|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
5.2.2010 17:23:11   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: sanje2

pozdravljene moje aprilčice!

samo malo se vam javim, da vam povem, da mi je uspelo in sem v osmem tednu nosečnosti, drugi teden v sredo imam prvi pregled, zato držte pesti zauser posted image user posted image user posted image .

za tiste ki ne veste kdo sem:
sem bila vaša soaprilčica in sem v desetem tednu ss, zato sem se morala od vas posloviti. ss sem imela septembra zaj pa imam po mojih izračunih septembra datum poroda - kakšna je usoda!


no če sem pa že tu gor, bi mi prosim povedale, kolk dni prej se gre v porodniško,.... kaj vas je veliko v bolniški?

ok uživajte


Česitkeuser posted image user posted image user posted image  in da bi v sredo user posted image  fejst bil, pa čim lepšo nosečnostuser posted image

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
5.2.2010 17:26:27   
Wannabemommy
Malenaa89 - Kolk vem za Mb P in na Ptuju velja sam obisk partnerja, trenutno, kdaj pa mislijo to spremenit pa nevem, trenutno velja.

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
5.2.2010 17:29:30   
Anonimen
Po kolk časa pa lahko ostane na obisku na dan? Ne da se mi it brskat po spletu. user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2578
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
5.2.2010 18:04:54   
Kepica83
Živjo punce moj!

Kepica je back. Še vedno 2v1 user posted image . Hvala vsem za skrb, in lepe želje.

Katy83 hvala za pikapokouser posted image in za obisk. Zlata si.
Cojka hvala tudi tebi za vse smse.
Vse ostale ki ste mislile name tu na RR.. iskrena hvala. Najboljše ste.

Punce ne bit jezne, ampak nisem vas še brala. 3 strani nazaj sem malo počekirala ostalo bom pa več ju3.

Nataša35 bejba moja si me kar določla da bom prej rodila a? user posted image hja nisi edina vešuser posted image . Ma upam da še zdržimo par tednov.

Popadki so vsak dan hujši in bolj boleči. Pojavijo pa se tam kake 3x na dan ali pa ponoči. Hvala bogu še se ne odpiram. Je pa porcija zmehčana in maternični vrat se kar krajša. Vse skupaj sem dobila 4 injekcije za pljučka, ogromno infuzije in še nekih drugih injekcij. Rit me je že tak bolela da je nihče pogledat več ni smel user posted image . Z Cojko sma prejšnji četrtek naročili voziček tako da srčno upam da kmalu dobiveuser posted image . Danes sem še naročila posteljnino Galeb ju3 pa še grem po kozmetiko v pikapoko. Pol pa upam da imam vse.

Punce moje zlate imela sem 3 zlate cimre sedaj v MB. Vse so mi odšle rodit v ponedeljek. Ena je rodila v 55 minutah... ja prav sta slišale. ta drugi dve pa sta rojevali 24 in 27 uruser posted image user posted image . Na koncu so oni po 27urah le nardili carski rez. V glavnem groza. Do konca čakajo z carskimi rezi. 3 gele morejo dati šele nato CR., Po vsakem gelu čakajo 8 ur, da se začneš odpirat torej skupaj 24 ur. V glavnem naporno je. Punca iz druge sobe pa je rojevala 30ur. v glavnem punce kak koli je, treba se je pripravit malo na porod, je kak jeuser posted image

Upam da ste vse vredu in da bebe lepo rastejouser posted image

Lep pozdrav od vaše kepiceuser posted image

OBISKI V MB!!! Na obisk so tokrat lahko hodili vsi. Ne glede na uro. Tak da brez panikeuser posted image stanje se je umirilo.

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 5.2.2010 18:06:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
5.2.2010 18:12:08   
legenda_m

IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

IZVIRNO SPOROČILO: nax05



babyloverka v Pikapolonici imajo znižanje do 7.2.



no pri nas ni v nedeljo odprto tako da je jutri zadnja možnost. sem čekirala po internetu samo morem it pogledat tja, da to v roko primem in vidim kako je.

memole, kolikor sem informirana moškim pripada tri dni izrednega dopusta, še informativno za ostale, če katera še slučajno ne ve.



a lahko še enkrat: partnerju v primeru poroda pripada 3 dni izrednega dopusta? no fajn. kaj pa ta očetovski dopust a se ureja prej al šele po rojstvu. na mdds piše:Pri uveljavljanju pravice do očetovskega dopusta morate biti pozorni:


30 dni pred predvidenim datumom nastopa očetovskega dopusta ali 60 dni pred predvidenim datumom poroda (na podlagi potrdila ginekologa) se oglasite na centru za socialno delo, na katerem je mati uveljavljala pravico do porodniškega dopusta oziroma ji je bila priznana pravica do porodniškega dopusta

Na vlogi za uveljavitev pravice do očetovskega dopusta morate označiti, da uveljavljate plačani in neplačani očetovski dopust, sicer slednjega kasneje (naknadno) ne morete uveljavljati. Vlogo si lahko natisnete tudi z našega spletišča.
Najkasneje 30 dni pred predvidenim nastopom očetovskega dopusta obvestite o nameri izrabe dopusta vašega delodajalca.

Ker se pravica do očetovskega dopusta pridobi šele po rojstvu otroka, morate o rojstvu otroka obvestiti center za socialno delo in predložiti obvestilo porodnišnice o rojstvu otroka oziroma rojstni list otroka.
V primeru zunajzakonske skupnosti je treba za uveljavljanje te pravice po rojstvu otroka predložiti zapisnik o priznanju očetovstva.

aja pa men je g dala papirje za socialo kokr da ene kr grejo na csd in da si kr zmislijo en datum.... naprej nism sprašvala.
še ene 10 tednov do konca, panika. sj bo šlo ane. a vs je kej strah (une k ste prvič na tem)
lep vikend.

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
5.2.2010 18:13:48   
legenda_m
aja še neki kaj pa shranjevanje matičnih celic?

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
5.2.2010 19:42:29   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: photo

amelie: mislim,da ni nobene panike, če so ti šele zdaj odkrili. Važno je, da so ti odkrili. Meni so v 24T in se zdaj že 5T primerneje prehranjujem. 5x na dan hrano, brez belega sladkorja, bele moke, belih testenin. Veliko sadja in zelenjave. Dosti podobno Montignacu, če poznaš. Sem pa bila ravno danes na kontroli meritev glukoze in sem povprašala za krofe; je rekla da sem in tja lahko tudi kakšen prekršek --> kao, da lahko en krof na pustno soboto in enega na pustni torek. =) Na splošno pa ni fora samo v 'nič sladkega' ampak bolj paziš, da ješ hrano, z nizkim glikemičnim indeksom.



U, hvala za tole! Ko sem prebrala veliko sadja, se mi je kar kamen odvalil od srca. Najbolj sem se namreč bala, da bom ostala brez pomaranč, ki so moj nosečniški fetiš user posted image  Si bom šla zdaj še malo prebrat o hrani z nizkim glikemičnim indeksom, ker moram priznat, da bolj malo vem o tem ...
Si imela prej kakšne znake sladkorne oz. se zdaj počutiš kaj drugače, ko se primerno prehranjuješ?

(odgovor članu photo)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
5.2.2010 19:51:53   
Getreal
o dober večer - vas samo malo pozdravim user posted image

sem v postopku učenja in sm še vedno zaposlena...
nisem nič brala za nazaj upam da ste vse ok - za tiste ki pa niste user posted image user posted image user posted image
kepica - lepo da si spet doma user posted image

legenda_m mi smo meli ta teden v MŠ predavanje od enga predstavnika te "biohrambe matičnih celic" in nam je predstavu vse možnosti..kaj točno te pa zanima? No, midva sva se nekako odločla, da bi mogoče darovala celice v skupno bazo...čisto tako dobrodelna gesta, midva oz najin otrok od tega nimava nič, ker se celotna baza celic zamenja na približno 3 leta oz skoraj ni varjante da dobiš svoje celice, če jih bi slučajno potreboval, dobiš tuje, pa še približno 2/3 celic zavržejo, ker niso uporabne za širšo javnost...pa tud tej javni skladi se specializirajo samo na levkemije in nič drugega, med tem ko če daš celice shranit privat, se jih uporabi še za številne druge bolezni lahko (sladkorna 1 tipa, parkinsons, lupus in druge avtoimune bolezni,...etc) imaš pa še 3 opcije privatne hrambe - ena v sloveniji, dve v tujini (mislim da švica), pogodbe so pa ponavadi podpisane do nekje 20 let, cene se gibajo malo pod 3000€. V glavnem kar drag špas..moraš pa o tem razmišljat vsaj 5 tednov pred porodom, ker ti morajo oni poslat ta paket ki ga pol neseš v porodnišnico...če te še kaj zanima - ker vprašaj dokler se še kaj spomnim user posted image

- drugače pa mi je ta naša mš dala mislit..non stop so nam govorili od predihovanja popadkov, vadli pa nič nismo..in itak jaz mam preveč časa pa sem začela študirat kako bom jz to speljala, ko ne vem niti kaj to pomeni pravilno dihat user posted image no sej nax05 že ve s čem se obremenjujem, ker je brala mojo temo v nosečnosti in porodu user posted image

ah nič - konec odmora - grem nazaj h knjigam user posted image

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
5.2.2010 22:41:40   
nejanejc
ojla,

nas so "ucili" predihovat popadke tako, da preden pride popadek vdihnes dvakrat globoko, potem pa dokler traja popadek hitro dihas s pljuci, potem,ko se zakljuci pa spet dvakrat globoko....

naj ti gre lepo ucenje!

jst sem mel amalopilatesa, ko me kar kriz boli pa zatekle noge se kar....

lahko noc vsem :)

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
5.2.2010 23:01:22   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: sanje2

pozdravljene moje aprilčice!

samo malo se vam javim, da vam povem, da mi je uspelo in sem v osmem tednu nosečnosti, drugi teden v sredo imam prvi pregled, zato držte pesti zauser posted image user posted image user posted image .

za tiste ki ne veste kdo sem:
sem bila vaša soaprilčica in sem v desetem tednu ss, zato sem se morala od vas posloviti. ss sem imela septembra zaj pa imam po mojih izračunih septembra datum poroda - kakšna je usoda!


no če sem pa že tu gor, bi mi prosim povedale, kolk dni prej se gre v porodniško,.... kaj vas je veliko v bolniški?

ok uživajte



sanje2 čestitke pa čim lepšo in mirno nosečnost ti želim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
6.2.2010 0:02:53   
ela24
Kepica, super da si doma. Kako pa to, da je vaš user posted image za tri tedne večji? To je zaradi teh enekcij?
Saj tudi če je polnih 32 tednov je menda ta kritično mimo... Čeprav si pa seveda vse želimo, da naši user posted image ne bi kaj dosti prehitevali.
Saj si še sploh ne morem predstavljat, da se tako nezadržno bliža, kar naenkrat bo tu.
Danes smo nastopili 32 teden. Uh beži čas.
Nočko, pa lepo se naspite. Jaz sm danes urejala neke papirje in sm prišla domov ko cota, komaj sm se privlekla do postle pol pa 3 ure spala.
Tako, da ne vem kako se bom zdaj pripravila do spanja...

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
6.2.2010 7:57:04   
neka_noč
Ela24 me je skoraj kap, ko sem prebrala tvoj post, kjer si napisala, da si nastopila 32-i teden. Sem šla gledat prav ne seznam in videla, da si dan za mano..... (po PDP-ju) potem pa panika na koledar... in vidim, da sem tudi sama že v 32-em tednu. Halllooooo?! Mene pa resno grabi panika. Rodila naj bi itak 10-14 dni prej, torej nimam kaj dosti časa, da še vse pripravim. Danes oz. ta podaljšan vikend perem in likam za user posted image . Tako bom veliko bolj pomirjena. Se mi zdi, da tale nosečnost pa res beži s svetlobno hitrostjo. Kot da sem šele včeraj izvedela da sem noseča, sedaj pa grem že kar rodituser posted image Nikakor mi ne gre v glavo. Pri prvi nosečnosti sem se imela čas lepo v miru pripravljat, sedaj pa je cela norišnica. En kup opravkov s sinom, drugih obveznosti, še kup nedokončanih zadev, ki jih vedno nekako prelagam saj je čas,... pa ga ni več. Vsaj ne veliko. Panika, panika, panika....

Se opravičujem - malo sem se "skašljala"....

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
6.2.2010 8:59:57   
ela24
Res je neka noč. Tudi mene malo panika grabiuser posted image Sploh ker bi se naj do poroda selila, je pa še potrebno vse nardit,kamin, talno gretje, talne obloge, oplesk in pa vso pohištvo!!! joj, ne vem kak nam bo to ratalo. Največ je pa odvisno od tega, kdaj nama bodo odobrili kreditek. To pa je pač tak, da vedno misliš, da bo vse skupaj manj stalo, kot je potem v resnici.
Neka noč, kako to, da že vnaprej veš, da boš prej rodila? Imaš napovedan carski rez?
Kako nas je danes zasnežilo.. Midva pa morava it iskat keramiko, ker je zadnji čas, glede na to, da se dva tedna čaka. Ojoj, res me kar stisne ko pomislim.

Danes pa sem dobila jajčko maxi cosi. Sem kar pri recinkotu naročila. Mislim, da je ena omenila, da je tudi tu naročila. Pa kaj ta strehica za jajčko se mora dodatno dokupit? Jaz sm mislila, da je to že gor, pa niuser posted image Pa se da to potem na vsako gor nardit?
drugače pa mi je zelo všeč. Sem vzela to barvo coloured snow, če kateri kaj poveuser posted image Bež z nekimi barvnimi pikicami. Ampak, ko to gledam, si mislim, kaka mala štručka bo to not zgledala..user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
6.2.2010 9:37:17   
babyloverka
dobro jutro user posted image  in lep snežen pozdrav iz pustno razpoloženega ptuja user posted image

naspala sem se, sem snoči še hodla po lubija, da se ne bi kje pijan vozil okrog, pol sva se pa malo pomenla pa lepo zaspala. zdaj pa je že prišla sestra, so čez pust več ali manj kar pri nas, ker smo pač taka žlahta ki da dosti na pust user posted image  torej bo vikend poln otroškega smeha, verjetno tudi kakega joka pa norčije bomo zganjali. ne bo časa da bi me grabila panika pa tudi se tolažim s tem da imam rok konec meseca user posted image

fajn se mejte babike pa pazite kak hodite po snegu da ne bo katera padla user posted image

_____________________________

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
6.2.2010 10:24:06   
Getreal
dobro jutro user posted image user posted image user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: ela24


Danes pa sem dobila jajčko maxi cosi. Sem kar pri recinkotu naročila. Mislim, da je ena omenila, da je tudi tu naročila. Pa kaj ta strehica za jajčko se mora dodatno dokupit? Jaz sm mislila, da je to že gor, pa niuser posted image Pa se da to potem na vsako gor nardit?
drugače pa mi je zelo všeč. Sem vzela to barvo coloured snow, če kateri kaj poveuser posted image Bež z nekimi barvnimi pikicami. Ampak, ko to gledam, si mislim, kaka mala štručka bo to not zgledala..user posted image



je gor strehica ela, je gor user posted image samo je iz blaga in je pospravljena noter v rob lupinice. Če pogledaš odzadaj boš vidla en siv gumb, pa ga pritisni močno gor, tko da rob ostopi, pa dobiš ven to blago, ki ga napneš na ročaj.
Jaz sem pa vzela lilly pink user posted image so mi vsi rekli da kaj pa če bo naslednji otrok fant, ampak jz se ne dam...bo mel pa roza lupinico, ker meni je ta res luškana user posted image



(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
6.2.2010 12:01:02   
neka_noč
Ela predviden imam Cs. .
Zdaj perem drugo rundo oblekic za user posted image . Prvo sem ravno obesila. Zdaj grem praznit previjalno, da bom imela potem kam vse zlikano zložiti. Bom pa (malo sem že) bolj mirna. user posted image

Drugače pa, ali veste, da imamo vse user posted image pravico, da pride že sedaj v nosečnosti k nam/vam patronažna sestra? Pri meni je bila v četrtek. Mi je bilo prav fino, da sem jo prej spoznala. Prinesla mi je tudi nekaj brošur.

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
6.2.2010 12:04:26   
tatly
neka noc-glede patronazne hb jaz naso fulll dobro poznam je fenomenalno dobra zenska,nic ne komplicira,itd-ene tu pri nas baje gledajo klko mas praha domauser posted image je pa ta patronazna ki  je hodla stello kopat in bo tudi anello ,kopala tudi najudva(mene in atija)user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
6.2.2010 12:52:25   
Kepica83
Pozdravljene punce!
Vidim da govorite o paniki. Hja jaz sem danes stopila v 32 teden. user posted image user posted image user posted image . Vsakega tedna sem vesela. Jaz mam cotike že oprane le zlikat še jih morem danes. Čakam še na voziček. Danes sem pa mislila it v pikapolonico, po kozmetiko in pleničke ker je 15% popust na vse ampak je tak sneg da nemorem nikamor. user posted image  . Mogoče ve katera če so pikapolonice danes samo do 12 ure odprte ali dlje?

Punce daj mi povejte.. kdaj se ureja očetovski dopust?? Pred ali po rojstvu?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
6.2.2010 13:11:54   
babyloverka
kepica tu imaš delovne čase http://nakup.pikapolonica.com/trgovina/prodajalne.
za očetovski dopust pa je eno stran nazaj mislim da razloženo vse glede papirov.

_____________________________

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
6.2.2010 13:34:35   
neka_noč
Očetovski dopust se ureja po rojstvu (na CSD-ju). S tem, da je potrebno delodajalca 30 dni prej obvestiti o nameri izrabe očetovskega dopusta. Na CSD-ju dvigneš vlogo , ki jo moraš dati (on mora dati) izpolniti svojemu delodajalcu. Odda pa jo na CSD-ju PO ROJSTVU.  

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
6.2.2010 14:52:46   
aprilski hrošček
Pozdravljene!

legenda_m midva sva se odločila za biohrambo popkovnične krvi. Sva jih poklicala so nama poslali pogodbo katero sva podpisala in pa predračun v znesku 300 eur. Ko sva plačala teh 300 eur so nama po hitri pošti poslali pribor, ki ga morava nesti s seboj v porodnišnico. Če odvzem popkovne krvi uspe jo morajo priti iskat v 3 urah po porodu in potem ti pošljejo končni račun kateri znaša 1.800 eur (odštejejo avans, ki si ga že plačal) in to je to. V kolikor odvzem ne uspe, ali celice niso OK ti plačan avans vrnejo.

Midva pa danes sestavljava omaro za našega user posted image . Sem ravno vse cunjice ven privlekla, ki sem jih kupovala zadnje dva meseca in se čudim, da sem čisto preveč nabavila. Zdaj bo stroj laufal 3 dni user posted image user posted image user posted image

Lep sneženi dan še naprej!!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
6.2.2010 14:55:53   
pupa*81
eno je očetovski dopust, drugo je pa izredni dopust ob rojstvu otroka. prvi je prek csd 15 dni, drugi je pa odvisen od delodajalca: javna uprava ima običajno 3 dni, ostali pa 1 ali 2 dni. je pa to isti dopust kot pri selitvi ali poroki ali smrti... sej mislim da je ena že razlagala pa da se spet ponavljam user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
6.2.2010 14:57:55   
pupa*81
hej aprilski hrošček, kako je kej zamedlo doma... midva sva spet na dolensko pobegnila user posted image sm se šla pofrizirat user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
6.2.2010 15:16:39   
aprilski hrošček
oj pupa*81 ni hudega, skoz nekaj naletava ma se na prime. Jaz ga imam letos že polno glavo in bi že pomladddddd!!!!! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
6.2.2010 16:09:06   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: amelie
U, hvala za tole! Ko sem prebrala veliko sadja, se mi je kar kamen odvalil od srca. Najbolj sem se namreč bala, da bom ostala brez pomaranč, ki so moj nosečniški fetiš user posted image  Si bom šla zdaj še malo prebrat o hrani z nizkim glikemičnim indeksom, ker moram priznat, da bolj malo vem o tem ...
Si imela prej kakšne znake sladkorne oz. se zdaj počutiš kaj drugače, ko se primerno prehranjuješ?


Pri sadju bi jaz na tvojem mestu malo pazla ... Moja mama je na inzulinu ... in njej vecina sadja samo se poveca sladkor, tak da malo vseeno pazi pri sadju ...

kepica  jeiiiiiii ... koncno spet doma user posted image user posted image user posted image ... Lepo da sta vredu oba in naj cim dalje tak tudi ostane user posted image ... Drugace pa ko si napisala da si stopila v 32. teden ... ti si ze celih 32 noseca , lih tak kot jaz ... in stopile sva ze s konico stopala v 33. teden :D

ocetovski dopust - papire lahko date delodajalcu za izpolnit ze prej ... pole pa potem oddate po porodu ... to pravzaprav ocka rihta ... to se itak gre za njega user posted image


_____________________________

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Število otrok
Janjikaaaa

Koliko otrok si želite?

1 (7%)

2 (34%)

3 (46%)

4 (6%)

5 (6%)

0 (0%)


Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!