto ali pa znanca, mogoče še najdeš koga, ki ve kje je pokopališče in mu na tak način razložiš kje je Pobrežje. Tako da če bi htel ne-mariborčanom razložit kje si doma, nebi nikoli rekel pobrežje, ampak pač Maribor, ker ne-mariborčan pozna v večini center, pa mogoče pod Pohorjem, drugega pa ne. Zato še vedno ostaja moje mnenje naslednje: da si en navaden bluzator, iskalec pozornosti, nekdo ki si skuša na forumu pumpat svoj ranjen ego (s kakršnegakoli razloga že) in za katerega se sprašujem ali je sploh kakšen tukaj napisan stavek resničen. no, pa ne tako resno Mi si želimo samo popestriti eno dopoldne, no
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:05:55
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam LEPO kaj zdaj druge frfačele ste utihnile baguska miška RIJA IN ŠE KTERA NIČ VEČ NI OD VAS kje ste ste pobegnile ne dohitevam! pa zravn mam se miljon enih opravkov..
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:06:21
|
|
|
|
mateyka
|
ahhh, to ni nič. ko je moj mož doma, kuha, pere, čisti in zraven lahko še bas kitaro ali klavir zaigra, ko je glih glasbenik - mam še zastonj musko
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:06:39
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: vednosam saj tud jaz moram it dat še en stroj prat in skuhat do konca pripravit tako da se kasneje kaj oglasim,pa napišite kaj do bo se nadeljevalo pa sam recte, ce ni idealen krasen je morm it v trgovino po dupleški cesti in tam, kjer bo ven najbolj dišalo je zagotovo on doma pol te pa lahko na kosilo povabi Saj namigujem Ampak pol bo moj možek brez kosila, mislim pa nej še mal spakira za sabo kakšno ribico in pol Moj ne je morske hrane, tako da...... ma ga lahko po egu udari, da si privoščim in uživam drugje, kar doma ne morem hmmmm ja... tole moške nabolj boli... če se udarijo po egu
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:07:02
|
|
|
|
Anonimen
|
mateyka, jst sem zacela vzgajat iz nuje pa se huj!
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:07:30
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: vednosam saj tud jaz moram it dat še en stroj prat in skuhat do konca pripravit tako da se kasneje kaj oglasim,pa napišite kaj do bo se nadeljevalo pa sam recte, ce ni idealen krasen je morm it v trgovino po dupleški cesti in tam, kjer bo ven najbolj dišalo je zagotovo on doma pol te pa lahko na kosilo povabi Saj namigujem Ampak pol bo moj možek brez kosila, mislim pa nej še mal spakira za sabo kakšno ribico in pol Moj ne je morske hrane, tako da...... ma ga lahko po egu udari, da si privoščim in uživam drugje, kar doma ne morem hmmmm ja... tole moške nabolj boli... če se udarijo po egu Lahko samo potrdim
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:08:23
|
|
|
|
vednosam
|
a saj mozžeka lahko zraven pripelješ pa tud otroke,pa še za otroke bom nardil kaj druga,če jim nebo všeč tako da bodo tud oni siti ne samo vidva bom pa tud mozeku dal kot otrokom kaj drugega midva pa bova uzivala in jedla morsko hrano,pa si bova nardila idilo ob potočku in ribniku ko žubori in uzivala v sladkovodnem raju,medtem ko jema morsko hrano,samo sonček mora bit in bova na vrtu mož pa v jedilnici se mastil z zrezki medtem ko bodo otroci z nama pa najbol masten zrezek in žilast bom poiskal v tušu bza njega če ma raje to hecam se
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:08:39
|
|
|
|
RAKICA2007
|
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:09:21
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute aja, naj vam povem, da sem dosegla napredek! koznik za sabo pospravi, stunfe v kos vrze in celo kopalnico pobrise po tusiranju! step by step pa bo sej več pa že ni od njega za pričakovat a ne? tvoje življenje je bilo potem kot v santa barbari in kdo bi sploh to hotel? sicer pa, vse ostalo kar bi še potrebovala, pa itak najdeš na RR, a ne?
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:09:27
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Jutro BaguSka... blagor enim k lahko spite malo dlje mhm.. sej naslednji teden bom pa se dlje... eni imate ja al pa ne - kot se vzame! ker pac delam samo se do konc tega mesca, pol pa ne vem se kaj bom naprej.... uuu joj... kaj pa pol? brez službe? upam, da kaj najdeš in uživaš v delu ma sej mam svoj s.p., u bistvu bom samo nehala delat za eno firmo, od katere mam najvec zasluzka... tko da moram kaksno novo stranko cimprej najdt!
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:09:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: vednosam saj tud jaz moram it dat še en stroj prat in skuhat do konca pripravit tako da se kasneje kaj oglasim,pa napišite kaj do bo se nadeljevalo pa sam recte, ce ni idealen krasen je morm it v trgovino po dupleški cesti in tam, kjer bo ven najbolj dišalo je zagotovo on doma pol te pa lahko na kosilo povabi Saj namigujem Ampak pol bo moj možek brez kosila, mislim pa nej še mal spakira za sabo kakšno ribico in pol Moj ne je morske hrane, tako da...... ma ga lahko po egu udari, da si privoščim in uživam drugje, kar doma ne morem hmmmm ja... tole moške nabolj boli... če se udarijo po egu Še bolj jih pa boli, če se udarijo po obeh
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:09:43
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam a saj mozžeka lahko zraven pripelješ pa tud otroke,pa še za otroke bom nardil kaj druga,če jim nebo všeč tako da bodo tud oni siti ne samo vidva bom pa tud mozeku dal kot otrokom kaj drugega midva pa bova uzivala in jedla morsko hrano,pa si bova nardila idilo ob potočku in ribniku ko žubori in uzivala v sladkovodnem raju,medtem ko jema morsko hrano,samo sonček mora bit in bova na vrtu mož pa v jedilnici se mastil z zrezki medtem ko bodo otroci z nama pa najbol masten zrezek in žilast bom poiskal v tušu bza njega če ma raje to hecam se kot telenovela... sam upam, da ji ne zastrupiš moža
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:09:45
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko vednosam, očitno imaš zelo malo znancev izven maribora z okolico, ker če bi jih imel, bi vedel, da nekdo, ki je redko v Mariboru nima pojma, kje je Pobrežje, ker je to soseska v katero nihče ne zaide, razen če ima po naključju tam kakšno žlahto ali pa znanca, mogoče še najdeš koga, ki ve kje je pokopališče in mu na tak način razložiš kje je Pobrežje. Tako da če bi htel ne-mariborčanom razložit kje si doma, nebi nikoli rekel pobrežje, ampak pač Maribor, ker ne-mariborčan pozna v večini center, pa mogoče pod Pohorjem, drugega pa ne. Zato še vedno ostaja moje mnenje naslednje: da si en navaden bluzator, iskalec pozornosti, nekdo ki si skuša na forumu pumpat svoj ranjen ego (s kakršnegakoli razloga že) in za katerega se sprašujem ali je sploh kakšen tukaj napisan stavek resničen. no, pa ne tako resno Mi si želimo samo popestriti eno dopoldne, no arwenko...jaz sploh mislim, da on nima pimpica....ma kar lulo pa ne bit špilverderberca no....glej, 13 strani se je naklofalo.... mogoče pa je celo kdo od rr tima? pa nabija klike....
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:10:34
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam a saj mozžeka lahko zraven pripelješ pa tud otroke,pa še za otroke bom nardil kaj druga,če jim nebo všeč tako da bodo tud oni siti ne samo vidva bom pa tud mozeku dal kot otrokom kaj drugega midva pa bova uzivala in jedla morsko hrano,pa si bova nardila idilo ob potočku in ribniku ko žubori in uzivala v sladkovodnem raju,medtem ko jema morsko hrano,samo sonček mora bit in bova na vrtu mož pa v jedilnici se mastil z zrezki medtem ko bodo otroci z nama pa najbol masten zrezek in žilast bom poiskal v tušu bza njega če ma raje to hecam se Uh, to pa je povabilo. Nisem prepričana kako bi tole moj možek vzel
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:11:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko vednosam, očitno imaš zelo malo znancev izven maribora z okolico, ker če bi jih imel, bi vedel, da nekdo, ki je redko v Mariboru nima pojma, kje je Pobrežje, ker je to soseska v katero nihče ne zaide, razen če ima po naključju tam kakšno žlahto ali pa znanca, mogoče še najdeš koga, ki ve kje je pokopališče in mu na tak način razložiš kje je Pobrežje. Tako da če bi htel ne-mariborčanom razložit kje si doma, nebi nikoli rekel pobrežje, ampak pač Maribor, ker ne-mariborčan pozna v večini center, pa mogoče pod Pohorjem, drugega pa ne. Zato še vedno ostaja moje mnenje naslednje: da si en navaden bluzator, iskalec pozornosti, nekdo ki si skuša na forumu pumpat svoj ranjen ego (s kakršnegakoli razloga že) in za katerega se sprašujem ali je sploh kakšen tukaj napisan stavek resničen. no, pa ne tako resno Mi si želimo samo popestriti eno dopoldne, no arwenko...jaz sploh mislim, da on nima pimpica....ma kar lulo pa ne bit špilverderberca no....glej, 13 strani se je naklofalo.... mogoče pa je celo kdo od rr tima? pa nabija klike....
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:11:30
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ma sej mam svoj s.p., u bistvu bom samo nehala delat za eno firmo, od katere mam najvec zasluzka... tko da moram kaksno novo stranko cimprej najdt! uh, baguska.....pripravi se na kak grozilni mesiđ od rr-ovcev....da sličajno ne napišeš kaj delaš....saj veš....reklama in te zadeve....
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:11:56
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: vednosam a saj mozžeka lahko zraven pripelješ pa tud otroke,pa še za otroke bom nardil kaj druga,če jim nebo všeč tako da bodo tud oni siti ne samo vidva bom pa tud mozeku dal kot otrokom kaj drugega midva pa bova uzivala in jedla morsko hrano,pa si bova nardila idilo ob potočku in ribniku ko žubori in uzivala v sladkovodnem raju,medtem ko jema morsko hrano,samo sonček mora bit in bova na vrtu mož pa v jedilnici se mastil z zrezki medtem ko bodo otroci z nama pa najbol masten zrezek in žilast bom poiskal v tušu bza njega če ma raje to hecam se kot telenovela... sam upam, da ji ne zastrupiš moža glede na to, da sem bila aktivna judositka kar lep čas, se ne bi dobr končalo
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:12:31
|
|
|
|
vednosam
|
ARWENKO oprosti nisem vedel,da pobrežje ni znano ma nebom se prepiral vglavnem najdeš me na dupleški druo križišče levo tretja hiška sory ce sem napisal pobrežje in če misliš da se pobrežja ne poznajo ti povem udari se s kuhlo po glavi in reči kak sem nora,kajti vsi mariborčani so pokopani n v večini na pobrežju in dobravi raje se usekaj po prepametni glavi ne zameri mi ampak smešna si da tega konca ne poznajo vem da si nardila napako in se je tud zavedas cutim da si zlo prepirljiva
< Sporočilo je popravil vednosam -- 23.2.2010 11:13:37 >
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:12:58
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga glede na to, da sem bila aktivna judositka kar lep čas, se ne bi dobr končalo uh. potem bi ti bolj z mojim skup pasala.....
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:14:23
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga glede na to, da sem bila aktivna judositka kar lep čas, se ne bi dobr končalo uh. potem bi ti bolj z mojim skup pasala..... bi bila prevelika konkurenca. Ma, ne vem če bi kaka postelja to zdržala
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:14:58
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ma sej mam svoj s.p., u bistvu bom samo nehala delat za eno firmo, od katere mam najvec zasluzka... tko da moram kaksno novo stranko cimprej najdt! [/quote] jest upam, da ti bo ratalo najti stranko... in da boš delal še naprej držim pestiiiii
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 11:15:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam ARWENKO oprosti nisem vedel,da pobrežje ni znano ma nebom se prepiral vglavnem najdeš me na dupleški druo križišče levo tretja hiška sory ce sem napisal pobrežje in če misliš da se pobrežja ne poznajo ti povem udari se s kuhlo po glavi in reči kak sem nora,kajti vsi mariborčani so pokopani n v večini na pobrežju in dobravi raje se usekaj po prepametni glavi ne zameri mi ampak smešna si Din-don...
|
|
|
Kako pogosto menjate posteljnino?Tedensko (
16%)
Enkrat na 14 dni (
46%)
Enkrat na mesec (
29%)
Enkrat na dva meseca (
10%)
Število vseh glasov: 395Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!